Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell mindent lefordítan. Ha az usaban játszódna, akkor az a híd golden gate híd maradna, vagy le lenne fordítva arabny kapu hídnak?
Azta szégyen ténleg😄 Elolvastam mindent visszalapoztam vagy 15 lapot de annyi eszem nem volt hogy magam alá nézzek ez a kiszúrja a szemem, azér nem veszem észre dolog. Sorry érte 😄

.-.-.-.

Hihetetlen. 2 hozzászólással a tied alatt pont le van írva 😉 LáL

"vessetek a mókusok közé" :)

Ismét lenne egy kérdésem! A Világtérképet hogy lehet mozgatni felfele és lefele mer már nem látom hol vagyok 😊

Chocolate Park-ot IGEN NEHÉZ nem csokoládé park-ra fordítani <#szomoru1>

Megnyomod az M betût, az beadja a világtérképet. Ha nyomod az altot, akkor van egér is, sé tudod mozgatni is. Így könnyen megtalálod mindig amit keresel.

Sziasztok!
A cannon street vajh merre van?Nem találom sehol,és visszaolvastam,de itt sem.Nekem LVL17-es Pengemesterem van.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

PiszkosFred
Minden tiszteletem ellenere, de ha van egyszer hozza magyaritas, akkor legalabb a kvesztek miatt hasznald 😊

Egyebkent menj el a Csokolade Parkba (masodik zona az allomastol), ott keresd meg Luciant es 314est. Asszem az elozo zonaban kell gyujteni par dolgot, de mar nem emlexem. A lenyeg, hogy beszelj veluk, ekkor Lucian elkezdene a korabban mar ecsetelt orult tervet, de 314 gyors kereket old. Na ot kapd el. 😊 Vagy elotte, vagy utana, de le kell gyoznod egy helyi-vagany-demont, de o gyerekjatek, ott spawnol a lyuk mellett, ahova 314-t szeretne belogatni Lucian. Elotte erdemes kitakaritani a helyet, mert ha kergeted 314est, belefuthat par csapat zombiba.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Milyen cukor falat én még ezel nem találkoztam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Aktiválod az orákulumot, utána irány a chocolate park. Ott van 2 npc, velük kell beszélni, és csinálni pár dolgot, amit mondanak. Azok a forgószelek a látást rontják, és sebeznek is. Szerintem nem lehet megölni õket, nem is nagyon próbáltam

csokoládé park? Cukor falat?

lehet hogy angolul kéne játszanom majd....
Kori
akkor kérdeznék

csokoládé parkban vagyok és valamilyen üstöt kellene megtalálni, valami cukor falat legyözni meg beszélni az ott lévö egyikkel
üstöt nem találom beszélni nemtudok vele
ha beleállok azokba a homályos körökbe akkor meghalok

léci segítsetek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

chalezlopez
Persze hogy lehet. Sõt...

Vamos Argentina!

Kori
SP-vel kapcsolatos kérdést lehet itt feltenni?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

zee21
nyilvan nem akkor már nem lenne mérnök cucc

www.818clan.eu

kereskedni hol lehet?pengemester használhat mérnök v.mesterlövész cuccot?

