4006
  • NEOreg3
    szerintem nagyon megéri ez a hármas kombó, nekem is onnan van meg az UT:)
  • tototto
    Megjelent UT3 alá a Dom amibe belevan épitve a Vehicle DOM is :)
    LINK
  • tototto
    csak oda de az meg alig van és borzasztóan macerás szal warezzel neten való gamelést nem ajánlom :(
    most 7990 galaxisnetnél a játék + Gears Of War + FEAR(GOLD)
    csak ut3 4990
  • jemo69
    Tudom láma vagyok, de lenne egy kérdésem, amit a faq-ban nem találtam:
    tört verzióval lehet neten játszani minden szerveren, vagy csak tört szervekre lennék felengedve?
  • Cornetto33
    Miért is?
    Lehet, hogy én a nép egyszerű gyermeke vagyok és való igaz, hogy a 2004-est nem ismerem csak az UT3-at, de pédául a háború üzemmódban is 3-4 szerveren játszom, nekem untig elég.

Majd edződöm egy kicsit VCTF- be is :-)
    C.
  • bertino
    régebbi részeken van még a hangsuly sztem...
  • NEOreg3
    tényleg csak 430 szerver van? de hisz az nagyon kevés, egy UT-tól én többet vártam:(
  • tototto
    warfare owns :)
  • mosaic
    Kár, hogy nem a VCTF-et preferálod. Nem akarsz áttérni? :)

Impact tricks: instant action és god mode on-al nyugodtan tudsz gyakorolni, nem kell meghalnod és mindig respawnolnod.
  • Cornetto33
    Ezta kalapácsos ugrálást nagyon lestem. Ki is próbálom, ha "beledöglök" (sokszor fogok:-)) is !!!
    C.
  • Cornetto33
    Akkor én hasznos lehetek, mert már a 780-ik vagyok ..:-) (Global Rank)
    Klánba benne lennék, de csak "háború" módban vagyok valamit érő, mást módokat nem játszok, nem is ismerem a pályákat. VCTF is max 5-6 szor nyomtam...
    C.
  • tototto
    sajnos én magyar klánról se tudok aki játszana, nem hogy vctfről :(
    a video tetszik :)
  • mosaic
    Most, hogy némi rutint szereztem a game-ben, elgondolkoztam azon, hogy egy klánhoz csatlakozzak. De csak VCTF jöhet szóba. Tud v.ki magyar VCTF-klán létezéséről???

Cornetto: azért a ranking dolog összetettebb, mint, hogy csak a kill/dead ratio-tól függjön a helyezésed. Számít, hogy mennyi játékossal találkoztál / harcoltál már, mennyire vagy ismert, az adott játék-típuson belül mennyire vagy "hasznos" (pl. hányszor szereztél pontot a csapatodnak, hányszor öltél meg flag-carriert stb....).

1-2 durva flag-run IH+JB comboval, tanuljatok& gyakorlojatok emberek mert n00b-ok maradtok: http://www.youtube.com/watch?v=8SY5FMqVeIE&feature=related
  • Reyes
    Valaki? Senki?
  • Cornetto33
    Hali.
    Miért nem számolnak eredményt az EPIC szerverek? Csak AKAIDO és UMAg...
    szevereken számítanak az eredményeim.
    És miért van, hogy nálam jobb ölés/halál arányú játékosoknál jobb a RANk-om.
    1068-as a GLOBAL RANK-om, pedig csak 1.01 -es az ölés/halál arányom.
    C.
  • Nitramk
    De a campaign olyan mint a sima hut, csak sorban vannak a pályák, és szép videókkal van tarkítva, nem? :)
  • Örm
    Kösz!
  • Prince of Máté
    Van campaign is, és sima hunt.
  • Örm
    Kösz a gyors választ! A single részben rendes küldetések vannak vagy botok ellen lehet csak küzdeni?
  • Prince of Máté
    Single + Multi is.
  • Örm
    Hello!
    Sorry a láma kérdésért, de ennek a játéknak van single része vagy csak multi?
  • Myron
    jóvan azóta visszaolvastam meg fel is raktam de kinn lehetne FAQ ban
    azért leírom ide is hátha valakit érdekel: nem kell crack a patch-hez
  • Reyes
    Sziasztok!

