4006
-
Cornetto33 #3165 Kinek mennyi a STAT-ja? Csak warfareba tolom. (Az enyém: Kills:18181, Dead:11390 , 1:59) -
Cornetto33 #3164 Ja-ja. A "Cornetto_HUN" -al tolom fél éve.Szerintem ezen is be vagy jelölve nem? -
#3163 az UTEngine.iniben átirod INT-et HUNra máris magyar :D -
foxxi #3162 A steam-ről való letöltés sem megy egész nap.. Server too busy.. Hát menjenek a f*sz*mba... -
pistike33 #3161 Cornetto ez most új nicknév? mert a cornetto33-n nem nagyon szoktál játszani. az én nickem:med33 -
pistike33 #3160 köszönöm a segítségeteket. újratelepítés oldotta meg a problémámat.
az ini fájlok törlése sem rossz megoldás,de úgy csak angol volt a játék.
-
#3159 töröljétek a config iniket és defaultból ugyis visszamásolja az alapokat ha meg steamen keresztül játszotok simán töröljétek steam ugyis ujra letölti az alapot :D -
#3158 újra felraktam a játékot és engedélyeztem, hogy felülírja a módosított config fájlokat.
dokumentumok\my games\ut3\utgame\config mappa, ha ebben valamit módosítottál, azt tanácsos lecserélni az eredetire install előtt (vagy közben), hogy ne legyen ilyen problémád újra.
install után átállítottam újra az ini fájlokban mindent, ahogy nekem ízlik, de már nincs semmi gondja. -
PunkZoli #3157 nekem még nem sikerült feltennem mostanában, de akinek steamen van meg annak megy friendsben az egymásra csatlakozás? -
Cyrus666 #3156 Én már találkoztam veled , és be is vagy jelölve :D (Placebo84) -
pistike33 #3155 Mit csináltál hogy van már egered és billentyűd? Mert sajna én is így jártam. -
#3154 már nálam sincs gond. nem szerette a patch a módosított konfigurációs fájlokat. :) -
Cornetto33 #3153 Hali.Ha már ennyi Warfare fun összfutott (jómagam is az vagyok)szívesen bejelölnélek benneteket egy közös gyilokra.Az én nickem: Cornetto_HUN -
#3152 nálam is jó minden -
r4pt0r #3151 Nekem hibátlan a patch. Egyébként igen kell a titanhoz a patch is. -
#3150 xd... jó patch,jó patch -
zsotesz #3149 A titan pack csak a 2.0-ás patch-el megy vagy megy nélküle is? -
Cyrus666 #3148 Wátdafák! Hát nem kicsi a cumó! :) -
#3147 nálam a patch után eltűnt a billentyű és egér támogatás... eddig bíztató. -
#3146 na végre -
#3145 patch 2.0 + titan pack ! -
#3144 nagyon helyesen tetted, hogy elloptad! :)) -
#3143 vérpista nem fogja felfogni, csak anyázni fog, hogy más szemfülesebb -
ZÓÓÓcsi #3142 Akkor nem értem mit pattog.. Fogadja el, hogy megszívta! -
Cyrus666 #3141 Azért ennyire szenyó nem vagyok! Persze h ellenét, konkréta láttam, h a tag úgy javítja a tankját, h pont háttal van szinte minden olyan iránynak ahonnan támadás várható (én ha már javítok, akkor odafigyelek arra, h olyan helyen tegyem, ahol javítás közben azért ráláthatok a közeledő ellenre) elmentem mellette, bepattantam a tankjába és DURRR! Aztán kezdett el sipákolni a mikrofonjába. Némi "lol" és ":D" hszekkel kinyilvánítottam a véleményemet a dolgoról, aztán meg elkezdett vadászni rám, de végül pórul járt... -
ZÓÓÓcsi #3140 Csapattag verdáját loptad el, vagy ellenségét? -
Cyrus666 #3139 Hy all! Megint újabb tapasztalat, megint újabb kérdés! Nyomatták a mikrofonba az emberkék, h f***in noob elvitte a verdámat! Most erre milyen "szabály" vonatkozik? Ha kiszáll a tag megjavítani az utazási eszközét és ellopom akkor elvileg vétek a szabályok ellen? Ha lelövöm előbb és utánna lopom el az már okés? Vagy most nem is lehet ellopni, csak szétlőni??? Na nehogy márilyeneket találjanak ki egyesek... -
rusher #3138 Kösz, így már jó lesz! Hogy pont erre nem gondoltam.... -
ZÓÓÓcsi #3137 Screen percentage-t rakd 100-ra! -
rusher #3136 Na mégiscsak beszereztem az UT 3-at, fel is patcheltem 1.3-ra, de a kép az ilyen mosottas nálam, hiába rakom maxra a grafikát. Tudok ezzel valamit kezdeni? -
kontar #3135 Azt hogy mit csináltam mikor pld kirúgtak, azt csak az tudja aki kirúgott, de a dumám miatt biztos nem, mert olyan vagyok mint a hal, de amúgy nem érdekel. Nekem hiába szólnak be nem reagálok. Szépen összefoglaltad a lényeget, nincs is ebből probléma, attól még nyomom én is egyfolytába. Üdv! -
ZÓÓÓcsi #3134 Kösz a biztatást, majd idővel átváltunk online! Már annyira megszoktam botok ellen játszani, hogy nem biztos, hogy emberek ellen is úgy menne.. Bár kutatások kimutatták, hogy ha emberek ellen játszol, akkor jobban odafigyelsz mindenre! Ki tudja... -
#3133 egyébként el nem tudom képzelni ti mit csinálhattok a szervereken, hogy ennyit cseszegessenek. amióta kijött a játék kb. azóta tolom online nagyjából mindenhol és még sehonnan sem rúgtak ki.
