Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sebzest csak akkor noveli ha van azzal kapcsolatos bonusza, de ezesetben meg behelyezes elott is latod hogy mennyivel modositja
Hát..akinek nem inge, nem veszi magára. Nem akartam belegázolni senki lelkivilágába (ld. smily)...csak arra akartam utalni, hogy a kivételért fizetendõ lóvé elég pitiáner...(20as szinten 4-5 medpack ára egy fullosan felmodolt kardból kiszedni). :[

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Na baldemaster mellé csináltam egy engeneert is, meg egy energiamaget a hétvégén 😊 Hát BM az nagyon bejött 1-15ig, aztán egyre szopóbb lett, 20on már alig bírtam néhány mob közt túlélni vele, nonstobb toltam be a medpackokat...
Engeneer easy mód (talán csak az a hátránya, hogy kicsit rosszabb az fps a sok droid miatt). Igaz, még csak 11 vagyok vele, de nagyonkemény...szinte a robotok is ledarálják a kisebb szörnyeket, én csak néha bedurrantok közéjük...Igaz ugyan, hogy a karimnak valahogy a droppok is istenesül jöttek...Már félig legendaryban vagyok (BM-nek 20-on van 3 legendaryje), van egy legendary sniper puska bosokra, egy karabély és egy pisztoly is, meg egyébb fasza cuccok.
Energiamágust elején nagyon szánalmasnak tünt, de amikor meglett a lvl 5-ön a dupla fókuszhasználat, meg a Broom's Curse, határozottan játszhatóbb lett. Aztán 10en a Spectral Lash (metafizikai korbács vagy mi a magyarban) határozottan tápos lett. 2 frankó fókusszal, amik jól fel vannak modolva, a páncélzat nélküli mobok 1-2 sec alatt elhullanak, páncélos simák is 4-6 mp. mana alig fogy...ha meg tömeg van, akkor tûzes spellekbõl beevágok közéjük 1-2-t.
Mondjuk az vicces volt, mikor Fawkes testének visszaszerzésekor összefutottam egy regeneráló Skergothal...nyomtam rá a Brom's Curset meg a sebzést mint az állat, de vagy 6x felhealelte magát. Közben hol õ volt phasesiftben, hol én. Mindaketten healeltük magunkat...epic csata volt 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Az US fórumre is regelhetsz, ha eredeti a játékod.

hen-tes
De a sebzést is növeli valamelyest, és az nincs ráírva mennyivel.
Amúgy sem az én problémám ez, nem kell mindjárt god-ozni.. :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

4-500 paladium? OMG...a párezerbõl kitelik (nem mintha a mod-ra nem lenne ráírva, mit csinál )<#vigyor2>

Van egy elado jatekom ha erdekel valakit, kiprobaltam de annyira nem jott be. Akinek kell esetleg 9Kert viheti. Ha erdekel valakit akkor priviben jelezen pls.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Azt nemtudom, hogy a chareg-al nem stunnolja az ellent, pedig az lenne az értelme... Ahogy elnéztem a leírását 20%-al nagyobb sebzést sújt az ellenre, és 6 másodpercenként használhatjuk a skillt. Stunolás jó lenne azért...

Én az aura of powert midnenféleképpen kiamxolom, hogy legyen elég manám a skillekhez. Sword of reckoningra 5öt rakok, illetve a sweeping strike-ot kimaxolom a ww-re meg 1-etúgyis 20 másodpercenként tudom használni. Matched Bladesre mindenféleképpen 8at willpower miatt... Charge-on gondolokozom nagyon hogy megéri-e. Szerinted ez egy jó build?

Két kérdésem lenne. A hivatalos fórumot hogy lehet elérn? Ahogy láttam eu-nak még nincsen fóruma, de az accomat azt eu-ra csináltam. Valahogy átlehet adni cuccot egyik kariról a másikra?

hen-tes
De a kivétel pénzbe kerül..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

LeonSilver
Jézus,Mária & Szent József.Mennyi kretén irogat abban a fórumban....

