Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vessetek a mókusok közé" :)
A cannon street vajh merre van?Nem találom sehol,és visszaolvastam,de itt sem.Nekem LVL17-es Pengemesterem van.
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Egyebkent menj el a Csokolade Parkba (masodik zona az allomastol), ott keresd meg Luciant es 314est. Asszem az elozo zonaban kell gyujteni par dolgot, de mar nem emlexem. A lenyeg, hogy beszelj veluk, ekkor Lucian elkezdene a korabban mar ecsetelt orult tervet, de 314 gyors kereket old. Na ot kapd el. 😊 Vagy elotte, vagy utana, de le kell gyoznod egy helyi-vagany-demont, de o gyerekjatek, ott spawnol a lyuk mellett, ahova 314-t szeretne belogatni Lucian. Elotte erdemes kitakaritani a helyet, mert ha kergeted 314est, belefuthat par csapat zombiba.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
lehet hogy angolul kéne játszanom majd....
csokoládé parkban vagyok és valamilyen üstöt kellene megtalálni, valami cukor falat legyözni meg beszélni az ott lévö egyikkel
üstöt nem találom beszélni nemtudok vele
ha beleállok azokba a homályos körökbe akkor meghalok
léci segítsetek
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Valami nem sikeredik... Az autorunkból kimaradnak a betûk meg ilyenek...
Valaki pls segítsen:S
multi nehany hibaja: csapatolni szinte senki nem akar, csak 2-3 magyar van akivel sikerul csapatolni, mivel hasonlo szinten vagyunk, de egyebkent hiaba is kuldozgetem az allomason levoknek a felkerest, elutasitja mindenki. ennek az oka pedig az, hogy egyedul megolok 45-os szintu szornyeket, csapatban meg mondjuk 38-ast. minel tobb ember van a csapatban annal tobb az elhalalozas, egyedul sokkal nehezebb egy monster leutni, meg osszevissza rohangal mindenki, hogy a masik altal megol ellenfel vagy szetvert lada nem e dobott ki magabol valami cuccot neki.
van egy csomo kuldetes, amit ha csapatban probalunk teljesiteni bugos lehet es ilyenkor elorol kell kezdeni.
tradelesre mondhatni nincs lehetoseg.
guild ugyan van, csak ertelme nem sok. gyakorlatilag egy sajat chatben ki is merul a dolog. megjegyzem a klan tagjainak listajat olyan jol megcsinaltak, hogy meg scrollozni se lehet.
a csapat tagjai rendszeresen nem latjak egymast ha odamennek egy teruletre. tehat ott van mindenki egy teruleten, csak eppen nem latjuk egymast.
allomasokon es egyeb teruleteken is elofordulo hiba, hogy egyszercsak az osszes jatekost odateleportalja egyetlen helyre.
allomasokon csomoszor van hogy nem is csinalok semmit, aztan jon egy hibauzenet, hogy nem mehetek arra a helyre ahova akartam.
autoparty nem tudom mi celt szolgal, de nekem meg sose mukodott.
van hogy belepes utan nem tudom hasznalni a csatornakat, nem tudok tradelni, se pedig csapatot alakitani vagy csapatba belepni. szoval ugy a kommunikacios resz total leakad.
unique cuccokbol talaltam eddig kb 10-et es ebbol 7 ugyanaz az egy targy volt, bonuszt pedig nem adott egyik se.
folyamatosan ki/be kell lepkedni a jatekba ahhoz hogy egy teruletet tudjunk olni. habar valamennyi monster visszatermelodik, de egyreszrol kevesebb mint eredetileg volt, masreszrol meg a ladakba nem kerulnek tobbet cuccok.
Más. Használ valaki splash damage-es pajzsot? Nagyon brutális irtást vártam tõle egy shield turn/bashnél, de mintha nem mûködne. Mivel most felvettem a kardot, amit lentebb linkeltem (kombinált direct damage, magas phase) eléggé szopok a trashpakkok ellen, a pajzstól vártam a megoldást.
