Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
BattleTag: zydar#2910
Nem tudja valaki mikor jön az 1.2-es patch?
• 2.0+ GHZ Einzelkernprozessor
• 512 Mbytes Arbeitsspeicher (RAM)
• NVIDIA 6200+ oder ATI Radeon 9600+-Videokarte
• 8 GB freier Festplattenspeicher
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
elõre is thx
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
nah -.-'
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az+ a én véleményem volt, hogy szerintem a Gow szebb mint a UT3(béta Demo alapján)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
amúgy én nem láttam a GOWot de a UT3 szebb! <#boxer>#boxer>
Kojiro ergo sum.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
w77d nálad az lehet a gond, hogy valami gány van a hálózatoddal. Érdemes szolgáltatónál érdeklõdni, hogy nincs-e változás. Esetleg router csinálhatja, vagy új tûzfal.
Akkor leírom még egyszer, hogy értsed: a demó és a full verzió grafikailag teljesen megegyezik, nálam speciel k**vára ugyanúgy néz ki, mint a "képeken, amiket mutogattak", és mintegy mellesleg ha mindenképp választani kellene a két játék között, amit ugyanarra az engine-re csinált ugyanaz a cég (Reggaester nem tévedett...), akkor azt mondanám, hogy az UT3 szebb, mint a GoW. Viszont! Ha jól emlékszem, a demóban a grafikai beállítások két szintre voltak szétbontva, ki tudja miért, az elsõ szinten is volt egy ide vonatkozó csúszka, de ha megnyomod alul, hogy "Haladó/Advanced" akkor lesz ott még további 3-4.
ezt begépeled játék közben, és oksa
<> közötti rész nem begépelendõ, hanem azt a gombot megnyomod 😛 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Én letöltöttem a beta demot, és hát a grafika..nem a leg látványosabb 😞 azt szeretném +tudakolni hogy a végleges verzió látványvilágban mennyibin külömbözik?
Ha van még rá lehetõség, keresnék valami klánféleséget 😊
Ha valaki szervez ilyesmit, Fab3r néven futok és szívesen belépnék.
Köszi 😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
tehát pl asztalon az ut3 parancsikonján jobb klikk tulajdonságok
és a célnak add meg igy:
"D:\games\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe" -nohomedir
persze pl, az én gépemen idevan telepitve 😊
és minden ami a c documents mygames ut3 könyvtárban van mindent áthelyezhetsz a telepitett könyvtárba, természetesen a könyvtárstruktúra maradjon, ezek után mindent amit letölt UT, vagy te teszel be extra mapot a játék könyvtárába fog kerülni
jó gamet 😊
Nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne átirányítani a játék által a Documents... könyvtárba készített mappát a játék telepítési mappájába?
Egyetlen bökkenõ, hogy a neved átírása egy kis bonyodalommal jár, de ha akarod leírhatom neked!