Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.petitiononline.com/hglan/petition.html
AntiHero
"/stuck"

Mit csinál?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

NeoMaN
Diabloztál valaha?

egybol a betesz a jatekba az egyik allomasra. itt lesz sok mas jatekos is. ha pedig elmesz olni az egyik teruletre, akkor ott csak te leszel es a csapattarsaid
skinnyman
Köszi mindenkinek, ez a /stuck még hasznos lehet. Aham. És a beléptetés is Diablo szerû? Mert ott ugyebár egy chatbe dobott be szobákkal, és create/join game-elni lehetett, itt viszont a bétában mindenkit egy nagy szerverbe dobott be. A teljesnél ez hogy megy?

Regards,

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrDevil
diablo szerü 😊 kb ugyan ilyen mint a single csak ha többen mentek akkor nehezebbek a mobok jobbak a lootok!

bélanéni
Jut eszembe, milyen Multiplayer lehetõség van benne? Úgy tuti még remekebb móka! Természetesen az eredeti változatra gondolok.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

lololol
A chatbe beírod hogy /stuck és visszarak a pálya elejére.

bélanéni
Srácok, csak azért nyomtam ALT+TAB-ot a játékban, hogy ezt leírjam: ez a játék nagyon jó!!! Hangulat remek, Diablo rajongóknak kötelezõ! Én soha nem gondoltam volna, hogy ki fogom próbálni az elõzetesek alapján, de most pár óra játék után azt kell mondjam, nagyon megfogott. Ha Diablo3-nak neveznék, akkor sem kellene szégyenkeznie <#eljen><#vigyor3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Beragadáskor a "/stuck" paranccsal visszatesz a pálya elejére, nem kell újra végigverekedned a szörnyseregen, mint Exit-nél.
enter (chat), /stuck, enter
MrDevil
nem tudjátok, hogy hogy lehet a nyelvet vissza állítani angolra ?

zee21
nincs =( énis párszor beszoptam

www.818clan.eu

skinnyman
Viszont lenne egy kérdésem is: 2szer elõfordult már, hogy beragadtam (nem tudtam mozogni, ugrás és sprint sem segített. Kénytelen voltam ilenkor exit-re menni, és újra végigszenvedni (ill. átfutni) 2-3 pályát, hogy újra eljussak oda, eléggé ideges voltam. Van erre vmi más megoldás az exit-en kívül?

Regards,

skinnyman
Jah, az poén volt, teccett 😊 Wirt volt a gyerek neve, ha jól emlékszem. Poén lenne, ha ebben is lenne titkos tehénpálya (secret cow level). Tényleg, nem próbálta vki kombinálni azt a lábat personal transporter device-al kombinálni? 😊 De csak miután kinyírta a fõgonoszt. Bár nemsok esélyt látok rá, hogy benne van.

Itt az én kis karim:

Most épp van 2 skillpontom, nemnagyon tudok dönteni, hogy mire rakjak, ezért várok sztem még 1 szintet és akkor már 20-as szintû dolgokra is tehetek majd.

Regards,

A vicc az, hogy nem is az EA tehet róla, hanem a ping0. 😉 Na nem azt mondom, hogy az EA nem szolgálna rá, de mindent a maga helyében és idejében...<#vigyor3>
PiszkosFred
Ez egy kis kikacsintas a Diablora, azon belul is az egyik nepszeru npcre 😊 Megis csak az o "gyerekuk" volt az is...

Hát az pedig nagyon szomorú 😞(
zee21
nem lesz PONT

www.818clan.eu

Sziasztok. Van valami kósza hír arról, hogy lesz benne lan?? Mert haverokkal már nagyon játszanánk vele 😊
LoCk
Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

LoCk
? GCW
Hol talalom a minigamet,pach-et?
Jöhet privbe is.

Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

wedge31
GCW ,de van mini image is azt legalább tudod patchelni.

LoCk
A kód jó volt ..köszönet.
De kellene egy mukodo Crack is.

Plz. valaki egy linket adjon!
Thx!

chalezlopez
Ok! Kösz! Viszlát!

Vamos Argentina!

ez a faláb az elején mi ? 😄 vmi poén?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zee21
nah õket se 😄😄 minden ami ben EA találhato

www.818clan.eu

spidey91
ésa BEA??

