Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik serveren egy admin erõteljesen dobálta ki a gamereket, mert elvileg megsértették a szabályokat. Aszondta, h muti fórumokon le vannak írva. Tudna linkelni nekem vki egyet? THX

Anno nekem ez oldotta meg a problémát (szintén eredeti UTnél).
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."

DJS8
videókártya drivert mikor frissítettél?

na hát ez mókás, úgytûnik korán örültem, a 3. indításra megint totális crash, patchek nélkül se megy a dolog <#shakehead>
DJS8
#3099:köszi a linket
bocs a dupla hszért.

DJS8
ték 😄

nekem ez mûködött: cybergen
DJS8
1.4 beta-t honnan lehet letölteni?

meglepõ módon 1.4 betaval mûködik
szóval köszi a tippet
mikor lesz már hivatalos a peccs?
zomgzerg
gyakorlatilag is legyenek frissek
vagy rakj 1.4 beta patchet

üdv
pár napja vettem meg az UT3-at, ma felraktam, elindítottam, játszogattam vele, szóval ment... majd gondoltam egyet, fel akartam patchelni... az 1.3-at raktam fel elsõre, visszamentem játszani, de látom, hogy pár textúra villódzik... gondoltam egy restart megoldja, de nem. hát akkor legyen reinstall, töröltem mindent, az alapjáték megint ment... utána felraktam sorba az 1.1 1.2 és 1.3-as patcheket... most ott tartok, hogy elindítom a játékot, nagy sötétség, majd visszadob az asztalra, és három ❤️!> alkalommal írja ki egymás után, hogy 'az ut3.exe hibát észlelt...' stb. valaki találkozott már ilyesmivel?
elvileg a driverek frissek, a konfigom megvan hozzá... valami tipp?
hy! ha vki szokott "háborúzgatni" akkor vegyen már fel barátnak, h csatlakozni tudjak amikor fent vok! nickem: Placebo84 Manapság vCTF is érdekel.

Közben némi registry takarítás után sikerült újra elindítani a telepítést. Ezúttal viszont nem autorun-ból hanem manuálisan a setup.exe futtatásával. Talán most jó lesz.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok!

Van egy kis gondom a játékkal. Ma vettem meg a játékot, feltelepítem (legalábbis úgy tünt) és a programok eltávolításánál meg egy mindössze 26 MB-os valami látszódik. A játék persze sehol sincs a hdd-n. Próbáltam uninstallt meg reinstallt, akkor meg azt a hibát adja, hogy 1628: A forgatókönyv alapú telepítés sikertelen. Volt valakinek ilyen hibája?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Csak a béta jött ki!

Elég terjedelmes a changelog, meg a menü is át lett írva rendesen.

De én mindenesetre megvárom a hivatalosat..

BattleTag: zydar#2910

Persze hogy lehet,nekem is másolt.Csak olyan szerókra enged fel,ahol a többiek is másolttal játszanak.Hivatalos szerverekre nem.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

vdani94
Kösz a segítséget!

tototto
szerintem lehet, de majd a szerverekre nem fogsz tudni feljutni, de ha csak single érdekel akkor mind1
mindenesetre a peccset tedd fel

vdani94
Köszi a segítséget, de nem eredeti játéknál is lehet accountot csinálni?

tototto
pár ezerszer le lett írva már itt erre a megoldás, de csak most csak neked: tedd fel a legújabb peccset most 1.3nál jár 😊

RelakS
1: Láthatatlanság úgy megy, hogy ha van a pályán hozzá cucc, akkor felveszed, és egy idõre "furán" nézel ki, pontosabban alig nézel ki 😄

2: Bejelentkezel online, csinálsz accountot, és el fogja menteni a single player állást is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

vdani94
Köszönöm! És hogy lehet benne láthatatlan lenni? A másik kérdésem hogy játszok offline és nem ment a játék, mindig újra kell kezdenem az egész történetet; hogyan lehet menteni?

Igazad van,tévedtem.Van benne még double damage is.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

RelakS
de gyorsabb lövés van (Berserk) Arra nem emléxem hirtelen, hogy a mozgás is felgyorsul-e

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Csak láthatatlanság van.Gyorsaság meg a többi nincs,mert nincs benn adrenalin<#wink>

vdani94
Hello! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ebben a részben is van olyan, -mint a 2-ben- hogy láthatatlanná lehet válni + gyorsabb lehet lenni?

