Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix007
>akkor láma vagy most direkt kipróbáltam és angol lett a hun helyett int

Én is átírtam, nekem egész egyszerûen nem indult el utána a játék...

>Ez a LEGO mod csak PS3-on megy? 😞

Megy az PC-n is, de az egy másik verzió. Ha PS3-asat szedtél le, az nem lesz jó. Egyik Legós pálya , és a másik legós pálya , ha esetleg nem találtad volna meg.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

mama2
Emberek, NAGY bejelenteni valóm van: nem kapcsol ki a játék😄. Melyik klánhoz is csatlakozhatok?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tototto
akkor láma vagy most direkt kipróbáltam és angol lett a hun helyett int

bertino
hát már elég régóta szeretném 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

armageddon666
angollá akarod varázsolni UT-t? énis várnám a tanácsokat XD

@

bertino
nah skacok én átírtam már USA-tól kezdve az INT-ig mindenre az ut3 engine configban engine.engine-nél, de még mindig magyar basszameg <#idiota>

valami mûködõ tipp ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tototto
ott linkeltem alatta a pcs verziót, kine szúrja a szemed 😄

Prince of Máté
Ez a LEGO mod csak PS3-on megy? 😞
Nagyon érdekel!

Én már akkor beszüntettem amikor megdumáltuk, hogy jó lenne játszani is néha, aztán csak mi ketten jelentünk meg. Na meg felkészült klánok ellen nem lenne túl nagy esélyünk - ha lenne egyátalán -, fõleg így nem 😞

Prince of Máté
Na megvettem a Mediába, nagyon megérte, papír dobozban van, és képeskönyv is jár hozzá!

Látom senkit sem érdekel a klán meg a CB verseny. Akkor szerintem jó lesz ha beszüntetem ezirányú tevékenységemet.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

DayWalker
ok, elhiszem <#vigyor0>
csak ahol olvastam, ott azt írták, hogy ide kell bemásolni

tototto
én csak warfaret játszom és ott is csak max 24 fõsön de általában mindig máshol
magyar szerver van: a bermuda portok

Prince of Máté
Holnap megyek, és megveszem az UT3-at, csak 5k az 576-ban.
Ti melyik szerverre szoktatok menni?
Van magyar?

tototto
ha bemásolod akkor megjelenik az instant actionben az adott stilusban pl dm a dmnél stbstb
aztán botokkal játszol és csókolom
de persze alt+tabbal kijösz és ugy másolod nem fog menni, csak ha ujra inditod a gamet

tototto
hidd el hogy ha a mapsba másolod is menni fog 😊

DayWalker
Pontosabban:

Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps\
<#vigyor0>

Ok, berakva. De hogy tudok azokkal játszani? Mert egy istenért sem tudom kipróbálni azt a csomó mapot amit leszedtem!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

tototto
az a tweaker szerintem egy fos
ha nohomedirrel inditod akkor a játék telepített könyvtárában ide csomagold ki a 3 filét(általában egy map) Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\Maps\

Skacok, hogy tudom telepíteni és játszani a mapokat? Mert az unreal tweakerrel elméletileg beraktam de nem találom sehol sem a játszható mapok között!

nem mert még nincs meg a 3 zászló és a vidiket meg egybõl elnyomom

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

tototto
nem emlékszem de nem lehet hogy 3zacsi után nyered a mapot és egy intro jönne és amiatt fagy meg?
ha igen olvass vissza a video fagyásokra már sokszor lelett irva a megoldás

hello
nekem olyan problémám lenne hogy nyitok egy új hadjáratot és a 3. mapon mikor ctf ezni kell 2-0 van nekünk megfogom az ellen zászlaját viszem visszafele és kb a mi názisunkon kifagyok .ezt elleneõriztem nem csak fagyás mindig ezt csinálja .nemtok semmit csinálni megvagy az egész gép

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

tototto
magától ment meccsenként ha jól emlékszem 😊

Meccsenként ment. Ahogy megnyersz egy meccset az mentve van.

Tényleg. Hova tünt kedvenc flamerünk? Nem mintha hiányozna, csak elkussolt hirtelen.

armageddon666
közben megtaláltam valahogy a megoldást 😊 és akkor még azt kérdezném hogy magától ment ? vagy nekem kel nyomkodni valami gombot hogy mentsen, vagy meccsenként ment, etc.

