Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beállsz középre magadra vonod a mobsereget pörögsz irtasz
igaz van már egypár sírkövem (1 páya 0, 2 páya 2, 3 pálya felénél vagyok ugy kb 10)
ami eddig számomra egy kicsit negatívum, de bízom benne ez azért változik bár nem sok reményt fûzök hozzá az a helyszínek azonossága
minden alagut minden szerelöakna tök egyforma ugyanott a ládák a lejárok átjárok beomlások
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
nagyon uncsi tud lenni benne a sok futás :S meg Pengemesterrel elég rossz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Illetve mit érdemes nõvelni: 8 Pontosság, 40 Erõ, 18 Állóképesség, -14 Akaraterõ ( Ha 309 Egészségpont, 154 Energia )???
Köszönettel: Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Eddig 2 hibával találkoztam. Egyik a beragadás - /stuck parancs megoldja - a másik az memória kifogyás ami érdekes 2G ram mellet (bár 3G javasolt a progihoz).
Mondjuk a küldik felvételénél nem csak eszetlenül nyomkodom a tovább gombot hanem elolvasom hogy mit kell csinálni <#hehe>#hehe>.
"vessetek a mókusok közé" :)
vagy az a lényeg minél jobb páncélod legyen és tök mindegy hogy mi a neve?
A Temple állomáson vagyok és az egyik Quest-el kapcsolatban lenne kérdésem
el kell menni Aldwich-be megoldani egy feladatot de mikor belépek csont sötét van nem látok semmit merre menjek, jött két mob kinyirtam aztán állok
van valamilyen lámpa vagy fényforrás amit lehet használni?
vagy mit kell csinálni?
Mondom ezt úgy, hogy egy karakterrel sem vittem még végig a játékot. Sõt, talán ez még inkább alátámasztja az érzéseimet, hogy egyik sem tudott lekötni legalább a 30. szintig..
Ennek ellenére játszjató, élvezetes is. Azonban most, hogy tegnap a végére értem és elkezdtem NM fokozatban, már alig van meg a varázsa. És ez köszönhetõ annak, amiket fentebb írtam. Pedig szeretnék játszani vele, sõt új karaktert is indítani, de attól tartok egyszerûen nem éri meg beleõlni az idõt. Mind1. Átgondolom még, de nem állok messze attól, hogy én is beálljak azok sorába, akik kijelentették: bukás a program. Kezdem én is elhinni. Sajnos.
Kedvem sincs leírni mik azok a hibák és egyebek amik ismét, vagy újszerûen elõjöttek. És valóban: - Ezért még fizetni? Hol élnek ezek, te jó ég! Roper ennyire szarban van? Ennyire kell a zsé? Hát akkor tegyen is le olyat az asztalra, amiért hajlandó lesznek az emberek fizetni. Mert ez nem az. Nem mondom, hogy megbántam a vételt, mert valahol azért van benne abból a jóból amit a diablo adott. Csak mint írtam, ez ahogy haladok egyre elõrébb úgy fogyatkozik, zsugorodik össze és a végén lehet, hogy egy kurva nagy uninstall lesz a vége...
# 1. Hellgate: London - Namco/EA
# 2. Hellgate: London Collectors Edition - Namco/EA
# 3. Half Life 2: Episode 2 The Orange Box - Valve/EA
# 4. Age of Empires III: Asian Dynasties - Microsoft
# 5. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
# 6. Nancy Drew: Legend Of The Crystal Skull - Her Interactive
# 7. Flight Simulator X: Acceleration - Microsoft
# 8. World Of Warcraft - Blizzard
# 9. The Witcher - Atari
# 10. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Ötlet? Köszi mindenkinek.
Üdv Mindenkinek!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha jól értem egy idõre immunissá tehet az ellenfél összes támadására. Jómagam még nem láttam fegyón, nem próbáltam.
Shield Overload: pajzs elleni sebzés szorzó. Ötszörösen sebez, amig van pajzs a mobon.
