Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
A magyarítás tényleg rosszul írja.

uv
köci!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

skinnyman
L

Regards,

minden egyes raadott ponttal csokken a sebzesre jovo BUNTETES amit maga a skill ad alapbol. gyak 3 gyors utes csokkentett sebzessel, ezt adja alapbol, pontokat pluszban rateve noveled a 3 utes sebzeset az elobb emlitett buntetes csokkentesevel😄

uv
a feladatokat/kveszteket/küldetéseket hol tudom megnézni?
a 10. NPC után már nem emlékszem, hogy mivel bízott meg az elsõ kettõ <#wilting>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

skinnyman
Hmm, érdekes dologgal találkoztam.
Quest log-omban ez áll:

Elutaztam oda, ahova kell, azzal a kütyüvel többször végigmentem a pályán és minden tojást megsemmisítettem, amit csak láttam, legalább 20szor végigmentem oda-vissza, egy árva lélek nincs már sehol, néha odaspawn-ol 1-2 szörny. Namármost azt mondja, hogy térjek vissza Lord Maxim-hoz, ugyanakkor még azt írja ki jobb alul, hogy detektáljam a szarokat, azokat, amiet egytõl egyig szétvertem réges régen és Lord Maxim természetesen b@szik velem foglalkozni. Ilyenkor mi a rák van?

Regards,

MerlinW
Lehet. hellgatelondon.hu.

Google elsõ találata...

[merlinw.org]

Sziasztok!
Kicsit értetlenkedek, hogy hogyis mûködik a SoJ (Sword of Justice):
minden egyes ráadott ponttal csökken a sebzés, vagy mi?
(ez így kicsit gázos)
skinnyman
Ezt csak most olvastam, köszi a tippeket, bár néhány rövídítés nem tiszta: DE, HC, SoJ (surge of ...?) nuke, AoE (Aura of the elements lenne? nemhiszem). A Whirlwindrõl tudnál kicsikét mesélni, hogy hogyan mûködik pontosan? Az a baj, hogy ha 20 másodpercenként lehet csak használni, akkor nem tudom aktívan használni a harcban, csak hébe-hóba. És egy dolgot még nem értek: A thorns sebzése a skilltree szerint függ a szinttõl, 50-esen dupla olyan erõs, mint fele akkora szinten. De én 21-es vagyok, a skilltree szerint 22-t kéne sebeznie egyes szinten, de a játékban csak 6-ot ír ki, ezért nem teszek rá. Nem mindegy, hogy 21 vagy 6 a sebzés. Így aztán ha kifejlesztem teljesen, lehet, hogy adna mondjuk 80 damage-t a skilltree szerinti 500 helyett, ami nem lenne túl hatékony.

Regards,

lehet tudni miket javít ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igen igen Angel Passage azt hiszem 😊 Köszi szépen ez nagy segítség volt😊!

Ott kapsz valakitõl (asszem Ser-tõl) egy "Tisztító" nevezetû puskát. Na azzal próbáld meg! Angel valami nevû pálya ugye?

BattleTag: zydar#2910

Srácok megin lenni egy problémám😊 Kiakadtam és majdnem megörültem egy pályán és nem is tudom kivinni... Mikor ilyen pukkanós szarokon kéne túlugárlni vagy mi és nemlehet leütni õket... a felénél mindig megakadok nem tudok átjutni sehogysem semmilyen tereptárgy segítségével... Van valami tippetek?:S:S

hen-tes
Sajna nekem kimaradt.. :\
De ez nagyon állat.
Most egy idézõvel tolom, szinte csak gyüjtögetek, a srácok kinyírnak mindenkit. 😄
Nah jó, most építettem egy puskát amivel lehet darálni rendesen.. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

thx

"GCW"
sziasztok! Valaki eltudná küldeni a következõ file-nak a tört verzióját, mert kiokoskodtam hogy ne induljon a játék😊. Kösz elõre is.
hellgate_sp_dx10_x86

pluhi
Huh, fingom nincs már, szerintem csináltattam a crafterrel a bázison.
Amúgy a minigame megéri az újrakezdést szerintem, esett már több legendary és unique is belõle. Ha mákod van 10 percenként meg tudsz csinálni egyet.
Rosszul írtam. Na a lényeg az, hogy én a bin könyvtárban lévõ fájlokat át másoltam az SP_x, MP_x-be. Nem data-ba sorry. Csak pénteken volt már és kevertem.

Ezekszerint akkor azt a lépést hagytam ki, hogy a bin könyvtárat nem másoltam át a HL mappába. Emiatt nem indult akkor.
Értem. Akkor elcsesztem a buildet ugyanis az age of reckoningomat feltotlam 5ös szintre. Még gondolkozom akkor a charge-ra, hátha helyette másra tudok pakolni. Egyébként érdekes mert elég gyengus fegyvereim vannak az egyik 8x sebez a másik meg 9x valamennyit és 23ass zintû vagyok :-) Remélem act4 vgén esik valami jó kismkard meg armor :-)

Igen nekem is ezért kellene a patch! Néha rohadt idegesítõ és játszhatatlan...

