4006
  • rusher
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, hogy UT3-ban megoldható, hogy már egyszer beregisztrált játékhoz új accot kreáljunk? A fórumon cserélnénk egy sráccal, de nem tudja se ő, se én, hogy megoldható-e, viszont csak akkor van benne, ha tud újat csinálni. Előre is köszi a választ.
  • lee56
  • PunkZoli
    http://www.beyondunreal.com/articles/titan-pack-reveal/?page=1
  • Pretorian
    Jahh tílleg, igaz, lol. De a járművek szvsz akkor is tök feleslegesek.
  •  castor
    volt időszak, hogy csak a 'Suspense only' szerókon voltam. nekem nagyon bejön és nem vagyok ezzel egyedül. :)
    egyébként nem warfare, hanem vctf map.
  • Pretorian
    A Torlan az még a 2k4-ből van :)
    A demóban az volt az egyetlen játszható Onslaught map.
    Epicnél imádják a régi fasza mapokat újra elkészíteni az éppen aktuális UT-hez.
    Egyébként ott van pl. a Suspense, amit mindenki benchmarkozáshoz használ, és talán azon tolják a legtöbben a Warfare-t is...huladék egy map (szvsz)...túl kicsi, tök feleslegen vannak benne a járművek, a tüzérségről nem is beszélve. Hoverboard bőven elég egy ilyen pici maphoz.
    Ha Warfare, akkor a legyen Warfare, hurkanagy mapokkal.
  • kontar
    Mostanában láttam én is ezt az Official szervert Torlannal megy csak, de lehet van a többi pályára is, csak nekem nincs bejelölve a beállításoknál hogy mutassa az üres szervereket. Ezekben láttam botot nem is eggyet előbb rosszul írtam, boot=bot, azt hogy milyen erősre van beállítva nem tudom, de volt olyan egy 12fős csapatba a bot végzett az élen. Nem mondott butaságot ZÓÓÓcsi, hogy botok ellen nyomják tesójával mert ezek szerint azt is lehet jó nehézre állítani, még nem próbáltam. Üdv!
  • Pretorian
    Nahh, ezt akkor majd észben tartom. Nekem egy ideje sajnos nincsen játékra alkalmas gépem, de kb. 1 hónap múlva beruházok egy kellően combos konfigra, és újra betámadom az
    UT3 szervereket...
  • kontar
    Jogos! Azóta én sem megyek csak full Official vagy Orosz szerverre! Üdv!
  • Pretorian
    Az volt sajnos :D
  • Pretorian
    Hát igen...de én úgy vok vele, hogy ahol nem látnak szívesen, ott nincs keresnivalóm...
    A játék szépségét, a "játékélményt" pedig igyekszem megfelelő mennyiségű taktikával vegyíteni/növelni, hogy a statok is jók legyenek, és élmény is legyen a játék.
    Üdv!
  • kontar
    Hali! ZÓÓÓcsi vétek lenne kihagyni online, ezt nem panaszkodásképpen írtam le, mert akkor már panaszkodhattam volna mikor először kirugtak, hanem a véleményemet fejtettem ki Cyrus666 írására hogy tulajdonképpen ő sem érti miért rugdalták ki az embereket. Persze lehet millió más oka is én csak az én példámat ecseteltem. Én laikusként annak idején úgy mentem fel ezekre a szerverekre hogy vadul meg voltam győződve, mint más eredeti játékomnál, nem csalok, nem káromkodok csak játsszom akkor mi bajod lehet. Az hogy 13évesek elküldenek a gyíkba lehurrognak ez minden netes játéknál így van, én röhögök rajta, nyilván ez a korosztály az igazi játékos korosztály, de nem úgy röhögök rajta hogy ezt neki nyilvánosságra hozom bármilyen formába, hanem itthon mindenki hallja hogy a kis tápos leüvölti a fejemet hogy fackyouzzam meg a mutert, és az a kis mutáló hangja üvölt a szobába na akkor kitör a röhögés de úgy hogy majd beszarok.Ha hiszed hanem evvel a milliővel szép ez a játék, mert inkább itt vezesse le a feszültségét mint bent az osztálytársain.Nehogy kihagyd a netes játékot mert ez egy külön élmény.Itt arról van szó hogy miért is rúgnak ki. Csak. Miért ne, ha nem tetszik elmész máshová, na én ezt nem tudtam, nem néztem utána azért csodálkoztam szó volt róla kevés a játékos, kevés a szerver, igen mert pld háborúba ami van talán 1 van aminek a nevében benne van Official, bootok is vannak benne. A többi módba sok szerver van ott nem probléma.Tehát nem sok Warfare szerver van, amin sokan játsszanak, ezeken amit lentebb említettem mindig vannak sokan magyarok is nyugodtan nyomjad online teljesen más mint bootok ellen.Sőt van köztük magyar admin is, az legyen a legnagyobb boldogsága az életbe, hogy kirugdalhat ilyen egó szeróról embereket.Valószinü olvassa is a fórumot, miért ne olvasná meg tulajdonképpen bármilyen profillal mész be nekik a CD-key után tudni kellene sőt tudják is hogy több profilod van.Van olyan szeró mikor csak bemegyek nézelődni látom kis kezdő fenvann, a bootnak van a legtöbb pontja, képzelheted milyen ütős csapat, belépek javítgatom neki a járműveit elviszem a gömböket ő meg nyomja a járművekkel, hadd legyen valami sikerélménye, csak így lehet valakivel megszerettetni a játékot.Engem még ez is elszórakoztat, van akit biztos nem hálisten nem vagyunk egyformák. Mindenféleképpen próbáld ki neten! Üdv!
