4006
-
#3045 tedd fel a legujabb peccset az megoldja -
lac556 #3044 kell hozzá netkapcsolat? -
saca79 #3043 fiokot kell csinálni és bejelentkezni csak akkor fogja elmenteni de a mentés automata.. -
lac556 #3042 elkdezdtem a karriert de mikor kilépek utána mindig 0rol kezdi el ergo nem menti el a kérdésem az h miért nem?
(imxxpc letöltött verzio)
kell online regelni? én nem akarok online játszani csak offline a hadjáratot -
#3041 server browserben megtalálod, meg a www.unrealgames.hu-n is -
saca79 #3040 hali bermudát hol találom?szívesen beszálnék..... a konzolba hiába írom a parancsot semmi!! -
Morpeus #3039 Hárman vagyunk? Melyik szeróra megyünk? Remélem mindenkinek van ts-e! -
saca79 #3038 OK TALÁLTAM KÖSZI MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET
-
saca79 #3037 Az 1.3. as magyaritást tettem fel
-
saca79 #3036 Bár működik a magyaritás új CD kulcsot kér az eredetit nem fogadja el valaki tud esetleg segíteni. -
saca79 #3035 köszömöm szépen -
#3034 Itt meg az 1.3-hoz :) -
#3033 ohh szívesen -
#3032 UT 3 Magyarítás Patch 1.2-höz próbáld meg ezzel. -
saca79 #3031 köszi a semmit!!
Miért venném meg mégegyszer? Az unokaöcsémnek akartam vele kedveskedni mert ő még nem annyira vágja az angolt,de ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne is írj hülyeséget.!!!! -
#3030 Megveszed és magyar lesz, vagy letöltöd az iMMXpC változatot. -
#3029 nem, másolt játékkal toljuk mert tudod aki nagy Unreal rajongó senki nem veszi meg az eredeti játékot -
saca79 #3028 hali nem tud valaki magyar feliratot a gaméhez? az eredeti angol van meg.
előre is köszi!!!!! -
crysis #3027 Eredetivel -
Cyrus666 #3026 Beszállnék szívesen. -
Morpeus #3025 Skacok péntek este olyan 7 óra körül kinek van kedve egy sg.hu gamet lenyomni? -
crysis #3024 akkor már értem.THX -
#3023 Ja, be lehetett még a 2004-ben is állítani, hogy dumáljon-e a szerver a központi szerverrel. Ha dumál, akkor csak origi játék. Ha nem, akkor csak az a lényeg, hogy ne legyen fent két azonos cd-key -
#3022 Igen hát van pár tört szerver, van is rajtuk ping nem gyengén. Játszottam én is tört szerveren, de egy idő után mindig azért kellett kilépnem mert olyan szinten elkezdett lagolni, hogy az már élvezhetetlen volt. Biztos van jó tört szeró is... téged ezekre enged fel.
Amire nem enged fel az valószínűleg eredeti dedikált szerver, eredeti játékkal rendelkezőknek. Itt van a keménymag. :)
Erre a játékra szvsz megéri áldozni, hogy jó minőségben, jól tudd játszani. Napi szinten (ha van rá időm) órákra le tud kötni, szóval megéri azt a pénzt mindenképpen. -
crysis #3021 Ti nem értitek.Multizok vele szinte mindennap.DE nem enged be néhány szerverre.Most egy orosz szerveren tolom(van ott magyar,amcsi stb).Törttel is lehet multizni.Nem is játszok mással,csak ezzel.Akkor gondolom nincs megoldás arra,hogy beengedjen a többi szeróra is??(eredeti játékot kivéve) -
#3020 dehogynem. -
Cyrus666 #3019 Én is toltam anno neten, amikor még csak tört verzióm volt... Szal a két dolog nem függ össze. -
#3018 már de nem azért hogy akarsz játszani online ha nincs meg az eredeti játék a cd kulcs-al? -
crysis #3017 Mintha a bíróságon lennék -
#3016 -
#3015 nincs több kérdésem :) -
crysis #3014 Sajna nem. -
#3013 eredeti a játékod? -
crysis #3012 Az oké,de mit jelent,hogy pingel a szeró? -
#3011 Connection failed=Csatlakozás Sikertelen. Lehet pingel a szerver -
crysis #3010 Hi!
Azt kérdezném,gogy az miért van,hogy néhány szerverhez ha kapcsolódok,akkor tölt és kiírja:Connection failed??? -
Cyrus666 #3009 hali! Honnan lehet leszedni +pályákat? -
ZÓÓÓcsi #3008 Legfrissebb directx-et kéne feltenni! -
Cyrus666 #3007 Passz! Nálam is eredeti fut és eddig csak az utengine.ini-vel volt bajom. Várj még egy kicsit, aztán már csak jön egy nálam okosabb emberke :D! -
vgvg #3006 na valaki?