Ezt a könyvtárat minden kilépésnél backup-olom abiztonság kedvéért!

#2783: nem szívesen kezdenék újat, már van egy 21-es Mérnököm. Ez a minijáték az a három kis ikon ott a jobb alsó sarokban ugye? És néha összejön akkor csomo cuccot kidob a játék. Ez nem fog menni? Pedig ez tetszett!

Okés! Csak ezt: "Gigás fájlokhoz nem kell, és nem is kellett hozzányúlni, azok "hellgate_"-el, míg a javítások "sp_" -vel kezdõdnek." nem vágtam. Egyszerûen nem vettem észre!😊

MerlinW
Igen, azt már az elõzõ javította.

[merlinw.org]

MerlinW
Megkerestem, ezt írtam anno, egy szóval sem mondtam, hogy a bin tartalmat a data-ba kell másolni. Viszont feltételeztem némi alapvetõ logikát...😊

"Logikusan a

- data - file-okat a data könyvtárba másoljátok,
- bin-bõl a dll-ek kellenek, az SP_x, MP_x könyvtárakba (x64 a 64bites rendszerekre kell, míg az x32 a 32bit-esekre),
- exe-k a helyükre (azt töltöd amelyik kell neked, nem kell mind),
- launcher.exe-t a gyökérbe.

Ofkorz csak boltival fog menni."

[merlinw.org]

LeonSilver
De legalább kilehet venni.Ha dioztál biztos káromkodtál amiatt, hogy nemlehetett kiszedni a cuccot a motyóból. 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

És neked a frame leesést javította ez a patch? Igazából ez lenne az amiért felraknám. Ugye az a tipikus eset, amikor 1-5fps-re leesik a frame. Ez ami rettenet idegesítõ.
MerlinW
Minijátékok, ill egy két apróság nem megy patch elõtt indított karakterekkel, de magán a játékélményen nem ront semmit. Ha lvl l0-15-ös karaktered van, még érdemes lehet újra kezdeni. Én nem kezdtem újra, és nincs semmi bajom vele.

[merlinw.org]

Megnézem este így. Annak idején azt írtad a bin könytvárban lévõket a data-ba. Akkor ezért nem ment. Ha ez sem megy megkereslek 😄
Itt tudsz us accot is csinálni az eredeti sorozatszámoddal. Szeparálva van a US és európai regisztráció, szóval nyugodtan csinálhatsz ide is accot.

PiszkosFred
Csinalj egy bekkapot a doku/mygames/hellgate-rol es kiderul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nagyon szépen köszönöm a linket és a részletes leírást!
Szerintem most sok embernek segítettél!

Még csak annyi hogyha patch-elés után mûködnek-e az alapjátékos karakterek?

MerlinW
Egy alap fájlt sem tudsz felülírni, csak az SP-kiterjesztésüeket, illetve a binárisokat. De különben is milyen javítás lenne az ami nem ír felül semmit?😊

[merlinw.org]

De hova másoljam be? A játék könyvtárába nem lehet mert fölülírok egy csomó fájlt!

MerlinW
Itt a legujabb single patch

Letöltöd, ugyanúgy bemásolgatod, ehhez van GCW-n törés (Patch 0.1 SP).

Gigás fájlokhoz nem kell, és nem is kellett hozzányúlni, azok "hellgate_"-el, míg a javítások "sp_" -vel kezdõdnek.

# sp_hellgate000.dat
# sp_hellgate000.idx
# sp_hellgate_bghigh000.dat
# sp_hellgate_bghigh000.idx
# sp_hellgate_graphicshigh000.dat
# sp_hellgate_graphicshigh000.idx
# sp_hellgate_localized000.dat
# sp_hellgate_localized000.idx
# sp_hellgate_movies000.dat
# sp_hellgate_movies000.idx
# sp_hellgate_movieshigh000.dat
# sp_hellgate_movieshigh000.idx
# sp_hellgate_movieslow000.dat
# sp_hellgate_movieslow000.idx
# sp_hellgate_playershigh000.dat
# sp_hellgate_playershigh000.idx
# sp_hellgate_sound000.dat
# sp_hellgate_sound000.idx
# sp_hellgate_soundmusic000.dat
# sp_hellgate_soundmusic000.idx

ezek kellenek a Data-könyvtárba, illetve

# Hellgate_MP_Dx10_x86.exe
# Hellgate_MP_Dx9_x86.exe
# binkw32.dll
# dpvs.dll
# fmodex.dll
# granny2.dll
# hellgate_sp_dx10_x86.exe
# hellgate_sp_dx9_x86.exe
# mss32.dll

ezek a Bin-be

# Launcher.exe

pedig a gyökérbe,

Hev fán.