@

Latjatok feleim szümtükhel mik vogymuk, isa por es homu vogymuk! Nahát, érkezik a tavaszi szezon Cb-n. Kellene jelentkezni valami versenyszámra. Csak azért, hogy tudjuk mire vagyunk képesek. Ki tart velem?

tototto
nagyon gyakori a kérdés 😊
szal tedd fel a legujabb patchet most 1.2 és az majd megoldja a mentési gondokat

armageddon666
sziasztok, lehet már feltették a kérdést, és majdnem biztos hogy én vagyok a hülye: de hadjáratot hogy lehet menteni? ha kiléptem a játékból utána nem engedi folytatni csak újat kezdeni. Offline profillal kéne megoldani.

A játék eredeti, kölcsönbe kaptam. tehát ezzel a kóddal már regisztrált az eredeti tulaj, így én nem tudok.

köszi a válaszokat.

@

tototto
például ugy hogy minden beállítást a lehetõ leglejjebb veszel, nem minõség hanem teljesítményre állítod a megjelenítési módot
bár nekem 6600gtm van a te 8600gtddel szerintem nem kéne szaggatni, ott valami más probléma lesz az xpddel

kissadamvikt
például hogyan?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

tototto
passz, én csak xpn próbáltam, de a nvidia driverben turkálva +10-20 fpst lehet találni 😊

kissadamvikt
az miért van hogy vistán kb 20 fps- el többel megy a játék, mert vistán 1024x768 minden maxon kb 50fps, xp-n ugyanez már csak 25-30fps-el...

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

tototto
no remek, örülök
a toto ahol tud segít 😊

w77d
kiszedtem a ctrl billentyût aztán visszaraktam és jó lett!! kössz a tippet! 😄

tototto
normális esetben azt a ctrl és alt közötti "windows" gombra kéne behoznia, vagy a ctrl+esc combonak, szerintem valmilyen progi vagy véletlenül te valahogy megváltoztattad :S
esetleg a ctrl rakoncátlankodik és bevan szorulva ezért ha mellé escet nyomsz akkor jön a galiba

w77d
most nézem, hogy az esc-et a winben megnyomva behozza a start menüt! lehet hogy ez zavarja be??

tototto
na ilyen hibával még nem találkoztam 😊
nincs véletlenül beállitva valami gyorsbillentyûre esc windowsban?
vagy beragadt alt gomb és alt+esc kitesz asztalra? 😊
amugymeg foggalmam sincs, szerintem ez valami elég egyedi dolog lehet, talán valami spyware szórakozik, más játékkal nincs ilyesmi?

w77d
császtok, az mitõl lehet, hogy akárhol a játékban esc-et nyomok azonnal kidob az asztalra?? egyszerûen játék közben nem tudok bemenni a menübe!!

Valóban egy kicsit más, mint a 99-es, de azért nem élvezhetetlen! Sõt! Csak jó gép kell hozzá jó grafhoz, de a 2k4 is megizzasztotta annak idejéna vasakat...

BattleTag: zydar#2910

Laci1818
miért van az, hogy ahogy újulnak a játékok úgy (ugyan szépek, meg csilli villik) de egyre élvezhetetlenebbek?

no fate

Laci1818
a 99-es UT élvezhetõbb volt 100-szor. ez egyszerûen <#rinya><#levele>

no fate

Ok! Köszi!
A demókból meg nem tudna valaki megnézni egyet? Nekem nem mûködnek nem tudom miért..<#conf> A clanbase-en írják is hogy 1.1-es patch-el játszanak stb. és így se megy!

Amúgy szerintem az instagibbal sokkal durvábban bánnak a botok, mint az összes eddigi részben.

tototto
legujabb 1.2es patchhez való javított fordítás: innen
ha ezzel lecseréled az alapverziót akkor pl a map nevek maradnak angolok, és jópár helyen bele is lett nyulva, én is ezt használom
de ha nem tetszik akkor az UTEngine.ini fájl bekezdésében van egy Language=HUN rész ezt írd át Language=ENG -re majd mentsd el, következõ inditásnál már angol lesz

liquivent
Srácok! Tud abban valaki segíteni, hogy hogyan lehetne a magyar "kezelõfelületet" angolra váltani újratelepítés nélkül?
Idegesítenek, ezek a magyar fordítások akár csak a pályákra vonatkoólag is...
Köszi a segítséget...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

tototto
demokat nem próbáltam, de ictf = instagib ctf
magyarán amikor a shock egy lövésre megöli az ellent
na most jol elmagyaráztam mi? 😄

Gyerekek! Ezek a demók nektek mûködnek? Lejátsza rendesen a játék? Mert nekem nem igazán akarja..

Más: mi az az iCTF?

Ha kész lesz rakd föl valahova! Mindenképpen érdekel!

Phoenix007
Hát ízlések és pofonok, de legalább van mibõl válogatni 😊 Lesz itt custom map bõven, már az enyém is majdnem kész 😄

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!