Rage47
kijött már ez a masszív frissités?
Ha másnak is elõfordul. (This game is currently unavailable. Please try again at another time.) ----> Steamsupport

Letöltöttem. Most azt mondja: This game is currently unavailable. Please try again at another time. Tök jó... ^^ <#vigyor2>

de amúgy azért is lehet mert a tied még nem peccselt... kitudja, töltsd csak le az a biztos
nekem pl itt van az engin: D:\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\Engine
olyan mint egy msn profil, szóval jól válogasd meg, mi lesz a név jelszó, emlékezz majd rá késõbb is, mert a cd-key-t csak egyszer tudod beregelni majd...
viszont egész jó a cucc www.steampowered.com
zomgzerg
mindenképp le kell tölteni

Hogy lehet dvdrõl felrakni a játékot hogy a steam is lássa? A ...\Steam\SteamApps\common\unreal tournament 3 mappába akarja letölteni, ezért felraktam oda, aztán My games listán Properties/Verify game cache, de csak de akarja tölteni.

tototto
egy kis infó: ha fent van steam inditsd el a my games fülön bal alul van egy olyan hogy steam kulcs regisztrálása vagy valami hasonló és ott ird be a játék cd kulcsát, aztán már megjelenik a my games fülön és ha belépsz bármikor a steamben ebbe a fiókodba akkor máris letudod szedni a teljes gamet
a lényeg hogy a létrehozott fiók nevét és jelszavát jol jegyezd meg mert csak egyszer enged egy kulcsot regisztrálni, és ami még fontos soha senkinek ne add ki a jelszavadat steamen mert ha belépnek vele és átirják az email cimedet akkor ugrott a fiókod és vele együtt a rá regisztrált játékod is!
remélem kimerítõ voltam 😊

tototto
steam nevû programban tudod, de ha nem használod steamet akkor lehet nincs sok értelme
egy kis leírás

Hova is kell pontosan beregelni?

tototto
steamre beregisztrálható az ut3as cdkey és akkor onnan is letölthetõ a játék és a közelgõ 1.4es peccs által létrejövõ steames archivmenteket a bolti kiadást vásárlók is kitudják használni, regeljétek be cdkeyeteket én már megtettem 😊

mikor lesz a steames patch elérhetõ?
Hali! Léteznek olyan térképek a pályákhoz, amin jelölve vannak a speciális stuffok (pajzsöv, berzerk, sebzésnövelõ stb.)?

Köcce a linket! VÁRJUK!!!

castor

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Összefutottam az Airlock (vmi ilyesmi volt a neve) háborús pályán pár PROval<#violent>. Még sosem haltam meg ilyen rövid idõ alatt ennyiszer!<#merges2>

Ahogy megfigyeltem,a gyengébbek hamarabb generálódnak újra,mint a jobbak.Pl:a kocsi az elõbb generálódik újra,mint a tank,mivel az nehéztüzérség.Az,hogy mennyi idõ,nem tudom.Számold meg,ha van idõd rá<#wink>.Sztem mindegy,mikor lesz a gép újra ott.A játék hevében legalábbis én nem szoktam figyelni,azzal megyek ami van.Kivéve a tankot<#nyes>

hali! Azt tudni lehet h milyen ütemben "teremnek" újra a jármûvek? Amikor elfoglalom a pontot, akkor megjelennek egybõl, ez tiszta sor. De ha megsemmisül a gép, akkor mennyi idõ után áll újra harcra készen a helyén? Illetve csak ha megsemmisül, akkor generálódik újra, vagy anélkül is?

Köcce! Majd bevetem a következõ csatában!

tototto
kisautóval nitrozol és megnyomod a kiszállás gombot, kikatapultál és a kocsi meg felrobban, ha ügyesen csinálod jármûnek vagy embernek neki kurod és máris ott a pont 😊

Kocsival mész és megnyomod a space-t és kiugrassz a kocsiból.

Olyan kérdésem volna, hogy hogyan lehet beindítani az önmegsemmisítõt a verdákban? Eddig én nem olvastam errõl, v nagyon fáradt momentumomban lehettem. Mert ma egy párszor elkaptak így, és nagyon bosszant, h nemtom hogyan kell. THX