Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

J gombot nyomd meg, látni fogod milyen célok vannak kitûzve. AP szerintem az Award Point rövidítése. De hogy ezt a jutalom pontot mire lehet költeni, vagy mire jó azt nem tudom. Patch után van ez, azért nem jött elõ eddig.

Egy brutál evoker írhatna már. Ne szenvedjek ma este. De ahogy a hsz-eket számát nézem, sorsom megítéltetett... <#szomoru1>
LeonSilver
Hentelgete, vérengzek.Egyszer csak egy kis ablak felugrott a következõ szöveggel :

Utálom a ládákat
20AP

Ez mi a rák??Nekem pöccs elõtt nemvolt ilyen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jut eszembe: Sétagaloppos energiamágusok/evokerek írjanak, õk milyen képességekkel és fókusztárgyakkal mentek.
Nem semmi! Lehet az a baj nekem, hogy a fókusztárgyaim nem eléggé erõsek. Pedig mindkettõ legendás amúgy, az egyik pedig 3 relikviával moddolt. Viszont lenne egy brutálisabb fegyver, csak a pontosság/accuracy követelménye nekem még magas. Az legalább két szint lenne, vagy olyan cucc ami növelné és akkor tudnám használni. Majd kiokoskodom. De meglepõ, hogy sétagalopp. Nekem kínszenvedés 😊
pluhi
Guardiannel sétagalopp. A repkedõ szem a legnehezebb, azt is odahúztam csörlõvel, aztán stunlock. Többet már nem csinált semmit, csak szétfröccsent.
Kicsit spoileres:

A játék végi pokol nem kicsit durva. 5 unique boss elszórva, idõnként 2 egyszerre, egy halom minion és Isten egészségügyi csomaga se elég. Mindig szellemjárás a síromig és vagy 30-40 halál 😊 Fõellenfélig csak azért nem jutottam el, mert kétszer kifagyott. Szóval újra kezdhettem az írtást. Aztán hagytam a francba, fáradt voltam, meg a kedvem is elment. Majd nekiugrom legközelebb. Valszeg ide már kellenek a 30-as szintû varázslatok. De odáig már nincs sok hátra. Max. csinálok pár rusht a környéken és meg is van. Kb. majd mindegyik boss olyan életerõvel bír, mint a metróalagútban lévõ Démonfõnök. Sõt az egyik õ maga 😄

Viszont a pokol elõtti pálya nagyon hangulatos. Ott aztán lehet xp-t szerezni bõven 😊

A méregsebzést hatásosnak találtam, de a metafizikai alig vesz le a bossokból, én meg erre raktam fõleg. Szipi-szopi. No talán a 30-as tûzes (neve nem ugrik be) varázslat talán rendet tesz. Ha nem akkor 2 óra tuti lesz mire kifekszik mindenki. Én meg korházba megyek, mert a kezem addigra félholt lesz. Már félig kiírtva mindent is ledegradálódott. Pedig bíztam benne tegnap, hogy már indíthatom az elit normál fokozatú mérnökömet. Ez van.
Nemtudjátokhogy van e magyar elite klán? Illetve nincs olyan oldal ahol az összes boss fennt van infóval illetve a drop ratekkel? Köszi!

hen-tes
Nekem dobott valami pisztoly félét, amivel ha rálõttem egy ellenre az átált és a mobokat támadta, persze csak amíg nyomtam a gombot, utána megint jött ellenem, na most ebbõl kettõt is találtam már, de az egyik volt csak unique, a másik valami 30 pénzes vacak :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Windago
Hali.
Nekem is volt ilyen problémám az elején. A hibám az volt, hogy a javítás telepítésekor, futott a lancher. A korai javítás nem jelezte ha nyitva maradt. Sokat szenvedtem vele, végül egy reinstall oldotta meg a dolgot. De ezt azért érdemes késõbbre halasztani (vagy a karaktereket elmenteni).

gabriel2007 - kézikönyvet nem tudok adni sajna, de amiben tudok, segítek, ha kérdezel.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

MrDevil
single-ben is vannak unique cuccok ?

kozelharcosnak is vannak lofegyverek
Engem nagyon idegesítettek a lebegõ gömbök(epenagyúr stb)
aztán feltupíroztam egy démonlasszót,kezemben a 110-es Mesterbárd....
tud valaki jobb taktikát?(persze közelharcban)

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

A fegyvereidet már tudod fejleszteni,persze nem mindegyiket.Ha berakod az aktuális cuccot,akkor kiírja,hogy mit kér hozzá.Ha nem jelenik meg egy piros felirat:Kevés a tapasztalatod !Akkor fejleszthetõ.Póbáld ki.LVL.21.Pengemester😊

