4006
-
lee56 #2765 ..hát lehet hogy azzal meg is oldódnának a problémáid :D , ha szoftveresen minden stimmel (legujabb driverek, patchelt gamék, no virus) akkor lehet nem ártana a procin tuningolni kicsit, netán ujat venni. Bár nemtom, nekem anno az ut3 (igaz) demójával (de) semmi gondom nem volt 2ghzes x2-vel meg 7600gst-vel... -
criminal #2764 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, ami nem hagy nyugodni: nemrég vettem egy új gépet, hogy végre kipróbálhassam az UT3-at, de amikor a tesztelésre került sor, csalódottan tapasztaltam, hogy éppen elcammog a gépemen, akár max grafra állítom, akár kicsit visszábbhúzom. Sajnos játszhatatlan és nem azért vettem a gépet, hogy low grafikán toljam. A gép konfigja a következő:
MS Windows Vista 64-bit SP1, AMD Athlon 64 x2 2.3GHz Dual Core 4400+ 2GB DDR2, GeForce 9600 GT , Shader model 4.0
Nem a mai csúcs, de teszteken láttam, hogy ennél gyatrább gépeken is játszható FPS-t értek el, nekem meg itt totyorog. Ugyanezt tapasztalom más játékoknál, még akkor is, ha bőven megvannak az ajánlott rendszerkövetelmények. Most tényleg valami nagyon nem stimmel, vagy én várok túl sokat? Már csalódottságomban arra is gondoltam, hogy BIOS-ban felhúzom a gépet 5GHz-re és a házat bevágom a mélyhűtőbe…
-
#2763 steamen magától frissítette nálam
vki próbálta a physix mod-ot? nemtom a vista miatt, vagy mi miatt, de a physixes mapok rohadt lassúak :O -
Cornetto33 #2762 Mindenkinek megvan a 1.3-as path?
Ha nincsakkor innen beszerezheti:
http://files.filefront.com/Unreal+Tournament+3+v13+Patch/;11485146;/fileinfo.html
C. -
Cornetto33 #2761 Az AKAIDO és A UMG szerverek elég jók szerintem.
C. -
#2760 nem skillesebbek csak egyszerűbb játék. mondjuk nekem tf2 sokkal jobban megy -
3psilon #2759 A fene már. Nagyon jó a neten játszani.
Csak alig van jó pingjű szerver.
Bár úgy tűnik, TF2-ben skillesebbek a játékosok. Vagy nem?
(egyébként gombosg néven szerepelek) -
#2758 na jóvan, látom még engem is nyilván tartotok. Én csaknem mindig VCTF-et játszok, szóval egyébb játékmódokban nem igen találtok meg.. -
S8DJ #2757 mármint írd hozzá a magyar játékosokhoz -
#2756 mostanában nem nagyon játszok, a TF2 elvette minden játékos időmet:) de hallottam kijött egy új Physix patch, meg 3 új map, arra kíváncsi vok, és felrakom a gamet.:) -
#2754 igen azaz, bocsi csak régen játszottam és nem ugrott be a neve :) -
Cornetto33 #2753 Új bövített magyar játékos lista:
Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
C. -
Cornetto33 #2752 Ja amúgy köszi.
C. -
Cornetto33 #2751 Az "élesített bombacsomagra " gondolsz ugye?
C. -
#2750 aknát fellehet venni és rádobni, meg redeemerrel -
Cornetto33 #2749 Én tényleg gyenge vagyok.Ja és Pc-s. Bejelentkezve a játékba nyomjak egy F10-et?
És utána kód?
Más.
Hogy lehet a DOWNTOWN-ba és az ISLANDERBE eltüntetni a barrikádokat?. Nyomom január óta, de erre nem jöttem még rá.
Más.
A bigbattle serevereken vannak új pályák, le lehet tölteni őket játékon kívűl, így nem mindig sikerűl és nagyon lassú.
C.
C.
-
3psilon #2748 És nehogymár ne lehessen eredeti játékkal tört szerveren játszani
Amúgy is 5000 JMF, magyarul és még ilyen artwörk képeskönyv is van benne.
Mondjuk csak én szoktam megvenni a játékaimat a környezetemben. Így legalább nem gépezek egész nap mert nincs annyi gammám :P -
#2747 kellett az embereknek csak nem 8000 forintért, ezért inkább letöltötték torrentről. -
3psilon #2746 Nemtom. De ez akkor is röhejes, alapvetően mindig is PC cím volt. Vagy csak nem kellett az embereknek a 2004 után? Az is megvan de valahogy nem volt az igazi.
Ez a 3 tényleg hozza az eredeti UT feelinget, megvan az a kontroll, helyén vannak a fegyverek is a plazmavető és a rohampuska is.
Na mindegy. Max marad a single, igazából teljesen jók a botok, taktikáznak meg minden. -
#2745 konzolra adtak egymilliót, nem? -
3psilon #2744 Hi!
Nem értem, megvettem a játékot, és alig van szerver :(
A Wikipedia szerint több mint egymillió példányt adtak el, erre van 10 darab nem üres warfare szerver? És azoknak is magas a pingje.
Mi történhetett, ekkora bukás lett a játék? -
mosaic #2743 A leendő 2 szerverünk Németországban lesz elhelyezve, így a külföldi játékosok is jó ping-el tudnak majd csatlakozni, így val.színű népszerű lesz. A folyamat a teszt-fázisnál tart, a teszt-szerver kész van, gyertek segíteni tesztelni, mennyire stabil / kinek mennyi a pingje stb.
Elérhetőség: (gyengébbek kedvéért: F10, konzolba)
open 92.51.129.233:7777
Sima alap DM, mindenfajta mod nélkül egyenlőre.
Várunk mindenkit sok szeretettel:
PH! team -
S8DJ #2742 az a nem semmi -
#2741 MapMixer v3.00 alpha 5 -
Cornetto33 #2740 Estéként az UMG., vagy AKAIDO szerveren(háború módban)szoktam tolni.
C. -
mosaic #2739 Este nem futunk össze egy hentre vmelyik konkrét szerveren? -
Rapperman #2738 Valaki nem tudna UT3-hoz Malcolm-os skint vagy modelt? -
S8DJ #2737 amugy kössz a választ -
#2736 Ahol elkél a segítség. -
S8DJ #2735 te itt is itt vagy? -
#2734 Igen, nem mindegyik eu szerver... -
S8DJ #2733 Egy kérdés: Nektek is laggol sok szerver? -
#2732 mapok:
egyik csomag
másik csomag (6 oldalnyi dm-ctf-vctf-war pálya amik indultak a MSUC versenyen)
karakterek:
SkinCity -
#2731 kiprobáltam mindent, és elég nehéz érvényesülni, ha valaki hátulról öl meg mikor lövök valakit, ugy hogy ha nem nagy kérés, gyere és játszunk egyet, egy lan hálozaton :) -
S8DJ #2730 Sziasztok! Jövök már én is bevágódok ebbe a topicba . Unreal Torunament 3 a kedvenc játékom és persze eredetiben van meg, majd mehetünk multizni :) -
Rapperman #2729 Gyere inkább hivatalos szerverre, esetleg Bermuda? -
#2728 Ki van bene egy sgn lan partiban?
A hamachi szobám :)
Hálozati név:Sgs szerver
Jelszó:játék -
#2727 Az enyém kabalababa -
#2726 szép név, tuti nem fogom elfelejteni :D
amugy az eröspista viccesebb lene -
#2725 az enyém macskapista :)