4006
  • grebber
    Ebben a játékban elő lehet csalni valami VGA tesztet??
  • ZÓÓÓcsi
    Hello! Bocs a kései válaszért, de otthon nincs net...

Az lehet, hogy Finnek erősek, de a Heatray-en mindig győztetek! Ennyire begyakoroltátok a pályát? Vagy csak mázli?

Demó: nem baj, ha külső nézetes a demo, csak leírnád pontosan mit kell letölteni/buherálni, hogy végre működjenek? Mert nálam nem igazán indulnak be...

Előre is köszi!
  • whiteman0524
    Ja tényleg...bocs..elnéztem...:)...tényleg 2 megád van...na mindegy...majd várom a feljeményeket..addigis üdv...
  • Balumann
    Nekem 2 mega cache van úgytudom. Oks, majd hétvégén nézem csak meg szerintem, de lehet h holnap is megtudom.
    én egyébként csak 1024-ben játszok.
  • tototto
    Megjelent az első hivatalos bonus pack: link
  • whiteman0524
    kösz hogy válaszoltál....na akkor viszont nemtom mi a baj, me ha jóltom neked is 1 megás a cache -ed. Szal esetleges peroci gondok kilőve asszem...de akkormeg....nemértem...vagy tudodmit Balumann ? adok egy map linket : http://www.utzone.de/include.php?path=content/download.php&contentid=6788
    Nah ha majd ha lesz kedved akkor szedd le ezt, és nézd meg hogy megy...mondjuk futtasd le 1280*1024 ben max részletességgel, de élsimítás meg szűrés nélkül...me nekem ez a pálya iszonyat szarul fut...komolyan..szinte jácchatatlan...naggyon laggol...De nemcsak ez, van több is....csak példáztam vele...
  • Balumann
    Nekem valamennyire hasonló van, gyengébb vga és kicsivel jobb proci, és nekem nagyon jól fut ez a játék is, majdnem max grafikán. Crysisnál sokkal szebben és jobban fut. Nem lassul be sose.
  • whiteman0524
    megha valkinek van esetleg hasonló konfigja, vagy tuningolt kétmagos intel procija 1 megás cache-el, és próbálta a gámét írja már meg a tapasztalatait ha megkérhetném...például hogy nem lassul-e be neki a nagyobb pályákon meg stb...érdekelne...kösz előre is...
  • whiteman0524
    Jah...asszem ez...meg...nemtom...a többi gáme fut rendesen...hát a crysis is iszonyat jól ment...ahhoz képest ugye:) hogy nem mai kártya meg minden...a cod 4 is szakajt..maxon..mondjuk az nemvalami nagy cucc...de ezek a unreal engine -es gámék valamiért nemszeretik....má úgyértem az fpsek...például jáccottam a Strangehold al, vagy mi volt, az röpült mint a sóhaj...de például ottvan az Airbirne, az UT3 ( a kedvencem :( )meg...na jó....most hirtelen ez a kettő jut eszembe....de ottvan a Bioshock, meg a Gears of war is...nah azok viszont kegyetlenjól mentek...szóval...lövésem sincs mi a gond...komolyan...a windowst 2-3 havonta újrarakom szal nem az a gond...:)
  • tototto
    azon a gépen nem szabadna szaggatnia szerintem
    a proci tuning után szintén elég brutál, mikori a winfosod, lehet egy reinstall megoldaná, vagy csak ez az egy játék csinálja?
  • tototto
    na ugye :P
  • bertino
    lényegtelen már
    elnézést mindenkitől.
  • bertino
    nah mostmár csak annyi a szar, hogy ablakban fut, ez orvosolható, hogy full screenben menjen ?
    ugyanis a tulajdonságoknál nem lehet belőni a full screen-t.

hálás köszönet, már biztos uncsi vok
  • bertino
    a rohadt élet vigye el, angol lett
    nem értem.
    mind1.
  • OLI576
    Hali mindenkinek!
    Éppen azon gondolkodom, hogy venni kellene valami játékot amit online lehetne nyomni. Valahol megvan az UT3 demója, a hétvégén megkeresem és kipróbálom újra. Tetszik a játék, csak a benne lévő játékmódokra nemvagyok még rákattanva. De mostmár elég olcsó, meg ahogy látom újabb pályákat is lehet leszedni/késziteni hozzá, igy azért megérdemel még egy esélyt.

