4006
  • rotator
    Az az idő, amennyi átlagosan kell ahhoz, hogy egy adatcsomag a delikvens gépéről a szerverre eljusson és vissza.
  • Rage47
    egyszerűen elmondva minél nagyobb a ping, annál jobban lagol a játék:) az adatcsomagok áramlásának gyorsaságát jelzi asszem
  • Rage47
    nem gondoltam volna, hogy kezdő vagy, egész jól toltad tegnap este :D
  • Cornetto33
    Sziasztok !
    Tegnap este volt egy nagyszerű játéksorozat (természetesen háború)egyszerre 5 magyar volt a porondon, rá si kérdeztek a többiek, hogy ez magyar szerver....sajnos nem.
    Szerezetem még egy pár nick nevet. Megosztom ha valkit érdekel:

Cornetto33
    UnDead90
    MATEO9HUN
    zsolt.santa
    Sichrol
    -w.i.k.t.o.r-hu
    Akos9999
    Phoenix26
    Passz
    PacaTriK
    w77d
    GamerTua
    Sony500
    mester.pediz
    Morph
    Jatfield
    Chiller_HU
    Jericho86HUN
    CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
    cronos74
    Tihamer
    Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
    Chernobyl_Child
    zsoltr
    Chronic
    thomaster
    Kriszkikessz
    med33
    hunRage
    hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)

Azért mostmár vagyunk...

Más.
    A kezdők egyszerűségével hagy kérdezzem meg mi az a "ping"? Pályák mellet szoktam látni illetve az eredménytáblákon.

C.
  • Colors
    akik megveszik, legalább támogatják, nem lopják.
    piára meg cigire mindenkinek van pénze? érdekes...
  • Prince of Máté
    ja és warezzel még jobb is a multi :)
  • Cornetto33
    Ezer köszönet. Mindjárt ki is próbálom.
    C.
  • Nitramk
    Piratebay-on még olcsobb... :P
  • Rage47
  • Prince of Máté
    Boltban meg 5 ezer ft dobozosan :)
  • Rage47
    Steamen 30 dolcsira lement az ára:)
  • Colors
    fel sikerült telepítenem újra a játékot, de a patch még mindig elcseszi a kulcsot és írhatom be mindig. pedig előbb telepítem az unrealt, aztán beírom a kulcsot, aztán jön a patch, újra kulcs, meg újra... :S mi lehet a baj? nem volt fent semmi warez.

és érdekel még, hogy a hangoknál fentebb veszem a zenét, a többit le és ha lelövök valakit, akkor pukkan meg hangokat ad, jelezve, hogy megöltem egyet. azt nem lehet lehalkítani vagy kikapcsolni?
  • tototto
    pókaknákat bármilyen fegyverrel kilehet lőni, mármint a pokokat, a fészküket nem lehet kilőni, az eltünik ha az összes pok kimászik belőle :D
    irányitani meg az avrilnak a lézerével tudod őket, tehát ne lőj ki lövedéket az avrilból, csak a piros lézerével(másodlagos tüzelés) irányitsd a pokokat hova menjenek
  • Cornetto33
    Ez igaz, sosem tagadtam. (Csak single-be a UNREAL 2 -vel)
    Válszt is tudnál adni s kérdére?
    Köszi.
    C.
  • VRSDM
    most buktál le hogy nem játszottál az elődőkkel :)
  • Colors
    követi a célt, ja.

