Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
alap.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lehet.

A physix mapokat ageia kártya nélkül is lehet tolni?

BattleTag: zydar#2910

Oké! Csak azért kérdeztem, mert nekünk LAN-on még mindig szarakodnak a Custom karik és hátha javítják majd a patchben...

Oké köszönöm szépen!

tototto
egyenlõre mégcsak nempublikus béta létezik belõle szal linket nem adnék 😊, hivatalos dátum nincs, de szerintem már nem sokára kiadják a véglegest

tototto
unrealgamesen vannak baloldalon, de ezzel legyen vége a wareznek

És tört szerókat plz??

Hello!
Nem tudja valaki mikor jön az 1.2-es patch?

bertino
• Windows XP SP2 oder Windows Vista
• 2.0+ GHZ Einzelkernprozessor
• 512 Mbytes Arbeitsspeicher (RAM)
• NVIDIA 6200+ oder ATI Radeon 9600+-Videokarte
• 8 GB freier Festplattenspeicher

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Olcsóvér
gépigényt tudnátok mondani?

Acer Aspire one

valaki mondana tört szerver ip-ket plz?
elõre is thx

Pont? <#action>

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

bertino
még egyszer valaki egy kurva szót tesz akkor a kurva grafikáról ezzel a két kurva játékkal kapcsolatban, szétrugom a seggét UTPn keresztül, eküszöm Oo

nah -.-'

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ne szívjátok a vérem😄 én full nem szidtam a jatékot, kicsit túlpörögtettek:d majd j2hétmulva +veszem én is.
Az+ a én véleményem volt, hogy szerintem a Gow szebb mint a UT3(béta Demo alapján)

ÉS Pont!!! XD <#nyes>

Phoenix007
Pilutika, akkor tegyél meg nekünk egy szívességet! Játsszál a GoW-val, és menj a GoW fórumba okoskodni...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Nah, most be tudtam már jelentkezni! Nincs itt semmi gond! Csak lehet egyszerre sok ember játszott!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

A zkakapástétom.
Kojiro
utolsó szó mániás vagy!

amúgy én nem láttam a GOWot de a UT3 szebb! <#boxer>

Kojiro ergo sum.

GoW Szebb! Pont

Hát hallod nem tom! Nekem unokaöcsém is használta a serialomat. De állítolag csak hétközben játszott. Én meg csak hétvégén tudtam játszani mert koleszos vagyok. Bakker nem tom mi lehet. Holnap is megnézem. Ha akkor sem jó akkor kap a support egy szép kis levelet. 😄

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Hülye vagy? A GoWnak simán nincs ilyen jó grafja!

w77d
akkor lehet központi a hiba?

Bakker, nekem sem tud bejelentkezni! Esetleg még valaki?

w77d
de úgy hogy tegnap este még játszottam vele és semmit nem telepítettem azóta??

jolvan tatám én a gears of wart tolom és sokkal kidolgozotabb a grafja, hiába 1 motor.

Haver, én próbáltam mind2-õt! A te készülékedben van hiba!(Ez a mondat hol született?- De télleg!) Fasza a grafikája! Valamit te nagyon benézhettél! Várj, nálam is volt valami gond a demoval! Már nem emlékszem mi volt.
w77d nálad az lehet a gond, hogy valami gány van a hálózatoddal. Érdemes szolgáltatónál érdeklõdni, hogy nincs-e változás. Esetleg router csinálhatja, vagy új tûzfal.

w77d
mitõl lehet, hogy eddig minden nap tudtam online játszani az ut-vel, ma déltõl meg ha be akarok jelentkezni a profilommal mindíg azt írja ki hogy elvesztetted a csatlakozást a szerverrel??

Phoenix007
Az enyém is karcos, nem tudom miért, de azt tudom, hogy nem ezért olcsó.

Phoenix007
>akkor leirom még 1x! csak azt kérdeztem hogy a beta demohoz képest javult-e a grafika a végleges verzionál.

