4006
  • balee4
    na nem filóztam sokáig megvettem a játékot, a gyémánt kiadást, nagyon jó vétel volt, a felhozatal jóval ütősebb mint az alap (artwork album, külön tippek-trükkök könyv) majd én is felveszem az embereket az alább írt listáról
  • Zomil
    nekem sincs gond a mapok betöltésével, bár kb. 3ora játék után kifagy :S
    ez nemtudom mitöl van
  • DayWalker
    Tudomásom szerint nem ismeri fel, mert máshova pakolja a letöltött anyagot.

Amúgy én letöltöttem, és el is tartott egy ideig mire lejött. :D
  • Neoncsoves
    nekem megy a freeweekend-es keyyel a letöltött játék :DDddd
  • Rage47
    mapok nekem gyorsan betöltődnek. a botok meg néha buták, lassan fordulnak stb. ez van:]
  • suckermaskuser
    üdv
    ennek tényleg így kellett volna megjelennie, ha valaki most szánja magát rá a vásárlásra az 5k nagyon nagyon baráti egy minőségi játékért... és tényleg sokkal jobb a netkód, de van két apróbb problémám:
    1. azt veszem észre, hogy botos gyakorlás közben 1-2 bot néha megáll, és csak néz... ha lövöm őket reagálnak és újra mozogni kezdenek, de így elég furcsa
    2. a mapok betöltésének ideje néhol eléri a 2! percet, és nem csak az újaké... holott patch és titan pack előtt max 20 mp-t kellett várnom
    ezek ellenére nagyon jó kis gém [lett]!
  • Rage47
    Szerintem is így kellett volna megjelennie. Röccenéstelenül megy ati 3850-el, x2 4200+-al a game.:) Netkód is jobb lett, tök szép új mapok, stb.
  • Dj Xyberpunk
    Valami lehetőség van esetleg arra, hogy ezt a sok nevet valahova bemásoljam, vmi inibe vagy akármibe? Mert nem akarok 100 nevet egyenként felvenni barátnak :)

Ja, és másik kérdés: Esetleg magyar szervereket hol találok ? (tegnap vettük meg a játékot klántársammal, úgyhogy elég új a game :), de a multi FPS-eket nem ma kezdtük :) )
  • Maxtreme
    Placebo hatás, vagy a 2.0-ás patch tényleg sokat dobott a sebességen is? Eddig azért le le esett a fix 62 fps-ről a speed nálam, de most nagyon szépen tartja magát.
    Illetve a netkód is sokkal stabilabb és jobb lett.
    Na most mondom azt hogy megérte a játék a pénzét. (a gfx is remekül testreszabható)
    Csak az a baj hogy kicsit sajna elkéstek ezzel a dologgal. (sok rajongót elvesztettek) Ennek a játéknak ebben az állapotban kellett volna megjelennie anno.
  • balee4
    én ugyanígy jártam, de inkább a dobozosat veszem meg, a mostani euró árfolyam miatt nem sokkal több és mégiscsak igényesebb
  • zippofcy
    Na mire lejött végetért a free weekend.
    De ha már lejött kifizettem azt a 12 eurót :D

Mapokat nem ismerve is én voltam a legnagyobb henter a szerveren (csak azért furcsa mert 2000 óta nem játszottam ilyen pörgős multi FPSt, csak "taktikait" - CSS, COD, stb)

Ha van vmi magyar klán ahova kell ember szóljatok, ne csak a védem a zászlót / rohanok a zászlóért -ből álljon már ki a game, hanem mondjuk a zászlóvivő seggének fedezéséből is (női klánok előnyben :D )

MSN: [email protected]
  • Zomil
    ez komoly? :O

és a steam vajon felismeri, ha már fel van telepitve nekem? :)
    (azért, h ne töltsön le 8gigát)
  • balee4
    Köszi, akkor sztem a jövő héten végre én is beruházok rá:)
  • DayWalker
    Természetesen.

A "My Games"-ben lent van olyan, hogy "Activate a product on Steam...", erre rákattintasz, majd beírod a játék kódját.
  • balee4
    Megkérdezem itt is igaz már Gsf-en kérdeztem, szal: a boltban vásárolt dobozos verzió is aktiválható steamen? Csak az achi-k miatt kérdezem, mert az új patchel bekerültek.
  • foxxi
    Lajcsi néven énis gyilkolok
  • Cyrus666
    Sztem nem tűnik rossz 5letnek. Összehozhatnánk egy ilyen "befoglalást". A barátokra meg nemtom h van e limit, de nálam van olyan h mikor elindítom a gammát akkor nincs bent senki, pedig már egy ideje betöltött. Meg a visszaigazolásokat sem értem mindig, mert amikor nekem küldenek baráti meghívót, akkor rámegyek, h elfogadom, és egyből küldeni akar a rendszer egy meghívót a részemről is.
  •  castor
    nah volt hent itt is bőven :P
  • Maxtreme
    Én pont tegnap előtt taliztam' vele :))