Sracok valaki írna nekem 1 telepítési útmutatót?:S
Valami nem sikeredik... Az autorunkból kimaradnak a betûk meg ilyenek...
Valaki pls segítsen:S
bugokbol en is tapasztaltam kb mindet.
multi nehany hibaja: csapatolni szinte senki nem akar, csak 2-3 magyar van akivel sikerul csapatolni, mivel hasonlo szinten vagyunk, de egyebkent hiaba is kuldozgetem az allomason levoknek a felkerest, elutasitja mindenki. ennek az oka pedig az, hogy egyedul megolok 45-os szintu szornyeket, csapatban meg mondjuk 38-ast. minel tobb ember van a csapatban annal tobb az elhalalozas, egyedul sokkal nehezebb egy monster leutni, meg osszevissza rohangal mindenki, hogy a masik altal megol ellenfel vagy szetvert lada nem e dobott ki magabol valami cuccot neki.
van egy csomo kuldetes, amit ha csapatban probalunk teljesiteni bugos lehet es ilyenkor elorol kell kezdeni.
tradelesre mondhatni nincs lehetoseg.
guild ugyan van, csak ertelme nem sok. gyakorlatilag egy sajat chatben ki is merul a dolog. megjegyzem a klan tagjainak listajat olyan jol megcsinaltak, hogy meg scrollozni se lehet.
a csapat tagjai rendszeresen nem latjak egymast ha odamennek egy teruletre. tehat ott van mindenki egy teruleten, csak eppen nem latjuk egymast.
allomasokon es egyeb teruleteken is elofordulo hiba, hogy egyszercsak az osszes jatekost odateleportalja egyetlen helyre.
allomasokon csomoszor van hogy nem is csinalok semmit, aztan jon egy hibauzenet, hogy nem mehetek arra a helyre ahova akartam.
autoparty nem tudom mi celt szolgal, de nekem meg sose mukodott.
van hogy belepes utan nem tudom hasznalni a csatornakat, nem tudok tradelni, se pedig csapatot alakitani vagy csapatba belepni. szoval ugy a kommunikacios resz total leakad.
unique cuccokbol talaltam eddig kb 10-et es ebbol 7 ugyanaz az egy targy volt, bonuszt pedig nem adott egyik se.
folyamatosan ki/be kell lepkedni a jatekba ahhoz hogy egy teruletet tudjunk olni. habar valamennyi monster visszatermelodik, de egyreszrol kevesebb mint eredetileg volt, masreszrol meg a ladakba nem kerulnek tobbet cuccok.
pluhi
Hát sajna nekem az utsó patch után is elõjött mind. A legjobban az el nem dobható cuccok zavarnak, már tetemes helyet foglalnak a bankban.
Más. Használ valaki splash damage-es pajzsot? Nagyon brutális irtást vártam tõle egy shield turn/bashnél, de mintha nem mûködne. Mivel most felvettem a kardot, amit lentebb linkeltem (kombinált direct damage, magas phase) eléggé szopok a trashpakkok ellen, a pajzstól vártam a megoldást.
Amúgy eléggé problémásnak érzem a guardian statelosztását. Stamina/STR/Willpower mind nagyon kell, stamina jó pajzshoz, str jó páncélokhoz, willpower a jó kardhoz. Egyszerûen nem jön össze a strenght feed csökkentõ talent nélkül, azzal is nagyon necces, szintnek megfelelõen felmoddolt legendary fegyót nem lehet felvenni. Marksmannél sima volt, accuracy azt csá, kis stamina hogy ne halj be, kis willpower a modokhoz.
kössz neked is

megoldódott kössz,az élsimítás nem tetszett neki

talan a grafikai beallitasokat vedd lentebb
uv
lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de a topikban felsorolt bugokból én egyet sem észleltem a peccs után...elõtte is csak egy volt - ha sokáig lövöldöztem egyhuzamban akkor "beragadt" a tüzelés, szerencsétlen kari folyamatosan lõdözött. erõmûvem nekem sincs, sõt talán kissé alsó kategóriás is a gépem. nem akadozik, nem szellemképes, nem mittomén - persze nem bánom.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

