4006
-
#3085 pár ezerszer le lett írva már itt erre a megoldás, de csak most csak neked: tedd fel a legújabb peccset most 1.3nál jár :) -
#3084 1: Láthatatlanság úgy megy, hogy ha van a pályán hozzá cucc, akkor felveszed, és egy időre "furán" nézel ki, pontosabban alig nézel ki :D
2: Bejelentkezel online, csinálsz accountot, és el fogja menteni a single player állást is -
#3083 Köszönöm! És hogy lehet benne láthatatlan lenni? A másik kérdésem hogy játszok offline és nem ment a játék, mindig újra kell kezdenem az egész történetet; hogyan lehet menteni? -
crysis #3082 Igazad van,tévedtem.Van benne még double damage is. -
#3081 de gyorsabb lövés van (Berserk) Arra nem emléxem hirtelen, hogy a mozgás is felgyorsul-e -
crysis #3080 Csak láthatatlanság van.Gyorsaság meg a többi nincs,mert nincs benn adrenalin -
#3079 Hello! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ebben a részben is van olyan, -mint a 2-ben- hogy láthatatlanná lehet válni + gyorsabb lehet lenni? -
#3078 kijött már ez a masszív frissités? -
Reggaester #3077 Ha másnak is előfordul. (This game is currently unavailable. Please try again at another time.) ----> Steamsupport -
Reggaester #3076 Letöltöttem. Most azt mondja: This game is currently unavailable. Please try again at another time. Tök jó... ^^ -
PunkZoli #3075 de amúgy azért is lehet mert a tied még nem peccselt... kitudja, töltsd csak le az a biztos -
PunkZoli #3074 nekem pl itt van az engin: D:\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\Engine -
PunkZoli #3073 olyan mint egy msn profil, szóval jól válogasd meg, mi lesz a név jelszó, emlékezz majd rá később is, mert a cd-key-t csak egyszer tudod beregelni majd...
viszont egész jó a cucc www.steampowered.com -
#3072 mindenképp le kell tölteni -
Reggaester #3071 Hogy lehet dvdről felrakni a játékot hogy a steam is lássa? A ...\Steam\SteamApps\common\unreal tournament 3 mappába akarja letölteni, ezért felraktam oda, aztán My games listán Properties/Verify game cache, de csak de akarja tölteni. -
#3070 egy kis infó: ha fent van steam inditsd el a my games fülön bal alul van egy olyan hogy steam kulcs regisztrálása vagy valami hasonló és ott ird be a játék cd kulcsát, aztán már megjelenik a my games fülön és ha belépsz bármikor a steamben ebbe a fiókodba akkor máris letudod szedni a teljes gamet
a lényeg hogy a létrehozott fiók nevét és jelszavát jol jegyezd meg mert csak egyszer enged egy kulcsot regisztrálni, és ami még fontos soha senkinek ne add ki a jelszavadat steamen mert ha belépnek vele és átirják az email cimedet akkor ugrott a fiókod és vele együtt a rá regisztrált játékod is!
remélem kimerítő voltam :) -
#3069 steam nevű programban tudod, de ha nem használod steamet akkor lehet nincs sok értelme
egy kis leírás -
Cyrus666 #3068 Hova is kell pontosan beregelni? -
#3067 steamre beregisztrálható az ut3as cdkey és akkor onnan is letölthető a játék és a közelgő 1.4es peccs által létrejövő steames archivmenteket a bolti kiadást vásárlók is kitudják használni, regeljétek be cdkeyeteket én már megtettem :) -
PunkZoli #3066 mikor lesz a steames patch elérhető? -
Cyrus666 #3065 Hali! Léteznek olyan térképek a pályákhoz, amin jelölve vannak a speciális stuffok (pajzsöv, berzerk, sebzésnövelő stb.)? -
Cyrus666 #3064 Köcce a linket! VÁRJUK!!! -
#3063 Masszív frissítés érkezik. -
Cyrus666 #3062 Összefutottam az Airlock (vmi ilyesmi volt a neve) háborús pályán pár PROval. Még sosem haltam meg ilyen rövid idő alatt ennyiszer! -
crysis #3061 Ahogy megfigyeltem,a gyengébbek hamarabb generálódnak újra,mint a jobbak.Pl:a kocsi az előbb generálódik újra,mint a tank,mivel az nehéztüzérség.Az,hogy mennyi idő,nem tudom.Számold meg,ha van időd rá.Sztem mindegy,mikor lesz a gép újra ott.A játék hevében legalábbis én nem szoktam figyelni,azzal megyek ami van.Kivéve a tankot -
Cyrus666 #3060 hali! Azt tudni lehet h milyen ütemben "teremnek" újra a járművek? Amikor elfoglalom a pontot, akkor megjelennek egyből, ez tiszta sor. De ha megsemmisül a gép, akkor mennyi idő után áll újra harcra készen a helyén? Illetve csak ha megsemmisül, akkor generálódik újra, vagy anélkül is? -
Cyrus666 #3059 Köcce! Majd bevetem a következő csatában! -
#3058 kisautóval nitrozol és megnyomod a kiszállás gombot, kikatapultál és a kocsi meg felrobban, ha ügyesen csinálod járműnek vagy embernek neki kurod és máris ott a pont :) -
crysis #3057 Kocsival mész és megnyomod a space-t és kiugrassz a kocsiból. -
Cyrus666 #3056 Olyan kérdésem volna, hogy hogyan lehet beindítani az önmegsemmisítőt a verdákban? Eddig én nem olvastam erről, v nagyon fáradt momentumomban lehettem. Mert ma egy párszor elkaptak így, és nagyon bosszant, h nemtom hogyan kell. THX -
crysis #3055 Az én Nickem:[HUN]Death14.A kedvenc szerverem -= Fresh-meat.ru =-.Ez is Warfare.Amúgy nagyon jó,csak néha a szerver elkezd laggolni.Ettől eltekintve jó.Majd talán találkozunk -
Cyrus666 #3054 Azokon nyomom én is, csak gondoltam talán van ahol csak magyarok rohangálnak. Neked van kedvenc szervered? MI a nicked? Hátha összefutunk. Nickem:Placebo84 -
crysis #3053 Vannak külföldi Warfare szerverek.Én is azon tolom.Sok van,nézz meg párat -
Cyrus666 #3052 Más: Online játéknál egyes emberkék neve mellett (a játékosok listájában) megtalálható az UT jele/ikonja. Ez mit is jelent? -
#3051 Nem tudok róla, hogy lenne ilyen magyar szerver, én is csak DM/F2F-t találtam.
Amúgy szoktam néha háborúzgatni, de csak a gép ellen.
DM-en kívül még nem játszottam mással, csak PS3-on.
-
Cyrus666 #3050 Hy! Körbenéztem pár UT3 fan oldalon így sebtiben de mindenhol DM,F2F szerverek vannak. Nincs semmi gondom a dologgal, mert szeretek én is néha hentelni, de én azért szerettem bele igazán ebbe a játékba (meg azért is vettem meg), mert megtetszett, h lehet közben járművekkel is nyomni benne, így összetett dolog alakult ki. Szal inkább a háború műfaja érdekel. Van ilyen futó szerver kishazánkban? Közületek ki szokott neten háborúzgatni? Hol? MIkor? -
lac556 #3049 danke -
#3048 de hogy megspóroljak neked pár kattintást tessék -
#3047 ird be unreal tournament 3 patch a googlebe és fogsz találni rengeteg találatot, én boltban vettem eredeti és ezáltal magyar de simán felment rá a peccs -
lac556 #3046 honnan tölthetem le? magyar patch kellene mert imxxpc s verzio vanmeg