4006
  • underground2
    szép jó reggelt mindenkinek!
    Nos lenne egy problémám, most ami hétvégén ingyenesen elérhető a steamen UT3, azzal az a problémám, hogy amikor elindítom akkor mindig azt írja ki hogy probáljam ujra később,hogy ezt most miért csinálja? Tudtok nekem ez ügyben segíteni?
  • Reggaester
    Mostantól [SgHu]Reggaester-ként nyomulok
  • Cornetto33
    Hogy megismerjük egymást javaslom klánjelzésnek az "sg.hu"-t.Ez nálam így néz ki: (sg.hu)Cornetto_HUN
  • WOLF3x6
    Hellosztok! Sikerult bejutnom az ingyen hetvegere, Ti mivel szoktatok keresni a server-eket, marmint kulon programmal, vagy honlappal, esetleg siman a jatekon belul? Ha jatek keresojet hasznaljatok, elmagyarazna valaki hogy mit takar a pure illetve dedicated szuro? Elore is koszonom a valaszt!
  • Ombika
    Minden bexarhat, Morphie torvenyet ismered!
  • Zomil
    nekem belkin van és nincs vele semmi problémám :)
  • bertino
    havernak is beszart, széthackelte :DDDdd
    nekem is most tp-link van és árakategóriában eddig ugy néz ki, nagyon is jó vétel.
    bár túl régóta még azért nem használom.
  • DJS8
    volt Linksys-em értettem hozzá és még is beszart.
  • Ombika
    Ilyen baromsagot eletemben nem hallottam!! Linksys nem gyari fw-vel buntet csak erteni kell kicsit hozza! :) Lamaknak persze tok mind1 milyen csak nekeljen benne turni minimalisat se, de akkor meg minek a konfigolhatosag! :)
  • DJS8
    higgyétek el TP-Link-től nincs jobb router.
  • Cornetto33
    Szerintem szard le.Nem valós ez a stat.Én már voltam a 180-ik is, most meg valahol az 1200 körül vagyok.Ez azon műlik melyik serveren játszól.Az UMG serever pl nagyon tolja a statos, míg a RAPTOR meg húzza hiába játszol ugyanúgy.
  • balee4
    Nem tudjátok van vmi support, ahol lehet sírni ilyen stat problémával?
  • Cornetto33
    Nekem szar volt.Na majd kipróbálom mégegyszer.
  • Rage47
    Nekem is linksys van. Ha normális szerverre mész, nem lagol természetesen.
  • Cornetto33
    Routerrel szerintetek lehet normálisan online-t játszani? Nekem liksys-em van és azt mondták (taoasztaltam én is), hogy laggol.Én kábelen tolom.
  • DJS8
    igen... hát a TP-Link volt az. Linksys-t veri
  • tototto
    nemtom nekem régen olyan routerem volt, nemkellett vele semmit se csinálni és ment az online game, csak akkor kellett vele vacakolni ha szervert akartam csinálni, de máséra simán felment
  • Cyrus666
    Hy! A www.portforwarding.com oldalon ki tudod választani a routeredet, le van írva, h hogyan kell beállítani a dolgokat, ill a játékok listájában megtalálhatod,h a játékhoz milyen portok kellenek.
  • shancy
    Jo estét .
    Valaki segitsen Beállitani egy D-Link Routert hogy tudjak csatlakozni Online serverre UT3 al.
    Thx
  • balee4
    Ja BaleeHUN az accom neve, majd vki próbáljon meg barátnak felvenni.
  • balee4
    Nem jegyzi meg a játék a statomat, nem értem mi lehet. De ez alapján nincs is ilyen nevű felhasználó: http://www.enemydown.co.uk/ut3search.php
  • shancy
    Minden Portot engedélyeztem.
    De igysem jo .
    Lehet rosszul irom be?
    Pl Name : Unreal ; Private Ip : 192.168.0.110 ; Protocol : 7778 / 7778 ; Always

Kösz a segitséget és hogy lama vagyok
  • Cyrus666
    a www.portforwarding.com-on ezek a portok vannak írva: 6500,7777,7778,7787,13000,27900 - nálam mindm be van állítva. MÁS: végre sikerült felmennem online, először a titán pack óta, erre vmi Juggernaut témába csöppentem háború közben! Hogy én mekkorát pislogtam... Érdekesnek ígérkezik... többet kell tolnom...
  • shancy
    Igen.
    CS ; CS:S ; TEam Fortress 2 futnak hibátlanul.
  • Rage47
    más játék megy?
  • shancy
    Sziasztok.
    A segitségeteket kérném.
    Megvetem steam en keresztül a gemet de nem enged fel egyetlen Online serverre sem.
    Csatlakozási hiba minden esetben.
