Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok? Miért van az hogy a játék videóit nem tudom megnézni mert beszaggatnak! A játék amúgy simán és szépen fut minden maxon van!

tototto
A karakterbeállitásaid elvesznek tehát a skin meg ilyesmi de ugye azokért nem nagy kár, de ha pl a régivel jelentkezel be akkor az online statod az megint a régi lesz.

Köszi.
Szerinted a régi karakterem el fog veszni vagy mindig azzal tudok játszani amivel be jelentkezem? A Bigbattle miatt kérdezem, mert ott 104 a level-em.

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

Háát ezek alapján uninstall lesz belõle. De ez tényleg felháborító, hogy physics kártyával is alig van gyorsulás!

BattleTag: zydar#2910

tototto
megtudod, annyi a tenni valód hogy amikor elinditod UT-t készitesz egy másik accountot, és akkor azt nulláról tudod kezdeni, a cd keynek ehhez semmi köze

Köszönöm! Azóta már kipróbáltam a physics packot a driverrel együtt + ageia, a hardveres fizikagyorsítás be van kapcsolva a játékon belül, de valami ocsmány módon el kezd szaggatni úgy 10 mp múlva...
Nem tudom mi lehet a baj.. Ötletek?

Prince of Máté
Tuti, hogy nem kell újat venni. Egyébként mától aktívan fogom tolni online 😊

Hali.
Serintetek,ha új nick nevet szeretnék teljesen új karakterrel ( újra indított eredményekkel, statisztikákkal)megtudom csinálni a jelenlegi kulcsommal vagy vennem kell új játékot?

az, azzal kezdve, hogy nincs hozzá linux szerver.
a S.W.A.T.4 kontár munka?😊 LOL
S.W.A.T. 4 játéknak vannak uax filejai. dragon unpacker ezzel nyitja meg: Cordero's UT Package Driver. a gond csak az, hogy azzal csak kiszedni lehet. amennyire kontár munka a S.W.A.T., nem hinném, hogy más formátum lenne.
találtam valamit DeusEx vonalon, de az meg hiányol valamit, ami nyilván a system32-ben lenne. ebbõl teljes játék leszedés lesz.
tototto
mivel ez az UT editora, más játékot nem tudsz vele csinálni, max egy modot
nem lehet kiimportálni a játékból, ez nem maga az engine amit eladnak fejlesztõknek, ez az UT3 pálya és mod készítõje

én? mindent, de mindent!
konkrétan másik játékhoz kellene.
KILLER2
Nem tudom, ez tipp volt, de szerintem külön nem nagyon lenne mûködõképes. Vagy úgy használnád, hogy mindent újramodelleznél/írnál benne?

Töltsük le az internetet!

és ha én mást akarok buherálni?
KILLER2
Mivel az a játék textúráit és modelljeit használja, ezért nem hinném, hogy lehetne használni a játék nélkül, csak ha méretre az kb magával a játékkal lenne egyenlõ.

sziasztok!
az lenne a nagy kérdésem, hogy külön az unrealED programot nem lehet letölteni valahonnan? patchet, fixet, tutorialt már találtam hozzá, de a programot külön nem. azért is hálás lennék, ha valaki kiszedné a játékból, és föltenné valahová nekem.
köszönöm elõre is.
physix mod... szerintem szar az egész.
ChuckyHUN
212.200.115.3:7777 nocdkeyes seró...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rage47
nvidia oldalán egy pack-ban le lehet mindent tölteni, ami kell a physix mod-hoz UT3-ban.
Nincs neki olyanja, ha lenne már megtettem volna.
A telepítõ a korábbi verzió miatt nem telepíti fel a magyar verziót, az angolt meg nem tudom levakarni!
<#duma><#szomoru1>
tototto
nincs a telepitõnek olyanja hogy javítás, ha van azt engedd rá

Hali all!
Help valaki pls!
Ut3 feltelepít, játszik vele, majd leszed, de sajna nem uninstall, mert valamire reklamált, így töröltem.
Magyar Ut3 feltelepítene, mert folyamatosan reklamál, hogy másik verzió már telepítve van. Minden honnan kiírtottam már, registry kigyomlálva, mégsem tudom feltelepíteni. Mit nem vettem észre. Pls help, UTZNI akarok!
KILLER2
Jó ez a játék, nem rég vettem meg és nagyon ott van. Egyenlõre még a kampányt tolom normál szinten. Az egyetlen bajom vele, hogy olykor olyan hülyék a csapattársaim, hogy elképesztõ. Lopom a zászlót, odajön üvöltözni, hogy fedez, csak hogy ez nála annyi, hogy rohan elõttem és ha hátulról lõnek rám, baszik megfordulni. Vagy másik, hogy ott áll a zászlónknál a csapattársam, jön az ellenfél, az meg nemhogy védené a zászlót, hanem nekirohan ez ellenfélnek, de úgy, hogy egyszer sem lõ.
Meg nekem nagyon hiányzik belõle a közelharc, azaz hogy lehessen ütni a fegyverekkel. De a többi, a játékmódok, a jármûvek, mind nagyon ott van.