Akkor leírom még egyszer, hogy értsed: a demó és a full verzió grafikailag teljesen megegyezik, nálam speciel k**vára ugyanúgy néz ki, mint a "képeken, amiket mutogattak", és mintegy mellesleg ha mindenképp választani kellene a két játék között, amit ugyanarra az engine-re csinált ugyanaz a cég (Reggaester nem tévedett...), akkor azt mondanám, hogy az UT3 szebb, mint a GoW. Viszont! Ha jól emlékszem, a demóban a grafikai beállítások két szintre voltak szétbontva, ki tudja miért, az elsõ szinten is volt egy ide vonatkozó csúszka, de ha megnyomod alul, hogy "Haladó/Advanced" akkor lesz ott még további 3-4.

RelakS
<tab> behindview 1 <enter>

ezt begépeled játék közben, és oksa
<> közötti rész nem begépelendõ, hanem azt a gombot megnyomod 😛 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

helló! nah meglett a játék és tényleg jó. habár néztétek a lemezt? mert az enyém karcos volt. vagy ezért volt olcsó? írtam a kiadónak is és vissza sem írt. de mit is várok el a 21. században... amúgy itt nincs külsõ nézet mint a gears of war-ban?

Balumann
Jah, nagyon hasonló. Azért vannak kisebb különbségek grafikában is (több beállítás lehetõség ut3-ban)

Balumann
Én próbáltam a demot is, nem sok különbség van. Talán a teljes kicsit jobban fut.

Jajj faszom, nézz utána, van Youtube, Gametrailers, HD videók, faszt kérdezel hülyeségeket. Egyébként javítson ki vki ha tévedek de a Gears of War tök ugyanazm, mint UT3, lévén 1 engine alatt futnak.

fullra raktam a maxot😊..de valaki oan irjon már aki probálta a béta demot és az eredetit!! és hogy a 2 között van 1 graf külömbség

Hi mindenki újra! Nos, Pilutika neked az lehet a bajod, hogy nem tetted fel a grafot! Pedig kellene! Faber szivesen látunk! Bár úgy nézd, hogy még nem volt egy meccsünk sem és szinte mindenki inaktív! Szal ez inkább csak névlegesen klán!

akkor leirom még 1x! csak azt kérdeztem hogy a beta demohoz képest javult-e a grafika a végleges verzionál.

Phoenix007
Hát nm tudom, hogy néz ki nálad, meg milyen képekrõl beszélsz, de gyanítom, hogy csak nem találtad meg a konfigot... Dobj fel egy screenshotot, aztán megmondjuk mi neked a frankót 😉

már nem azért de messze nincs az a grafika mint a képeken mutogattak!!

-.- /sigh

hát én most gears of wart tolom de az sokkal szebb

EnZsolt
WTF? Nem a leglátványosabb? <#wilting>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hali!
Én letöltöttem a beta demot, és hát a grafika..nem a leg látványosabb 😞 azt szeretném +tudakolni hogy a végleges verzió látványvilágban mennyibin külömbözik?

Sziasztok!

Ha van még rá lehetõség, keresnék valami klánféleséget 😊
Ha valaki szervez ilyesmit, Fab3r néven futok és szívesen belépnék.

Köszi 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Köszönöm! Kipróbálom majd!<#worship>

tototto
a játékot -nohomedir kapcsolóval inditsd el
tehát pl asztalon az ut3 parancsikonján jobb klikk tulajdonságok
és a célnak add meg igy:
"D:\games\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe" -nohomedir
persze pl, az én gépemen idevan telepitve 😊
és minden ami a c documents mygames ut3 könyvtárban van mindent áthelyezhetsz a telepitett könyvtárba, természetesen a könyvtárstruktúra maradjon, ezek után mindent amit letölt UT, vagy te teszel be extra mapot a játék könyvtárába fog kerülni
jó gamet 😊

Hello!
Nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne átirányítani a játék által a Documents... könyvtárba készített mappát a játék telepítési mappájába?

Nekem nincs otthon netem és az offline mód tökéletesen mûködik az 1.1-es patch után, még LAN-ozni is tudunk ugyanazzal a cdkulccsal!
Egyetlen bökkenõ, hogy a neved átírása egy kis bonyodalommal jár, de ha akarod leírhatom neked!