Amúgy a gépigénye nagyon barátságos, AMD Semptron 2600-al (1.6 Ghz) és Ati 9600Pro videokarival durván közepes beállitásokkal simán futott a demo, de legalábbis jóval a minimum beállitások fölött, ráadásul nálam akár 320x240 vagy 400x300-as felbontás is beállitható -ami durva, de legalább nemkell új gépet vennie a játékosnak ha lassabb gépe van. Szóval piros pont a készitőknek. Gondolom erősebb proci ahhoz kell, hogy 20-30 játékos is apritsa egymást a pályán, viszont kevesebb játékoshoz tényleg nemkell nagy proci.
  • whiteman0524
    Hali mindenkinek...Nah remélem valaki tud segíteni me nagyon nemértek valamit...a konfigom a következő : Ati X1950XT 256 Mb RAM, 2 Giga RAM, meg egy E2160 (1,8 GHz, 1 MB cache) amit fölnyomtam 3 gigára kereken...Szal most úgy fut...nah...mikor legelőször betöltöttem a gémet, má gondoltam valami nemlehet okés, mert biztos tudjátok, vagy ismeritek azt a szitut, amikor mittomén egy nagyobb pályán mendegéltek, és ha forgolódtok (ami ennél a gáménál megszokott:) ) akko néha kegyetlenül belassul a dolog...de rohadtul...és ez nagyonzavar, me nekem állandó 60 fps kéne minimum, me azalatt ut-t jáccani nemigazán fun dolog...de ez csak az én véleményem...nah szal...utánnanéztem a rendszerkövetelményekben....tesztekben...MINDENHOL az van, hogy egy jó procival, meg egy X1950XT-vel átlag 50 fps-t produkál a gáme, 1280*1024 ben max részletesség mellett....na ez idáig okés...de nállam akkor a nagyobb pályákon mélassaul be néha ilyen 15 fps re ?????????? gőzöm sincs komolyan mondom...hát a 3 gigás proci, má asszem elég ütős hozzá nem ?...persze először gondoltam kibukik nagyon a cache méretére....de néztem a teszteket, és ott azvan hogy pár % különbséget jelent a nagyobb cache...inkább a proci gyorsasága számít...a karim, meg...sztem tökéletes..hozzá....nem egy 8800 tisztábanvagyok vele, de azé az az 50 fps megkéne hogy legyen...a 2 giga ramom meg kizárt dolog hogy kevés legyen....szal remélem valakinek van ötlete, vagy tippe hogy mélassul be nagyobb pályákon a játék...komolyan mondom DM-en kívül mást nem is merek jáccani, mert már a nagyobb Dm pályáknál is néha belassul, mikor nagyobb terek felé fordulok....a grafikát próbáltam állítani, de a vicc a dologban hogy 640*480 ban, és low grafikkal is néha ugyanezt csinálja..persze sokkal gyorsabb, de nagyonnagy tereken még ilyenkor is kegyetlenül belassul....szal nemértem...ja, a videókártyadriver, meg stb az nemgáz, szal valami más ötletet várok, me az ilyen dolgok, meg a botok száma stb, nemlehet a gáz...nemvok kezdő egyáltalán, de má annyira idegesít hogy muszályvolt írnom....nah...kösz a választ előre is bárkitől is...:) meg bocs a hosszú levélér....:)
  • bertino
    én azt piszkáltam és nem változott :(
    de ha hazaértem ujra eljátszom...
  • Sony500
    Nem tudom, mit kell ennyit bénázni.

My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini

[Engine.Engine]
    ...
    Language=HUN <-- ezt kell INT-re módosítani.

