Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most tettem fel a gépemre az ut3-at, most jutottam el idáig..😄
8800 GT superclocked editionom van. 1.3 patch on. Legfrissebb nvidia driver on (178.24 asszem). Windows egy napos se (elõzõn is ez volt)
Az a helyzet, hogy a játékban szinte mindenhol akad a 60 fps, ha nincs ellenség a képernyõn, vagy nem feltétlen kell legyen mindig ellenség, tökmind1, a lényeg az, hogy eléggé gyakran leesik az fps 45 köré, és tudom hogy ez is bõven elég kell legyen, de ugy érzik mintha nagyon szaggatna. Akciók közben zavaró. Probálgattam állitgatni a grafon de nem nagyon segít rajta. Amúgy játék maxon van, kivéve a blurt vettem ki mert azt sehol nem szeretem. Tudtommal ennek a játéknak simán mennie kéne.
Rákerestem a google ben és rögtön találtam olyan forumot (angol) ahol erre panaszkodnak, de behalt a forum.. Utsó hozzászólás:
A geforce legujabb káryákhoz az nvidia hozzápakolta ebben a játékban a physixet, probáld meg lekapcsolni. Nos van egy olyan opció hogy hardveres fizikagyorsítás, de az sem segit, se ha benn van se ha kinn. Esetleg valahogy driverileg kéne kinyomni, vagy mi a megoldás?
War módban 1 új szint (?), és 2 új jármû? holnap felrakom és rálesek.
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Akárhogy babráltam az ini-ben nem sikerült megcsinálni.
BattleTag: zydar#2910
Lehet csak ki kell fogni egy jó példányt.
Próbáltátok már ezt?
Szerintem jóra sikeredett, de pár óra után megunható..
A crysis is szebb lett és fõleg játszhatóbb...csak keveset.
C.
Nekem is bírja a 400FSB-t, de gyári hûtõvel 76 fokos volt a proci, úgyhogy inkább csak 320-on járatom.(88GTS-hez elég)
Szóval szerintem tojást lehet sütni majd a procin, ha felhúzod...
Én nem tenném gyári hûtõvel!
C
egyszer már írta valaki, de ismeri mindenki? A játékod (és másét is) statisztikáját itt megnézheted.
http://www.enemydown.co.uk/ut3search.php
C
Mégegyszer köszi a tippet és megyek a boltba a 4850-esért.
esetleg tudtok valamilyen jó beszerzési forrást? Az 512 -es is elég lesz? Koca játékos vagyok nem annyira a vágom a témát.
C.
amugy meg biztos nem a net a gond, hanem egyszerûen kevés abban a felbontásban már a 8600
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
8600 GTs kártyám van és 1650*1050-be játszom. A kérdésem, ezért lassulok be néha 20-30 fps-re vagy az 512 -es internet gyorsaságom miatt. Sok karakternél szokott elõfordulni. Azért kérdezem, mert most lenne egy 9800 GTX kártya amire ha az enyémet adnám és még 35.000-et akkor cserélnénk. Javítana a játékon a csere? Néha a crysis war-ral is szoktam nyomni, tudom ide mindenképpen jobb kártya kellene.
csak egy gyors kérdésem lenne: a game telepítés után, vista alatt 1-es minimális élmény indexet ír (a játékhoz szükséges besorolás). Az 1.3-as patch telepítése után ez a szám felmegy 3,7-re.
Ez normális?
Azért kérdezem csak mert pár játéknál is gyanús hogy mintha feljebb kúszott volna egy két élményindex érték.
(vadi új vista, no vírus)
a válaszokat elõre is köszi 😉
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
töltsd le az 1.3as patchet tedd fel és minden mûködni fog rendesen! 😊
De mikor elkezdek játtszani állandóan kéri a cd kulcsot,plusz beállítom a játékban a felbontást meg minden egyebet,és mikor kilépek és vissza ugyanúgy alapbeállításon van minden<#szomoru1>#szomoru1>
Valaki nem tudja miért van ez?
Nem tud valaki olyan progit, amivel felvételt lehet készíteni?
Fraps nagyon zabálja a merevlemezt és belassul tõle a játék...
multiban: általában ctf szervereken szoktak instázni, a legtöbb insta szervernek a nevében is benne van hogy instagib, de végiglehet nézni a módosítók résznél bevan e állitva ide beszúrok egy képet hogy látható legyen mit kell keresni: kép most ott a módosítóknál látszüdik az azonnali halál (instagib) módosító, tehát ha felmentek a szerverre akkor csak ezzel a fegyverrel lehet puffogni 😊
remélem tudtam segíteni, üdv toto
C.
Én ehez hülye vagyok, magyarázatot plíz.
Szerintem k*rva jó lett! UT99 jut róluk eszembe...
tdm helyett itdm amit keresned kell
a mutatorok résznél instagibet kell beállitani ha singleben játszol szervereknél meg ezt a beállitású szervereket kell keresned
Találtam olyan szervereket multin, ahol mindenkinél egy átalakított Shock Rifle van, ami egy lövéssel végez az ellenféllel. Lõszer kifogyhatatlan, gondolom ismerõs. Namármost a kampány során is kaptam egyszer egy ilyen kártyát de el is használtam. Nem tudja valaki, hogy lehet szerver készítésekor vagy azonnali játéknál beállítani ezt a játékmódot? Volt neve is, tudom, de már nem emlékszem rá. Plíz írjon aki tud valamit.
C.
szóval. tiszta placc kell, hogy ne ütközz nagyon semminek. mantával ugrás majd a d és s gombot folyamatosan nyomva tartva, húzd finoman balra az egeret. ha jó ütemben csinálod és folyamatosan mozgásban tudod tartani a gépet, akkor a mantád felszáll a legmagasabb pontig. addig emelkedik, amíg pörgeted. kis gyakorlást igényel, de élesben nagyon jól ki lehet használni.
have fun! ^^
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"