4006
-
tazis #2805 Sziasztok? Miért van az hogy a játék videóit nem tudom megnézni mert beszaggatnak! A játék amúgy simán és szépen fut minden maxon van! -
#2804 A karakterbeállitásaid elvesznek tehát a skin meg ilyesmi de ugye azokért nem nagy kár, de ha pl a régivel jelentkezel be akkor az online statod az megint a régi lesz. -
Cornetto33 #2803 Köszi.
Szerinted a régi karakterem el fog veszni vagy mindig azzal tudok játszani amivel be jelentkezem? A Bigbattle miatt kérdezem, mert ott 104 a level-em. -
ZÓÓÓcsi #2802 Háát ezek alapján uninstall lesz belőle. De ez tényleg felháborító, hogy physics kártyával is alig van gyorsulás!
-
#2801 megtudod, annyi a tenni valód hogy amikor elinditod UT-t készitesz egy másik accountot, és akkor azt nulláról tudod kezdeni, a cd keynek ehhez semmi köze -
AlexCross #2800 <- -
ZÓÓÓcsi #2799 Köszönöm! Azóta már kipróbáltam a physics packot a driverrel együtt + ageia, a hardveres fizikagyorsítás be van kapcsolva a játékon belül, de valami ocsmány módon el kezd szaggatni úgy 10 mp múlva...
Nem tudom mi lehet a baj.. Ötletek? -
#2798 Tuti, hogy nem kell újat venni. Egyébként mától aktívan fogom tolni online :) -
Cornetto33 #2797 Hali.
Serintetek,ha új nick nevet szeretnék teljesen új karakterrel ( újra indított eredményekkel, statisztikákkal)megtudom csinálni a jelenlegi kulcsommal vagy vennem kell új játékot? -
AlexCross #2796 az, azzal kezdve, hogy nincs hozzá linux szerver. -
YMan #2795 a S.W.A.T.4 kontár munka?:) LOL -
AlexCross #2794 S.W.A.T. 4 játéknak vannak uax filejai. dragon unpacker ezzel nyitja meg: Cordero's UT Package Driver. a gond csak az, hogy azzal csak kiszedni lehet. amennyire kontár munka a S.W.A.T., nem hinném, hogy más formátum lenne. -
AlexCross #2793 találtam valamit DeusEx vonalon, de az meg hiányol valamit, ami nyilván a system32-ben lenne. ebből teljes játék leszedés lesz. -
#2792 mivel ez az UT editora, más játékot nem tudsz vele csinálni, max egy modot
nem lehet kiimportálni a játékból, ez nem maga az engine amit eladnak fejlesztőknek, ez az UT3 pálya és mod készítője -
AlexCross #2791 én? mindent, de mindent!
konkrétan másik játékhoz kellene. -
#2790 Nem tudom, ez tipp volt, de szerintem külön nem nagyon lenne működőképes. Vagy úgy használnád, hogy mindent újramodelleznél/írnál benne? -
AlexCross #2789 és ha én mást akarok buherálni? -
#2788 Mivel az a játék textúráit és modelljeit használja, ezért nem hinném, hogy lehetne használni a játék nélkül, csak ha méretre az kb magával a játékkal lenne egyenlő. -
AlexCross #2787 sziasztok!
az lenne a nagy kérdésem, hogy külön az unrealED programot nem lehet letölteni valahonnan? patchet, fixet, tutorialt már találtam hozzá, de a programot külön nem. azért is hálás lennék, ha valaki kiszedné a játékból, és föltenné valahová nekem.
köszönöm előre is. -
YMan #2786 physix mod... szerintem szar az egész. -
#2785 212.200.115.3:7777 nocdkeyes seró... -
#2784 nvidia oldalán egy pack-ban le lehet mindent tölteni, ami kell a physix mod-hoz UT3-ban. -
zsolesz #2783 Nincs neki olyanja, ha lenne már megtettem volna.
A telepítő a korábbi verzió miatt nem telepíti fel a magyar verziót, az angolt meg nem tudom levakarni!
-
#2782 nincs a telepitőnek olyanja hogy javítás, ha van azt engedd rá -
zsolesz #2781 Hali all!
Help valaki pls!
Ut3 feltelepít, játszik vele, majd leszed, de sajna nem uninstall, mert valamire reklamált, így töröltem.
Magyar Ut3 feltelepítene, mert folyamatosan reklamál, hogy másik verzió már telepítve van. Minden honnan kiírtottam már, registry kigyomlálva, mégsem tudom feltelepíteni. Mit nem vettem észre. Pls help, UTZNI akarok! -
#2780 Jó ez a játék, nem rég vettem meg és nagyon ott van. Egyenlőre még a kampányt tolom normál szinten. Az egyetlen bajom vele, hogy olykor olyan hülyék a csapattársaim, hogy elképesztő. Lopom a zászlót, odajön üvöltözni, hogy fedez, csak hogy ez nála annyi, hogy rohan előttem és ha hátulról lőnek rám, baszik megfordulni. Vagy másik, hogy ott áll a zászlónknál a csapattársam, jön az ellenfél, az meg nemhogy védené a zászlót, hanem nekirohan ez ellenfélnek, de úgy, hogy egyszer sem lő.
Meg nekem nagyon hiányzik belőle a közelharc, azaz hogy lehessen ütni a fegyverekkel. De a többi, a játékmódok, a járművek, mind nagyon ott van. -
ZÓÓÓcsi #2779 Hello!
Ezeke a Physics mappok csak 8-as vagyok újabb Geforce-okon működnek, ha jól tudom. A 177.83 driver mellé kell még valami, hogy működjenek? Mondjuk valami ageia driver? Bár Ageia kártyám nincs.. -
S8DJ #2778 -
davidkaa #2777 Köszi a tanácsokat. -
#2776 warez patch-et itt találod. -
davidkaa #2775 És máshogy nem lehet?Nics valami patch, vagy valami? -
#2774 és kapsz hozzá dobozt is meg mindent :) -
S8DJ #2773 4000ft -
#2772 elmész, megveszed -
davidkaa #2771 Sziasztok!
Letöltöttem, kipróbáltam, és szerintem sirály, de a Single-t már majdnem kiakasztottam, mivel letöltött, nem tudok multizni. Nem tud valaki valamilyen módszert, amivel lehet multizni? Köszi előre is:) -
criminal #2770 Köszönöm a válaszotokat, ismét felteszem a legújabb drivert és ha még uyganúgy semmi változás, kénytelen leszek XP-re váltani. Remélem működni fog. -
#2769 ezen a gépen simán kéne vinni az ut3at, nemtudom milyen vga driver van fent, de a legujabb nvidiat javaslom tedd fel ha nem az van most is vista miatt sem lehetne ennyire lassu szerintem -
kontar #2768 Hali szia! XP-n nem lesz FPS gondod cseréld vissza. Üdv! -
criminal #2767 Igazából mikor XP-m volt és egy GeForce FX 5500-as videokártyám, akkor ment max grafikán így, mint ahogyan most... ez azért nevetséges:D
mindenesetre megpróbálom az oprendszercserét, hátha az segít a dolgon, de nagyon meglepődnék hogyha csak emiatt lenne 10-15 az FPS értékem...
Nagyon szépen köszönöm a tippet! -
lee56 #2766 Jah most nézem vista 64, hát az is közrejátszhat, próbáltad már win xp-n is, hátha jobban menne? :)