Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
én pengemesterrel vagyok és sztem nagyon élvezetes
beállsz középre magadra vonod a mobsereget pörögsz irtasz
igaz van már egypár sírkövem (1 páya 0, 2 páya 2, 3 pálya felénél vagyok ugy kb 10)
ami eddig számomra egy kicsit negatívum, de bízom benne ez azért változik bár nem sok reményt fûzök hozzá az a helyszínek azonossága
minden alagut minden szerelöakna tök egyforma ugyanott a ládák a lejárok átjárok beomlások

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

CarajoEsp
Sziasztok. egy olyan kéréssel fordulnék itt valakihez, hogy tegnap feltettem a játékot, és meglepõen érdekesek a kinti textúrák. Proudukálja mindezt, még a Patch feltétele után is. Arra kérnék valakit, hogy rögtön a játék legelejérõl, ha tu, akkor Nagyon Magas Textúra mellett lõjön el Screent, hogy lássam mindenkinek ugyan olyan érdekesek-e a textúrák(alacson felbontásuak kültéren). A másik a karakterkészítõ képen, ha minden igaz akkor a kari mögött van egy telefonfülke. Én érdekes ezt nem látm a textúra tiszta sötét. Ezt minden Nvidia driverrel csinálja, már az összes létezõ forumot végignéztem és semmi használható ötlet. Szóval ,ha valaki be tud nyomni a legelejérõl egy nagy felbontású Shotot azt megköszönöm😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

van vmi ló benne ? 😄
nagyon uncsi tud lenni benne a sok futás :S meg Pengemesterrel elég rossz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gabriel2007
<#violent>Csak egy kérdés, ha valaki 15. Pengemesterként játszik, akkor az olyan kézi gépfegyvert amin Mérnök, Mesterlövész, Mágus stb. lehetõsége van lehet e valahogy használatra tenni a Pengemesternek, vagy érdemes szétszerelni?
Illetve mit érdemes nõvelni: 8 Pontosság, 40 Erõ, 18 Állóképesség, -14 Akaraterõ ( Ha 309 Egészségpont, 154 Energia )???
Köszönettel: Gábriel

Üdv Mindenkinek!

Hello én is most tervezem a megvételét, a játéknak, megmondom neked öszintén sokmindenben egyetértek veled a 2990-es hozzászólásodban, csak tudod mi a szomorú? A hellgate london még torony magasan vezet egy csomó játékkal szeben grafika, stb minden olyan tekintetben amiket leírtál, ennél csak sokkal silányabbak vannak, jó blizzard kivétel, de én akkor is azt mondom legalább 2 éve nem élveztem ennyire játékot, és meg is szeretném venni majd multiba nyomni neten a dibalóhoz is isszony mennyiségû patch jött ki és még most is játszanak vele, úgyhogy ha gondolod akkor 8000 ezerért meveszem tõled így csak 4-et buktál...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Nyugis
naggyon köszönöm!!!!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Nyugis
valaki betudná linkelni a teljes ACT 5ig a térképet?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Árny/Kori

Eddig 2 hibával találkoztam. Egyik a beragadás - /stuck parancs megoldja - a másik az memória kifogyás ami érdekes 2G ram mellet (bár 3G javasolt a progihoz).
Mondjuk a küldik felvételénél nem csak eszetlenül nyomkodom a tovább gombot hanem elolvasom hogy mit kell csinálni <#hehe>.

"vessetek a mókusok közé" :)

gabriel2007
a kép valahogy nem ment a szöveghez, sajna..

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Üdv ! ezzel próbálok neki a csatának, talán sikerül....:-)

Üdv Mindenkinek!

Kori
kérdezném hogy van jelentösége a full szetteknek
vagy az a lényeg minél jobb páncélod legyen és tök mindegy hogy mi a neve?

Kori
köszi meg fogom nézni

Elvileg akitõl a küldit felvetted, attól vehetsz el egy lámpás fejvédõt. Mintha nekem úgy rémlene, akkor lesz aktív a küldi, ha kiveszed a kelléktárából ezt a felszerelést. De lehet nélküle is aktív. Beszélj vele újra, aztán vedd el tõle a cuccost. Remélem nem bug. Be is baszna még ez is 😊
Azt hiszem az az a szint, ajol kapsz a quest felvételénél egy sapit. Ilyen lámpák vannak rajta, arra a szintre használd azt.

Kori
SP

A Temple állomáson vagyok és az egyik Quest-el kapcsolatban lenne kérdésem
el kell menni Aldwich-be megoldani egy feladatot de mikor belépek csont sötét van nem látok semmit merre menjek, jött két mob kinyirtam aztán állok
van valamilyen lámpa vagy fényforrás amit lehet használni?
vagy mit kell csinálni?

pluhi
Azt az interrupt csinálja, ha igaz (pillanatra hátrahõkölnek).
stop strenght az szerintem vagy megallitja egy rovid idore az ellenfelet vagy pedig lelassitja kicsit
Sajnos kezdek veled egyetérteni😞
Mondom ezt úgy, hogy egy karakterrel sem vittem még végig a játékot. Sõt, talán ez még inkább alátámasztja az érzéseimet, hogy egyik sem tudott lekötni legalább a 30. szintig..

