4006
-
#3285 töröld ki az utengine.ini filét és az alapot vissza tölti majd a játék ha a defaultot is törlöd leszedi ujra a steam, nekem is volt már ilyen
asszem enginet kellett csak kitörölni ha nem javul töröld ki az összeset nagyon kis méretűek, hamar lejönnek ujra -
#3284 Megvettem a játékot, sikerült betennem a steames accomra, letöltöttem és amikor elindítom, akkor windowed módba indítja el és amikor felbontást akarok állítani vagy betenni full screen-be akkor egyszerűen lefagy. Már újratelepítettem Steamen, de akkor is ugyan ezt csinálja?
Előtte fel volt téve a játék origi DVD-ről, a steamapps/common mappába, de nem ismerte fel. Akkor normálisan ment, de a Steam nem ismerte fel, hogy fel van telepítve.
Nem tudjátok, mi lehet a probléma? -
#3283 nem, ha nincs cd-kulcsod akkor csak tört szervereken tudsz játszani. -
#3282 Meg szeretném venni a játékot, de azt hallottam, hogy nem kell hozzá eredeti CD-kulcs, hogy tudjak játszani online. Igaz ez? -
Cornetto33 #3281 Az a baj én is csak warfare-t játszom. A DM -et hamat megunom és nem ismerem a pályákat, így fingom sincs melyik fegyver hol van és azon kapom magam, hogy szinte mindig csak pisztolyom meg kalapácsom van, így meg nem futok be nagy karriert.... -
mosaic #3280 Ha részleteseb statisztikára vagytok kíváncsiak, akkor a köv. linken nézelődjetek:
DFBgaming UT3 stats
Alapból kétféle szerver létezik: pure és custom, pl. a multiplay szerver mind custom, így a statodat ott kell nézned. A career highs menü alatt is érdemes nézelődni, pl. most kills: F3M: ~270000 stb.... vannak érdekes statok. :) -
mosaic #3279 Egyértelműen a pH!-ban a helyed lévén annak a klánnak vagy a tagja ha jól sejtem. Meg láttam [pH!] jelet is a nicked előtt. :) -
#3278 nahát ezt sajnálom. pedig jó lett volna. -
#3277 Részemről nem is lehetne lehetséges az SG vs. pH! meccs.
Nem tudnék egyszerre mind2 csapatban játszani. :)
kabalababa
-
mosaic #3276 Akkor elmarad az SG vs. Prohardver meccs. :) -
#3275 hát akkor sok sikert hozzá én meg azokkal nem játszok :) -
mosaic #3274 Warfare-t nem játszunk, én régebben egy vctf klán tagja voltam, de már csak funból játszok, a tdm az elsődleges. Mint írtam még ctf ill. greed amit csapatként néha játszunk. -
#3273 én is benne lennék. -
#3272 én warfareben benne lennék :) -
mosaic #3271 Hello SG-sek!
Ha van csapatotok és lenne kedvetek a Prohardver (továbbiakban [pH!]) teammel egy funwar-t játszani, akkor írjatok a [email protected] címre, vagy vegyetek fel a friends listre és üzenjetek. sikeferenc néven vagyok reggelve. TDMet játszunk, de néha 1-1 ctf/greed meccs is előfordul. TDM esetén 2vs2 vagy 4vs4 a formáció.
Public szerverünk: [pH!] clan server, a TDM szerverek között kell keresni a browserben.
üdv.
[pH!]sike -
#3270 tud valaki mondani egy freezetag szervert? -
ZÓÓÓcsi #3269 De offline-ban is jó nálad?
A vicc az, hogy a meccs beállításokat tökéletesen elmenti mind a multi mind az azonnali meccs-nél.. Meg a advanced videóbeállításokat is jól elmenti, csak azt nem menti, ami közvetlenül a bellítások menüpont alatt érhető el. pl.: egérérzékenység, custom karakter, hálózati beállítások, kijelző stb.
A felbontást is sikeresen elmenti, szóval az UTEngine.ini nem, de az UTInput.ini-t bizton felülírja a default-al minden indításnál, meg még nem is tudom én mit ír még át..
Például a fényesség csúszka paraméterét nem is tudom hova menti, röhej!
Mondom az 1.0-as verzióval volt dettó ugyanez a probléma.
Valószínűleg nem is fogják javítani, mert már mindenki netes profillal tolja, ott meg ugye nincs semmi gond a mentéssel. Csak akkor azt nem értem, hogy miért van ott az az offline gomb, ha nem működik megfelelően?
