Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."
szóval köszi a tippet
pár napja vettem meg az UT3-at, ma felraktam, elindítottam, játszogattam vele, szóval ment... majd gondoltam egyet, fel akartam patchelni... az 1.3-at raktam fel elsõre, visszamentem játszani, de látom, hogy pár textúra villódzik... gondoltam egy restart megoldja, de nem. hát akkor legyen reinstall, töröltem mindent, az alapjáték megint ment... utána felraktam sorba az 1.1 1.2 és 1.3-as patcheket... most ott tartok, hogy elindítom a játékot, nagy sötétség, majd visszadob az asztalra, és három ❤️!>3!> alkalommal írja ki egymás után, hogy 'az ut3.exe hibát észlelt...' stb. valaki találkozott már ilyesmivel?
elvileg a driverek frissek, a konfigom megvan hozzá... valami tipp?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Van egy kis gondom a játékkal. Ma vettem meg a játékot, feltelepítem (legalábbis úgy tünt) és a programok eltávolításánál meg egy mindössze 26 MB-os valami látszódik. A játék persze sehol sincs a hdd-n. Próbáltam uninstallt meg reinstallt, akkor meg azt a hibát adja, hogy 1628: A forgatókönyv alapú telepítés sikertelen. Volt valakinek ilyen hibája?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Elég terjedelmes a changelog, meg a menü is át lett írva rendesen.
De én mindenesetre megvárom a hivatalosat..
BattleTag: zydar#2910
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
mindenesetre a peccset tedd fel
2: Bejelentkezel online, csinálsz accountot, és el fogja menteni a single player állást is
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
viszont egész jó a cucc www.steampowered.com
a lényeg hogy a létrehozott fiók nevét és jelszavát jol jegyezd meg mert csak egyszer enged egy kulcsot regisztrálni, és ami még fontos soha senkinek ne add ki a jelszavadat steamen mert ha belépnek vele és átirják az email cimedet akkor ugrott a fiókod és vele együtt a rá regisztrált játékod is!
remélem kimerítõ voltam 😊
egy kis leírás
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"