Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steamen is karácsony van, minden unreal játék egyben 20€, csak ut3 10€
elég jó ár szerintem, ha nem lenne meg 2k4 meg ut3 biztos megvenném 😊
elég jó ár szerintem, ha nem lenne meg 2k4 meg ut3 biztos megvenném 😊
Köszönöm a segítséget!
ott van a probléma de még nem sikerült megoldani.
ott van a probléma de még nem sikerült megoldani.
Windows Live ID kreálásához nézd meg itt az SGn a GTAIV GYÍKját.
Megvan a játék.' gondom van:nem bírok online profilt csinálni mert mindíg azt a hibaüzeneet kapom hogy a jelszó nem megfelelõ az email címhez vagy vmi ilyesmi:S
ha vki tud plíz segítsen
köszi
ha vki tud plíz segítsen
köszi
Bár ha a (letöltött) CustomChars mappában valahol van ilyen fájl: UTCustomChar.ini, akkor mennie kellene..
BattleTag: zydar#2910
Az egy dolog hogy bemásolod a CustomChar mappát a megfelelõ helyre, de még meg kell mondani a proginak, hogy az új karaktereket olvassa be! Ezt rendszerint a UTcustomChars.ini fájlban kell megtenni. Amit ebbe a fájlba kell másolnod az a letöltött cuccokban kéne legyen..
Hello!
a Skin Sity oldaláról töltöttem le két új karaktert, az egyik egy keresztes lovag,a másik pedig egy xeno nevû csaj,a problémám az hogy fogalmam sincs,hogy hova kell bemásolni mert miután beteszem a c-re a doc.
my games/ ut 3/utgame/published/cookedpc-be nem használja, elég sok verziót meg próbáltam ide másoltam oda másoltam de nem megy, a keresztes leírásában az van ha jól értelmeztem, hogy egy új kasztot tesz be és nem a meglévõk közé teszi. HA valaki tudna segíteni azt megköszönném és hálám örröké üldözni fogja!
a Skin Sity oldaláról töltöttem le két új karaktert, az egyik egy keresztes lovag,a másik pedig egy xeno nevû csaj,a problémám az hogy fogalmam sincs,hogy hova kell bemásolni mert miután beteszem a c-re a doc.
my games/ ut 3/utgame/published/cookedpc-be nem használja, elég sok verziót meg próbáltam ide másoltam oda másoltam de nem megy, a keresztes leírásában az van ha jól értelmeztem, hogy egy új kasztot tesz be és nem a meglévõk közé teszi. HA valaki tudna segíteni azt megköszönném és hálám örröké üldözni fogja!
Pehh...
Én is ezzel a "pakkal" szereztem meg az UTt. 😄
szia a gépeddel maxon is tökéletesen kell mennie a játéknak, sajnos a játékosok száma az nem az igazi de mindig találni szervert szal unatkozni nem fogsz
ha ajánlhatok neked egy jó packot akkor ezt nézd meg katt
3 játékot kapsz meg alig kicsit többért mintha csak az ut3at vennéd meg máshol
ha ajánlhatok neked egy jó packot akkor ezt nézd meg katt
3 játékot kapsz meg alig kicsit többért mintha csak az ut3at vennéd meg máshol
Lenne 1 pár kérdésem.
Így karácsony közelében rászántam magam 1 újjabb eredeti pc-s játék beszerzésére,nem kicsi a választék és olyat akarok amit legalább nyárig nem unok meg,van azé ebben a szûk körben is választék többek közt az UT3 és mivel nekem anno az UT 2004 volt a favorit gondolom ez már csak jobb lehet.
Kérdések:Az én konfigomon(aláírásomban) kb milyen grfikai beállításokon futna a játék?A multiplayer népszerû tehát sokan játszanak?Vannak magyar szerók?Attól hogy eredeti a játékom még csatlakozhatok nem eredeti játékkal futó szerverhez?
