Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy brutál evoker írhatna már. Ne szenvedjek ma este. De ahogy a hsz-eket számát nézem, sorsom megítéltetett... <#szomoru1>#szomoru1>
Utálom a ládákat
20AP
Ez mi a rák??Nekem pöccs elõtt nemvolt ilyen.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A játék végi pokol nem kicsit durva. 5 unique boss elszórva, idõnként 2 egyszerre, egy halom minion és Isten egészségügyi csomaga se elég. Mindig szellemjárás a síromig és vagy 30-40 halál 😊 Fõellenfélig csak azért nem jutottam el, mert kétszer kifagyott. Szóval újra kezdhettem az írtást. Aztán hagytam a francba, fáradt voltam, meg a kedvem is elment. Majd nekiugrom legközelebb. Valszeg ide már kellenek a 30-as szintû varázslatok. De odáig már nincs sok hátra. Max. csinálok pár rusht a környéken és meg is van. Kb. majd mindegyik boss olyan életerõvel bír, mint a metróalagútban lévõ Démonfõnök. Sõt az egyik õ maga 😄
Viszont a pokol elõtti pálya nagyon hangulatos. Ott aztán lehet xp-t szerezni bõven 😊
A méregsebzést hatásosnak találtam, de a metafizikai alig vesz le a bossokból, én meg erre raktam fõleg. Szipi-szopi. No talán a 30-as tûzes (neve nem ugrik be) varázslat talán rendet tesz. Ha nem akkor 2 óra tuti lesz mire kifekszik mindenki. Én meg korházba megyek, mert a kezem addigra félholt lesz. Már félig kiírtva mindent is ledegradálódott. Pedig bíztam benne tegnap, hogy már indíthatom az elit normál fokozatú mérnökömet. Ez van.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nekem is volt ilyen problémám az elején. A hibám az volt, hogy a javítás telepítésekor, futott a lancher. A korai javítás nem jelezte ha nyitva maradt. Sokat szenvedtem vele, végül egy reinstall oldotta meg a dolgot. De ezt azért érdemes késõbbre halasztani (vagy a karaktereket elmenteni).
gabriel2007 - kézikönyvet nem tudok adni sajna, de amiben tudok, segítek, ha kérdezel.
\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"
aztán feltupíroztam egy démonlasszót,kezemben a 110-es Mesterbárd....
tud valaki jobb taktikát?(persze közelharcban)
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
a nanomomühelyben a fegyvereket hányas szinttöl tudom fejleszteni?
karim 13-as Blademaster
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Vigyázat, a leopárd harap!
BattleTag: zydar#2910
www.818clan.eu
Én is köszönném a kézi könyvet, ha lehetne küld el magyarul, mert a letöltõ ami volt írva az nem megy nekem.
A játék jó, s van olyan dolog amit nem mindig értek miért van úgy ahogy.
Köszönettel: Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Én ha beírom ide "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" hogy "patch", ezután kihoz egy üres oldalt (a forum oldal, csak 0 darab bejegyzéssel). IE és FF alól is.
Más elõforduló szavakra is ugyanezt csinálja.
Illetve a "OFF, SPAM, WAREZ, UGYANAZON KÉRDÉSEK 1000X, IDIÓTIZMUS STB. -> KATT IDE!" az tök üres (fehér) oldalra visz, az normális?
\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:") Vagy csak nekem nem megy? Ez eléggé használhatatlanná teszi a fórumot 😞
Szintlépéskor 4:1, néha 3:2 arányban mana:élet, a pontosság és az erõ ennél a karakternél teljesen felesleges, nem?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most komolyan, a D2 megjelenésekor ki gondolta volna, hogy ennyire maradandó lesz? És ki tudja, talán a Hellgate is a játékosok nagy kedvence lesz, elvégre úgyis õk emelik fel vagy döntik porba a játékokat.
Hogy ne legyen teljesen off, én sokat szórakoztam a magyarításon, és nem zavartak a lefordított helyiségnevek. Legalább magyar, ennek is örülni kell.
Honnan tudom leszedni az SP patchet? (Offline felrakásra.)
A D2 2000 júniusában jött ki ugye és még azért most is elég sokan játszák.Néha még én is felmegyek egy kis hentre.
( elnézést az offért )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
amugy azt a demont kinyirtam
a Quest listában elszürkül az írás ami jelentheti azt is hogy kész a quest, csak senki sem ad ujat
kitakarítottam a parkot
beszéltem Luciussal
elkaptam a 314-est
aztán a nevek átváltottak fehérre kiírja hogy beszélj luciussal de nem áll szoba velem
viszont ha a feladat listát nézem akkor nincs befejezve
azt írja öld meg a cukor falat de nem találom
visszamentem az állomásra hátha ujra el kell menni a parkba és akkor jelenik meg de csak a démonok élednek ujra
Amúgy annak idején a Jagged Alliance 2 forditásánál is erõsen elõjött ez a probléma. Végül opcionálissá tettük a tulajdonnevek forditását, külön be lehet kapcsolni a helységnevek, külön a zsoldosok, külön az egyéb cégek és szervezetek forditását. Persze a forráskód ott már szabad volt, az egyszeri forditó max toolkitet kap.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ezt betudom annak, hogy akkor még "csak" 20 voltam, és jobban lekötött egy játék. Ahhoz képest, hogy most 7 évvel öregebb vagyok, nagyon élvezem. Azt hozzáteszem, hogy még csak LVL8 a karim, kb. 3-4 óra játékkal, de nálam már az nagy szám, hogy eddig leültetett. És úgy érzem még jópár órára képes lesz leszögezni a monitor elé. Úgy néz ki egyedül a Witcher lesz képes ezt a teljesítményt felülmúlni.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD