Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
Amúgy akinek van igénye ilyen utángyártott pályákra, annak erre tessék. A twistedface-re a krodan-ra és az elevation-re külön felhívnám a figyelmet, de úgy egyébként egyik sem rossz, annyit mind megér, hogy letöltsétek és megnézzétek. (Csak az 18th-hole nem, na az vér gagyi.)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
és pont most írja ide<#wow3>#wow3>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha nem akkor pihenõre mennek a renitensek
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
te amivel régen játszottál az szerintem az Unreal 1 nevû játék lehetett, az után a multira kihegyezett unreal tournament nevû game jött ki ami olyan volt mint a mostani unreal tournament 3 tehát nincs olyan kampánya mint pl halflifenak vagy doomoknak
quake3, ut99, ut2k3, ut2k4, ut3 a két sorozat multi verziói
tehát ha call of dutys, medal of honoros singlet vársz akkor elkell keseritselek ez végig csak botok elleni harc lesz 😊
Szal:
A kampány mindig team-deathmatch szerûek, bezárva egy pályán???
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
oprendszer írni egyedül? most azt hiszem, hogy te azt hiszed, hogy egy ember csainálja... de többet értek ahhoz a fogalomhoz, hogy programozás, mint te! 😄
ezt meg leszedhetnéd már mert ciki...
Metallica S&M | Garantált hangkárosodást okoz
Kreativitás barátom, kreativitás. | X360 ellenes user
Easyrider öcsém, easyrider! <-- megkérdezek egy lányt...
van egy haverom akinek nem meséltem rólatok, de ha idejönne, biztosan kiosztana titeket. pszichológusi pályán van és elég elmebeteg, de rendes. szóval akkor már ketten lennénk. 😄 de õt is hamar kidobják fórumokról.
Legutóbb Unreallal még win98-as op rendszerrel játszottam, pontos évet nem tudok, de ez volt a legelesõ gamma a gépemen, amit hozott ismerõs, és pc gurus változat volt. nem tudom h az eredeti e. ja meg a Turok.
Szal most ez a legújabb UT3 engemet a GoW-ra emlékeztet, még a fõhõsök kinézete is... talán nem véletlenül epic games a kiadó😄D
Kicsit furcsa a kampánya, nagyon team-deathmatch szerû. Amivel én játszottam ott volt küldetés de itt semmi, olyan mintha instant actiont játszanék. Igaz még a 2. mapnál tartok, de nagyon remélem, h a továbbiakban nagyon küldetéscentrikus lesz, nem pedig bezárva egy pályán és ott öldösni... remélem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok!
WoW:lvl30 Human Pala, Bloodscalp
ha annyira okosakat írnál, nem lenne a lap alján egy sg felirat. de te okosabb vagy mint egy informatikusnak született újságíró. szétbasztam a rohadt tópikotokat? nem én kezdtem köcsögölni! próbáljuk ki, hogyah te nem vagy akkor milyen vagyok. de tiéd a fórum vagy mi? az szintén nem az én hibám, hogy nem tudom kitörölni az üzeneteket. inkább fogadj örökbe meg segíts rászorulókon... ha nem hiszed akkor legközelebb tedd tiszteleted a jótékonysági bálon! 😊 😄
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
2: 200 ft-ot söpörsz össze egy nap de internetre van péz <#conf>#conf>
3: Mi van akkor ha vannak itt lányok, nekik tilos játszani?
Lusta disznó voltál nem én tehetek róla, különben meg már nem egyszer b*szol szét így egy topic-ot, igaz pajtás? Ezzel miért nem dicsekedsz?
unreal fórum, nekem az egyik kedvencem. de emberek vagyunk és illik emberi témáról is beszélni. pl. hirdethetném, hogy fogadjatok örökbe meg ilyenek. aki ezt kitörli, az szép alak lenne. mondani mindent lehet? nem tudom mit keresnek itt lányok... 😄
ahol nem köcsögöznek, ott én sem szólok vissza.
a win is egy program. a játékok is. nem tudtad? biztosan van olyan játék ami abbamaradt és még mindig hibás. pedig patchelték. de ennyi eszed nincs? elkészül egy hibákkal teli program. mert kijavítanak egy hibát, attól a javítás is csinálhat gubancokat.
az online és papír magazinok írói hülyék lennének és te meg ekkora okos? ha már a közösségeknél járunk, az is csupa reklám. nem? nézd meg sokak aláírását. az is reklám... 😄
a linux kevesebb hibás, a mac meg szinte tökéletes. több helyen ez áll.
nem vagyok informatikus és nem tudom ki köcsögözött és csicskaként kik pártolják. most nagyon kedves vagy velem...
ha nagy a pofád gyere el ide. egyáltalán te informálódsz? a legnagyobb munkanélküliségben szenvedõ megyében lakom. szal...
én paraszt? nem tudom ki kezdett sértegetni. és bocsi, hogy megzavartam párótok seggnyalását.
ki akarja, hogy hiányozzak nektek? 😄 jah anyám nem szeret? ezért vehettem meg az unreált... XD de vajon hányan vannak, akik a szüleiktõl kapnak pénzt? tudod mert fentiekben leírtan buta vagy egyes dolgokban, úgy ebben a témában is. szóval egy kis alja van aki lázadozik a nem jó szülõk miatt. ismertem és ismerek olyan egyéneket, akik szülei a kocsmába és egyéb helyekre viszik a pénzt. errõl szintén nem én tehetek. a családot sem én hoztam fel, hanem itt valamelyik, hogy jaj anyám megveszi. másrészt anyu is netezik, szóval...
Sõt: amit én írtam, az is bevált - egyelõre -, mivel azóta nincs fagyásom az offline játékban!<#taps>#taps>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Szegény kis informatikus gyerek. Nekem ne mond, hogy nem lehet munkát találni. Mindehol jó szakemberre van szükség! Jah, hogy nincs papír/lusta vagy keresni. Az már megint nem a mi dolgunk! Szerinte a legjobb ha elhúzol innen a fenébe. Nagyon nem hiányzol senkinek. Senki sem fog tõled bocsánatot kérni mert te ide jöttél parasztkodni!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
szerinted miért van mindig új meg új javítás és miért nem lesz semmi tökéletes?
alább mondták, h tegyem fel az 1.2 patchet, mert az megoldja a mentési problémát. Már töltöm is amúgy😄
De megnéztem, h miket javít a patcsh és nem ír semmi féle SAVE problémákat... szal az 1.2 megoldja a mentési gondokat?
Metallica S&M | Garantált hangkárosodást okoz
Kreativitás barátom, kreativitás. | X360 ellenes user
Easyrider öcsém, easyrider!