Kb ennyi jut eszembe a fontosabbakból a válaszotokat elõre is köszönöm.
Ja és bocs ha vmi hülyeséget írtam.
Így karácsony közelében rászántam magam 1 újjabb eredeti pc-s játék beszerzésére,nem kicsi a választék és olyat akarok amit legalább nyárig nem unok meg,van azé ebben a szûk körben is választék többek közt az UT3 és mivel nekem anno az UT 2004 volt a favorit gondolom ez már csak jobb lehet.
Kérdések:Az én konfigomon(aláírásomban) kb milyen grfikai beállításokon futna a játék?A multiplayer népszerû tehát sokan játszanak?Vannak magyar szerók?Attól hogy eredeti a játékom még csatlakozhatok nem eredeti játékkal futó szerverhez?
Kb ennyi jut eszembe a fontosabbakból a válaszotokat elõre is köszönöm.
Ja és bocs ha vmi hülyeséget írtam.
Ezekrõl a magyarokról csak én tudok.Ez elég sok?
Cornetto_HUN
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Õ Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Õ pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
Cornetto_HUN
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Õ Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Õ pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Én nemrég vettem meg a gamet, eddig még csak párszor toltam online, de az itt és egyéb oldalakon olvasott hsz-ek alapján elég sok honfitárs rohangál a világhálón!
people,mennyire érdemes megvenni a gamet? úgyértem sokan tólják online?
akkor szerintem nekem is ez a baj
YEEEESSSS!!! Nálam is müxik!!! Nagyon köcce.
én még kikopiztam egy txtbe hogy meglegyen:
"Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is mûködött:
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."
hát belehetne tenni ha egy admin erre jár szerintem is hogy nekelljen megkérdezni mindnekinek 😊
"Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is mûködött:
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."
hát belehetne tenni ha egy admin erre jár szerintem is hogy nekelljen megkérdezni mindnekinek 😊
Hy! Nekem is új gép, új OS van fent, eredeti game + 1.3 . Elõször a videók alatt fagyott ki, másodszor eljutottam a "nyomjon meg egy gombot"-ig és ott halt meg minden. Az ini-s mizériát futtában átolvasva nem találtam, de majd alaposabban is átolvasom. Az ilyen problémákat nem lehetne betenni a FAQba? És akkor én sem írogatnék most 😄
Akkor azt a 3 mappát ide csomagold ki: "documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC"!
Nekem is kb annyi..
Nekem is kb annyi..
Hali.Nincs ilyen mappa.3 db van customchars,Custommap,Script.Lehet, hogy nem húztam volna le 100%-ban? 491,628 MB az egész neked is?
Szia!
A "cbp3_volume2_zip" fájlban lennie kell egy olyan mappának, hogy UTGame.
Na ezt a könyvtárat csomagold ki "documents\My Games\Unreal Tournament 3\" mappába!
Lényeg az, hogy a mapok a "documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps" mappába kerüljenek! De asszem elég ha a CookedPC-ben vannak, mert a program rekurzívan végignézi az összes ott lévõ könyvtárat és megkeresi a szükséges fájlokat..
A "cbp3_volume2_zip" fájlban lennie kell egy olyan mappának, hogy UTGame.
Na ezt a könyvtárat csomagold ki "documents\My Games\Unreal Tournament 3\" mappába!
Lényeg az, hogy a mapok a "documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps" mappába kerüljenek! De asszem elég ha a CookedPC-ben vannak, mert a program rekurzívan végignézi az összes ott lévõ könyvtárat és megkeresi a szükséges fájlokat..
Segítséget szeretnék kérni. Lehúztam a cbp3_volume2_zip patch-et, de nem zalálok RUN file-t a readme-jébe ez van: Unzip ALL folders in the archive, as they are, to this directory:
documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC
símán másoljam be a kicsomagolt file-okat? Ott most jelenleg 1 db file van. bemásoltam, de nem látok változást.Mit rontottam el?
documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC
símán másoljam be a kicsomagolt file-okat? Ott most jelenleg 1 db file van. bemásoltam, de nem látok változást.Mit rontottam el?
