Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok adni egy linket, vagy leirni hogy lehet neten játszani ha nem eredeti a játékom?
Thx
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
persze neked megy, mert multizol is...
még szoknom kell 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
single módban is megvan az a sok pálya mint a korábbi részekben?
köszi a választ, üdv
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
megoldás: regeditben rákeresel UTra és egy másik kamu kulcsal felülirod a mostanit, vagy ami még egyszerûbb megveszed boltban az eredetit (5000huf senkit nem vág földhöz)
Kojiro ergo sum.
wapolok
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Valaki tuddna mondani nekem egy boltot vagy oldalt ahol meg lehet venni az UT3-at Magyarországon?
[O_O] (.)(.)
Én csak azért irtam neked mert láttam hogy ezt irod:
"Ram : 1GB 400Mhz DDR2-es" 😄 Ilyen létezik?
"karácsonyra veszek csak 8800GT-t 300mb-sat..." 256os és 512 seria van 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
gépem : alaplap : AsRock Dual Core series 4 core dual sata 2
proci : Intel Dual Core 1.8 Ghz.. (most core 2 duot veszek 2.6)
Ram : 1GB 400Mhz DDR2-es
Hangkártya: Sound Blaster Audigy 4 (C000)
Videókártya : MSI Nvidia Geforce 7600 GS (256mb)
naggyábol ennyi xD
karácsonyra veszek csak 8800GT-t 300mb-sat...
na csácsá
Elõre is 1000 bocsesz ha már volt róla szó még nem olvastam vissza, de kérem aki tudja írja meg, köszönöm.