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

Kori
Sp

a nanomomühelyben a fegyvereket hányas szinttöl tudom fejleszteni?

karim 13-as Blademaster

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

vedd meg a játékot az sokat segít

Az ablak üres és fekete ilyen dos parancssor ablakocska de egyébként ez csak 1 röpke pillanatig látható aztán tovaszáll:S
Segítséget szeretnék kérni. Az egéssz úgy néz ki hogy elindítom a launchert és nem ír ki értelmes szöveget csak azt írja hogy hiányoznak a feliratok onnan. Ez még magában véve semmi különös. Az igazi problémám az az hogy amikor elindítanám a játékot akkor hirtelen kidob egy ilyen kis fekete ablakkal. Valaki pls írjon valami értelmes mondatot amivel segíteni tud:S... Már 3 gépen próbáltam és eggyiken sem megy. (KREKK meg minden megvolt de semmi hatás:S)
hen-tes
Tényleg idegesítõ.. nekem 3 gb memoriával fagyott ki reggel, pedig még a patchet is felraktam. :C

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lol már... nekem fekete-fehérré változott a játék. 😛 <#nemtudom> Kicsit rosszabb lett a game a patch-el. Több a bug.
ElfQT
OK, a filelist.xml alapján amiket írt belemásoltam így jobbnak néz ki. Köszi!

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Az alkönyvtárból a Data könyvtárba be kell másolni?

A "paksu_na_europe" könyvtárban lévõket is bemásoltad?

BattleTag: zydar#2910

ElfQT
Megcsináltam a patchelésre leírtakat... Mindenfelé hiányoznak szövegek, meg más szövegek vannak mint lenniük kéne... Másnál nem volt ilyen?

zee21
blademasternél meg : 2:3 stamina willpower vagy fordítva és minden 5. szintlépésnél mindegyiket strenghre vagy nemtom magyarra hogy fordították(kitartás :S) és ugy jo lesz vagyis nekem jo

www.818clan.eu

Mr Hyde
nem

gabriel2007
Szia!
Én is köszönném a kézi könyvet, ha lehetne küld el magyarul, mert a letöltõ ami volt írva az nem megy nekem.
A játék jó, s van olyan dolog amit nem mindig értek miért van úgy ahogy.
Köszönettel: Gábriel

Üdv Mindenkinek!

Ma már másodszor fagy ki "a windowsnak kevés a memória" címszóval. Remélem ezen mihamarabb javítanak, mert kezdek kicsit ideges lenni a folyamatos teljes szakasz újrakezdések miatt.

ElfQT
Köszi.

Én ha beírom ide "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" hogy "patch", ezután kihoz egy üres oldalt (a forum oldal, csak 0 darab bejegyzéssel). IE és FF alól is.
Más elõforduló szavakra is ugyanezt csinálja.

Illetve a "OFF, SPAM, WAREZ, UGYANAZON KÉRDÉSEK 1000X, IDIÓTIZMUS STB. -> KATT IDE!" az tök üres (fehér) oldalra visz, az normális?

Kori
köszi mindenkinek a segítséget megtaláltam

Windago
Nálam mûködik, nálad lehet a hiba.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

ElfQT
Ismert jelenség, hogy nem megy a keresés? (
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:") Vagy csak nekem nem megy? Ez eléggé használhatatlanná teszi a fórumot 😞

Igen, kb így jó elosztani, én szinte mindent a willpowerre adtam, és nagyon kellett volna sok pont az staminara, mert a cuccok kérik. Néha-néha mehet az erõre, mert van hogy abból is kell, de nekem még nem volt olyan hogy kevés lett volna. A pontosság meg teljesen fölösleges neki.

