4006
-
#3205 na nem filóztam sokáig megvettem a játékot, a gyémánt kiadást, nagyon jó vétel volt, a felhozatal jóval ütősebb mint az alap (artwork album, külön tippek-trükkök könyv) majd én is felveszem az embereket az alább írt listáról -
#3204 nekem sincs gond a mapok betöltésével, bár kb. 3ora játék után kifagy :S
ez nemtudom mitöl van -
#3203 Tudomásom szerint nem ismeri fel, mert máshova pakolja a letöltött anyagot.
Amúgy én letöltöttem, és el is tartott egy ideig mire lejött. :D
-
Neoncsoves #3202 nekem megy a freeweekend-es keyyel a letöltött játék :DDddd -
#3201 mapok nekem gyorsan betöltődnek. a botok meg néha buták, lassan fordulnak stb. ez van:] -
suckermaskuser #3200 üdv
ennek tényleg így kellett volna megjelennie, ha valaki most szánja magát rá a vásárlásra az 5k nagyon nagyon baráti egy minőségi játékért... és tényleg sokkal jobb a netkód, de van két apróbb problémám:
1. azt veszem észre, hogy botos gyakorlás közben 1-2 bot néha megáll, és csak néz... ha lövöm őket reagálnak és újra mozogni kezdenek, de így elég furcsa
2. a mapok betöltésének ideje néhol eléri a 2! percet, és nem csak az újaké... holott patch és titan pack előtt max 20 mp-t kellett várnom
ezek ellenére nagyon jó kis gém [lett]! -
#3199 Szerintem is így kellett volna megjelennie. Röccenéstelenül megy ati 3850-el, x2 4200+-al a game.:) Netkód is jobb lett, tök szép új mapok, stb. -
#3198 Valami lehetőség van esetleg arra, hogy ezt a sok nevet valahova bemásoljam, vmi inibe vagy akármibe? Mert nem akarok 100 nevet egyenként felvenni barátnak :)
Ja, és másik kérdés: Esetleg magyar szervereket hol találok ? (tegnap vettük meg a játékot klántársammal, úgyhogy elég új a game :), de a multi FPS-eket nem ma kezdtük :) ) -
#3197 Placebo hatás, vagy a 2.0-ás patch tényleg sokat dobott a sebességen is? Eddig azért le le esett a fix 62 fps-ről a speed nálam, de most nagyon szépen tartja magát.
Illetve a netkód is sokkal stabilabb és jobb lett.
Na most mondom azt hogy megérte a játék a pénzét. (a gfx is remekül testreszabható)
Csak az a baj hogy kicsit sajna elkéstek ezzel a dologgal. (sok rajongót elvesztettek) Ennek a játéknak ebben az állapotban kellett volna megjelennie anno. -
#3196 én ugyanígy jártam, de inkább a dobozosat veszem meg, a mostani euró árfolyam miatt nem sokkal több és mégiscsak igényesebb -
#3195 Na mire lejött végetért a free weekend.
De ha már lejött kifizettem azt a 12 eurót :D
Mapokat nem ismerve is én voltam a legnagyobb henter a szerveren (csak azért furcsa mert 2000 óta nem játszottam ilyen pörgős multi FPSt, csak "taktikait" - CSS, COD, stb)
Ha van vmi magyar klán ahova kell ember szóljatok, ne csak a védem a zászlót / rohanok a zászlóért -ből álljon már ki a game, hanem mondjuk a zászlóvivő seggének fedezéséből is (női klánok előnyben :D )
MSN: [email protected] -
#3194 ez komoly? :O
és a steam vajon felismeri, ha már fel van telepitve nekem? :)
(azért, h ne töltsön le 8gigát) -
#3193 Köszi, akkor sztem a jövő héten végre én is beruházok rá:) -
#3192 Természetesen.
A "My Games"-ben lent van olyan, hogy "Activate a product on Steam...", erre rákattintasz, majd beírod a játék kódját.