•  castor
    pedig nagy harcos! :))
  •  castor
    DM-ben benne vok.
  • Cornetto33
    Foglaljunk el egy pár ruszki szervert (egyet-egyet CTF,Deadmatch,warfare módokban) és kiáltsuk ki magyarnak (bejelölve kedvencnek mindig ott néznék szét elsőnek)azok jók szoktak lenni elviselhető ping-el.
  • Cornetto33
    Egyébként lehet limitálva az ismerőseim száma vagy unlimited?Azért kérdezem, mert nem mindig van fent a listámon akit bejelöltem.
  • DayWalker
    Amúgy nem egyszer találkoztam már vele, de mégsem jutott eszembe a neve. :)
  • DayWalker
    az a jó, hogy amíg be nem zárom firefox-ban azt a fület, amiben még ott van a szerkesztés, addig tudom szerkeszteni a hozzászólásomat. :)
    Így őt is odaírtam.
  •  castor
    + csucsunet

Ő bermin aprít néha :))

ez az új "Árulás" mód nagyon fain, vannak is jó szerverek már, ha gondoljátok röffenhetünk egyet. ^^
  • DJS8
    Bermuda Team szerver
  • DayWalker
    Javítva :P
  • Zomil
    amugy van olyan szerver ahova a magyarok sürübben járnak? :)
  • Zomil
    +Zomil

:)
  • Rage47
    hu most ennyi embert vegyek fel?:D
  • DayWalker
    Még egy pár név :)

FRaGeR_ut3
    ANEURIZMA
    Harmynh0 ("0"vagy"O", nem tudom eldönteni, de itt egy kép róla)
    yoleeka
    kisgore
    Arune007
    -starg@te-
    Zomil
    csucsunet
    sup1111
    Maxtreme_Hun
  • Cyrus666
    Innye vagyunk rendesen. Már in is rajta vok :).
  • Cornetto33
    Egy pár nick ha szeretnétek magyarokkla járszani:

Cornetto_HUN
    UnDead90
    MATEO9HUN
    zsolt.santa
    Sichrol
    -w.i.k.t.o.r-hu
    Akos9999
    Phoenix26
    Passz
    PacaTriK
    w77d
    GamerTua
    Sony500
    mester.pediz
    Morph
    Jatfield
    Chiller_HU
    Jericho86HUN
    cronos74
    Tihamer
    Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
    Chernobyl_Child
    zsoltr
    Chronic
    thomaster
    Kriszkikessz
    med33
    hunRage
    hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
    politomikiller
    gyilkosgyuszi
    Attila
    sikeferenc
    jozsasoma
    Ratbone
    GuaZarG
    Csemegeubi
    Szernyi
    kk*Kubi_@
    Misaly
    dr0id
    z$igolo|Becks
    stepelord
    Alkarcsont
    |1UP|
    aZubiii
    Best1972
    KosadZjEh
    WrEt
    SySERR
    setzka
    Lehiboy
    gezaaa
    TK-421[HUN]
    Custer
    zoly666 (már egy ideje nem találkoztam vele)
    Senior59
    galistvan
    pokerarc
    RICSY
    Akybron
    deathgoat
    gamerpeter
    kabalababa
    Tisztogato
    ferykee
    sentinel
    atomi76
    misi66
    skinhead16
    hungaryking
    atinq
    HUN_Storm
    gabor000001
    tol(HUN)
    smile(HUN)hircsi26
    BUBU_HU
    DanteNOD
    Placeboy84
  • Cyrus666
    Még sajna nem volt időm megnézni h mik vannak az újításban. Még el sem indítottam szegény gamet, mióta leszedtem hozzá az új dolgokat. Rem nem veszi zokon, majd este lehet felnézek online.
  • Cornetto33
    Tetszik ez a 4-es path, sokklal kevésbé laggol mostanában.Arről nem beszélve, hogy volt egy Win reinstall és 4500-as HD kártyám van az 1600*1050-hez + egy kis CPU stronggolás, szóval most brutál a grafika.
    Új pályákat próbáltátok már? Én 2 db újat láttam a warfare-on.
  • Cornetto33
    Ismerem.
  • Cornetto33
    Szívesen, máskor is!
  • Cyrus666
    http://www.enemydown.co.uk/ut3search.php - itt megtudod nézni bárkinek a statját, ha megvan a pontos neve.
  • Neoncsoves
    ó rohadj meg vagy 20x megöltél a Raptor-Squad szerón