töröltem a regből is, de még mindig semmi. valami pontos regnév vagy hely? szerinte még mindig fent van és hiba mikor eltávolítaná, pedig már a telepített programok közt sincs.
  • Cornetto33
    Sziasztok.
    Most már 4 hónapja nyomom az UT3-at, de még nem jötttem rá, hogy tudom a pókaknákat megsemmísíteni. A könyv szerint longbow-al tudom irányítani óket, na ez nekem még nem sikerült. Ötlet?
    Másik amire nem jöttem rá a rakétavetőnél néha megjelenik egy célpont befogó célkereszt. Ezt rajta kell tartani a célponton, vagy milyen szerepe van? Azt észrevettem, hogy ilyenkor mintha kicsit követné a célpontot, de nem mindig talál be.
    C.
  • teddymac
    registriben nezd meg onnan is torold
  • Colors
    nem warezolok, szóval kizárt. akkor az, mint neked. de mostmeg leszedtem és nem tudom visszatenni. azt mondja, hogy előtte távolítsam el mikor már el van. valami ötlet???
  • teddymac
    Reinstall, majd install, cd key beír, majd patch nekem is így sikerült.
    Talán már fent volt warez versio
  • Colors
    helló mindenkinek! megpatcheltem a játékot és mindig kéri a cd kulcsot. miért?
  • Nitramk
    köszi
  • tototto
    na az tuti nem ranking szerver, amugy a szerverböngészőben van egy kis unreal logó azoknál a szervereknél amik beleszámitanak a statba
  • Cornetto33
    Ja és a legjobb a Bigbattle SE szerver (karakter fejlesztős)
    C.
  • Cornetto33
    Hali.
    Én szinte cska a háború módban játszom. Az öldöklést abszolút nem szeretm, kicst eszetlennek tűnik számomra, nem is ismerem a pályákat és zömében azért gyilkolnak le, mert nem tuddom, mit hol keressek és mindig pisztolyom meg légkalapácsom van. a háborús pályákat viszont vágom. Itt van stratégia is egy kicsi.
    Kérdésem. Amikor rámegyek a bejelölt barátok ranglistára, melyik pályákról számol pontokat, mert mostanában még az EPIC warfare-okról sem számít eredményt (tiszt szerver).
  • Jericho19
    http://forums.epicgames.com/showthread.php?p=25330907.
    Itt találni fogsz.
  • Nitramk
    Xan modelt nem lehetne valahonnan szerezni?
  • bertino
    mondjuk most háboruztunk olyat, hogy fuuu
    amikor a kék és piros csapatnak van egy energiagömbje és azt kell szétpusztítani, wáááá voltunk vagy 30an összesen, hihetetlen nagy öldöklés volt :D
  • The Protector
    Aha.De szar.Pedig azt hinné az ember h azért kell aggódni h nincs hely.Erről ennyit.Ti teljessel nyomjátok?Ha megvenném a boltban akkor tudnék multizni.Mert battlefield2142demója most is fulélon van emberekkel.
  • bertino
    fullal se nagyon játszanak bakker, am voltam fent, öldöklésben és járműves zászlósban voltak összvissz, többi halott.
    eléggé csalódott vagyok :(
  • Nitramk
    Sztem csak egyszerűen a demoval nem játszik senki :) De lehet h tévedek.
  • The Protector
    Hy.Demom van.Játszanék multival de nem talál szervert.Vagyis talál de csak 250pingel és nem is lép fel rá.Vmi tröükk vagy egyszerűen tényleg nem játszik senki.
  • Jaffa 2843
    egész szépen futkos az engine ilyen nagy felbontásban is...
    sőt még lassabb vgaval is tökéletesen élvezhető max beállitásokkal..
    azt nem értem hogy a R6 vegas-okat miért nem tudták igy megcsinálni? (nem mintha maga a játék nem lenne elbaxva, de legalább jol fusson már...)
  • teddymac
    Unreal Tournament 3 Benchmark

The benchmark started at 2008.04.19. 9:04:41

System Information
    Operating system: Microsoft Windows XP
    System memory: 2,0 GB
    CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
    CPU speed: 2600 MHz
    Sound system: SB Live! Wave Device
    VGA Information
    Graphics card: ATI Radeon HD 2600 XT
    Memory: 256.0 MB
    Driver version: 6.14.0010.6764 (English)
    Benchmark Information
    Demo: CarbonFire
    Quality: High Quality
    Anisotropic filtering: 16×
    Resolution: 1024×768
    Score = 70 FPS
  • ChristianID
    8800 GT 512 OC

Bár nem értem én sem, miért nem írta ki...

Többi hw:
    - E6750 C2D
    - 4 GB DDR2 800
    - 8800 GT 512 OC
    - SB Audigy
  • Jaffa 2843
    ez milyen VGA-val van?
    mer nagyon nem jelzi hogy mi ketyereg a masinádba
  • Dave77
    Nekem se...
  • ChristianID
    Hmm.. nem megy a képbeszúrás...
  • ChristianID
    Üdv!

Nem tudja vki, hogy le lehet-e előre tölteni vhonnan a kül. pályákat a netről külön, a játékon kívül... csak mert kicsit idegesítő, mikor játékindulásnál akarja letölteni csúcs(10-20KB) sebességgel (a netem 4/4Mb)..

Másik.. a monitor miatt kénytelen vagyok elég nagy felbontásban játszani, de azért elég yool viszi.. csak a benchmark érdekes módon nem ismerte fel sem a graf kártyát, sem az audigyt, és a memóriaméret sem stimmel...
  • teddymac
    teddymaci asszem :)