4006
-
Cornetto33 #2524 Mi a franc van,most sem tud bejelentkezni. "Az onlne szolgáltatás nem elérhető" szveg. Nálatok is ez van?
Megpróbálom mégegyszer.
C. -
#2523 Én is az UT3 kedvéért vettem egy Logitech G5-öt, az is annyiba fájt. Hozzáteszem, a régi egeremet a játék demója nyírta ki. :P -
Cornetto33 #2522 Ok! -
Cornetto33 #2521 Más sem tudott tegnap este 11 körül felcsatlakozni? Ma du 2-3 között is állandóan kidobott. Volt olyan, hogy összesen 5 db (!!!) játékos volt a háborús pályákon.
Üzemzavar?
C. -
#2520 Cornetto használd a válasz gombot -
#2519 THX.
Jah nem sok. -
Cornetto33 #2518 Én ezt nem értem.....Van egy majd 2 kilós géped monitorral minden kütyüvel és 5 rongyot nem ér ez a játék?? Hidd el megéri.Ha szereted az FPs-t nem fogsz csalódni. Én egeret vettem 16 rongyért kifejezetten ezért a játékért (és a gépem gyökerebba tiednél).
Más.
Üdvözlöm az új tagokat. A bővített lista:
Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
C.
-
#2517 De ha gondolod Hamachin is játszhatunk, de 2-en nem sok értelme van sztem, ha csak nem visszük végig coopba. :) -
#2516 Azt nem tudom nekem nem eredeti. Így nem tudok erről nyilatkozni, ha lenne arra pénz hogy eredeti játékot vegyek akkor én nem hiszem h ezt venném.
Ha tudnám hogy kell tört szervert (gondolom port letiltással, csak miket...), akkor csinálnák 1-2 alkalommal szivesen (20/3 Mbites nettel). -
#2515 Tört gémmel hogy lehet multizni?Lehet egyáltalán?Szeretnék emberek ellen is játszani nem csak botok ellen. -
#2514 sztem ennyi pénzért simán megéri, én jókat játszottam/játszok vele:) -
#2513 És megéri neten nyomulni?
Sok szerver van (Van legalább 50, ahol sürün vannak emberkék) vagy nem éri meg....?
Mert kinéztem magamnak EZT.. -
amnesia #2512 Csatlakozunk a listához. Én politomikiller a haverom gyilkosgyuszi néven játszunk a neten. Már legalább fél éve toljuk esténként deathmatch módba. Üdv -
#2511 Xfire csak szerver kereső, azon keresztül nem lehet játszani. -
#2510 Jah de amúgy X-en mik ezek a felhasználók, meg jelszavak? -
#2509 Kössz.
Hogy ez eddig nem jutott eszembe... -
#2508 Mert?
UT3-at eredetiben nyomd, és akkor lehet :) -
#2507 Látom még xfire-n sem lehet játszani.... -
#2506 Jah, mert manapság a LAN egybeforrt a Hamachi kifejezéssel....semmi gond így már értem... -
ZÓÓÓcsi #2505 Na kellemes ünnepeket mindenkinek! Én léptem. -
ZÓÓÓcsi #2504 Most meg mé rakta be kétszer? Na mindegy.. -
#2503 kiütöttél.
szal én azt válaszotlam neki, hogy a LAN az helyi hálózatot jelent :) -
ZÓÓÓcsi #2502 Igen, csak nem többen, hanem 2-en! Bocs, ha nem volt érthető... -
#2501 Vagy a LAN-t ugy gondoltad, hogy többen elmentek egy helyre és összekötitek kábellel a gépeteket? -
#2500 Na most akkor nem értem.
Ha nem Singlebe nyomjátok, meg nem hamachin, akkor hol multiztok???
Ezt nem vágom naon.