Kori
köszi máris keresem

Tudtok tanácsot adni energiamágus pontelosztásban?
Szintlépéskor 4:1, néha 3:2 arányban mana:élet, a pontosság és az erõ ennél a karakternél teljesen felesleges, nem?
Kori, nem mindegy, hogy hol beszélsz Lucius-szal. Ne a Csokiparkban, ne az ostromlott állomáson, hanem ahol nyugi van, és a sínek mellett áll, ott szólítsd meg.
PiszkosFred
Ezt senki sem tudhatja. A kovetkezo 2-3 content-patch majd megmutatja az utat, hogy jo iranyba halad e dolog, vagy nem. Ha nem, akkor 2-3 ev es meg a servereket is lelovik 😊 Ha igen, akkor boven lesznek meg emberek 5 ev mulva is. De ehhez kell meg rakas uj dolog a jatekba, olyan, amiert lehet (es kell is) kuzdeni. (marhanehezen elerheto max szint, nehezen megszerezheto, de eleg szep szamu set itemek, uj zonak, olyan feladatok, amelyek megkovetelik a partykat, azon belul is a komolyabb osszjatekot, stb. Es persze mindezek elott, a netes jatek - kezelofeluletet, trade lehetoseget, LFG dolgokat, stb - felhasznalobaratabba valo tetele) Szal ha jol csinaljak, lehet ebbol meg akar hosszu tavon is valami.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Windago
Hát a polcomon 😉
Most komolyan, a D2 megjelenésekor ki gondolta volna, hogy ennyire maradandó lesz? És ki tudja, talán a Hellgate is a játékosok nagy kedvence lesz, elvégre úgyis õk emelik fel vagy döntik porba a játékokat.

Hogy ne legyen teljesen off, én sokat szórakoztam a magyarításon, és nem zavartak a lefordított helyiségnevek. Legalább magyar, ennek is örülni kell.

ElfQT
Ja és a logo alatti linken se látszik semmi, ez szándékos?

ElfQT
Nem megy a keresés...
Honnan tudom leszedni az SP patchet? (Offline felrakásra.)

LeonSilver
Minden rósszmájúság nélkül azért én arra kíváncsi leszek, hogy hol lesz a Hellgate cirka 7.5 év múlva ... 😉
A D2 2000 júniusában jött ki ugye és még azért most is elég sokan játszák.Néha még én is felmegyek egy kis hentre.

( elnézést az offért )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kori
hát valoszinü az lesz mert végig jártam mindkét állomást de egyiken sem tudok senkivel beszélni
amugy azt a demont kinyirtam
a Quest listában elszürkül az írás ami jelentheti azt is hogy kész a quest, csak senki sem ad ujat

PiszkosFred
Amikor a Lucius mellett spawnolo demont kinyirod, mint feladatot, akkor asszem ezzel vegeztel is. Probalj meg visszamenni az allomasra, es ott beszelni veluk ujra, mert elvileg a kovetkezo - szinten orult 😊 - terve mar mas helyszinre szolit majd. Ha minden kotel szakad, dobd el a kvesztet, es vedd fel ujra. Neha segit egy-egy bugnal.

Kori
namost amit leírtál azt pontosan végig csináltam
kitakarítottam a parkot
beszéltem Luciussal
elkaptam a 314-est
aztán a nevek átváltottak fehérre kiírja hogy beszélj luciussal de nem áll szoba velem
viszont ha a feladat listát nézem akkor nincs befejezve

azt írja öld meg a cukor falat de nem találom

visszamentem az állomásra hátha ujra el kell menni a parkba és akkor jelenik meg de csak a démonok élednek ujra

pluhi
Mi az, hogy hajlandó? Profi forditó, azt fordit, amit eléraknak. Jó pénzért.
Amúgy annak idején a Jagged Alliance 2 forditásánál is erõsen elõjött ez a probléma. Végül opcionálissá tettük a tulajdonnevek forditását, külön be lehet kapcsolni a helységnevek, külön a zsoldosok, külön az egyéb cégek és szervezetek forditását. Persze a forráskód ott már szabad volt, az egyszeri forditó max toolkitet kap.
PiszkosFred
...es ami kifejezes szerintuk valami azsiai ragcsalot jelent 😊

azert van egy csomo helysegnev, amit orszagonkent masnak hivnak. csak hogy usa-nal maradjunk: nem magyarorszag, hanem hungary
Hm! jogos😊

bélanéni
... persze az egy másik mûfaj, az nem a "lootolásról" meg a tápolásról szól.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Én nem élveztem jobban a D2-t, na jó talán egy kicsit <#zavart1>
Ezt betudom annak, hogy akkor még "csak" 20 voltam, és jobban lekötött egy játék. Ahhoz képest, hogy most 7 évvel öregebb vagyok, nagyon élvezem. Azt hozzáteszem, hogy még csak LVL8 a karim, kb. 3-4 óra játékkal, de nálam már az nagy szám, hogy eddig leültetett. És úgy érzem még jópár órára képes lesz leszögezni a monitor elé. Úgy néz ki egyedül a Witcher lesz képes ezt a teljesítményt felülmúlni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Egyébként no offense komolyan, minden tiszteletem azoké akik egyáltalán hajlandóak lefordítani a gammákat, de a helyiségneveket nem kell-szerintem.