skinnyman
Ennyi bug azért messze nem hemzseget ott, az egészen biztos, itt nagyon nyílvánvaló bugok maradtak meg. Be lehet ragadni helyekre, a küldetés beragadt nálam is egyszer, vkinél teljesen úg, hogy ha nem javítják ki, újra is kezdhették volna, többször látni lebegõ hullákat meg olyan szörnyeket amiket nem lehet megütni egy ideig. A D2-ben ilyenek nem voltak azért messze, én semmilyen durvább hibát nem vettem ott észre. Az meg, hogy 1.11-es patch-nél tart, nem azt jelenti, hogy tele volt hibákkal, csak azt, hogy még ma is foglalkoznak vele a készítõk és tökéletesítenek dolgokon és új dolgokat tesznek bele. (Starcraft is 10 éves és a mai napig jönnek ki patch-ek hozzá, (azóta még az ikonja is megváltozott) pedig nem mondhatni rá, hogy valaha is bugos lett volna) Az "ölj-meg-hat-békát-és-hozd-el-a-szemüket" típusú küldetésekbõl is jóval kevesebb volt D2-ben, sztem változatos volt, a története pedig zseniális az átvezetõkkel együtt. Itt nemigazán köt le a történet( ami mellesleg alig-alig van, az eleje óta semmi különösebb dolog nem történt), a legtöbbször el sem olvasom már a párbeszédeket. A Dio 2-ben az Act-ok is sokkal változatosabbak voltak, ott egy darab Act változatosabb volt, mint itt az egész játék, pedig az a játék 5 Act-ból állt. Tényleg jó játéknak tartom nagon is a Hellgate-t, de a Dio 2 egy klasszikus, ahhoz nem ér fel.

Regards,

pluhi
Ugyan kérem. Néhány rosszul kiszámolt stat, elirás volt benne, de az elsõ pillanattól kezdve tökéletesen futott a program, nem tûntek el karik, nem lett fekete-fehér a kép, a küldetések mûködtek, az egész végigjátszható volt úgy, hogy fel sem tûnt az egyszeri játékosnak, hogy itt gebasz van valahol. A HG:L hemzseg a MAJOR bugoktól, nem egy kategória.
pluhi
Ha a legújabb vidkari driver van fenn, próbáld kikapcsolni az élsimitást. Ha nem, frissits.
D2 témához: érdekes én nem emlékszem bugokra, már az elsõ idõkben jó állapotban volt. Két dologért húzták le, a grafika és a battle.net miatt, mint tudjuk úgy ahogy volt összefosta magát a terhelés alatt az elsõ idõkben.
Nem mondom, hogy a Hellgate nem futhat be hasonló pályát, de kisebb az esélye jóval. Itt MMORPG szintû havidijat akarnak kérni jelenleg közel nulla plusz tartalomért. Valami nagyon durva dologgal kéne elõállniuk, hogy egyáltalán megforduljon a fejemben az elõfizetés. Ne feledjük, hogy anno a battle.net-nek nem volt vetélytársa. Emlékszem modemmel semmi mást nem lehetett értelmesen játszani, mert a pingek magasak voltak FPShez. Péntek este 10-kor rávertünk az Enterre és toltuk hajnalig a D2-t, 500-as ping alatt ritkán jártunk.
Most nem lennék a Flagshipesek helyében, pengeélen táncolnak, nagyon közel a bukáshoz. Gondolom 7/24-ben melóznak mint az õrültek, hogy legalább azok maradjanak a játéknál, akik már megvették a hype miatt. Az ár, amit most kitaláltak az online tartalomért, az nevetséges, fél év múlva talán megéri, de lehet akkor már késõ lesz...
uv
a D2-ben is hemzsegtek a bugok, legfeljebb nem grafikai (meg egyéb, hipp-hopp észrevehetõ) bugok voltak. ha nem így lett volna, akkor nem az 1.11-es peccsnél tartana a dolog - túl azon, hogy a D2 peccsekbe a bugjavításon túl plusz dolgokat is belerakott a Blizz (dícséretes módon). volt ott minden: a rosszul kiszámított sebzéstõl a a felcserélt AR-Damage kijelzésig minden. arról nem beszélve, hogy az alap D2 tulképp maximálisan megérdelmi a "béta" jelzõt - LoD-dal együtt persze már egy más dolog.