Örülök neki, de attól tartok pünkösdi királyság lesz belõle.
Nem tudom, nem tudom. Nem tudom megérteni miért így kellett ezt megprogramozni. Tényleg létezik, hogy a Blizzard ma az egyetlen olyan cég aki minõségi játékokat ad ki? Roper-ék megpróbálták ez rendben is van. De egyszerûen annyira igénytelen az egész és tele van mindenféle idegesítõ hibával, koncepciónélküliséggel. Dizájnügyileg is vmi botrányos.

Ennek ellenére játszjató, élvezetes is. Azonban most, hogy tegnap a végére értem és elkezdtem NM fokozatban, már alig van meg a varázsa. És ez köszönhetõ annak, amiket fentebb írtam. Pedig szeretnék játszani vele, sõt új karaktert is indítani, de attól tartok egyszerûen nem éri meg beleõlni az idõt. Mind1. Átgondolom még, de nem állok messze attól, hogy én is beálljak azok sorába, akik kijelentették: bukás a program. Kezdem én is elhinni. Sajnos.

Kedvem sincs leírni mik azok a hibák és egyebek amik ismét, vagy újszerûen elõjöttek. És valóban: - Ezért még fizetni? Hol élnek ezek, te jó ég! Roper ennyire szarban van? Ennyire kell a zsé? Hát akkor tegyen is le olyat az asztalra, amiért hajlandó lesznek az emberek fizetni. Mert ez nem az. Nem mondom, hogy megbántam a vételt, mert valahol azért van benne abból a jóból amit a diablo adott. Csak mint írtam, ez ahogy haladok egyre elõrébb úgy fogyatkozik, zsugorodik össze és a végén lehet, hogy egy kurva nagy uninstall lesz a vége...
USA top 10😊
# 1. Hellgate: London - Namco/EA
# 2. Hellgate: London Collectors Edition - Namco/EA
# 3. Half Life 2: Episode 2 The Orange Box - Valve/EA
# 4. Age of Empires III: Asian Dynasties - Microsoft
# 5. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
# 6. Nancy Drew: Legend Of The Crystal Skull - Her Interactive
# 7. Flight Simulator X: Acceleration - Microsoft
# 8. World Of Warcraft - Blizzard
# 9. The Witcher - Atari
# 10. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts

Jobbklikk.
Hol kell aktiválnom az orákulumot? Az infóban nekem nem ír semmit, lehet bug-os ott a játék, de csak annyi van,hogy aktiváljam.
Mikor arrafelé jártam, a páncélom nagyon gyenge volt, mert nem esett soha semmi használható, de a fegyvereket folyamatosan fejlesztettem, így nem nagyon volt gondom. A két kardon kívül mást nem használtam, és lvl 20 alatt a Surge of Resto.-n kívül csak a dual wielden volt 1 pont kiosztva, a többi skillre nem is raktam pontot (nem akartam elszúrni a karit). Igy is probléma nélkül haladtam.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

gabriel2007
Üdv! Játszik valaki Pengemestert ( most 14 ) mert kérdés: A Milleniumi csatában mi a legjobb módja a nagy szörnyek elpusztításának, ( 3 már sikerült, s 2 elhárítót bekapcsolni, de még 3 kell) Van jó kis elektromos kard, és elektromos ágyú ami csak 10 m re jó.
Ötlet? Köszi mindenkinek.

Üdv Mindenkinek!

nekem dx10 alatt már a karaktert sem jeleníti meg, pedig dx9 alatt minden maxon és bekapcsolva ami csak lehet és folyamatosan 60 fps, de a dx10 alat nem érzi ultimate vista van ja és a kártya hd 2900xt 1024 ddr4
valaki játszik itt ati kártyával dx10-be? nekem hd2900xt-vel textúrahibás villog játszhatatlan

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

pluhi
Amúgy szerintem, amit a német oldalon irtak az marhaság. Ez a stop str valszeg csak az immobilizáló affixel párban található, annak az erõssége, hogy leköti õket, vagyis a proc valószinûségét nyomja. De csak találgatok.
pluhi
Stop strength: a neten is csak ezt találtam rá: "Ermöglicht es, immun gegen sämtliche Angriffe des betroffenen Gegners zu werden"
Ha jól értem egy idõre immunissá tehet az ellenfél összes támadására. Jómagam még nem láttam fegyón, nem próbáltam.
Shield Overload: pajzs elleni sebzés szorzó. Ötszörösen sebez, amig van pajzs a mobon.
NRG consumption: ez a fegyók nem szórnak, ezért be kellett valamit épiteni folyamatos tüzelés ellen. Úgy oldották meg, hogy idõvel csökken a sebzés folyamatos tûz mellett. Ezt mutatja a kis fogyó csik a jobb oldalon a célkereszt mellett. Azt hiszem 25%-ig esik vissza a sebzés, ha a csik elfogy. Na a fogyás mértékét csökkenti ez a stat.