@ Jammer : Minek erre egy oldal??Beleteszed a cuccot, kipróbálod.HA tetszik marad ha nem kiveszed.Ez nem olyan mint a dio, hogy ha eccccer beletettél valamit az benne is marad. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

chalezlopez
Amúgy nincsenek a játékhoz úgynevezett "receptek"? A rúnaszavakról még nem is beszélek...jó jó, nem Diablo, de azért ami van még kevés kicsit...

Vamos Argentina!

Üdv, meddig lehet a béta kulccsal létrehozott fiókkal játszani online?
Üdv, lenne pár kérdésem...

1. Nincs valami olyan oldal, vagy nem -e lehet in-game elérni, hogy ha mondjuk egy fegyverbe bele szeretnék tenni egy mod-ot, akkor még mielõtt beleteszem valahol mutassa, hogy milyen változást vált majd ki ? Mert mondjuk egy 3 helyes kardnál elég sok a variációs lehetõség, ha mondjuk van 6-8 belevaló cuccom...

2. Mi az a mob ? 😊

THX!

Hehe ez jó 😄 Köszi ezt az infot is ma este is okosabb lettem😄😄

skinnyman
Nálam is very high a shader és szintén õsznek tûnik a haja sötétben, pedig barnának kéne lennie. A többi shader egészen rendben van, a legtöbb kifejezetten szép, csak pl az ablakokon a tökrözõdés látszik, hogy nem a valós tájat tükrözi vissza, de nem olyan gáz. Ez az õszülõs téma engem nagyon zavart a játék elején, de aztán az elsõ sisakom óta nincs vele baj, szépen eltakarja 😊

Regards,

Reméljük a hellgate felvirágzik a folyamatos új tartalmakkal.
Addig is jó 8. 😉
Így bizony. Az ánglus varázsló jól beszél! 😉
MerlinW
Ne legyen furdalásod, GCW-t azért nem zárják be, mert "nem warezt elsõsegítõ" (hehe), hanem eredeti-lemezt-megóvó-intézkedés-lehetõségét-biztosító oldal😊
És ez komoly😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elindítod a launcher-t és ki fogja írni hogy kattints a letöltéséhez. Ha nem írja ki indítsd el mégegy launcher.exe-t.

[merlinw.org]

még a betöltés elõtt, a launcher menübõl installálja a patcht is.
Nem kell szabadkozni. 😊
Igen igen GCW alaphely. Bár nemvagyok büszke rá hogy nem tudok eredeti játékot venni csak amikor el van árazva de az ne ide tartozik és köszi szépen a választ!

Sultan17: Elindítod a launcher.exe-t és bellrõl felajánlja, hogy patcheli, ez most 1.43.***** aztán "GCW"...
Szevasztok srácoK! Bevallom nem eredeti a játékom, de szeretném patchelni de nem találom egyik patchet sem googlin is kerestem. Tudnátok segíteni esetleg belinkelni?

Hm... Új kártyával tolom, és eddig még nem volt ilyen. Szóval, mi a fenéért néz ki õszen a karakter haja egyes helyeken, ha az valójában barna? Király amúgy nagyon magas shader-el, meg nagyon magas textúrákkal, csak ez furcsa...
Lehet h 1000x megkérdezték már, de akkor is megkérdezem. Miért megy ki a hang az intro alatt? az x. óra után már nagyon idegesítõ...

megoldottam...
JAH ÉRTEM KÖSZI 😊 valaki találkozott már olyan problémával hogy most én azon a mappon voltam ahol vissza kellet szerezni az orákuromot és az elsõ és második fegyverem eltünt nem látszott az 1ikbõl meg csak 1 része látsszott aztán modositottam 1 tulajdonnságait a géppel és utánna megint láccot :S
A rohadt életbe! Most hogy végre van patch crack, nemtom újratelepíteni a játékot! Nem találja a launcher.exe-t a telepítõ.. :/ Ha meg a sima installerével teszem fel, akkor azt írja, hogy nem találja a language fájlt...
skinnyman
Jah, nekem is megvan. Van már pár ilyen vicces dolog amit megcsináltam.