-
#3191 Megkérdezem itt is igaz már Gsf-en kérdeztem, szal: a boltban vásárolt dobozos verzió is aktiválható steamen? Csak az achi-k miatt kérdezem, mert az új patchel bekerültek. -
foxxi #3190 Lajcsi néven énis gyilkolok -
Cyrus666 #3189 Sztem nem tűnik rossz 5letnek. Összehozhatnánk egy ilyen "befoglalást". A barátokra meg nemtom h van e limit, de nálam van olyan h mikor elindítom a gammát akkor nincs bent senki, pedig már egy ideje betöltött. Meg a visszaigazolásokat sem értem mindig, mert amikor nekem küldenek baráti meghívót, akkor rámegyek, h elfogadom, és egyből küldeni akar a rendszer egy meghívót a részemről is. -
#3188 nah volt hent itt is bőven :P -
#3187 Én pont tegnap előtt taliztam' vele :))
-
#3186 pedig nagy harcos! :)) -
#3185 DM-ben benne vok. -
Cornetto33 #3184 Foglaljunk el egy pár ruszki szervert (egyet-egyet CTF,Deadmatch,warfare módokban) és kiáltsuk ki magyarnak (bejelölve kedvencnek mindig ott néznék szét elsőnek)azok jók szoktak lenni elviselhető ping-el. -
Cornetto33 #3183 Egyébként lehet limitálva az ismerőseim száma vagy unlimited?Azért kérdezem, mert nem mindig van fent a listámon akit bejelöltem. -
#3182 Amúgy nem egyszer találkoztam már vele, de mégsem jutott eszembe a neve. :)
-
#3181 az a jó, hogy amíg be nem zárom firefox-ban azt a fület, amiben még ott van a szerkesztés, addig tudom szerkeszteni a hozzászólásomat. :)
Így őt is odaírtam.
-
#3180 + csucsunet
Ő bermin aprít néha :))
ez az új "Árulás" mód nagyon fain, vannak is jó szerverek már, ha gondoljátok röffenhetünk egyet. ^^ -
#3179 Bermuda Team szerver -
#3178 Javítva :P
-
#3177 amugy van olyan szerver ahova a magyarok sürübben járnak? :) -
#3176 +Zomil
:) -
#3175 hu most ennyi embert vegyek fel?:D -
#3174 Még egy pár név :)
FRaGeR_ut3
ANEURIZMA
Harmynh0 ("0"vagy"O", nem tudom eldönteni, de itt egy kép róla)
yoleeka
kisgore
Arune007
-starg@te-
Zomil
csucsunet
sup1111
Maxtreme_Hun
-
Cyrus666 #3173 Innye vagyunk rendesen. Már in is rajta vok :). -
Cornetto33 #3172 Egy pár nick ha szeretnétek magyarokkla járszani:
Cornetto_HUN
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
Szernyi
kk*Kubi_@
Misaly
dr0id
z$igolo|Becks
stepelord
Alkarcsont
|1UP|
aZubiii
Best1972
KosadZjEh
WrEt
SySERR
setzka
Lehiboy
gezaaa
TK-421[HUN]
Custer
zoly666 (már egy ideje nem találkoztam vele)
Senior59
galistvan
pokerarc
RICSY
Akybron
deathgoat
gamerpeter
kabalababa
Tisztogato
ferykee
sentinel
atomi76
misi66
skinhead16
hungaryking
atinq
HUN_Storm
gabor000001
tol(HUN)
smile(HUN)hircsi26
BUBU_HU
DanteNOD
Placeboy84 -
Cyrus666 #3171 Még sajna nem volt időm megnézni h mik vannak az újításban. Még el sem indítottam szegény gamet, mióta leszedtem hozzá az új dolgokat. Rem nem veszi zokon, majd este lehet felnézek online. -
Cornetto33 #3170 Tetszik ez a 4-es path, sokklal kevésbé laggol mostanában.Arről nem beszélve, hogy volt egy Win reinstall és 4500-as HD kártyám van az 1600*1050-hez + egy kis CPU stronggolás, szóval most brutál a grafika.
Új pályákat próbáltátok már? Én 2 db újat láttam a warfare-on. -
Cornetto33 #3169 Ismerem. -
Cornetto33 #3168 Szívesen, máskor is! -
Cyrus666 #3167 http://www.enemydown.co.uk/ut3search.php - itt megtudod nézni bárkinek a statját, ha megvan a pontos neve. -
Neoncsoves #3166 ó rohadj meg vagy 20x megöltél a Raptor-Squad szerón