Ez minden hol lefagy a menüben,a szerver keresõnél de szerintem ebbõl winfos reinstall lesz.
elég csa az 1.3asat feltenni abban benne vannak a korábbiak változtatásai is
mikor fagy le mert ha a video lejátszásánál, akkor ebben a fórumban volt már róla szó párszor mit kell átirni iniben
mikor fagy le mert ha a video lejátszásánál, akkor ebben a fórumban volt már róla szó párszor mit kell átirni iniben
Hellósztok!
Miért van az hogy felteszem mind 3 patchet sorban,elindítom a játékot és lefagy?
Miért van az hogy felteszem mind 3 patchet sorban,elindítom a játékot és lefagy?
Oké! Majd lecsekkolom..
Sziasztok .upk fájlokat ki lehet valahogy csomagolni? Editor?
nem akarok hülyeséget mondani de szerintem igen, az a kódsor ami a leirás füzetecske hátoldalán található, majd azt kell megadni amikor elõször inditod a játékot
Hy!
Ma kaptam kézhez az original gamet 😄! Viszont gépem hozzá leghamarabb majd csak a jöv héten lesz 😞! Így addig a dobozban gyönyörködöm, ill
a kézikönyvet olvasgatom. Az utóbbiban találtam vmit amit nem értek. Most a termékkód, a termék aktivációs kulcs és a CD-key, az mind ua?
Ma kaptam kézhez az original gamet 😄! Viszont gépem hozzá leghamarabb majd csak a jöv héten lesz 😞! Így addig a dobozban gyönyörködöm, ill
a kézikönyvet olvasgatom. Az utóbbiban találtam vmit amit nem értek. Most a termékkód, a termék aktivációs kulcs és a CD-key, az mind ua?
Jaja ilyen nincs UT-ben!
Botok k*rva szemetek, néha én is fölb*szom az agyam, amikor shaft-al 10-edjére öl meg egymás után, mivel perfect aim-je van...
Emberek ellen viszont ütõs! Bár én botokkal is eljátszok..
Botok k*rva szemetek, néha én is fölb*szom az agyam, amikor shaft-al 10-edjére öl meg egymás után, mivel perfect aim-je van...
Emberek ellen viszont ütõs! Bár én botokkal is eljátszok..
Visszavonom, botok ellen hülyeség menni, most figyeltem direkt ki, pont olyan min egy wh-s..😄 elbujok és õ meg simán kiugrik a faj mögül ugyhogy már repül a rakéta.. kösz nem.. amúgy 15 fps el én se kezdenék mit, én nem arra értettem hogy én mit látok, hanem hogy a játék modosul e az fps tõl.. pl codban gyorsabban lösz meg nagyobbat ugrasz több fps el.. jameg jobban "beadja" a nozoom dolgokat.. mondjuk ilyen nincs nagyon ut ben..
Számít! Hogyne! Egy godlike bot-ot pl nem hiszem hogy valakai is elkántálna 15 fps-el...
Ebben a játékban számít az fps? Nem vagyok nagy szakértõje a játéknak, codban 250 fixel tudom mik az elõnyök, itt számit az fps? igazából nem szeretném kivenni a vsyncet, mert szakadozik a képernyõ nélküle.
#2916-> okké még csak training szinten vagyok ugymond..😄 Botok ellen gyakorlok a pályákon, most ugy elverek egy szakképzett botot párbalyban, meg 2v1 tdm ben is, de egy istenszerü bot lealázna szerintem..:S://
#2916-> okké még csak training szinten vagyok ugymond..😄 Botok ellen gyakorlok a pályákon, most ugy elverek egy szakképzett botot párbalyban, meg 2v1 tdm ben is, de egy istenszerü bot lealázna szerintem..:S://
Oksa! Biohazard valóban jó..