    Routerem van és engedélyezve van 6500 ; 7777 ; 13000 as POrt UDP modban , de igy sem jo :S
    Valaki feltárná nekem a megoldás kulcsát.
    Előre is Thx
  • xblades
    Na én most telepitetem fel a titan kiegészítőt, szerintem egész jól fel tudták dobni vele a játékot/ráfért a frissítés/.Jó lett az új grafika,meg az új pályák.
    Nem tudom emiatt-e, de több embert találok a szervereken mint hónapokkal ezelőtt.
  • balee4
    na rájöttem a ranglista vmiért nem mindig írja ki a saját statomat
  • Rage47
    most hagytam abba a TF2 klánozást, nincs elég időm, hogy részese legyek egy rendes klánnak :|
  • Cyrus666
    Hy all! Itt az SGn azért elég sok olyan emberke van aki már régóta köldi az UT3at (vagy mostanság csatlakozott de van tapasztalata)! Nemtom, h a klánok hogyan müxenek, hány tagból állnak, v mi. Én megvallom őszintén, h egyetemista vok, gyakorlaton vok, dipit írok, szal nemtok mindig online lenni. Leginkább háborúzni szoktam online! Ha van itt vki olyan, aki képes lenne arra (rendelkezik annyi +idóvel), h vezessen egy klánt, ill van olyan aki tudna ehhez egy oldalt kreálni, akkor létre lehetne hozni egy SG klánt, v legyen bmi a neve, amivel azért oda tudnánk b@szni a népnek. Volt már említve,h nem csak fejetlenül rohangáli, hanem védeni egymást és tényleg teamként együttműködni. Engem egy ilyen dolog tényleg érdekelne, hiszen anno azért vettem meg a gémet, meg azért raktam össze nagy nehezen hozzá egy gépet, hogy tudjam rendesen tolni az egészet. Nem azért h egyedül toljam a nép ellen, hanem h részese legyek egy tényleges csapatnak, és úgy játszunk, h segítsük egymást, legyen szó védekezésről v támadásról! Sztem, legalábbis részemről ez az online gémnek a lényege, nekem ez jött be! MSNen, v Skype-on manapság már mindent meg lehet beszélni, akár c6elésről legyen szó, akár élőszóban történő megbeszélésről. Így képesek lennénk kialakítani egy ütőképes team-et! Akár versenyekre is... Na Hölgyeim, Uraim, erre várom a kommenteket. MSN címem: [email protected] FUCK! Mutassuk már meg, h ha másképpen nem is, legalább így összetartunk!!! (Sorry ha vkinek az agyára mentem a hosszú szövegelésemmel) Placebo84
  • balee4
    valszeg hülye kérdés, de nem jöttem rá: a saját statomat hol tudom meglesni? a leaderboards-nál rá lehet vhogy keresni?
  • ZÓÓÓcsi
    Pontosan! Én csak finomítottam a javaslatodat, amiből az derült ki, hogy az összes ini-t le kell törölni.. Pedig, amint írtad elég csak az engine.ini-t!
  • Rage47
    Elindult a Bermuda UT3 Greed Szervere amit a következő címen találtok:
    * Belföldre: 87.229.24.114:3333
    * Külföldre: 195.228.75.172:3333

Bermuda DM: 87.229.24.114:7777, 195.228.75.172:7777
    Bermuda F2F: 87.229.24.114:5555, 195.228.75.172:5555
  • balee4
    Majd aki szeretne vegyen fel: BaleeHUN
  • tototto
    persze, nekem volt pl olyan gondom most hogy valamit elbabráltam settingsben és mindig ablakban indult el játék meg 320*240 ben és bármit álltitottam felbontásnak vagy fullscreennek program szabálytalan művelettel elszállt UT
    töröltöm csak és kizárólag az UTEngine.ini-t ujra betette a defaultot és jó lett
    a karakterekhez engine ininek semmi köze
  • ZÓÓÓcsi
    Rendben és a custom characterekkel mi lesz? Ugyanis mindegyik karakterből készül egy bejegyzés az UTCustomChars.ini-be! Általában ezek a patch-ek az UTEngine.ini-t és az UTGame.ini-t írják át, bár ezt még nem tettem föl, de szerintem elég ezt a két fájlt letörölni, így megmaradnak a karakterbejegyzések/feloldások...
  • balee4
    jaja be lehet reggelni
    aktiválható vele a free weekend-es verzió:)
  • Magh
    Tehát akkor tölthető is, illetve a mostani free weekendre letöltött verziót is aktiválhatom vele? Azért kérdem, mert jópár Steamen kapható termék nem regisztrálható be.
  • PunkZoli
    be lehet regelni
  • Magh
    Ez a sima gyémánt kiadás, amint Mo.-on forgalmaznak 4500 környékén? Steamen be lehet regisztrálni, vagy csak shortcutként?