4006
-
#2484 Az az idő, amennyi átlagosan kell ahhoz, hogy egy adatcsomag a delikvens gépéről a szerverre eljusson és vissza. -
#2483 egyszerűen elmondva minél nagyobb a ping, annál jobban lagol a játék:) az adatcsomagok áramlásának gyorsaságát jelzi asszem -
#2482 nem gondoltam volna, hogy kezdő vagy, egész jól toltad tegnap este :D -
Cornetto33 #2481 Sziasztok !
Tegnap este volt egy nagyszerű játéksorozat (természetesen háború)egyszerre 5 magyar volt a porondon, rá si kérdeztek a többiek, hogy ez magyar szerver....sajnos nem.
Szerezetem még egy pár nick nevet. Megosztom ha valkit érdekel:
Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
Azért mostmár vagyunk...
Más.
A kezdők egyszerűségével hagy kérdezzem meg mi az a "ping"? Pályák mellet szoktam látni illetve az eredménytáblákon.
C. -
Colors #2480 akik megveszik, legalább támogatják, nem lopják.
piára meg cigire mindenkinek van pénze? érdekes... -
#2479 ja és warezzel még jobb is a multi :) -
Cornetto33 #2478 Ezer köszönet. Mindjárt ki is próbálom.
C. -
#2477 Piratebay-on még olcsobb... :P -
#2476 -
#2475 Boltban meg 5 ezer ft dobozosan :) -
#2474 Steamen 30 dolcsira lement az ára:) -
Colors #2473 fel sikerült telepítenem újra a játékot, de a patch még mindig elcseszi a kulcsot és írhatom be mindig. pedig előbb telepítem az unrealt, aztán beírom a kulcsot, aztán jön a patch, újra kulcs, meg újra... :S mi lehet a baj? nem volt fent semmi warez.
és érdekel még, hogy a hangoknál fentebb veszem a zenét, a többit le és ha lelövök valakit, akkor pukkan meg hangokat ad, jelezve, hogy megöltem egyet. azt nem lehet lehalkítani vagy kikapcsolni? -
#2472 pókaknákat bármilyen fegyverrel kilehet lőni, mármint a pokokat, a fészküket nem lehet kilőni, az eltünik ha az összes pok kimászik belőle :D
irányitani meg az avrilnak a lézerével tudod őket, tehát ne lőj ki lövedéket az avrilból, csak a piros lézerével(másodlagos tüzelés) irányitsd a pokokat hova menjenek -
Cornetto33 #2471 Ez igaz, sosem tagadtam. (Csak single-be a UNREAL 2 -vel)
Válszt is tudnál adni s kérdére?
Köszi.
C. -
#2470 most buktál le hogy nem játszottál az elődőkkel :) -
Colors #2469 követi a célt, ja.
töröltem a regből is, de még mindig semmi. valami pontos regnév vagy hely? szerinte még mindig fent van és hiba mikor eltávolítaná, pedig már a telepített programok közt sincs. -
Cornetto33 #2468 Sziasztok.
Most már 4 hónapja nyomom az UT3-at, de még nem jötttem rá, hogy tudom a pókaknákat megsemmísíteni. A könyv szerint longbow-al tudom irányítani óket, na ez nekem még nem sikerült. Ötlet?
Másik amire nem jöttem rá a rakétavetőnél néha megjelenik egy célpont befogó célkereszt. Ezt rajta kell tartani a célponton, vagy milyen szerepe van? Azt észrevettem, hogy ilyenkor mintha kicsit követné a célpontot, de nem mindig talál be.
C. -
#2467 registriben nezd meg onnan is torold -
Colors #2466 nem warezolok, szóval kizárt. akkor az, mint neked. de mostmeg leszedtem és nem tudom visszatenni. azt mondja, hogy előtte távolítsam el mikor már el van. valami ötlet??? -
#2465 Reinstall, majd install, cd key beír, majd patch nekem is így sikerült.
