Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted a régi karakterem el fog veszni vagy mindig azzal tudok játszani amivel be jelentkezem? A Bigbattle miatt kérdezem, mert ott 104 a level-em.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
BattleTag: zydar#2910
Nem tudom mi lehet a baj.. Ötletek?
Serintetek,ha új nick nevet szeretnék teljesen új karakterrel ( újra indított eredményekkel, statisztikákkal)megtudom csinálni a jelenlegi kulcsommal vagy vennem kell új játékot?
nem lehet kiimportálni a játékból, ez nem maga az engine amit eladnak fejlesztõknek, ez az UT3 pálya és mod készítõje
konkrétan másik játékhoz kellene.
Töltsük le az internetet!
az lenne a nagy kérdésem, hogy külön az unrealED programot nem lehet letölteni valahonnan? patchet, fixet, tutorialt már találtam hozzá, de a programot külön nem. azért is hálás lennék, ha valaki kiszedné a játékból, és föltenné valahová nekem.
köszönöm elõre is.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A telepítõ a korábbi verzió miatt nem telepíti fel a magyar verziót, az angolt meg nem tudom levakarni!
<#duma>#duma><#szomoru1>#szomoru1>
Help valaki pls!
Ut3 feltelepít, játszik vele, majd leszed, de sajna nem uninstall, mert valamire reklamált, így töröltem.
Magyar Ut3 feltelepítene, mert folyamatosan reklamál, hogy másik verzió már telepítve van. Minden honnan kiírtottam már, registry kigyomlálva, mégsem tudom feltelepíteni. Mit nem vettem észre. Pls help, UTZNI akarok!
Meg nekem nagyon hiányzik belõle a közelharc, azaz hogy lehessen ütni a fegyverekkel. De a többi, a játékmódok, a jármûvek, mind nagyon ott van.
Ezeke a Physics mappok csak 8-as vagyok újabb Geforce-okon mûködnek, ha jól tudom. A 177.83 driver mellé kell még valami, hogy mûködjenek? Mondjuk valami ageia driver? Bár Ageia kártyám nincs..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Letöltöttem, kipróbáltam, és szerintem sirály, de a Single-t már majdnem kiakasztottam, mivel letöltött, nem tudok multizni. Nem tud valaki valamilyen módszert, amivel lehet multizni? Köszi elõre is😊
mindenesetre megpróbálom az oprendszercserét, hátha az segít a dolgon, de nagyon meglepõdnék hogyha csak emiatt lenne 10-15 az FPS értékem...
Nagyon szépen köszönöm a tippet!
Lenne egy kérdésem, ami nem hagy nyugodni: nemrég vettem egy új gépet, hogy végre kipróbálhassam az UT3-at, de amikor a tesztelésre került sor, csalódottan tapasztaltam, hogy éppen elcammog a gépemen, akár max grafra állítom, akár kicsit visszábbhúzom. Sajnos játszhatatlan és nem azért vettem a gépet, hogy low grafikán toljam. A gép konfigja a következõ:
MS Windows Vista 64-bit SP1, AMD Athlon 64 x2 2.3GHz Dual Core 4400+ 2GB DDR2, GeForce 9600 GT , Shader model 4.0
Nem a mai csúcs, de teszteken láttam, hogy ennél gyatrább gépeken is játszható FPS-t értek el, nekem meg itt totyorog. Ugyanezt tapasztalom más játékoknál, még akkor is, ha bõven megvannak az ajánlott rendszerkövetelmények. Most tényleg valami nagyon nem stimmel, vagy én várok túl sokat? Már csalódottságomban arra is gondoltam, hogy BIOS-ban felhúzom a gépet 5GHz-re és a házat bevágom a mélyhûtõbe…
vki próbálta a physix mod-ot? nemtom a vista miatt, vagy mi miatt, de a physixes mapok rohadt lassúak 😮
Ha nincsakkor innen beszerezheti:
http://files.filefront.com/Unreal+Tournament+3+v13+Patch/;11485146;/fileinfo.html
C.
C.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Csak alig van jó pingjû szerver.
Bár úgy tûnik, TF2-ben skillesebbek a játékosok. Vagy nem?
(egyébként gombosg néven szerepelek)