a Hellgate szerintem semmivel sem rosszabb, mint az alap D2 anno (az elsõ peccs nagyon sok mindent javít, ajánlatos feltenni) és figyelembe véve, hogy a fizetõs onlájn gémereknek kapják majd a bónusz cuccokat (gyaníthatóan nagy részük már most készen van) ez nem is meglepõ, legfeljebb utálatos.
a fegyverek modolhatósága nekem kifejezetten tetszik, sõt a skillrendszer is. a pályák meg? hát a D2-ben sem nõtt mindegyik a szívemhez - ha igazán õszinte akarok lenni akkor Act2, Act5 az amit nem érzek szenvedésnek.

nekem bejött a game, még úgy is hogy herótom van az "ölj-meg-hat-békát-és-hozd-el-a-szemüket" típusú feladatoktól. hogy ezeket miért nem bírják már kinõni?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Na végre.Ez mitõl lehet?mármint a 2882

Azért ez a "valós" világ is elég fantasy! 😊 De részemrõl teljesen osztom a véleményed, tényleg nagyon jó! Meg is rendeltem! 😊)

skinnyman
Ilyet én azért nem jelentenék ki, hogy jobb, mint a D2, mert messze nem jobb. Jó játék, nagyon jól el lehet szórakozni vele, de a D2-tõl sehol nincsen szerintem. A D2 története, átvezetõi nagyon durvák voltak, sztem a hangulata is sokkal jobb volt és az apróságok is mind jobbak benne (skillek, tárgyak, harcrendszer), tényleg változatos volt. Itt vannak nagyon idegesítõ sablon dolgok. Ami talán a legjobban idegesít, az az a sablonház, aminek minden egyes porcikája ugyanúg néz ki mindenhol, minden egyes emeleten ugyanott van a lépcsõ és ugyanott van egy szakadék, így a legfelsõ emeletrõl a pincébe lezuhanhatsz. Apróság, de nagyon idegesítõ. A hellriftek is 100%-ig ugyanolyanok, csak a szörnyek változnak. Kicsit több dolog lehetne véletlenszerû, mert ezek a dolgok eléggé irritálóak tudnak lenni. A bug-ok is nagyon idegesítõek tudnak lenni, a Blizzard sohasem adott ki ilyen bétaállapotban lévõ játékot. Emlékszem még a Dio2-t is mennyit húzták, mert õk azt az elvet vallják nagyon helyesen, hogy akkor van kész egy játék, ha õk is úgy látják, hogy kész van, és ezért sosem tudják elõre megmondani, hogy mikor lesz kész pontosan egy játékuk. A Dio 2 esetében amikor már nagyon ki kellett adniuk, akkor sem azt csinálták, hogy bugosan adták ki, hanem csak megrövidítették az utolsó fejezetet, aminek persze sokan nem örültek, de ettõl még egy teljes játékot kapott mindenki, bugok nélkül és már a kiadáskor eléggé kiforrott volt. Nem azt mondom, hogy nem jó a Hellgate, mert nagyon is tetszik, régen kötött le ennyire játék, a grafikája is egészen kellemes, de messze nem jobb, mint a Dio2, ezt lássuk be.

Regards,

Köszi szépen, végre egy normális ember a sok között.

na megnézem a game hivatalos oldalán mert nem találtam eddig. Remlélem a magyar verzióhoz is jó.
megjelenés körül jelent még meg azóta van patch 0,1 is ami még single-hez is elérhetõ

AntiHero
mán mióta.....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Íj de jó!! Kösz hogy kipróbáltad!
Így már csak jól fog menni!
Csak a minigame-et sajnálom, de hát valamit valamiért...

BattleTag: zydar#2910

bélanéni
Nem tudom, ki emlékszik rá, a Diablo2 is a megjelenéskor 80% körüli pontokat kapott. Azóta kultjátékká, a stílus királyává vált. A Hellgate is hasonló sorsra juthat.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Teljesen egyetértek veled. Csak tudod hiába kap az újságokban meg netes oldalakon alacsonyabb értékelést, a játék mégis el fogja magát adni. A toplistákon sincsen utolsó helyen. Hentelni, meg sokfajta cool cuccot találni rengetegen szeretnek, de teljesen igazad van , hogy eléggé sok benne a bug és ezt így pofátlanság volt kiadni. Az a tény meg , hogy a jobb cuccokat meg speciális dolgokat csak az elõfizetõk kapnak meg, egyenesen vérlázító.

