4006
  • tototto
    tedd fel a legujabb peccset az megoldja
  • lac556
    kell hozzá netkapcsolat?
  • saca79
    fiokot kell csinálni és bejelentkezni csak akkor fogja elmenteni de a mentés automata..
  • lac556
    elkdezdtem a karriert de mikor kilépek utána mindig 0rol kezdi el ergo nem menti el a kérdésem az h miért nem?
    (imxxpc letöltött verzio)
    kell online regelni? én nem akarok online játszani csak offline a hadjáratot
  • RelakS
    server browserben megtalálod, meg a www.unrealgames.hu-n is
  • saca79
    hali bermudát hol találom?szívesen beszálnék..... a konzolba hiába írom a parancsot semmi!!
  • Morpeus
    Hárman vagyunk? Melyik szeróra megyünk? Remélem mindenkinek van ts-e!
  • saca79
    OK TALÁLTAM KÖSZI MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET
  • saca79
    Az 1.3. as magyaritást tettem fel
  • saca79
    Bár működik a magyaritás új CD kulcsot kér az eredetit nem fogadja el valaki tud esetleg segíteni.
  • saca79
    köszömöm szépen
  • DayWalker
    Itt meg az 1.3-hoz :)
  • DJS8
    ohh szívesen
  • DJS8
    UT 3 Magyarítás Patch 1.2-höz próbáld meg ezzel.
  • saca79
    köszi a semmit!!
    Miért venném meg mégegyszer? Az unokaöcsémnek akartam vele kedveskedni mert ő még nem annyira vágja az angolt,de ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne is írj hülyeséget.!!!!
  • DJS8
    Megveszed és magyar lesz, vagy letöltöd az iMMXpC változatot.
  • DJS8
    nem, másolt játékkal toljuk mert tudod aki nagy Unreal rajongó senki nem veszi meg az eredeti játékot
  • saca79
    hali nem tud valaki magyar feliratot a gaméhez? az eredeti angol van meg.
    előre is köszi!!!!!
  • crysis
    Eredetivel
  • Cyrus666
    Beszállnék szívesen.
  • Morpeus
    Skacok péntek este olyan 7 óra körül kinek van kedve egy sg.hu gamet lenyomni?
  • crysis
    akkor már értem.THX
  • RelakS
    Ja, be lehetett még a 2004-ben is állítani, hogy dumáljon-e a szerver a központi szerverrel. Ha dumál, akkor csak origi játék. Ha nem, akkor csak az a lényeg, hogy ne legyen fent két azonos cd-key
  •  castor
    Igen hát van pár tört szerver, van is rajtuk ping nem gyengén. Játszottam én is tört szerveren, de egy idő után mindig azért kellett kilépnem mert olyan szinten elkezdett lagolni, hogy az már élvezhetetlen volt. Biztos van jó tört szeró is... téged ezekre enged fel.
    Amire nem enged fel az valószínűleg eredeti dedikált szerver, eredeti játékkal rendelkezőknek. Itt van a keménymag. :)
    Erre a játékra szvsz megéri áldozni, hogy jó minőségben, jól tudd játszani. Napi szinten (ha van rá időm) órákra le tud kötni, szóval megéri azt a pénzt mindenképpen.
  • crysis
    Ti nem értitek.Multizok vele szinte mindennap.DE nem enged be néhány szerverre.Most egy orosz szerveren tolom(van ott magyar,amcsi stb).Törttel is lehet multizni.Nem is játszok mással,csak ezzel.Akkor gondolom nincs megoldás arra,hogy beengedjen a többi szeróra is??(eredeti játékot kivéve)
  •  castor
    dehogynem.
  • Cyrus666
    Én is toltam anno neten, amikor még csak tört verzióm volt... Szal a két dolog nem függ össze.
  • DJS8
    már de nem azért hogy akarsz játszani online ha nincs meg az eredeti játék a cd kulcs-al?
  • crysis
    Mintha a bíróságon lennék
  • DJS8
  •  castor
    nincs több kérdésem :)
  • crysis
    Sajna nem.
  •  castor
    eredeti a játékod?
  • crysis
    Az oké,de mit jelent,hogy pingel a szeró?
  • DJS8
    Connection failed=Csatlakozás Sikertelen. Lehet pingel a szerver
  • crysis
    Hi!
    Azt kérdezném,gogy az miért van,hogy néhány szerverhez ha kapcsolódok,akkor tölt és kiírja:Connection failed???
  • Cyrus666
    hali! Honnan lehet leszedni +pályákat?
  • ZÓÓÓcsi
    Legfrissebb directx-et kéne feltenni!
  • Cyrus666
    Passz! Nálam is eredeti fut és eddig csak az utengine.ini-vel volt bajom. Várj még egy kicsit, aztán már csak jön egy nálam okosabb emberke :D!
  • vgvg
    na valaki?