Próbáld ki majd a community bonus pack-okat (cbp) meg az holp mapokat, ha még nem próbáltad! Classic map-ok a legjobbak szerintem és nem kell nagy gép hozzá.
Próbáld ki majd a community bonus pack-okat (cbp) meg az holp mapokat, ha még nem próbáltad! Classic map-ok a legjobbak szerintem és nem kell nagy gép hozzá.
Viszont most azt szeretném megkérdezni hogy tudunk haverral hamachival helyi hálozatosan játszani (szal neten keresztül)..?
Feltettük a hamachit, beállitottuk az ip ket (192.168.0.9 neki meg .7), beraktuk new gatewaynek az alapértelmezett hamcahiét, 5.0.0.1.-nek, 1500 as metrikával, a hálózatri listán elsõ helyre raktuk a hamachiét, gépet ujrainditottuk, tüzfalat levettük, de egyszerüen nem birtuk rávenni a játékot hogy felfogja.. szal frissitésnél nem láttam a szervert amit haverom létrehozott helyi hálózatosan..
Feltettük a hamachit, beállitottuk az ip ket (192.168.0.9 neki meg .7), beraktuk new gatewaynek az alapértelmezett hamcahiét, 5.0.0.1.-nek, 1500 as metrikával, a hálózatri listán elsõ helyre raktuk a hamachiét, gépet ujrainditottuk, tüzfalat levettük, de egyszerüen nem birtuk rávenni a játékot hogy felfogja.. szal frissitésnél nem láttam a szervert amit haverom létrehozott helyi hálózatosan..
Nálam is jól fut a játék csak épp az elsõ pár napban egy nagyob nyitott pálya tetszett meg, és ott van egy magasabb pont ahonnan nagy terepet belátok, + a sok harc miatt leesik az fps 40 köré. Amúgy minden más pálya tökéletesen fut. Vsync miatt akad a 60 fps. Most vegyiüzem a kedvenc pályám, és "siklik" maxon...
Vsync
Nem értem mi ez az "akad a 60 fps"?!
Ha azt érted alatta, hogy ennél feljebb nem megy akkor sem ha a falat nézed 2 centirõl, akkor valami bibi van. Mert nekem simán felmegy 100 fölé is ilyen esetben! Driver: 178.13, nem mai win xp sp2.
Amúgy nagy pályákon nekem is lemegy 40-45-re, de az csak nagy csatáknál van. Egyébként gyönyörûen siklik a játék max grafon is.
Ha azt érted alatta, hogy ennél feljebb nem megy akkor sem ha a falat nézed 2 centirõl, akkor valami bibi van. Mert nekem simán felmegy 100 fölé is ilyen esetben! Driver: 178.13, nem mai win xp sp2.
Amúgy nagy pályákon nekem is lemegy 40-45-re, de az csak nagy csatáknál van. Egyébként gyönyörûen siklik a játék max grafon is.
nincs be forceolva AA driverben, lehet az tul sok a gépednek, ha nincs akkor ujra kellene huzni windowst az a legegyszerûbb, azzal a karival jól kéne mennie, bár nem tudni nem irtad milyen a procid és mennyi ram van hozzá
Asszem itt nincs hibáról szó, ma kiprobáltam vagy 10 pályát mind jólment, simán akadt vsyncel a 60 fps (monitor hz).. sztem csak arról van szó, hogy egy adott pályán (zászlószerzés -> visszaverõdés asszem vagy mind1, az a kínais chinatown pálya) ha nagy területet látok be akkor tul sokat kell számolnia a vga nak és egyszerüen leesik az fps. Hmm..
MEgtettem, nem sokat segített. Habár 1.0 ásan probáltam. HOlnap felpaccselem 1.3 ra.. nemértem mi van...
Le lehet uninstallálni külön a PhysX drivert.
Nemigazán segített.. vmi 5let?