NRG consumption: ez a fegyók nem szórnak, ezért be kellett valamit épiteni folyamatos tüzelés ellen. Úgy oldották meg, hogy idõvel csökken a sebzés folyamatos tûz mellett. Ezt mutatja a kis fogyó csik a jobb oldalon a célkereszt mellett. Azt hiszem 25%-ig esik vissza a sebzés, ha a csik elfogy. Na a fogyás mértékét csökkenti ez a stat.
Hmm kössz az infót, ezt nemtudtam. De azért kicsit fura, hogy a pokolba lévõ neves Bossok, dobnak 20 palládiumot, azt annyi, annak ellenére, hogy azért nem olyan egyszerû leverni õket.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A szavak jelentését tudom, csak azt nem, hogy mire vonatkoznak.
Szóval szeretném megkérdezni, ezek mit tesznek játékban:
Stop Strength: 25 - ?
Shield Overload: 400% - ez rám van negatív hatással (túltöltés - 4x lassabban tölti vissza a pajzsomat?), vagy az ellenre? Ha ellenre, nála milyen hatást fejt ki?
Nrg Consumption: -13 - minden spell ennyivel kevesebb manába kerül?
És nem tudom, hogy bug-e vagy sem, de az a 3%-os villámgömbök szerintem jóval több, mert marksmannel nem lõttem 11%-os eséllyel annyiszor critet, mint ezzel a villámokat. Majdnem minden szörnynél 1x ellövi...
Van itt olyan emberke, akinek lenne kedve multiban játszani?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Árnyvadász: Köszi az infokat. Ívek serege nekemis volt egy tárgyból, kipróbáltam single targetre, és aztvettem észre, hogy kb ugyanúgy sebez (akkorát), mint a korbács, így nem is használtam tovább. Nemtudtam, hogy több ellenfélnél többfelé oszlik. Így biztos jó, majd még kipróbálom.
Így volt pokoltüzem is, na az nekem nemjött be, de nem lövöm le neked a poént, majd mondd el, hogy neked mi a véleményed/tapasztalatod róla.
Amivel manát szívsz el kék csíkok segítségével. Na az alá oda van írva, hogy mana regeneráció második szinttõl 20%-kal gyorsítva, majd 40%, 60%, stb...
A mérgvarázslatok szerintem hatásosak. A legelsõ egy szellemlényt ereszt el, mely vagy azonnal megöli az áldozatot, vagy megfélemlíti és menekülni kezd.
A második egy pajzs, amennyiben megütnek, vagy hozzád közeledik vki, akkor aktivizálódik és a mérgezõ élõlények, melyek a pajzsot alkotják megtámadják azt. Amolyan méhraj szerûen.
A harmadik lényegében egy eldobható méregfiola, ami területen sebez kis ideig, de nagy hatótávja és viszonylag magas sebzése miatt, no meg hamar újratöltõdik, azaz használható, érdemes megfontolni.
Ezek a méregvarázslatok és a csontos (démongerinc pl.) igen jók én nem csalódtam bennük, pedig sok pontot nem is raktam rájuk. Nekem a metafizikai varázslatok jöttek be leginkább.
Pokoltûzre kiváncsi leszek, ettõl várom a megváltást ma este 😊
Most sikerült végigvinni a játékot. 29 es lett az Evokerem a végére.
Nem mondanám, hogy gyaloggalopp volt, de nemis volt annyira nehéz.
Skillek amiket legtöbbet használok: Villámmezõ, lángszilánkok az aoe-ra.
Életszívás --> Nemigazán halok, kivéve ha 1shottolnak, azt meg eddig csak a fõfõboss tette. Brom átka. Néha félelem szava, túlvilág. A két fókusz természetesen megvan. Lehet énvagoyk a béna, de holvan az evokernek manaregen skillje? (vhol olvastam itt)
Single targetre pedig a metafizikus korbács.
Elsõ karakterem amit kezdtem, meg nemis nagyon követtem a játékot, csak mikor kijött gondoltam, hogy kipróbálom, és mivel régen elég sokat diabloztam, lekötött a játék, és végigvittem. Kicsit szerintem félre lett fejlesztve a kicsike, de azért nem lett gyenge. Pár pontot eltudnék rakni máshova most így utólag.
