4006
  • GiGa master
    Szasztok UT3hoz vannak sima ranked serverek?xfirebe v ASEba?!előre is köszi
  • tréj
    Sziasztok nem tudja valaki hol lehet megvenni a Unreal Tournament 2004-gyet és menyiért?
  • kontar
    Hali! Nekem is ugyanez volt csak 1950pro-val, Egyszer indítsd el hogy csináljon egy ini-t,majd kilép, menj Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config mappába ott UTEngine-t nyisd meg jegyzettömbbel és a bInitializeShadersOnDemand=False-t 3.dik oszlopbekezdés írd át bInitializeShadersOnDemand=True -ra kilépésnél mentsd el. Nekem minden bajom gondom megoldotta, remélem neked is! Üdv!
  • tototto
    vagy húzd ujra a winfost az megoldja szerintem
  • Nitramk
    a géped elvileg megfelel, de próbáld meg letölteni a patcheket, hátha segít.
  • remus500
    Hali ! olyan problémánk van , hogy megvettük az eredeti Lemezt , és amikor elindítanánk az Azonnali akció-háború részlegét, akkor vagy befagy a kép , vagy kékhalál :S ! mi lehet a baja ? Mostmár egyáltalán nem tudok vele játszani, még a menübe se enged be , és azt írja ki hogy : UT3.exe hibát észlel , ezért leáll ! Mi a baja lehet ?

Gépem : Pentium 3GHz, 1 GB ram, G-force 8600 GT 512MB ram, Windows XP Service Pack 3. ! Szerintem ez megfelelő gép, vagy nem ? Aki tud valami orvoslást , az írjon pub-on vagy priv-átban.
    Kössz mindenkinek ! Laci.
  • PunkZoli
    :)
    sajnos számomra nincs benne akkora kraft mint a csében pl :)
  • Morpeus
    Hát skacok nem túl aktív az SG.hu fórum! Valami életet! Igaz, régen írtam, de sajnos elveszi az összes időm a suli! Koleszban sajnos nem lehet játszani! Megvárom amíg kiadják a Linuxos ut3-at utána megint láthattok! Jó gyilkolászást!
  • mosaic
    Hali

Bereggeltem ide is, láttam, h van némi élet az UT3 topicban.
    VCTF-et szokott v.ki tolni? Ez a kedvenc játékmódom, ill. néha a Prohardveres haverokkal 1:1/DM/TDM-ezünk a bérelt szerverünkön.

Cornetto33: sikeferenc a nickem (nem röhög, anno a demoval kezdtem, és egy csomó nicket nem fogadott el reggelni, mérgemben beírtam a saját nevem, elfogadta és ez maradt)

Itt pedig a statom: (ami kb. sz@rt sem ér, lvén sok szerver nem küld statokat)

http://www.enemydown.co.uk/ut3stats.php?id=114119178
  • Kojiro
    jaja Downtown mapon nagyokat lehet vele írtani. Egyszer sikerült kinyirnom vele 6 embert :)
  • tototto
    redeemer angolul, és lehet minden modban elvileg, rég játszottam vele, de az tuti hogy a suspense vagy mi a neve demo vctf mapon is van alul a híd alatt
  • Japep
    Találtam a játékban egy "ítélethozó" nevű fegyvert (magyarítással ez a neve... :S )...ez csak a háboró (warfare) részben van, vagy van minden játékmódban (deathmatch, teamdeathmatch...stb) ?
  • Ombika
    Annyit nem jatszok vele es 2500 ftert megkapnam?! CSak kerdes,ha vki leirta kodjat es felcsatlakozik mikor en ,akkor cumi,persze tudok kerni ujat fejlesztoktol,mivel eredeti jatek?!
  • teddymac
    Szerintem nem !
    Vedd meg boltba szerintem megéri
  • levi19711023
    Már működik!
  • levi19711023
    Hello! Megvettem a játékot( előtte másoltan volt meg és regeltem egy accra cd-kulcsot) és most ha újrarakom a játékot mindig azzal az accal akar belépni a nem eredeti cd-kulccsal. Hogy tudnám átírni hogy működjön rendesen vagy mit kell ilyenkor csinálni? Előre is köszi.
  • Ombika
    Ha megveszem vkitol jatekot,megtudom valtoztatni kodjat,h mas netudja meg utana?!
  • Japep
    Még mindig nem próbáltam ki így, de ha valakinek nem igazán eredetiben van meg az is nyugodtan multizhat? Egyáltalán így lehet is?
  • Japep
    Köszi...bonyolultabbra számítottam... :D
  • Zsoltika 007
    Segítek: Elindítod a játékot/multiplayer beállítod a játékmódot és kilistázza neked a szervereket. Join és már mehet is.
  • Japep
    Hello!