ez a játék kb. az egóról szól, ebbe jobb ha beletörődtök. ha szerencsésen legyaksz egy magát (nem véletlenül) nagyra tartó embert, akkor az teljesen egyértelmű, hogy berág, én is berágok, ha lenyom egy csíra, mindenki berág rá...
szóltak már be nekem is, válaszoltam azt ennyi, kész, de ebből problémám még sosem adódott.
sokszor nincs is ennél idegesítőbb játék, de pont ezt szeretjük benne. :) -
kontar #3132 Az igen! Mesterfoku botok ellen nyomjátok akkor mindenféleképpen menjetek netre, volt ahol szakértő bot volt az első. Úgyis észreveszitek milyen szerveren vagytok, van ahol nem a játék a lényeg, egymást figyelik, kérdezősködnek stb. Furcsa leszel nekik ha jól játsszol, egymás statjait nézegetik játék közben, filóznak biztos újreg vagy, nem értik majd jönnek a megjegyzések. Ezt ha nem mondanám úgyis észrevennéd magadtól, pár havi intenzív játék után. Tulajdonképpen minden szerverre benyitnak, egyből észrevenni kik azok akik nem a játék miatt vannak ott. Mivel írtam nekem is több profilom van, az én statom is volt már téma játék közben, rosszabbak mint a vénasszonyok, egymással foglalkoznak nem a játékkal. Teljesen mindeggy ha nem úgy játsszol a szerverükön ahogy nekik tetszik észre fogod venni. Egyébként nekik is több profiljuk van, ezt te is észre fogod venni. Üdv! Jó hentelést! -
Cyrus666 #3131 Szép kis hsz-ek érkeztek a felvetett kérdésemre! Jó tudni, h így müxik a dolog! -
PunkZoli #3130 nekem azt mondjátok meg, hogy kb fél éve vettem a játékot, és max grafon reccenés mentesen ment egy 8800GT vel, de most olyanokat akad, hogy megvakulok... és fordulni is alig bírok :(
feltettem egy régebbi nv drivert, de nem sokat segített az sem -
ZÓÓÓcsi #3129 Még nincs net beüzemelve, de azért mindenféle képpen kéne tolni online, legfeljebb rendesen megválasztom, hogy milyen szerora megyek fel..
Botokról: MapMixer - ezzel a mutatorral lehet állítani a botok tulajdonságait. Fullra húzott botok mester fokozaton (nem kell magasabb) egy legyet is lelőnek az orrodról 2 km-ről. Iszonyat kemények, rendesen kihívás ellenük játszani, sokszor el is vertek minket rendesen, bár tesómmal nem vagyunk kezdő játékosok (jó nem is profik). Tudom még így se helyettesíthetnek egy hús-vér embert, de piszok kemények lesznek, próbáld ki! Godlike-ra nem is merjük feltenni a fokozatot. Lan-on toljuk, én vagyok a szerver, nincs kick, meg lag, egyszóval normálisan lehet játszani. -
rusher #3128 Tehát akkor más e-mail címmel nem is játszhat már vele? Mert én nem szívesen adom oda az én címemet. -
harmadas #3127 Hello!
Nem tudjátok hogy miért áll le a játék hogy ha felmegyek egy war szerverre? -
kontar #3126 Hello! Persze annyi profilt csinálsz amennyit akarsz csak a pass és az emailcím mindig ugyanaz kell legyen. Kérd el az ő passát meg emailcímét amivel előszőr beregelt. Az már más kérdés vannak szerverek melyek nem díjazzák hogy több profilod van de az Officialon nem probléma Üdv!