Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is átírtam, nekem egész egyszerûen nem indult el utána a játék...
>Ez a LEGO mod csak PS3-on megy? 😞
Megy az PC-n is, de az egy másik verzió. Ha PS3-asat szedtél le, az nem lesz jó. Egyik Legós pálya , és a másik legós pálya , ha esetleg nem találtad volna meg.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valami mûködõ tipp ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
magyar szerver van: a bermuda portok
Ti melyik szerverre szoktatok menni?
Van magyar?
aztán botokkal játszol és csókolom
de persze alt+tabbal kijösz és ugy másolod nem fog menni, csak ha ujra inditod a gamet
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
ha nohomedirrel inditod akkor a játék telepített könyvtárában ide csomagold ki a 3 filét(általában egy map) Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\Maps\
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
ha igen olvass vissza a video fagyásokra már sokszor lelett irva a megoldás
nekem olyan problémám lenne hogy nyitok egy új hadjáratot és a 3. mapon mikor ctf ezni kell 2-0 van nekünk megfogom az ellen zászlaját viszem visszafele és kb a mi názisunkon kifagyok .ezt elleneõriztem nem csak fagyás mindig ezt csinálja .nemtok semmit csinálni megvagy az egész gép
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
@
szal tedd fel a legujabb patchet most 1.2 és az majd megoldja a mentési gondokat
A játék eredeti, kölcsönbe kaptam. tehát ezzel a kóddal már regisztrált az eredeti tulaj, így én nem tudok.
köszi a válaszokat.
@
bár nekem 6600gtm van a te 8600gtddel szerintem nem kéne szaggatni, ott valami más probléma lesz az xpddel
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
esetleg a ctrl rakoncátlankodik és bevan szorulva ezért ha mellé escet nyomsz akkor jön a galiba
nincs véletlenül beállitva valami gyorsbillentyûre esc windowsban?
vagy beragadt alt gomb és alt+esc kitesz asztalra? 😊
amugymeg foggalmam sincs, szerintem ez valami elég egyedi dolog lehet, talán valami spyware szórakozik, más játékkal nincs ilyesmi?
BattleTag: zydar#2910
no fate
A demókból meg nem tudna valaki megnézni egyet? Nekem nem mûködnek nem tudom miért..<#conf>#conf> A clanbase-en írják is hogy 1.1-es patch-el játszanak stb. és így se megy!
Amúgy szerintem az instagibbal sokkal durvábban bánnak a botok, mint az összes eddigi részben.
ha ezzel lecseréled az alapverziót akkor pl a map nevek maradnak angolok, és jópár helyen bele is lett nyulva, én is ezt használom
de ha nem tetszik akkor az UTEngine.ini fájl
Idegesítenek, ezek a magyar fordítások akár csak a pályákra vonatkoólag is...
Köszi a segítséget...
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
magyarán amikor a shock egy lövésre megöli az ellent
na most jol elmagyaráztam mi? 😄
Más: mi az az iCTF?