[merlinw.org]

Methylisocloro
Köszönöm a kézikönyvet!
A Diabló 2 óta nem láttam ilyen jó Diabló-klón játékot 😊

Magh
Szerintem felesleges a reckoning, az csak akkor jó, ha kirakod a hampert is. Nekem 7-es a SoR, 2/10 a SoJ és utóbbi jobban sebez. Késõbb ez még jobban eltolódik. Aurák közül amelyik tetszik, 10/10 sweeping mellé tökéletes (partyztam ilyen sráccal, folyamatosan pörgött max manán). A charge nekem nem tiszta. Jelenleg 3/10 - 3/10 - 1/10 van az ágon, elég gyakran használható így is, bárkinek leszedi a pajzsát, így nem látom hasznát még további 200% overloadnak. Maga az ultimate egy átverés, az alap zombikról leszed kb 20% HPt, nagyobb mobok meg sem érzik, viszont kiváló menekülési lehetõség, átteleportál még a falakon is, így lehet, hogy ezért megér az ág 8 pontot. Whirlwind-rõl nincs tapasztalatom, szerintem 1 pontot megér, ha jól sebez, mehet rá több.

Magh
Ez a kard honnan? o0

pluhi
Printscreen ment a C:-re, ahol a kari fájljai vannak. Docu and seetings/felhnév/My Documents/My Games/Hellgate/Screenshots
printscreen mukodik. dokumentumok/felhasznalonev/mygames/hellgate/screenshots/ vagy valami ilyesmi
pluhi
Józan paraszti ésszel nézve, ha bemásolod a letöltött fájlokat és elinditod a patchert, annak látni kéne, hogy nem kell letölteni már semmit és elindul a patchelés. Persze ha szarul van megirva a progi, akkor eröltetni fogja a letöltést és nem jutsz tovább.
Aha! Én se bajlódok a fájlokkal...
Nekem eddig semmi bajom nem volt a játékkal: se fagyás, se bug, semmi! Az egyedüli probléma, amit a patch-ek remélem javítanak, hogy nagy processzorokon is annyira belassul (1-5 FPS), hogy nem lehet látni semmit, továbbá nem a klasszikus szakattás szindróma lép fel, hanem lag! Singleplayer-ben! Nem értem hogy lehet ez...
Ja és a 2.dik fejezetnél is simán továbbjutottunk (2-en toltuk egész hétvégén, két különbözõ karival), már a Monument Station-nél járunk!

A nightmare olyan mint a Diablo-ban: újra lehet játszani az egész játékot erõsebb lényekkel/több xp?

FRAPS a te barátod 😊 Printscreen nekem se ment : /

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Hú!!
De jó lenne ha ez érne is valamit!
Amúgy aláírtam.

Én átmásoltam õket, ahogy MerlinW írta annó. Természetesen nem írtam felül a gigás fájlokat a megásokkal. Meg azok eleve sp kezdõcimkéjüek. A lényeg: A játék elindul, de nincsen menü. Így semmit nem lehet csinálni. Ha a 12MB-os exe-t visszarakom, akkor elindul, de semmi változás, hiszen marad a minigém. Szerintem ezt így nem lehet patchelni. Várni kell egy telepítõs sp patch-ra, ha lesz egyáltalán. Én már ebben sem vagyok olyan biztos. Ha valóban javít a játékon (sok hiba amit anno megválaszolt AntiHero), akkor jó lenne nagyon. De félek a gépem a kevés és a patch szinte alig érne vmit.

Végül is így is játszható és a finisben járok normálon. Jópofák a végjátékok. Szerintem 30-as szint körül érek át nightmare-be. Most 29-es vagyok.
Methylisocloro
Erre lennék és is kiváncsi 😊
Nekem sincs otthon internetem.

Sziasztok,

Nem tudja valaki, hogy tudom lementeni a képernyõt a Hellgate London-ban? Hiába nyomogatom a "Print Screen"-t, nem rakja a vágólapra az aktuális képernyõt... 😞 Ja, és nem tudjátok hol van a Net-en valami "receptkönyv" a tárgyfejlesztésekre? Hogy mibõl mi kell, meg mennyi, meg ilyesmi..
Elõre is köszi a segítséget.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Hogyan?

És akinek nincs otthon net kapcsolata az hogyan patch-elje?
Tudom egyszer belinkeltél egy oldalt ami tartalmazza az összes fájlt, csak azokat nem lehet "csak úgy" bemásolni a játék könyvtárába, mert gigás fájlokat írnék át megásokkal!
Ötlet?

ha az egeret raviszed a fegyverre akkor kiirodik ott egy szam a sebzestipus mellet. na ez nem a fegyver sebzeset jelenti, hanem affele tapossag jelzo pont. klikk a fegyverre, aztan a megjeleno menuben a csavarkulcsra, es ott fel lesz tuntetve pontosan, hogy mekkorat is sebez a fegyver es hasonlo erdekessegek.