Regards,

pluhi
Valahol Savoy magasságában sikerült, bár azt sem tudtam, hogy van ilyen. Guardiannel nem olyan nehéz, mert a shield turn (mindenkit stunnol és sebez kürölötted) egybõl kinyúvasztja a zombikat. Szal odaállsz egy idézõ monszta mellé, vársz kicsit, hogy jó sokan legyenek azt anchor és bumm, fekszik az összes 5 sec alatt egy splash-es karddal.
AntiHero
JA, már megcsináltam. Nem nagy szám.

APt pasz mire jó😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Találkozatok már az "It's Time to Die" challange-el?
Csak 50 monsztert kell kifingatni 30 mp alatt. 50 AP jár érte.
Tényleg, tudni már mire lesznek jók az AP-k?

pluhi
Azt kifelejtettem, hogy a sniper persze engineernek készült, a kard meg blademasternek, de hát ilyen az én szerencsém...
pluhi
Magh: Marksmannel egy unique sniperrel mentem, méregsebzése volt. Voltak olyan mobok, ahol jobban sebzett, mint az ignite, másokon tényleg túró volt a DOT része. Guradiannel felesleges stunos fegyóra gyúrni, mivel pajzzsal bárkit stunlock alatt tartasz. Splash az alap pakkok ellen, de nem árt tartani direkt sebzésût is, bossok esetére.
Itt a sniper.
Csináltam kardot gyors minigamekhez is. Azért a 420-as alap phase str nem kutya, az kb. tuti phasing ezen a szinten. Persze ott figyel a 68 Willpowa követelmény, még nem tudom felvenni anélkül, hogy meztelenre vetkõznék<#idiota>.
Azt hallottam, hogy ha pl. nagyobb sebzésû fókusztárgyaid vannak, akkor a varázslatok is nagyobbat szólnak, vagy valami ilyesmi. De ez sajnos nem tiszta.
sztem nem lehet kiszámolni :S
K-nál nincs olyan menüpont h sebzés ?
(az a gáz h szörnyeknek is van defje és gondolom mágikusoknak nagyobb mágikus fizikaiaknak meg nagyobb fizikai)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Valaki elmondaná érthetõen, hogy hogy kell számolni az energiamágus sebzését? Állítólag nem olyan egyszerû, hogy összeadod a fókusztárgyakat, vagy hogy megnézed, hányas szintû a varázslatod.
Mitõl függ, hogy akkor most mekkora sérülést okozok?
picit spoiler de a végén lessz olyan h 100 katona megrohan vmi nagy kaput ? 😊)) (mint az elején ^^)

PiszkosFred
Ugy erti, hogy szintet kell lepned 😊 A karakter szintje (is) meghatarozza, hogy mennyi fejlesztest vihetsz vegbe. A targy szintje/minosege pedig meghatarozza, hogy mennyibe fog "kerulni".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

amikor berakok 1 fegyot a fejzeltõ gépbe és összeszedem a cuccokat hozzá és kiírja még fejlõdnöm kell ehez....hol tudom fejlezteni a fegyver szerelõs cuccomat?
nekem a lasszó volt a kedvencem 😛 aztán bejött a duplakard 😊

naon király 😄DDD felvettem valami sokkolo fegyót ilyen szikrákat szór és azzal hamar kifingottak a 4kezü csitrik 😄 amint megszerelik az mmo részét én is befizetek de ameddig szar és több pénzt vesz le a kártyáról addig nem addig sp 😊 nekem naon bejön föleg hogy nemszeretek kattolgatni hogy maga a kari öldököljön hanem én 😄 ezért már most jobban teccik mint bármelyik gamma ami diabló stilusu 😊 thx a helpet emgoldottam😊 majd még re
v a metafizikai cucc ? (lila a jele)

spectral az mi magyarul nem tudod?
erõfröccsenés?