  • DJS8
    "Engem anno SWAT 4-szerverekről dobáltak ki előszeretettel, egyszerűen azért, mert jól játszottam" - akkor az admin jó egy életláma lehetett :D
  • ZÓÓÓcsi
    Húúh.. Én offline nyomulok botok ellen a tesómmal és nagyon jól el tudunk így is szórakozni a játékkal! De azért egy ilyen játék mégis online az igazi, gondoltam ki kéne próbálni, de ezek útán mégsem tűnik jó ötletnek.
  • kontar
    Hihetetlen milyen reakciókat tud kiváltani a játék. Számomra aki csak a játék szépsége miatt megyek fel nem a stat miatt, mellesleg 4havi játék után tudtam meg hogy van ilyen, nekem is vagy négy profilom van gondolom nem vagyok egyedül mert a kb 1évi intenzív játék közben sok magyar is fent van, volt, lessz ezeken a szervereken és nem azokkal a nevekkel amik itt a fórumba le vannak írva szép statokkal tehát nem kezdők. Ha bemegyek az 1543kills 3232deaths profilommal ezekre a szerverekre közepes szinten játszom nem használom ki a lehetőségeket, nem használom az avrilt, nem használom ki a scorpió adta lehetőségeket magyarul tölteléknek elkummozok, a kutya nem szól be akár 2 hónapig mintha nem is léteznél észre sem vesznek nyugodtan játsszhatssz legfeljebb a játék végén hátul vagy a névsorba, és olvasgatod a tankos gizik megjegyzéseit akiknek első pillanattól kezdve semmi más dolguk nincs, csak hogy minél előbb ellopják a tankot, mellesleg általában ezek az adminok.Ha bemegyek avval a profillal amivel legjobb tudásom szerint játsszom 6x jobb stattal, kihasználom az adott lehetőségeket na akkor egyből noob vagyok, spawnkiller, idióta, és a 13éves tápos óvodás nyála csurog a monitoron, mert nem szabad ám bántani se a tankos giziket se azokat akik belemacskásodnak a nehézjárművekbe, hogy is gondolom hogy megvédem magam (miért mit csináljak az avrillal, ha egyszer ott van adjam el a bolhán?). Nem panaszkodásként mondom abból már kinőttem, sőt ezekután is úgy vagyok vele a nejemmel röhögök rajta mikor a 13éves kis tápos beleordít a játék végén, csak úgy recseg a fack you a hangfalamon azt még mindig nem értem hogyan nincs semmi ilyen kommunikációs bizbasz bekapcsolva, de a világért sem kapcsolnám ki.Azért ajánlottam az orosz szervereket mindenféle hátrányával együtt lásd lagg, mert attól függetlenül, hogy hogy játsszol még egyszer sem sem rugtak ki, úgy vettem észre ott nem egoista adminok döntik el, ha sniperezni van kedved akkor nem csinálsz mást csak sniperezel, elvégre te megvehetted csak azért is a játékot mert ahhoz van kedved, az tetszik benne nem? senkinek semmi köze hozzá. Több vérpistike, több 13éves van, mégse érzi úgy az ember hogy bűnt követ el ha jól játsszik, tiszta röhej. Üdv! Jó hentelést!
  • Pretorian
    Nahh, szóval a lényeg az lett volna, hogy nagyon kevesen értékelik a profizmust, a szép, taktikus játékot, és igyekeznek kiiktatni a játékmenetbe taktikai mélységet vivő komponenseket, mert a végén még kiderül, hogy mennyire nincsenek sehol, ha taktikáról van szó.
    Ezért van pl. az, hogy bizonyos játékokban bizonyos szervereken bizonyos fegyvereket/eszközöket tiltanak.