Ezzel nem akartam osztani a játékot, mert így is baromira tetszik, meg ezzel a patch-el sokkal-sokkal jobban fut remeke grafikán az optimalizálásoknak köszönhetően, csak kicsit idegesítő, hogy előjön egy régi probléma, amit már egy évvel ezelőtt megoldottak már.. -
#3268 én is már steamen használom, alapvetően le se szartam a gamet, de mivel steamen nap mint nap megfordulok, többet indítom el ezt is. -
#3267 nem tudom hogy mi lehet a gond, én steames verziót használok, az simán elment minden módosítást -
Cyrus666 #3266 A profile-omat átírtam _HUN végződésűre. De a játékban még mindig a régi azonsítómmal tudok bejelentkezni. Lehet h várni kell... -
ZÓÓÓcsi #3265 A játékot lan-ba toljuk offline, tehát nincs lehetőségem online profilt csinálni! Az 1.1-es patch már orvosolta ezt a problémát, most miért kell előjönnie megint...
Egyébként meg miért van ott az az offline gomb, ha nem működik rendesen a játék? -
r4pt0r #3264 Csinálj online profilt, jó neki a tört serial is. -
ZÓÓÓcsi #3263 Sziasztok! Feltettem a 2.0-as patch-et + titan pack-ot. Ennek eredménye az lett, hogy nem menti el a beállításokat, illetve elmenti, de játék újraindítása után felülírja az ini fájlokat (1.0 verzió rulez). Offline tolom, tehát nincsen online profilom, ha az kéne neki.. De ez volt a gond az 1.0-as verzióval is.
Próbáltam teljesen szűz UT-ra és 1.3-as patch-re is felrakni a 2.0-t, egyikkel sem ment. Erre a problémára van-e megoldásaa valakinek?
Amúgy a játék tökéletesen megy és jók az új pályák is, csak a beállításaimat mentené!. -
#3262 mostanában többen játszanak vele, mint az akció/patch előtt. magyar szerverekre(pl. totalgaming) nem tudtam felmenni valamiért, connection failed volt mindig:( -
#3261 még? sose volt népszerű :] -
#3260 Sziasztok, ha minden igaz a napokban nekem is lesz egy UT3. Magyar szervereken vannak, érdemes feljárni? Na és melyikre? Totalgaming-es megyeget? Sokan tolják még? Népszerű még? Hirtelen ennyi jut eszembe. Ja és persze csak eredeti szerver érdekel. Anno toltam törtön. -
Cornetto33 #3259 Én nem bonyolítottam a témát.Ha nem sajnálod a stat-odat csinál egy űj nicket.Én is a Cornetto33 -ból csináltam egy újat a Cornetto_HUN -t (Persze mostmár sg.hu klán jelzéssel) -
#3258 Elvileg ezt is itt tudod megváltoztatni.
Amikor bejelentkezel, a jobb felső sarokban van egy olyan gomb, hogy "Update Profile". -
Cyrus666 #3257 Asszem, ha felmész a LIVE oldalára, akkor ott lehet módosítani a nevet meg ilyeneket. -
#3256 profilnevet, h lehet megváltoztatni? mert szeretnék egy _hun-t beszurni a végére :)
amugy a banner alá egy linkbe be lehetne rakni egy listát a játékosokrol -
Cyrus666 #3255 A csapatjáték sajna elég változó. Persze függ mindez attól, h milyen tipusú játékot játszol. Én úgy vettem észre, h bizonyos szervereken a régebb óta ott ütköző játékosok, már csapatként működnek együtt. A teamc6en mennek folyamatosan az írások, h ki, mit, hol csinál v csanáljon.; Hobbi klánok? Ezt spec én még nem hallottam, mit is jelent? -
riostomi #3254 Sziasztok
egy olyan problémám lenne hogy szeretnék skineket berakni a játékba halo3 gow meg ienek és nem találom sehogyse hol lehet kiválasztani a karaktert pls segítsetek -
shancy #3253 Sziasztok.
Még mindig nem tudok a szerverek nagy részéhez csatlakozni vmiért: S
D-Link (dl-604) routerem van.
Be kell állitani valmit , ha igen mit és hogy?
Előre is Thx !!
-
Dizson #3252 Köszi, a probléma megoldva. :) -
#3251 Elvileg, ha itt regisztrálsz, akkor az itt megadott azonosítóval és jelszóval be tudsz jelentkezni a játékba.
-
Dizson #3250 A problémára. Ugyanis nem tudok így felhasználót csinálni. -
#3249 A tapasztalt játékosoktól kérdezem: sima publicon mennyire jó a csapatjáték? Most a free weekend miatt nagyjából nulla. A másik, hogy lehet találni magyar hobbi clanokat? -
Cyrus666 #3248 Most a problémára vagy kíváncsi, v egy fordítást szeretnél? -
Dizson #3247 Hello! Láttam hogy free weekend van ezért leszedtem az ut3-at. De van egy kis bibi, mert amikor felhasználót akarok regisztrálni és megadom az adatokat majd az Ok-ra megyek ezt írja : Error: The Password Provided is invaild for the existing account based of the pecified e-maail adress. If you have forgotten your username or password, pls wisit the gamespyid.com. Szerintetek mi a probléma? -
Cyrus666 #3246 A klánjelzést én is átírom akkor majd.
Steamben nem vok otthon...