Magh
Ez annyira nem összetett, igazából mindneki sebezhetõ mindennel. Eddig összesen 1 darab fireimmune mobot láttam. Sokkal érdemesebb a sebzés extráit figyelembe venni, ugyanis a physical stunol (3-5 sec), az electric shockol (1-2 sec stun, 4-5 sec "silence", a fire felgyújt (-5% HP/sec), a poison mérhez (gyenge damage) a spectral pedig phaseshiftet okoz (50%-al többet sebzel a mobra, õ meg 50%-al kevesebbet). Ebbõl a physical/fire/spectral éri meg, lehetõleg splash damage. Nagyon megéri olyan cuccot felvenni, ami ad az adott fegyver attack strenghtjéhez, különben ritkán fog procolni. Szerintem bossra spactral+fire, grindre dupla physical (esetleg electric) a legjobb. Ugyan vannak a különbözõ fajtáknak kisebb-nagyobb érzékenységei, de ez szvsz lényegtelen, ha hullanak 2-3 ütésbõl.

skinnyman
Ugyanmár, azokat én gyorsan elcsapkodtam, nem volt ott semmi komolyabb kihívás, nem voltam berezelve tõlük. 😊 Amikor azt írta ki, hogy éld túl, én ezt úgy értelmeztem, hogy ne hagyj élve egyet sem 😊 Amikor elõször masszívan szoptam az egy olyan pálya volt ami tele volt gigamagas geciszörnnyel éps ahelyett, hogy a védelmi ágyúkat aktiváltam volna, én ugrottam nekik. Na az masszív szopás volt. De azóta is sokszor haltam már meg, van 1-2 nagyon geci szörny. Rakétás csontik aranyosak pl.

Regards,

max lvl van ?

Magh
Blademasternek szarok az ultimate képességei. Single targethez ki lehet rakni a Hamper vonalat, ehhez elmegy jópár pont, DE, HC arcok szerint magasabb szinteken a SoR-et kenterbe veri a SoJ nuke (single target) esetén is, AoE-ben meg alapból nagyságrendekkel jobb ág, így nincs értelme. Kirakod a sweepinget és whirlwindet, AoE ennél több nem kell. A Charge vonalra saját tapasztalatból mondhatom, hogy fos. 1 pont kell a charge-ra, mert hasznos, ennyi. Az ultimate Path of Righteusness egy vicc, escape ability, nulla sebzéssel. Sword Typhoon vonal gyenge (tapasztalat), az ultimate 10/10-en erõs, de pazarlás. Surge: errõl még nem tudom, van-e értelme magas szinteken. 10/10-en elég jól regenerál, csak ugye killing blow kell neki, az meg nehézkessé válhat partyban (plusz a guardian instant healel 25%-ot az egész partyn). Ugyanakkor teljesen helyettesíthetõ injectorokkal. Az ág további tagjai gyengék, partyban szvsz lehetetlen akár csak kettõt is fenntartani. Egyéb talentek: heavens arc nem kell, F3-ra beraksz egy csáklyát. Fear csoport: nekem gearbõl van rajta 3 pont, így azt tudom mondani, pár pont után bitang erõs, és a BM halandósága miatt hasznos lehet soloban. A sok pont és a party/raid hasztalansága miatt szvsz nincs értelme. Thorns: 50-en maxolva valami 500+ damage, nem tudom, arányaiban ez mennyi, de partyban értelmetlennek tûnik. Matched Blades: must have. Aurák: ebbõl egyet kell kiválasztani, mert kell rá 8-10 pont, egyszerre csak egy aktív. Elements és Vengeance szvsz fölösleges. Ami soloban ÉS partyban is nagyo erõs, a power és a zeal. Elõbbivel képtelenség kifogyni a manából, utóbbival 100% crited lesz pár mob mellett. Nehéz választás, én a Zealt fejlesztem.
Összegezve ugyanaz van itt is, mint a többi clannál: egy vonalat ki kell maxolni, mellé mazsolázni. Én a jelenlegi tapasztalataim, 40 körül járó emberkékkel való beszélgetések alapján a Whirlwind vonalat ajánlom, 10/10 - 10/10 - X/10 ponttal. Matched blades 8/8. Egyik aurára minimum 8 pont. Charge 1 pont. A maradék annyira lessan fog jönni (40 felett), hogy addigra már látható, mire érdemes tenni.