    Az ilyen emberek mindig azon hápognak, hogy "Love_Buzz .45 SMG -vel lőtt le", majd keresnek egy olyan zugot, ahol nehezen (vagy egyáltalán nem) lehet őket kiszúrni, ott sátrat vernek, és lelőnek egymás után 30 embert.
    Én ilyenkor nem kezdek el hápogni, mert tudom, hogy ez is csak egy taktikai húzás, legyen bármilyen primitív is. Akkor van baj, ha valaki csak ennyire képes, és mellé még hápog is, és másokat savaz nonstop, mert azok akár bonyolultabb, akár vér egyszerű (de mindig változatos) taktikai húzásokkal folyamatosan a padlóra küldik.
    Jahh, és ne feledjük, hogy az ilyen emberek ugye természetesen hajlamosak a csalásra, és a hazudozásra is...:D
  • Pretorian
    Ezt ismerem. :D
    Engem anno SWAT 4-szerverekről dobáltak ki előszeretettel, egyszerűen azért, mert jól játszottam.
    Sosem csaltam, nem szegtem meg szabályokat, nem tettem semmi olyasmit, ami indokolttá tette volna, hogy kidobjanak az adott szerverről. Egyszerűen jó voltam, és ennyi. Rohadt sokat játszottam, és olyan szintre fejlesztettem a tudásomat, hogy szinte mindig első voltam a szervereken.
    Reflexből gyilkoltam: egy rövid sorozat egy ember. Aztán mindig úgy kezdődött a balhé, hogy Vér Istvánka - akit huszonhatodszorra is lelőttem egymás után sorozatban, mert képtelen volt megtanulni, hogy mielőtt egy ajtón ki/bemegyünk, nem árt kikukucskálni rajta, illetve ha nem kukucskálunk, hanem csakúgy vaktában ki/bemegyünk, akkor azt az ujjunkat a paprikaspray gombjára erősen rányomva tegyük - egyszercsak elkezdett hápogni, hogy "Love_Buzz már megint ugyanott lőtt le", és akkor jött Vér Petike, aki elkezdett egyetérteni vele, aztán jött Vér Jánoska, aki szintén egyetértett, és a végén az összes béna szerencsétlen noob egyetértett velük, engem meg kivágtak. Ilyesmi nem egyszer történt, és nem kétszer. Aztán egyszer találkoztam egy amerikai sráccal, akit már szinte sajnáltam, mert kb. 40-szer lőttem le sorozatban. Mondta, hogy kb. 1 éve játszik ő is, és nem is keveset, és tökre szeretne profi módon játszani, meg h tök jól bánok a Surpressed SMG-vel, és ő is meg akarja ezt tanulni, stb...és nem kezdett el hápogni, meg kurvaanyázni, mint Vér Istvánkáék...
  • kontar
    Igen vannak ilyen szerverek. Én kb 1éve vettem meg a játékot, nagyon tetszik a háború része én sem néztem utána a dolgoknak hogy is megy ez. Csak azt vettem észre hogy kirúgnak egy szerverről, pedig semmi mást nem írtam be a gg-n kívül nem tudok angolul, mert engem még oroszul tanítottak, utánakeresgéltem a neten az adminnal eggyidős gyerekem van. nem kezdőztem inkább még mulatságos is mikor valaki bénázik.Igen vannak ilyen szerverek nem tetszik nekik hogy rakétázol, vagy bármi olyan dolgot csinálsz amit az ő egójuk elviselne. Idiótáznak kitalálják hogy spawnkiller vagy kikezdenek, ha tudnak, ugyanis nem úgy játsszol ahogy ő szeretnék ő nekik az tetszik hogy beülnek a tankba és ne bántsd őket,belemacskásodnak a tankba annyit ülnek benne és írtják a népet, ostják az észt,ezáltal nő az egójuk, nő a statjuk és te nem tehetsz semmit mert ők bérlik a szervereket. Háborúba orosz szerverekre menj ha jót akarsz játsszani igaz néha laggol, de nem egó ovodások mondják meg hogy hogy játsszál azzal a játékkal amit pénzen megvettél. Van 1 Official háborús szerver de csak torlan van, ott is úgy játsszol ahogy akarsz.
    Engem EPIC MIDWAY WARFARE #1-5 és Raptor szerverekről rugtak már ki, annyit azért értek angolul mert bántottam a tankokat csúnya avrillal és 22éves óvodások ezt nem tudják elviselni.Vagy ha kezdő vagy és nem rakétázol nyugodtan mehetsz ezekre a szerverekre is tölteléknek, mert azt megfigyelő módban láttam, hogy ha nem bántod a tankukat azt díjazzák. Úgy van beállítva ezeken a szervereken mintha csalás lenne hogy te megvéded magad a járművek ellen. Valószínű ezért nem játsszanak sokan vele, pedig grafika gépigény hangulat nagyon jó!