Honnan kaphatnék segítséget, hogy tudjak neten játszani a játékkal? :D
  • ZÓÓÓcsi
    Hát igen! Én nem szoktam csapkodni, meg földhöz verni, ha nem nyerek...
  • lee56
    Nemcsak egértől függ ám, nekem van egy haverom akinél általában 1 évig bírják a kiképzést a rágcsálók
  • Balumann
    Nekem is egy gagyi microsoft egerem van van azthiszem több mint 3 éve, és nagyon sokat játszok fps-ekkel meg egeres játékokkal, és ugyan olyan mint újonnal még most is :I
  • Zsoltika 007
    Nem mindegyik olyan jó minőségű. Főleg nem mostanság.
  • ZÓÓÓcsi
    Hogyan lehet kinyírni egy egeret? Nekem már vagy 5-6 éve ugyanaz van és szoktam UT-zni, meg hasonló gémekkel nyomulni dögivel, mégsincs semmi baja! Kop, kop.
  • rotator
    Már megcáfolták (egyébként is nevetséges szám).
  • grebber
    40 millió Warez UT3
  • Cornetto33
    Magától megjavult estére....már majdnem újratelepítettem.
    C.
  • Rage47
    még sosem tapasztaltam ilyet
  • Cornetto33
    Úgy tűnik újra kell instalálnom az UT-t. A bejeltkezésig nincs gond, de amikor rámegyegyek a többjátékos menűre és bejelentkeznék egy pályára kidob, hogy állítsam be az internet beállítást és a játékos nevét. Ami lehetetlen mert ha egyszere be vagyok jelentkezve akkor a játékos névvel jelenkezek be. Ha követek egy barátot akkor be enged a játékba csak éppen a nem reagál a billenytűzet semmit, csak az egér. Volt már valakinek ilyen? Ja és a hangok is eltorzultak....
    C.
  • Cornetto33
    Visszaált teljesre a barátlista. Most azt vettem észre, hogy kb 1 hete nem számol eredményt az UT -s szignózású szervereknél sem. 1 hete ugyanúgy 6670 a rank számom, pedig nyomtatm egy pár csörtét.
    C.
  • Cornetto33
    Ja-ja detto ugyanezek. ráadásul a barát list 80%-a eltünt.De volt már ilyen fissza fog kerülni....remélem.
    C.
  • Zsoltika 007
    Nekem is ez volt tegnap.
  • Dave77
    HI! Nem lehet felmenni online. Csak kiirja hogy "bejelentkezés..." és semmi se történik. Ha me feljutottam, kidob hogy "kettös bejelentkezlést észleltem". Bár ilyen üzenetet még sose kaptam. ??
  • Cornetto33
    Este 10 körül végül fel engedett, most jöttem le róla.Egyébként az én egerem tuti optikai még padot is kellet (persze speckót) is kellet venni. A lézerest cseréltem erre. Állítólag jobb az optikai. Ne kérdezd miért. Én elhittem més megvettem.
    C.
  • Prince of Máté
    Hoppá most nézem, nem érhető el az Online :(
    Hihetetlen amikor van rá időm nem tudom nyomni :/
    bocsi a 3 üziért.
  • Prince of Máté
    Cornetto most nem nyomjuk vmeik szerón?
  • Prince of Máté
    Nekem is G5-öm van és tök fasza, de ezek már nem optikaiak hanem lézeresek!
    Ut-t már kb azóta nem próbáltam multiban mióta megvettem :/
  • Cornetto33
    Ugye hogy kifejezetten jobb az optikai vezetékes egér? A médiás gyerek nem vert át aki ajánlotta.
    Az enyém Logitech Mx 518(ez van az alján)és nagyon jóóóó.
    C.