Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 10. NPC után már nem emlékszem, hogy mivel bízott meg az elsõ kettõ <#wilting>#wilting>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Quest log-omban ez áll:
Elutaztam oda, ahova kell, azzal a kütyüvel többször végigmentem a pályán és minden tojást megsemmisítettem, amit csak láttam, legalább 20szor végigmentem oda-vissza, egy árva lélek nincs már sehol, néha odaspawn-ol 1-2 szörny. Namármost azt mondja, hogy térjek vissza Lord Maxim-hoz, ugyanakkor még azt írja ki jobb alul, hogy detektáljam a szarokat, azokat, amiet egytõl egyig szétvertem réges régen és Lord Maxim természetesen b@szik velem foglalkozni. Ilyenkor mi a rák van?
Regards,
Kicsit értetlenkedek, hogy hogyis mûködik a SoJ (Sword of Justice):
minden egyes ráadott ponttal csökken a sebzés, vagy mi?
(ez így kicsit gázos)
Regards,
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
BattleTag: zydar#2910
De ez nagyon állat.
Most egy idézõvel tolom, szinte csak gyüjtögetek, a srácok kinyírnak mindenkit. 😄
Nah jó, most építettem egy puskát amivel lehet darálni rendesen.. 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
hellgate_sp_dx10_x86
Amúgy a minigame megéri az újrakezdést szerintem, esett már több legendary és unique is belõle. Ha mákod van 10 percenként meg tudsz csinálni egyet.
Ezekszerint akkor azt a lépést hagytam ki, hogy a bin könyvtárat nem másoltam át a HL mappába. Emiatt nem indult akkor.
#2783: nem szívesen kezdenék újat, már van egy 21-es Mérnököm. Ez a minijáték az a három kis ikon ott a jobb alsó sarokban ugye? És néha összejön akkor csomo cuccot kidob a játék. Ez nem fog menni? Pedig ez tetszett!
"Logikusan a
- data - file-okat a data könyvtárba másoljátok,
- bin-bõl a dll-ek kellenek, az SP_x, MP_x könyvtárakba (x64 a 64bites rendszerekre kell, míg az x32 a 32bit-esekre),
- exe-k a helyükre (azt töltöd amelyik kell neked, nem kell mind),
- launcher.exe-t a gyökérbe.
Ofkorz csak boltival fog menni."
[merlinw.org]
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem most sok embernek segítettél!
Még csak annyi hogyha patch-elés után mûködnek-e az alapjátékos karakterek?
[merlinw.org]
Letöltöd, ugyanúgy bemásolgatod, ehhez van GCW-n törés (Patch 0.1 SP).
Gigás fájlokhoz nem kell, és nem is kellett hozzányúlni, azok "hellgate_"-el, míg a javítások "sp_" -vel kezdõdnek.
# sp_hellgate000.dat
# sp_hellgate000.idx
# sp_hellgate_bghigh000.dat
# sp_hellgate_bghigh000.idx
# sp_hellgate_graphicshigh000.dat
# sp_hellgate_graphicshigh000.idx
# sp_hellgate_localized000.dat
# sp_hellgate_localized000.idx
# sp_hellgate_movies000.dat
# sp_hellgate_movies000.idx
# sp_hellgate_movieshigh000.dat
# sp_hellgate_movieshigh000.idx
# sp_hellgate_movieslow000.dat
# sp_hellgate_movieslow000.idx
# sp_hellgate_playershigh000.dat
# sp_hellgate_playershigh000.idx
# sp_hellgate_sound000.dat
# sp_hellgate_sound000.idx
# sp_hellgate_soundmusic000.dat
# sp_hellgate_soundmusic000.idx
ezek kellenek a Data-könyvtárba, illetve
# Hellgate_MP_Dx10_x86.exe
# Hellgate_MP_Dx9_x86.exe
# binkw32.dll
# dpvs.dll
# fmodex.dll
# granny2.dll
# hellgate_sp_dx10_x86.exe
# hellgate_sp_dx9_x86.exe
# mss32.dll
ezek a Bin-be
# Launcher.exe
pedig a gyökérbe,
Hev fán.
[merlinw.org]
Nekem eddig semmi bajom nem volt a játékkal: se fagyás, se bug, semmi! Az egyedüli probléma, amit a patch-ek remélem javítanak, hogy nagy processzorokon is annyira belassul (1-5 FPS), hogy nem lehet látni semmit, továbbá nem a klasszikus szakattás szindróma lép fel, hanem lag! Singleplayer-ben! Nem értem hogy lehet ez...
Ja és a 2.dik fejezetnél is simán továbbjutottunk (2-en toltuk egész hétvégén, két különbözõ karival), már a Monument Station-nél járunk!
A nightmare olyan mint a Diablo-ban: újra lehet játszani az egész játékot erõsebb lényekkel/több xp?
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
De jó lenne ha ez érne is valamit!
Amúgy aláírtam.
Végül is így is játszható és a finisben járok normálon. Jópofák a végjátékok. Szerintem 30-as szint körül érek át nightmare-be. Most 29-es vagyok.
Nem tudja valaki, hogy tudom lementeni a képernyõt a Hellgate London-ban? Hiába nyomogatom a "Print Screen"-t, nem rakja a vágólapra az aktuális képernyõt... 😞 Ja, és nem tudjátok hol van a Net-en valami "receptkönyv" a tárgyfejlesztésekre? Hogy mibõl mi kell, meg mennyi, meg ilyesmi..
Elõre is köszi a segítséget.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Tudom egyszer belinkeltél egy oldalt ami tartalmazza az összes fájlt, csak azokat nem lehet "csak úgy" bemásolni a játék könyvtárába, mert gigás fájlokat írnék át megásokkal!
Ötlet?