Lehet hogy én vagyok fáradt, de tudtommal ezenkívül max eredeti szerverek léteznek, ahová reg-elni kell... -
ZÓÓÓcsi #2499 Sajna mi nem neten toljuk, de jó lenne... Dehát ha nincs -
#2498 Akkor egy jó kis hamachi pass?
Mennék énis egy kicsit ha szabad.
Csak nem találok jó szervert. -
#2497 THX -
ZÓÓÓcsi #2496 Mi LAN-ba tolunk mindent! -
Cornetto33 #2495 ezt én sem tudtam, hogy az 1.2-es megoldja ezt a gondot. Mondjuk a single-t amennyit nyomtam...vagy a harmadik pályáig juthattam el még 3 hónapja azóta csak multi.
A hadjáratot keni valki múltiba?
C. -
ZÓÓÓcsi #2494 1.2-es patch. -
#2493 hogy lehet megoldani, hogy el tudjam menteni a játékban a single missiokat ha játszok?
Hadjárat másképpen fogalmazva. -
Cornetto33 #2492 Ja és itt van a bigbattle szerver eredménytáblája. Azért mi magyarok ott vagyunk az élmezőnybe jó érzés....
UT3 Warfare BattleRPG SE top 1971
112 - *Ghostphoenix* 82%
110 - ACEION 26%
109 - bullseye_lyon 43%
109 - wito13ch 2%
108 - Gurur 7%
107 - S@MLEMALIN_FR 43%
105 - grymmehenke 60%
105 - Coldman-SVK 43%MAGYAR
105 - keops79@fra 33%
104 - schtempel4 76%
104 - DxOxK 40%
103 - treach 86%
103 - LOCO_0873 77%
103 - Cornetto33 35% MAGYAR
103 - Centric 29%
103 - kessie 21%
103 - -w.i.k.t.o.r-hu 8% MAGYAR
102 - bullweih 58%
102 - ALI87 55%
101 - Sony500 86%MAGYAR
-
Cornetto33 #2491 Egyébként itt már korábban valaki felvetette, hogy csináljunk egy klánt, de ha van már én szívesen csatlakoznék. Ha bevesznek egy kezdőt....
Ha nincs akkor aki profi (én nem annyira az őszintét megvalva) csinálhatna.
Más.
Nemrég pont egy barát követése után zászlórabló (CTF) módban találtam magam...hát a nagyon igaz ha kikerülsz az általad preferált módból(nálam háború) akkor elég hurka tud lenni az ember. Nem tudja mit hol keressen, ismeretlen pályák. A középmezőnynél jobbra nem tudtam vinni az eredménytáblát.
C.
C. -
#2490 :DDDDDDD -
#2489 Super Maria UT3 :) -
#2488 Lassan indul a PCguru UT3 szerver is, ott majd tuti leszek! -
#2487 ok, Mi már 4 vagyunk ,de lassan 5 leszünk SpZ klán cod4-ből átevez kicsit UTIII.-ba is :) -
Cornetto33 #2486 Hali.
Hát igen kezdő vagyok, de január óta majd minden nap nyomtam az UT3-at.
Igazából nincs olyan szerver (hacsak a Biggbattle SE ahol wiktor33,Coldman-SVK,Sony500 és jómagam is rendzeresen vagyunk) ahol kimondottan lennénk, inkább úgy működik,hogy barátként bejelöljük egymást és amikor indítod a játékot megnézed hol vannk a barátok és rámész a játékos követésre.
Az ötlet jó, nevezzünk ki egy jó szervert "magyar szervernek" és jelöljük be kedvencnek. Én benne vagyok. Javaslat?
C. -
#2485 Ping az, hogy mennyi idő alatt (ms-ben mérve) küldi el és fogadja a csomagokat a szervertől.
Tehát ha alacsony (50 alatt) akkor gyors, de felette már lassúnak számít és laggolhatsz!
Egyébként én elég béna vagyok a játékban, csak lőni tudok a pályákat nem ismerem :/
Tudsz olyan konkrét szervert mondani, ahol ti nyomjátok?