Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ekkora felbontáshoz meg a 8600 vga elég karcsu 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Igazából ez is mûködik, de vannak profik akik amikor LONGBOW-al becélzod, akkor képesek erre a mûveletre (minden domb nélkül) a mantával és elkerüli õket a célkövetõ rakéta.Erre még én sem jöttem rá.
Más.
tudja e valaki, hogy amikor multin vagy és egy pályán nincs elég játékos és vannak boot-ok, ha ezeket nyírod ki ezek is beszámítanak a stat.-ba?
Más.
ekem 512-es gyorsaságú netem van (tudom nem csúcs, de decemberig tart a hûségnyilatkozatom)és néha szaggat a játék, a sebesség miatt lehet? Most vettem meg a CRYSIS WRHEAD/WARS-t ide lehet, hogy karcsú lesz ez a sebesség?
Szóval mennyire gáz ez a sebesség, ha letelik a hûségnyilatkozatom online játékokhoz milyen gyors netet javasoltik?
Más.tényleg lehet új karaktert csinálni teljesen új stat.-tal és nem veszik el a régi sem. Az elején a játéknak megadod melyikkel jelentkezel be és azzal tolod.
Ja igen a :
Cornetto_HUN
nick is én vagyok.
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet mantával felzúgni a lebvegõbe? Sokszor látom online, hogy valaki felpörgeti a levegõbe a gépet, de nem tudok rájönni hogyan csinálja.
frOSt_HUN a nickem egyébként
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Miért kell mindent szétb@szni a hekkereknek?
Én úgy oldottam meg, hogy a jobb szervereket a favorit-ba raktam és onnan látja. Az AKAIDO szerverre már 1 hete nem lehet felmenni, állandóan 9999 a pingje.
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Már csak néha használom az UT-s server browser-t.
Hello,
There is a problem whereby a hacker has used an exploit to crash any UT3 server, that's why the server browser is empty. However there is a workaround until Epic release an official fix.
Anyone not able to see any servers in game can use the console (F10) to connect.
Some IP addresses of servers can be found here:
http://www.gametracker.com/search/ut3/?sort=players&order=desc
at the console type Open xxx.xxx.xxx.xxx where the x´s represent the numbers from the IP address of the server.
Let me know of any further problems. 😊
Matt Knapman
Customer Support Manager
Midway Games Ltd.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Grafika/Haladó
BattleTag: zydar#2910
tudtok segíteni?
tegnap felraktam, és azt látom, hogy a grafika teljesen "mosott", homályos, nekem teljesen fura.
sehol az elõzõ részek tûéles részletessége, nem értem.
ilyennek kell lennie? vagy ez valami hiba, ha igen, akkor ilyent még nem láttam.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
BattleTag: zydar#2910
Ami van most nekem, azt hogyan lehet elérni? lehet hogy én vagyok hozzá hülye, de néztem minden fajnál, vagy minél, de egyiknél sem találtam meg se a kellékeket, sem magát a skint. Régebben próbáltam azt hogy feloldottam a rejtett karaktereket, hátha az egyiket alakította át, de ugy sem ment. Mindent abba a mappába tettem ahova mondtad, mégsem megy. Fingom sincs mi a baja. <#nemtudom>#nemtudom>
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
A linkelt benchmarkot viszont már le is töltöttem, mivel felkeltette az érdeklõdésemet. :-)
Sikerült megszerezned és használni Xan-t? :-)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Ha jól gondolom, akkor ezt keresed
UT 2004 Xan in UT 3
UT Files
Úgy, hogy olyat szeretnék, amit az én hardvereim erejének köszönhetõen csodálhatok meg akadozásmentesen (= a 3D-n az én PC-m dolgozzon), pontosabban úgy futtathatom, akár a 3DMark-ot vagy egy játékot. :-) Nem videó. :-)
Tech demo: Hogy érted hogy futtatható formában?
Az alábbiakban pedig magyarul, de könnyen lehet - mivel a te fájlod artalmát nem ismerem -, hogy arra a csomagra vonatkoztatva, amelyhez mellékelték:
- Csomagold ki az archívum tartalmát valahová.
- Másold a "CustomChars" meppát a játék telepítési könyvtárán belüli "UTGame" mappában található "CookedPC" nevû mappába. Ennek elérési útvonala alapesetben: C:\Program Files\Unreal Tournament 3\UTGame\CookedPC.
- Másold a Dokumentumokban lévõ "MyGames" mappában keresendõ "Unreal Tournament 3" mappa "UTGame" nevû almappájába a "Published" könyvtárat. Ennek elérési útvonala alapesetben: C:\Users\Neved\Documents\My Games\Unreal Tournament 3.
Remélem, nem volt hasztalan a leírás.
Nagy valószínûséggel nem témábavágó a kérdésem, de az igaz válaszra nagyon kíváncsi vagyok, így felteszem:
Azt a tech - demo-t, amellyel a 2004-es (?) E3-mon bemutatták az Unreal engine 3 képességeit, le lehet tölteni valahonnan nem videó, hanem futtatható formában?
Danke!
Apropó, he? <#wilting>#wilting> 😄
Sziasztok? Miért van az hogy a videók beszaggatnak, mikor a játékot tudom futtatni maxon!
Segítsetek különben öngyilkos leszek!
apropó lehetek terhes ha lányként fiu karakterrel játszum az UT3at?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!