Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
szal én azt válaszotlam neki, hogy a LAN az helyi hálózatot jelent 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha nem Singlebe nyomjátok, meg nem hamachin, akkor hol multiztok???
Ezt nem vágom naon.
Lehet hogy én vagyok fáradt, de tudtommal ezenkívül max eredeti szerverek léteznek, ahová reg-elni kell...<#fejvakaras>#fejvakaras>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mennék énis egy kicsit ha szabad.
Csak nem találok jó szervert.
A hadjáratot keni valki múltiba?
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Hadjárat másképpen fogalmazva.
UT3 Warfare BattleRPG SE top 1971
112 - *Ghostphoenix* 82%
110 - ACEION 26%
109 - bullseye_lyon 43%
109 - wito13ch 2%
108 - Gurur 7%
107 - S@MLEMALIN_FR 43%
105 - grymmehenke 60%
105 - Coldman-SVK 43%<#taps>#taps>MAGYAR
105 - keops79@fra 33%
104 - schtempel4 76%
104 - DxOxK 40%
103 - treach 86%
103 - LOCO_0873 77%
103 - Cornetto33 35%<#taps>#taps> MAGYAR
103 - Centric 29%
103 - kessie 21%
103 - -w.i.k.t.o.r-hu 8%<#taps>#taps> MAGYAR
102 - bullweih 58%
102 - ALI87 55%
101 - Sony500 86%<#taps>#taps>MAGYAR
Ha nincs akkor aki profi (én nem annyira az õszintét megvalva) csinálhatna.
Más.
Nemrég pont egy barát követése után zászlórabló (CTF) módban találtam magam...hát a nagyon igaz ha kikerülsz az általad preferált módból(nálam háború) akkor elég hurka tud lenni az ember. Nem tudja mit hol keressen, ismeretlen pályák. A középmezõnynél jobbra nem tudtam vinni az eredménytáblát.
C.
C.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Hát igen kezdõ vagyok, de január óta majd minden nap nyomtam az UT3-at.
Igazából nincs olyan szerver (hacsak a Biggbattle SE ahol wiktor33,Coldman-SVK,Sony500 és jómagam is rendzeresen vagyunk) ahol kimondottan lennénk, inkább úgy mûködik,hogy barátként bejelöljük egymást és amikor indítod a játékot megnézed hol vannk a barátok és rámész a játékos követésre.
Az ötlet jó, nevezzünk ki egy jó szervert "magyar szervernek" és jelöljük be kedvencnek. Én benne vagyok. Javaslat?
C.
Tehát ha alacsony (50 alatt) akkor gyors, de felette már lassúnak számít és laggolhatsz!
Egyébként én elég béna vagyok a játékban, csak lõni tudok a pályákat nem ismerem :/
Tudsz olyan konkrét szervert mondani, ahol ti nyomjátok?
Tegnap este volt egy nagyszerû játéksorozat (természetesen háború)egyszerre 5 magyar volt a porondon, rá si kérdeztek a többiek, hogy ez magyar szerver....sajnos nem.
Szerezetem még egy pár nick nevet. Megosztom ha valkit érdekel:
Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Õ Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Õ pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
Azért mostmár vagyunk...
Más.
A kezdõk egyszerûségével hagy kérdezzem meg mi az a "ping"? Pályák mellet szoktam látni illetve az eredménytáblákon.
C.
piára meg cigire mindenkinek van pénze? érdekes...
C.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
és érdekel még, hogy a hangoknál fentebb veszem a zenét, a többit le és ha lelövök valakit, akkor pukkan meg hangokat ad, jelezve, hogy megöltem egyet. azt nem lehet lehalkítani vagy kikapcsolni?
irányitani meg az avrilnak a lézerével tudod õket, tehát ne lõj ki lövedéket az avrilból, csak a piros lézerével(másodlagos tüzelés) irányitsd a pokokat hova menjenek
Válszt is tudnál adni s kérdére?
Köszi.
C.
töröltem a regbõl is, de még mindig semmi. valami pontos regnév vagy hely? szerinte még mindig fent van és hiba mikor eltávolítaná, pedig már a telepített programok közt sincs.
Most már 4 hónapja nyomom az UT3-at, de még nem jötttem rá, hogy tudom a pókaknákat megsemmísíteni. A könyv szerint longbow-al tudom irányítani óket, na ez nekem még nem sikerült. Ötlet?
Másik amire nem jöttem rá a rakétavetõnél néha megjelenik egy célpont befogó célkereszt. Ezt rajta kell tartani a célponton, vagy milyen szerepe van? Azt észrevettem, hogy ilyenkor mintha kicsit követné a célpontot, de nem mindig talál be.
C.
Talán már fent volt warez versio
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
C.
Én szinte cska a háború módban játszom. Az öldöklést abszolút nem szeretm, kicst eszetlennek tûnik számomra, nem is ismerem a pályákat és zömében azért gyilkolnak le, mert nem tuddom, mit hol keressek és mindig pisztolyom meg légkalapácsom van. a háborús pályákat viszont vágom. Itt van stratégia is egy kicsi.
Kérdésem. Amikor rámegyek a bejelölt barátok ranglistára, melyik pályákról számol pontokat, mert mostanában még az EPIC warfare-okról sem számít eredményt (tiszt szerver).
amikor a kék és piros csapatnak van egy energiagömbje és azt kell szétpusztítani, wáááá voltunk vagy 30an összesen, hihetetlen nagy öldöklés volt 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?