167
7 Sins
-
eliana88 #167 nincs benne de amugy rájöttem -
Rundstedt17 #166 nézd meg az options controlst,ki emlékszik már az irányítógombokra? -
Rundstedt17 #165 hülye kérdés -
eliana88 #164 sziasztok Én most töltöttem le a sins 7et tudom hogy hülye kérdés de az elején hogyan lehet a csajjal beszélni? mik az irányítógombok?
előre is köszi:R -
#163 mondjuk igaz. csak meg kérdeztem :/ -
Rundstedt17 #162 minek?.....mi értelme lenne?... -
#161 Nincsenek hozzá csalások ? -
Rundstedt17 #160 Nem,egyszerű a megoldás ne menj oda -
#159 3. fejezetben visszamentem a ruhaboltba és egyből ott állt a főnök az ajtóban és elszedett tőlem egy rakat pénzt amit nem is ott gyűjtöttem, nem lehet ezzel valamit kezdeni? Hazavágni a főnököt, vagy megvenni a boltot? -
szeszko #158 Felejtsétek el az msn címem ne keressen senki se mert nem érdekell ez a játék hagyatok lógva köszi -
Sp3Dy #157 A célod, hogy 5000 dollárt és 100 pontot gyűjts. először próbálj meg eladni apróbb dolgokat. Van egy gazdag spiné bundával a vállán. Vele kell dugni a próbafülkében és tőle kérhetsz érte pénzt. Így a leggyorsabb -
#156 A játék elején vagyok.A Suks-ban dolgozok.156%-on vagyok.Onnan csak haza mehetek otthonról meg a Suks-ba.Hogyan lehet tovább lépni a következő fejezetre?
Lehet valahogyan magyarosítani az angol verziót? -
Rundstedt17 #155 jah ha valakinek kérdése van a játékkal kapcsolatban nyugodtan felteheti,régen sokat játszottam és végig vittem vagy 2 szer,nagyon jó humora van:D -
Rundstedt17 #154 tanuljatok meg angolul.lol -
skyler #153 Helló mindenkinek! Nekem is az angol verzió van meg sajnos, amivel küszködök már egy ideje. Légyszi küldje már el valaki a magyar fájlokat e-mailben. Előre is köszi...
[email protected] -
#152 tud vki adni a magyar változathoz nude patchet? -
richard092 #151 Akinek meg van a magyar változat csak annyit kéne tennie hogy elküldi nekem a magyar fájlokat és én elküldöm a többieknek akik kérik.
[email protected]
Ha megszereztem a magyar fájlokat majd írok. -
szeszko #150 Valaki magyarosítást vagy a magyar fájlokat tegye már fel valahova vagy itt az msn címem [email protected] és küldje el msn-en!!!THX -
#149 Sziasztok,
Légyszi akinek megvan nekem is küldje már el a nude patch-et! köszi előre is. [email protected] -
Bully1993 #148 heló!
eltudja nekem küldeni valaki a Nude pathct?
a cím:[email protected]
előre is köszi! -
mariann84 #147 Továbbra sincs magyarosítás? Bizti nem olyan nagyon a fájlok hogy ne lehetne feltenni valahová... :( ezt utálom a magyarul megjelent játékokban... ezekhez nem csinál senki mert minek, úgyis van, akinek meg angol verzió van az meg szívjon.
-
Mikilaci #146 Nekem angol van... ahhoz ha hozzárakom a magyar ver. fájlokat akkor mükdöik? és úgy még tudok patch-et hozzárakni ? -
Mikilaci #145 sziasztok !
nagy méretűek azok a megyar fájlok ?
meglehet oldani hogy átkülditek vagy fennt van valahol ? -
bcrics #144 vagy ide is felrakhatn vki a fájlokat -
Bodrey #143 HAli ha vki tudna nekem abban segíteni, hogy a program magyar nyelvű fájljait elküldené a [email protected] azt meg köszönném -
Flexen #142 Hello!
én mostanában játszok ezzel a gammel szerintem már a végén járok, a Dream nevű pályán, ahol a Final test küldetésben vagyok, ellvileg a csajokat fel kell öltötztetni valami sexy cuccba aztán le fotózni őket nah de nem akarnak be állni a gép elé... mindegyiknek egy konrét cuccaban kell lennie vagy mi??
-
rezty5 #141 Trebel!!! Ami neked megvan patch, az a magyar verzióhoz működik? -
rezty5 #140 de nem műkszik:(
-
rezty5 #139 Megszereztem már -
rezty5 #138 Sikerült!
Akinek van nude patch-e az elküldené?
Köszi
[email protected] -
rezty5 #137 Helló!
Letöltöttem a game-t de nem a akar működni. Kihúztam a cd-romokat, megnéztem starfuckerrel, de így is error. Failed to identify... -
Trebel #136 Nude pathc nálam!
Valaki aki tüdja terjeszteni az dobjon meg egy e-mail címmel és küldöm. -
#135 Már a Játékmagyarítások fóruma topikban is írtam, hogy nincs hozzá külön magyarítás, mert a játék megjelent magyarul.
7 Sins magyarul a SeVeN M-től -
Zoli Zoltan #134 Valaki nem tudna feltenni valahova a magyarítást!? -
istvan3 #133 help me
-
istvan3 #132 a második pályán mit kell tenni? már a csajjal passionon van mindíg de jön az a köcsög és elkezd bunyózni de mi a küldetés célja? -
istvan3 #131 igen de nem teljesen -
#130 én úgy emlékszem, hogy levetkőznek.....már régen játszottam. -
istvan3 #129 kár pedig joólenne
-
#128 nincs