Érdekes, én pont fordítva tapasztaltam.
Most 25 vagyok, de olyan lev 15 óta nincs nagyon ellenfelem.
Úgy megyek át apályán, mint valami aratógép.
Volt egy-két boss, aki megszrongatott / hazavágott, de ez leginkább a túlzott önbizalmamnak volt betudható. Másodszor, megfelelõ taktikával, ment a levesbe.
Bacont sokat használok, közepesen erõs mobok ellen, ha meg durva, akkor bacon + rapid fire. Van még Dead Eye, Ricochet + Reflected Shot, meg ez-az.
Gránátokra is raktam egy két pontot, de nem használom. Ugyan nagyon hatásos tud lenni, de nekem jelenleg nem létszükséglet.
Ha sokan körülvesznek, szintén (bacon +) Rapid shot.

Úgyhogy furcsa, hogy nem tudsz haladni a Marksmannal.

Ez a 0-és patch letölthetõ már? Van esetleg a magyar verzióhoz is? Még nem vettem meg a gamet de nem halogatom sokáig..
a válasz nem, csupán ha kimész terepre, egy ideig védett vagy (amit mondtál átlátszó vagy), hogy ne ugorjanak mindjárt az elején a nyakadba a szörnyek ill némi távolságot is meg tudsz így tenni, ha nagy tömeg lenne az érkezési helyeden
Marksman:
én semmilyen stance-et nem fejlsztek vele, mivel feleslegesnek tartom (aztán kiderül, majd jól tettem-e), mivel ugyse a távolban elhelyezkedõ jámbor ellenekkel lesz gondom (biztos nagy fun leszedegetni õket távolról, firefox launcherrel bétában én is ezt tettem, ha mellément akkor is sebzett (splash) és mindent ki tudtam írtani vele jó hatótáv (40m) mellett közelre is jó volt mivel az álló tûz megakasztotta az ellenséget), hanem vadul az arcomba karmolászó dögökkel
elepvetõen gyors fegyvereket használok (thermal rifle, zeus rifle stb) snipereket értelemszerûen nem is használok, ez mellett megvannak a skillek egy és több ellenfél ellen is:
alapvetõen phase gránátot használok, ami tömegbe és egy ellenfél ellen is hatásos, tömegbe az mellett, hogy sebez, fázisba is át fogja õket rakni (mivel a gyenge szörnyek vannak hordába és ezeknek gyenge az ellenállása), ha pedig fázisba kerülnek, fele akkorát sebeznek és felével többet sebzõdnek mint egyébként, így könnyû lesz õket ledarálni a gyors fegyverekkel, nélmleg hatásos bossok ellen is a phase gránát, de õk ritkábban kerülnek persze fázisba (nagyobb ellenállás)
amit még használok az a becon, többet sebzel (50%-al kezdõdik) késõbb még elementál védelem gyengítés is jön hozzá (következõ skill ami erre épít) szóval sokat javít a helyzeten
fontos még legaláb elsõ szinten az escape, nem egyszer mentett életet már
van rapid fire is, ami darálós fegyverekkel rendkívül hatásos tud lenni (bossokat is elég jól darálja, fõleg ha becon is van rajta)
a napalm strikeot csak azért nem ajánlom, mert ritkán tudod használni (40sec újratöltõdés) és így sokkal kisebb a jelentõsége, a gáránot kb 3 másodpercenként dobálhatod, bár persze jóval kisebb a hatósugara, de mivel mind rád akar menni, menekülés közben egy bolyban lesznek, így minre fog hatni
én ennyit tudok 20-as szinten mondani a marksmanról
a játék meg jó, szerintem is ez áll egyenlõre legközelebb a diohoz, az elmúlt évek termései alapján, nem biztos, hogy jobb annál, de nagyon közel van
lehet, hogy bugosan adták ki de csak azért, mert tudták napokon belül ki fogják adni a patch 0-át, ami sok mindent megold, de már volt asszem patch 0,1 is, gondolhatjátok, hogy ezeket a patcheket nem megjelenés napján kezdték el csinálni, már megjelnés elõtt (mikor a bétások keseregtek a játékon a fórumon, írták annál jóval újabb a verziót használnak õk, valószínû ezeket a patcheket használták már akkor is)
az meg engem nem érdekel hol hány %-ot adnak a játékra, majd én eldöntöm milyen jó (az ilyen lapoknál is dolgoznak érdekes arcok, akik ut3 lázban égnek és elsõre kiböfögik: wtf is that???, persze az ilyen nem tudja mire vélni és az a szomorú sok ilyen tesztelõ van, ilyenkor még nyomja vele egy ideig óráig és hello ír róla valamit, persze nem mind ilyen normálisabb végig is viszi, hiszen csak így lehet képbe a teljes produktummal, alapveõen attól függ a teszt, hogy milyen maga a tesztelõ ... és ne mondja senki, hogy egyik se részrehajló ...), én nem adok semmilyen újság gurujának a szavára, már csak azért sem, mert emberek vagyunk, különbözõ emberek (szerencsére) és neki teljesen más a jó mint nekem, ennyi
pluhi:
jól eltaláltad a játék erõsségeit, tényleg azok amiért ezt szeretni lehet (dioban is ezek voltak a lényeges dolgok, amiért játszottál vele) bugokat meg úgy is ki fogják javítani, nem ezt kell nézni elsõsorban
az általad említett részleteken is folyamatosan javítanak ha figyelted, én múltkor láttam a roncsok között egy angol taxit is, a tüzek a terepen elszórva, random pálya generálás is sokat javult szóval evvel is foglalkoznak
azt meg mondták, hogy nem lesznek olyan elkülönített aktok mint dioba, jóformán észre se veszi az ember a váltást (így viszont nincs az, mint dio-ba a 3-as akt: jussák már túl ezen unalmas helyen, hülye kis tõrös ugrabugrik(nem tudom mi volt a nevük szerintem mindenki tudja 😊), egyedül mephisto volt a végén jó, amúgy a leggyengébb act szerintem d2-be
bocs a sok szövegért, akit érdekel az elolvassa akit nem az nem thx