Talán már fent volt warez versio
-
Colors #2464 helló mindenkinek! megpatcheltem a játékot és mindig kéri a cd kulcsot. miért? -
#2463 köszi -
#2462 na az tuti nem ranking szerver, amugy a szerverböngészőben van egy kis unreal logó azoknál a szervereknél amik beleszámitanak a statba -
Cornetto33 #2461 Ja és a legjobb a Bigbattle SE szerver (karakter fejlesztős)
C. -
Cornetto33 #2460 Hali.
Én szinte cska a háború módban játszom. Az öldöklést abszolút nem szeretm, kicst eszetlennek tűnik számomra, nem is ismerem a pályákat és zömében azért gyilkolnak le, mert nem tuddom, mit hol keressek és mindig pisztolyom meg légkalapácsom van. a háborús pályákat viszont vágom. Itt van stratégia is egy kicsi.
Kérdésem. Amikor rámegyek a bejelölt barátok ranglistára, melyik pályákról számol pontokat, mert mostanában még az EPIC warfare-okról sem számít eredményt (tiszt szerver). -
#2459 http://forums.epicgames.com/showthread.php?p=25330907.
Itt találni fogsz. -
#2458 Xan modelt nem lehetne valahonnan szerezni? -
#2457 mondjuk most háboruztunk olyat, hogy fuuu
amikor a kék és piros csapatnak van egy energiagömbje és azt kell szétpusztítani, wáááá voltunk vagy 30an összesen, hihetetlen nagy öldöklés volt :D -
#2456 Aha.De szar.Pedig azt hinné az ember h azért kell aggódni h nincs hely.Erről ennyit.Ti teljessel nyomjátok?Ha megvenném a boltban akkor tudnék multizni.Mert battlefield2142demója most is fulélon van emberekkel. -
#2455 fullal se nagyon játszanak bakker, am voltam fent, öldöklésben és járműves zászlósban voltak összvissz, többi halott.
eléggé csalódott vagyok :( -
#2454 Sztem csak egyszerűen a demoval nem játszik senki :) De lehet h tévedek. -
#2453 Hy.Demom van.Játszanék multival de nem talál szervert.Vagyis talál de csak 250pingel és nem is lép fel rá.Vmi tröükk vagy egyszerűen tényleg nem játszik senki. -
#2452 egész szépen futkos az engine ilyen nagy felbontásban is...
sőt még lassabb vgaval is tökéletesen élvezhető max beállitásokkal..
azt nem értem hogy a R6 vegas-okat miért nem tudták igy megcsinálni? (nem mintha maga a játék nem lenne elbaxva, de legalább jol fusson már...) -
#2451 Unreal Tournament 3 Benchmark
The benchmark started at 2008.04.19. 9:04:41
System Information
Operating system: Microsoft Windows XP
System memory: 2,0 GB
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
CPU speed: 2600 MHz
Sound system: SB Live! Wave Device
VGA Information
Graphics card: ATI Radeon HD 2600 XT
Memory: 256.0 MB
Driver version: 6.14.0010.6764 (English)
Benchmark Information
Demo: CarbonFire
Quality: High Quality
Anisotropic filtering: 16×
Resolution: 1024×768
Score = 70 FPS -
ChristianID #2450 8800 GT 512 OC
Bár nem értem én sem, miért nem írta ki...
Többi hw:
- E6750 C2D
- 4 GB DDR2 800
- 8800 GT 512 OC
- SB Audigy -
#2449 ez milyen VGA-val van?
mer nagyon nem jelzi hogy mi ketyereg a masinádba -
Dave77 #2448 Nekem se... -
ChristianID #2447 Hmm.. nem megy a képbeszúrás...
-
ChristianID #2446 Üdv!
Nem tudja vki, hogy le lehet-e előre tölteni vhonnan a kül. pályákat a netről külön, a játékon kívül... csak mert kicsit idegesítő, mikor játékindulásnál akarja letölteni csúcs(10-20KB) sebességgel (a netem 4/4Mb)..
Másik.. a monitor miatt kénytelen vagyok elég nagy felbontásban játszani, de azért elég yool viszi.. csak a benchmark érdekes módon nem ismerte fel sem a graf kártyát, sem az audigyt, és a memóriaméret sem stimmel... -
#2445 teddymaci asszem :)