    Itt már valaki írta hogy orosz szervereken szokott lenni, nem csodálom ott még egyszer sem rúgtak ki 1 év alatt nem is tudom mi indokuk lenne.Ha ezt előbb tudom hogy ezek bérlik ezeket a szervereket én sem mentem volna oda egyszer sem. Üdv! Jó hentelést!
  • suckermaskuser
    nem olvastam utána, örültem, hogy egyáltalán elindult vele a játék.
    mindenesetre elég ocsmány szvsz
  • RelakS
    Nem csoda. Ha utána olvasnál, tudnád, hogy alaposan változik a menü. Lásd: Szénszálas textúra
  • Cyrus666
    Egyik serveren egy admin erőteljesen dobálta ki a gamereket, mert elvileg megsértették a szabályokat. Aszondta, h muti fórumokon le vannak írva. Tudna linkelni nekem vki egyet? THX
  • Cyrus666
    Anno nekem ez oldotta meg a problémát (szintén eredeti UTnél).
    Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
    [Engine.ISVHacks] résznél a:
    PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."
  • DJS8
    videókártya drivert mikor frissítettél?
  • suckermaskuser
    na hát ez mókás, úgytűnik korán örültem, a 3. indításra megint totális crash, patchek nélkül se megy a dolog
  • DJS8
    #3099:köszi a linket
    bocs a dupla hszért.
  • DJS8
    ték :D
  • suckermaskuser
    nekem ez működött: cybergen
  • DJS8
    1.4 beta-t honnan lehet letölteni?
  • suckermaskuser
    meglepő módon 1.4 betaval működik [bár a menü fehér háttere átváltott ilyen karbon textúrára :D de ez legyen a legnagyobb problémám]
    szóval köszi a tippet
  • PunkZoli
    mikor lesz már hivatalos a peccs?
  • zomgzerg
    gyakorlatilag is legyenek frissek
    vagy rakj 1.4 beta patchet
  • suckermaskuser
    üdv
    pár napja vettem meg az UT3-at, ma felraktam, elindítottam, játszogattam vele, szóval ment... majd gondoltam egyet, fel akartam patchelni... az 1.3-at raktam fel elsőre, visszamentem játszani, de látom, hogy pár textúra villódzik... gondoltam egy restart megoldja, de nem. hát akkor legyen reinstall, töröltem mindent, az alapjáték megint ment... utána felraktam sorba az 1.1 1.2 és 1.3-as patcheket... most ott tartok, hogy elindítom a játékot, nagy sötétség, majd visszadob az asztalra, és három [3!] alkalommal írja ki egymás után, hogy 'az ut3.exe hibát észlelt...' stb. valaki találkozott már ilyesmivel?
    elvileg a driverek frissek, a konfigom megvan hozzá... valami tipp?
  • Cyrus666
    hy! ha vki szokott "háborúzgatni" akkor vegyen már fel barátnak, h csatlakozni tudjak amikor fent vok! nickem: Placebo84 Manapság vCTF is érdekel.
  • zsotesz
    Közben némi registry takarítás után sikerült újra elindítani a telepítést. Ezúttal viszont nem autorun-ból hanem manuálisan a setup.exe futtatásával. Talán most jó lesz.
  • zsotesz
    Sziasztok!

Van egy kis gondom a játékkal. Ma vettem meg a játékot, feltelepítem (legalábbis úgy tünt) és a programok eltávolításánál meg egy mindössze 26 MB-os valami látszódik. A játék persze sehol sincs a hdd-n. Próbáltam uninstallt meg reinstallt, akkor meg azt a hibát adja, hogy 1628: A forgatókönyv alapú telepítés sikertelen. Volt valakinek ilyen hibája?
  • ZÓÓÓcsi
    Csak a béta jött ki!

Elég terjedelmes a changelog, meg a menü is át lett írva rendesen.

De én mindenesetre megvárom a hivatalosat..
  • crysis
    Persze hogy lehet,nekem is másolt.Csak olyan szerókra enged fel,ahol a többiek is másolttal játszanak.Hivatalos szerverekre nem.
  • vdani94
    Kösz a segítséget!
  • tototto
    szerintem lehet, de majd a szerverekre nem fogsz tudni feljutni, de ha csak single érdekel akkor mind1
    mindenesetre a peccset tedd fel
  • vdani94
    Köszi a segítséget, de nem eredeti játéknál is lehet accountot csinálni?