A Vége elég nehéz volt szerintem. Az 5 bossz közül a 2 melee-snek nagyon sok élete ven, és kicsit uncsi leverni. A Szem meg eszméletlet genyó, nagyon gáz leverni.
A végén Sydunai (asszem így hívták) hát elég érdekes szerintem. Elég sokszor 1 ütésre leütött, ami egy kicsit idegesítõ volt, de végülis meghalt.
Utánna gondoltam farmolok kicsit, letoltem az 5 boss-t újra (hát kb semmit nem dobtak 2xorra...) Másodikra a bossnál már nem haltam annyit - kb 3szor - de az legalább dobott pár dolgot.
Aki evokerrel van, és nagyobb szinten van (30+) az írhatna még véleményt, hogy milyen skilleket használ, és aki a csontos meg a mérgezõs ágakra rakta a pontokat, írhatna pár dolgot róla, hogy mennyire használható. A pokol tüzérõl, meg ívek seregérõl is jöhetne pár info 😊
Köszi
A maxolt Carnagornak ( max idézõkörrel) 5000+ a hp míg a maxolt görbének 1400+ ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A lényeg, hogy a Carnagort kel nyomni és hozzá a Felbõszítést valamint fontos az Idézõkör.Kell egy kevés a Vérkötelékre és van az a Tulvilág nevü izé amivel a hullákból tudja magát gyógyitani az ember.NA az is kell.
Nekem 22-es az idézõ és hát nekem szinte semmi dolgom sincs.
Van egy darab tûzelementálom és egy viharelementál ( tárgyból) ezeknek ugyan kicsi az életerejük és keveset is sebeznek viszont egy pillanat alatt idézhetõ és az ellent figyelmét elvonni kiváló!!
A méregvarázslatok közti méregpáncél, na az magas szinten is igencsak használható. A körülötted forgó rajból, kivállnak ezek a méregszitakötõk (jobbat nem tudok erre) és aki besebzett vagy közel van, azt igencsak hamar leszívják. Csak ezek a bossok dugig vannak életerõvel. Metafizikus korbács meg korrekt képesség, fõleg az alatta lévõ lvl25-ön megtanulható sebzésbónusszal és több ellenfélre is kiterjesztett sebzéssel, csak vmi miatt a fõbossokból alig vesz le. Ezért gondolom, hogy még jobb fókusztárgyakat kéne találnom, amitõl a sebzésem is felmenne. De a játék közepe óta használom a két legendásomat, fel is túrboztam amíg engedte a nano padon, meg külön az augmentex 3000 (ha nem is így írják, szóval biztos tudjátok) készüléken, no meg relikviák is vannak.
Igazából csak ez a pokol pálya ami kiakaszt, és azon belül is a bossok. Többiek hellyel közzel hullanak, mint a legyek 😊
10-es szintig szinte mindig a lila bogyókra adtam, csupán 1-2-t a manaregenerációra. 10-es szinttõl jöhet a lila ostor (bocs, munkahelyen nem tudom megnézni a pontos nevét), meg amikor nem tudsz pontot adni rá (van egy szint, talán a 13-as, ahol 14-esnek kell lenned, hogy a köv. pontot rárakhasd), akkor megint a manaregenerációra.
Szintlépésenként meg 4:1, vagy 3:1 arányban osztozom a mana:élet között.
Harcok elõtt messzirõl megküldöm a dögöket a lila bogyókkal, az kb. a felét leszedi a csoportnak, utána meg az ostorral rohadt messzirõl pár másodperc alatt elhullanak egyesével. A nagy mana regenerációnak köszönhetõen szinte sosem megyek le nullára.
Bár szinte mindig multiban játszom, így bossoknál sincs sok gond, messzirõl támogatom az éppen aktuális társat.
Az Award Point is érdekelne, mit lehet kezdeni vele, mert teljesítettem már vagy hármat-négyet, de semmi hasznát nem vettem még.
\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"