Amúgy eléggé problémásnak érzem a guardian statelosztását. Stamina/STR/Willpower mind nagyon kell, stamina jó pajzshoz, str jó páncélokhoz, willpower a jó kardhoz. Egyszerûen nem jön össze a strenght feed csökkentõ talent nélkül, azzal is nagyon necces, szintnek megfelelõen felmoddolt legendary fegyót nem lehet felvenni. Marksmannél sima volt, accuracy azt csá, kis stamina hogy ne halj be, kis willpower a modokhoz.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Regards,
D2 témához: érdekes én nem emlékszem bugokra, már az elsõ idõkben jó állapotban volt. Két dologért húzták le, a grafika és a battle.net miatt, mint tudjuk úgy ahogy volt összefosta magát a terhelés alatt az elsõ idõkben.
Nem mondom, hogy a Hellgate nem futhat be hasonló pályát, de kisebb az esélye jóval. Itt MMORPG szintû havidijat akarnak kérni jelenleg közel nulla plusz tartalomért. Valami nagyon durva dologgal kéne elõállniuk, hogy egyáltalán megforduljon a fejemben az elõfizetés. Ne feledjük, hogy anno a battle.net-nek nem volt vetélytársa. Emlékszem modemmel semmi mást nem lehetett értelmesen játszani, mert a pingek magasak voltak FPShez. Péntek este 10-kor rávertünk az Enterre és toltuk hajnalig a D2-t, 500-as ping alatt ritkán jártunk.
Most nem lennék a Flagshipesek helyében, pengeélen táncolnak, nagyon közel a bukáshoz. Gondolom 7/24-ben melóznak mint az õrültek, hogy legalább azok maradjanak a játéknál, akik már megvették a hype miatt. Az ár, amit most kitaláltak az online tartalomért, az nevetséges, fél év múlva talán megéri, de lehet akkor már késõ lesz...
a Hellgate szerintem semmivel sem rosszabb, mint az alap D2 anno (az elsõ peccs nagyon sok mindent javít, ajánlatos feltenni) és figyelembe véve, hogy a fizetõs onlájn gémereknek kapják majd a bónusz cuccokat (gyaníthatóan nagy részük már most készen van) ez nem is meglepõ, legfeljebb utálatos.
a fegyverek modolhatósága nekem kifejezetten tetszik, sõt a skillrendszer is. a pályák meg? hát a D2-ben sem nõtt mindegyik a szívemhez - ha igazán õszinte akarok lenni akkor Act2, Act5 az amit nem érzek szenvedésnek.
nekem bejött a game, még úgy is hogy herótom van az "ölj-meg-hat-békát-és-hozd-el-a-szemüket" típusú feladatoktól. hogy ezeket miért nem bírják már kinõni?
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Regards,
Így már csak jól fog menni!
Csak a minigame-et sajnálom, de hát valamit valamiért...
BattleTag: zydar#2910
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Most 25 vagyok, de olyan lev 15 óta nincs nagyon ellenfelem.
Úgy megyek át apályán, mint valami aratógép.
Volt egy-két boss, aki megszrongatott / hazavágott, de ez leginkább a túlzott önbizalmamnak volt betudható. Másodszor, megfelelõ taktikával, ment a levesbe.
Bacont sokat használok, közepesen erõs mobok ellen, ha meg durva, akkor bacon + rapid fire. Van még Dead Eye, Ricochet + Reflected Shot, meg ez-az.
Gránátokra is raktam egy két pontot, de nem használom. Ugyan nagyon hatásos tud lenni, de nekem jelenleg nem létszükséglet.
Ha sokan körülvesznek, szintén (bacon +) Rapid shot.
Úgyhogy furcsa, hogy nem tudsz haladni a Marksmannal.