Most próbáltam ki, és működik. Nehogy valaki az játék telepítési könyvtárában lévő .ini-ket piszkálja! Az az Unreal Engine nyelvét módosítja, nem a játékét. :D Csak a Dokumentumokon belüli UT3 mappát szabad piszkálni!
  • tototto
    ..na mégegyszer, a c:\documentsben utengine.dll
    Language=HUN --> Language=INT

de ha semmi áron nem akarja az igazságot letölteni avenged féle verziót az angol és beirni az eredeti cdkeyt mivel nincs másolásvédelem igy is jó lesz

ezek után már csak nem lesz magyar :D
  • bertino
    az angolok is kellenének, köszi! :D
  • grebber
    Itt fenntvannak a magyar nyelvi fájlok!
  • bertino
    nálam meg egyszerűen nem történik változás

persze egyesek szerint ez csak merő bénaság és mi vagyunk a lámák.
    pff...
  • tototto
    jah biztos engem jobban szeret a game és nálam működik? :)
  • armageddon666
    igen... speciel nálam valahogy nem jön össze... kifagy a gém ha átírom angolra.
  • bertino
    jaja, vagyis átvarázsolhatná... mivel nem mindenhol műxik.
  • tototto
    még jo hogy 3 karakter átirásával átvarázsolhatod angolra
  • armageddon666
    akár 5k is lehet nagy pénz ha mami nem tolja a segged alá, meg nem mindenkinek ér meg ennyit... nekem nincsenek mondjuk ilyen gondjaim. kölcsönkaptam egy eredetit ^^ mondjuk engem kifejezetten zavar a magyar szöveg -.- (még1 ok miért nem adnék ki érte akár 2k-t is...)
  • Prince of Máté
    Igen, vedd meg szaros 5ezer FT!
  • MORO67
    sziasztok megtenné valaki hogy elmondja hol kell átálitani magyarra a játékot én feltelepitettem feltettem a 1.2-es Patch-et visszaolvastam de nemtalálom hogy tudom magyarrá varázsolni megtenné valaki hogy leirja elöre is köszi.
  • tototto
    olvassál már vissza legyél szives minden kérdésedre százszor lett leírva a válasz
  • Sony500
    http://galaxisnet.hu/PC/14471/unreal-tournament-3-2007.html

- Nem kell nyelvi fájlokat keresgélni
    - Nem kell töréssel elbarmolni a játékot
    - Bármilyen szerverre felmehetsz
    - Olcsó maga a játék
    - Szép a doboza és még extra concept-art-füzetet is kapsz
  • MORO67
    és a 1.2-es patch-nek van crack-je???
  • rotator
    Már van 1.2 parch is.
  • MORO67
    még egy kérdés a Soundtrack-be vanna a nyelvi file??ja és a 1.1-es patch ha fenn vann kell hozzá 1.1 crack és ha igen honnan tudom leszedni mert a gamacopyworld-ön nincs fenn
  • MORO67
    ha tudod akkor ird le légyszi hogy hol találom a linket mert én kerestem de nem igazán találtam meg megtennéd hogy belinkeled az oldalt nagy segitség lenne.
  • bertino
    én tudom honnan lehet
    internetről.
  • MORO67
    oké köszi és nemtud valaki magyar nyelvi file-t hol lehetne letölteni hozzá
  • bertino
    magyar nyelven jött ki, de nem az avenged...
    hanem az eredeti magyarországon vásárolt UT3.

vegyétek meg, megéri.
  • MORO67
    Sziasztok megtenné valaki hogy elmondja a játékban van magyar menü választás??Most jön lefele az AVANGED féle tört változat és érdekelne hogy van-e benne magyar nyelvi file.Mert ugy olvastam hogy magyarul jött ki.
  • PunkZoli
    nekem meg a proci viszonylag erős, egy 6400as core 2, de a videokarim 7600gt és 800*600 nál feljebbi felbontásnál nagyon belassul :\
    de még így is baszottszép, már ha lehet ilyet mondani:D