Gépem ati X1900 4200

Nyugis
LOL!!! 😄DDDDDDDDD

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

zee21
szar EA ennyi 😄 ugyh kerüljetek mindent amiben benne van ez a két magánhangzo beelértve a jolábu joseggumellü timeákat is 😄😄😄

www.818clan.eu

na köcc azt az agyat kellett kinyírni csak eloször nem reagált rá lucius de relog segített😊 most ott jartam hogy ki kellett nyírni tech kovács cuccait meg ilyenek és dobott egy rakás narancsot és szépen lefagyott a gép mielõtt lootolni tudtam volna >>>>
spidey91
egy kérdés
nyomo a multit eredeti gémmel és egyszer csak kijön az hogy szerver hiba... ez most mi? jo kis EA szerver??? EU szerveren vok.... meé van szerve r hiba?

Gépem ati X1900 4200

elkezdtem tolni, eddig jó 😊
elején fegyó skilleket v a 4 alapskillt érdems tolni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LegionarR
Bírom nagyon ezt a véletlengenerátort, akárcsak a Diabló 2-ét 😊

De azért mégis örülök, hogy egyáltalán van véletlengenerátor...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

ha ilyen egyszerü ok.thx
PiszkosFred
Elvileg ott van (ott spawnol) kozvetlen 314 es Lucius mellett. Probalj meg reloggolni, hatha akkor ott lesz. Vagy ha igy sem, dobd el a kvesztet, majd vedd fel ujra.

Az angol verzioból elö lehet hívni a magyar feliratot?
wedge31
Ott kell repkednie a gödör felett.

szevasztok! valaki tudna segíteni mert a chocholat parknál ( vagy mi a fsz)járok és ugye le kéne szedni az arcrol az orákulumot ott áll lucius is és azt írja h gyõzd le a démonok bajnokát és ez a gáz hogy nem tom merre lehet😛 kipucoltam az egész páját meg minden de még egy elite mob sincs ott , remélem ez nem valami szar bug:/
egyébként itt vki írta hogy a drone elég szar engineernek én felbootoltam mint az állat és amikor már fegyvert meg ilyeneket hasznal faszásan letankol mindent nyugodtan lehet hátulról lövöldözni;P na mind1 plx help mert mar érdekel mi lesz a vége: p
Na igen. Valóbban jó lenne valami ilyesmi, de hát semmi sem tökéletes...és igazából nincs okom kritizálni õket, mert legalább megpróbálták...mondjuk még ígyis jobb a fordítás, mint anno a D2 (nem hivatalos ) fordítása...de ha már úgyis megértem az angolt, akkor inkább nem sokkolom magam 😊 Valahogy ezek a "Ragályos Mary, égõ, sokkoló" meg hasonlók kiábrándítóak. De persze az egész felbecsülhetelten segítség valaki olynnak, aki nem tud angolul/németül és mayarban akarja játszani. Nekem is jól jött az elején, amig egy-két dolgot (mármint interrface, stb) nem értettem, de mostmár inkább zavar szal átteszem agolra 😉

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

PiszkosFred
Egyszer jo lenne, ha kiadnanak egy koztes allapotot 😊 Sztori, dialog, stb "irodalom" magyar, a jatek elemei, felszerelesei, ellenfelei, varos/szemely/mob nevei pedig eredeti angolul. Amolyan hibrid megoldaskent. Mert amikor szembe jon velem a masodik zonaban (Joey labanal), egy - a boss korul random spawnolo - "dagadt diszno", akkor az valahogy hulyen veszi ki magat. (bar gondolom ezt erezheti az eredeti angol megnevezes lattan egy angol nyelvteruleten elo jatekos is😊...)

Egy darabig énis...de "pokolpörkölttõl", meg "fenkölt kaszástól" meg a többitõl már sírógörcsöm van...Luciusék dumája tényleg jó, de legalább eredeti angolban is látom (20as blademasterem egyelõre abbahagytam, és elkezdtem mérnökkel, szal most újra jön majd az a rész...)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

zorrobomber
Még mindig nem jöttem rá miért nem tudom a tauntot használni guardiannal. Raktam rá pontot, rakom a skillt ideoda de mindig piros...

wedge31
Én betegre röhögtem magam a forditáson föleg amit luscius meg a spanja nyomatnak az eszméletlen poénos.

Thx, thx...

PiszkosFred
(jatekkonyvtara)/data/language.dat

Es ott ird at a Hungarian-t English-re, vagy amilyen nyelvre akarod.

azt hogy tudhatod meg, hogy a karakteremet elit modban krealtam e?