AntiHero
😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ez a kép felrakás csak nem jön össze

ez mitõl lehet?

PiszkosFred
Rendesen es folyamatosan fejlesztett csuzlikkal - lehetoleg aoe sebzessel - siman bedaralod a zombikat, amig odaersz az idezohoz, majd ott gyors bedaralod ot is (rapid fire, vagy barmi ami nagyot sebez gyorsan). Vagy... szinten folyamatosan fejlesztett tavcsoves puska, sok kritikallal, szinten kiszedi az idezot 1-2 lovesbol. Annyi idod pedig mindig van, csak jol kell helyezkedni 😊 Eddig legalabbis nem votl gondom hunterrel. Illetve volt, de az az en hulyesegem es figyelmetlensegem, nomeg a fejetlenul elore (turelmetlen?😊) taktikam miatt volt.

PiszkosFred
Ketfajta teleport van. Egyikkel alapbol (skill) rendelkezel, ez egyiranyu. A masikat veheted/lootolhatod, ez ketiranyu, vagyis a bazisrol vissza tudsz menni oda, ahol jartal - mint diabloban a townportal. Elsot erdemesebb hasznalni palya vegen, hazajutni. Masodikat pedig, ha kifogytal, vagy ha eladni akarsz, de meg nem vegeztel a zonaban. Egyik sem hasznalhato jaratokban, pokoli helyszineken, csak a "kommersz" zonakban.

http://www.gamebanshee.com/hellgatelondon/