Marksman:
én semmilyen stance-et nem fejlsztek vele, mivel feleslegesnek tartom (aztán kiderül, majd jól tettem-e), mivel ugyse a távolban elhelyezkedõ jámbor ellenekkel lesz gondom (biztos nagy fun leszedegetni õket távolról, firefox launcherrel bétában én is ezt tettem, ha mellément akkor is sebzett (splash) és mindent ki tudtam írtani vele jó hatótáv (40m) mellett közelre is jó volt mivel az álló tûz megakasztotta az ellenséget), hanem vadul az arcomba karmolászó dögökkel
elepvetõen gyors fegyvereket használok (thermal rifle, zeus rifle stb) snipereket értelemszerûen nem is használok, ez mellett megvannak a skillek egy és több ellenfél ellen is:
alapvetõen phase gránátot használok, ami tömegbe és egy ellenfél ellen is hatásos, tömegbe az mellett, hogy sebez, fázisba is át fogja õket rakni (mivel a gyenge szörnyek vannak hordába és ezeknek gyenge az ellenállása), ha pedig fázisba kerülnek, fele akkorát sebeznek és felével többet sebzõdnek mint egyébként, így könnyû lesz õket ledarálni a gyors fegyverekkel, nélmleg hatásos bossok ellen is a phase gránát, de õk ritkábban kerülnek persze fázisba (nagyobb ellenállás)
amit még használok az a becon, többet sebzel (50%-al kezdõdik) késõbb még elementál védelem gyengítés is jön hozzá (következõ skill ami erre épít) szóval sokat javít a helyzeten
fontos még legaláb elsõ szinten az escape, nem egyszer mentett életet már
van rapid fire is, ami darálós fegyverekkel rendkívül hatásos tud lenni (bossokat is elég jól darálja, fõleg ha becon is van rajta)
a napalm strikeot csak azért nem ajánlom, mert ritkán tudod használni (40sec újratöltõdés) és így sokkal kisebb a jelentõsége, a gáránot kb 3 másodpercenként dobálhatod, bár persze jóval kisebb a hatósugara, de mivel mind rád akar menni, menekülés közben egy bolyban lesznek, így minre fog hatni
én ennyit tudok 20-as szinten mondani a marksmanról
a játék meg jó, szerintem is ez áll egyenlõre legközelebb a diohoz, az elmúlt évek termései alapján, nem biztos, hogy jobb annál, de nagyon közel van
lehet, hogy bugosan adták ki de csak azért, mert tudták napokon belül ki fogják adni a patch 0-át, ami sok mindent megold, de már volt asszem patch 0,1 is, gondolhatjátok, hogy ezeket a patcheket nem megjelenés napján kezdték el csinálni, már megjelnés elõtt (mikor a bétások keseregtek a játékon a fórumon, írták annál jóval újabb a verziót használnak õk, valószínû ezeket a patcheket használták már akkor is)
az meg engem nem érdekel hol hány %-ot adnak a játékra, majd én eldöntöm milyen jó (az ilyen lapoknál is dolgoznak érdekes arcok, akik ut3 lázban égnek és elsõre kiböfögik: wtf is that???, persze az ilyen nem tudja mire vélni és az a szomorú sok ilyen tesztelõ van, ilyenkor még nyomja vele egy ideig óráig és hello ír róla valamit, persze nem mind ilyen normálisabb végig is viszi, hiszen csak így lehet képbe a teljes produktummal, alapveõen attól függ a teszt, hogy milyen maga a tesztelõ ... és ne mondja senki, hogy egyik se részrehajló ...), én nem adok semmilyen újság gurujának a szavára, már csak azért sem, mert emberek vagyunk, különbözõ emberek (szerencsére) és neki teljesen más a jó mint nekem, ennyi
pluhi:
jól eltaláltad a játék erõsségeit, tényleg azok amiért ezt szeretni lehet (dioban is ezek voltak a lényeges dolgok, amiért játszottál vele) bugokat meg úgy is ki fogják javítani, nem ezt kell nézni elsõsorban
az általad említett részleteken is folyamatosan javítanak ha figyelted, én múltkor láttam a roncsok között egy angol taxit is, a tüzek a terepen elszórva, random pálya generálás is sokat javult szóval evvel is foglalkoznak
azt meg mondták, hogy nem lesznek olyan elkülönített aktok mint dioba, jóformán észre se veszi az ember a váltást (így viszont nincs az, mint dio-ba a 3-as akt: jussák már túl ezen unalmas helyen, hülye kis tõrös ugrabugrik(nem tudom mi volt a nevük szerintem mindenki tudja 😊), egyedül mephisto volt a végén jó, amúgy a leggyengébb act szerintem d2-be
bocs a sok szövegért, akit érdekel az elolvassa akit nem az nem thx
ez mitõl lehet?