Hello!
Ezeke a Physics mappok csak 8-as vagyok újabb Geforce-okon mûködnek, ha jól tudom. A 177.83 driver mellé kell még valami, hogy mûködjenek? Mondjuk valami ageia driver? Bár Ageia kártyám nincs..

<#eplus2><#eljen>
Köszi a tanácsokat.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

És máshogy nem lehet?Nics valami patch, vagy valami?
Nitramk
és kapsz hozzá dobozt is meg mindent 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

4000ft
ChuckyHUN
elmész, megveszed

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sziasztok!

Letöltöttem, kipróbáltam, és szerintem sirály, de a Single-t már majdnem kiakasztottam, mivel letöltött, nem tudok multizni. Nem tud valaki valamilyen módszert, amivel lehet multizni? Köszi elõre is😊
Köszönöm a válaszotokat, ismét felteszem a legújabb drivert és ha még uyganúgy semmi változás, kénytelen leszek XP-re váltani. Remélem mûködni fog.
tototto
ezen a gépen simán kéne vinni az ut3at, nemtudom milyen vga driver van fent, de a legujabb nvidiat javaslom tedd fel ha nem az van most is vista miatt sem lehetne ennyire lassu szerintem

Hali szia! XP-n nem lesz FPS gondod cseréld vissza. Üdv!
Igazából mikor XP-m volt és egy GeForce FX 5500-as videokártyám, akkor ment max grafikán így, mint ahogyan most... ez azért nevetséges😄
mindenesetre megpróbálom az oprendszercserét, hátha az segít a dolgon, de nagyon meglepõdnék hogyha csak emiatt lenne 10-15 az FPS értékem...
Nagyon szépen köszönöm a tippet!
Jah most nézem vista 64, hát az is közrejátszhat, próbáltad már win xp-n is, hátha jobban menne? 😊

..hát lehet hogy azzal meg is oldódnának a problémáid 😄 , ha szoftveresen minden stimmel (legujabb driverek, patchelt gamék, no virus) akkor lehet nem ártana a procin tuningolni kicsit, netán ujat venni. Bár nemtom, nekem anno az ut3 (igaz) demójával (de) semmi gondom nem volt 2ghzes x2-vel meg 7600gst-vel...

Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, ami nem hagy nyugodni: nemrég vettem egy új gépet, hogy végre kipróbálhassam az UT3-at, de amikor a tesztelésre került sor, csalódottan tapasztaltam, hogy éppen elcammog a gépemen, akár max grafra állítom, akár kicsit visszábbhúzom. Sajnos játszhatatlan és nem azért vettem a gépet, hogy low grafikán toljam. A gép konfigja a következõ:
MS Windows Vista 64-bit SP1, AMD Athlon 64 x2 2.3GHz Dual Core 4400+ 2GB DDR2, GeForce 9600 GT , Shader model 4.0
Nem a mai csúcs, de teszteken láttam, hogy ennél gyatrább gépeken is játszható FPS-t értek el, nekem meg itt totyorog. Ugyanezt tapasztalom más játékoknál, még akkor is, ha bõven megvannak az ajánlott rendszerkövetelmények. Most tényleg valami nagyon nem stimmel, vagy én várok túl sokat? Már csalódottságomban arra is gondoltam, hogy BIOS-ban felhúzom a gépet 5GHz-re és a házat bevágom a mélyhûtõbe…
Rage47
steamen magától frissítette nálam

vki próbálta a physix mod-ot? nemtom a vista miatt, vagy mi miatt, de a physixes mapok rohadt lassúak 😮
Mindenkinek megvan a 1.3-as path?
Ha nincsakkor innen beszerezheti:

http://files.filefront.com/Unreal+Tournament+3+v13+Patch/;11485146;/fileinfo.html

C.

Az AKAIDO és A UMG szerverek elég jók szerintem.
C.

Nitramk
nem skillesebbek csak egyszerûbb játék. mondjuk nekem tf2 sokkal jobban megy

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

A fene már. Nagyon jó a neten játszani.
Csak alig van jó pingjû szerver.

Bár úgy tûnik, TF2-ben skillesebbek a játékosok. Vagy nem?
(egyébként gombosg néven szerepelek)
w77d
na jóvan, látom még engem is nyilván tartotok. Én csaknem mindig VCTF-et játszok, szóval egyébb játékmódokban nem igen találtok meg..

mármint írd hozzá a magyar játékosokhoz
Rage47
mostanában nem nagyon játszok, a TF2 elvette minden játékos idõmet😊 de hallottam kijött egy új Physix patch, meg 3 új map, arra kíváncsi vok, és felrakom a gamet.😊