Eddig nem érdekelt az UT3 az Invasion hiánya miatt, de gondoltam rákeresek, hátha találok valamit, és lám...:)

Szoktatok ezzel a játékmóddal játszani, illetve melyik a legjobb Invasion szerver?

Én ezeket a szervereket találtam.
  • Myron
    Hali!

Ha megpatchelem a gamet utána kéne crackel-t patch, vagy fog menni utána is?
  • ZÓÓÓcsi
    Köszönöm a választ! Inkább megvárom a véglegest.
  • tototto
    na kikerült egy béta ut3 3as peccshez, de kipróbálni nemtom mert fent sincs maga a játék :S
  • tototto
    szerintem tuti nem jön ki e héten még béta sem elérhető egyenlőre
    mondjuk nekem mindegy mert gépem nincs hozzá egyenlőre, mire meglesz uj gépem (talán nyár vége) addigra meg ugyis kijön, meló mellett idő sincs nagyon, de akkor is UT FOREVER :)
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Nem tudjátok véletlenül mikorra várható az új patch? Ezen a héten esetleg?
    Vagy felejtsem el?
  • Nitramk
    hi! A letöltött modeleket, cuccokat hova kell betenni?
  • Dave77
    Már ideje, mert nálam Multiban új map betöltésénél egyre többször lép ki, hogy "ut3.exe hibát észlelt és leállt". Pedig erös gépem van, régebben ilyet nem csinált...
  • kontar
    Hali Szia! Oké köszi, látod én ilyen karakter fejlesztős micsodákkal még nem is foglalkoztam. Üdv!
  • Cornetto33
    Így van azért nem látod. Én személy szerint a Bigbattle SE-t zseretem.Ez karakter fejlesztős server.Szerintem nem érdemes megveeni az UT2004-es legalábbis így a Bigbattle-n amik vannak régi pályák elég viccesek az UT 3-hoz képest.
    Bejelöllek. Ha gondold amikor fent vagyok segítek eligazodni a Bigbattle serveren.
  • kontar
    Hali sziasztok! Én is fel szoktam menni esténként háborúba, Gunco néven, hát elég kutyamosó vagyok még mert én csak ezzel a résszel játszottam, nekem nagyon tetszik, még single-be sem játszottam vele egyből multi van még mit tanulnom. Nem tudom érdemes az UT2004-t beszerezni? Vagy ezután csúnyácska lessz? Ezeket a Biggbattle szervereket merre találom, lehet azért nem látom őket mert nincs kipipálva hogy az üres szervereket is mutassa? Üdv!
  • remus500
    Kössz kontar a segítséget ! Újra raktuk az XP-t és átírtuk a cuccost és jó lett ! 1000000000 THX !! És kössz mindenkinek aki segített ! Hálás vagyok !
  • remus500
    Hali ! A cd -kulcsomat hol tudom átírni ?
  • Cornetto33
    Hali.
    A Bigbattle serverket (UT3) feltöltötték UT 2004-es pályákkal (háború üzemmód). Hát a grafika azért ég és föld !!

Ja és akkor az új bövített magyar lista:

Cornetto33
    UnDead90
    MATEO9HUN
    zsolt.santa
    Sichrol
    -w.i.k.t.o.r-hu
    Akos9999
    Phoenix26
    Passz
    PacaTriK
    w77d
    GamerTua
    Sony500
    mester.pediz
    Morph
    Jatfield
    Chiller_HU
    Jericho86HUN
    CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
    cronos74
    Tihamer
    Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
    Chernobyl_Child
    zsoltr
    Chronic
    thomaster
    Kriszkikessz
    med33
    hunRage
    hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
    politomikiller
    gyilkosgyuszi
    Attila
    sikeferenc
  • Zsoltika 007
    Helyes!
  • tototto
    új patch közeleg, rengeteg javítással, és talán ami a legfontosabb hogy végre láthatóak lesznek a szervereknél hogy kik vannak épp rajta link
  • tototto
    steamről pl, én a deal packot ajánlom az tartalmazza az összes Unreal címet
  • JaSoN HuNTeR #2565
    olcsó!