Hmm kössz az infót, ezt nemtudtam. De azért kicsit fura, hogy a pokolba lévõ neves Bossok, dobnak 20 palládiumot, azt annyi, annak ellenére, hogy azért nem olyan egyszerû leverni õket.
PiszkosFred
Valaki irta korabban, hogy elvileg minden boss ket loot-tablaval rendelkezik. Egyik, a komolyabb cuccokal csak egyszer aktiv, amikor eloszor olod meg. Amikor visszamegy hozza hogy ujra lepofozd, akkor mar a masodik, picivel gyengebb loot-tablabol kapod a dolgokat. Ezert van az, hogy azok a (mini/nem-mini)bossok, akikkel eloszor talalkozol, altalaban szebben muzsikalnak loot szempontjabol, mint akiket farmolsz. Persze a farmolt bossok lootjai sem rosszak 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Marksman és Engineer után indítottam egy summonert, lvl 6-on ez esett:

A szavak jelentését tudom, csak azt nem, hogy mire vonatkoznak.
Szóval szeretném megkérdezni, ezek mit tesznek játékban:

Stop Strength: 25 - ?

Shield Overload: 400% - ez rám van negatív hatással (túltöltés - 4x lassabban tölti vissza a pajzsomat?), vagy az ellenre? Ha ellenre, nála milyen hatást fejt ki?

Nrg Consumption: -13 - minden spell ennyivel kevesebb manába kerül?

És nem tudom, hogy bug-e vagy sem, de az a 3%-os villámgömbök szerintem jóval több, mert marksmannel nem lõttem 11%-os eséllyel annyiszor critet, mint ezzel a villámokat. Majdnem minden szörnynél 1x ellövi...

Hiho!

Van itt olyan emberke, akinek lenne kedve multiban játszani?

Jól értem, hogy az alap mana regenerációhoz ad a power drain? Vagy csak a skill használata közben töltõdik gyorsabban a mana?

Az meg ugye nemsok van 😊
LeonSilver
Nem rossz a pokoltûz csak annnyi a gond vele, hogy nyugodtan ácsorgó távoli mobokra lehet használni mivel vagy 5-6 mp mire a spell eldurran.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

tibur55: jahh azt vágom 😊 de vki manaregen aurát írt asszem, na mindegy, lehet hogy félreolvastam.

Árnyvadász: Köszi az infokat. Ívek serege nekemis volt egy tárgyból, kipróbáltam single targetre, és aztvettem észre, hogy kb ugyanúgy sebez (akkorát), mint a korbács, így nem is használtam tovább. Nemtudtam, hogy több ellenfélnél többfelé oszlik. Így biztos jó, majd még kipróbálom.

Így volt pokoltüzem is, na az nekem nemjött be, de nem lövöm le neked a poént, majd mondd el, hogy neked mi a véleményed/tapasztalatod róla.
"Lehet énvagoyk a béna, de holvan az evokernek manaregen skillje? (vhol olvastam itt)"

Amivel manát szívsz el kék csíkok segítségével. Na az alá oda van írva, hogy mana regeneráció második szinttõl 20%-kal gyorsítva, majd 40%, 60%, stb...
Ívek seregét én egy fókusztárgy +1 Ívek Serege miatt kaptam meg, de elmondhatom, hogy igen jó képesség. Több villámszál lövel ki, melyek, ha egy ellenfél van a közelben mind arra összpontosulnak. Azonban ha többen vannak, a szálak megoszlanak és így több sebzõdik egyszerre. Hatásos varázslat, azonban ha erre akarsz rakni, akkor legalább 3 pontot kell az ezt megelõzõ villámvihar (tudni fogod melyik, lehet nem pont így van megnevezve) képességre rakni. Ha jól emlékszem.

A mérgvarázslatok szerintem hatásosak. A legelsõ egy szellemlényt ereszt el, mely vagy azonnal megöli az áldozatot, vagy megfélemlíti és menekülni kezd.

A második egy pajzs, amennyiben megütnek, vagy hozzád közeledik vki, akkor aktivizálódik és a mérgezõ élõlények, melyek a pajzsot alkotják megtámadják azt. Amolyan méhraj szerûen.

A harmadik lényegében egy eldobható méregfiola, ami területen sebez kis ideig, de nagy hatótávja és viszonylag magas sebzése miatt, no meg hamar újratöltõdik, azaz használható, érdemes megfontolni.

Ezek a méregvarázslatok és a csontos (démongerinc pl.) igen jók én nem csalódtam bennük, pedig sok pontot nem is raktam rájuk. Nekem a metafizikai varázslatok jöttek be leginkább.

Pokoltûzre kiváncsi leszek, ettõl várom a megváltást ma este 😊
Bocs ha Spoilert írtam az elõbb, nemakartam.
Hello.

Most sikerült végigvinni a játékot. 29 es lett az Evokerem a végére.
Nem mondanám, hogy gyaloggalopp volt, de nemis volt annyira nehéz.

Skillek amiket legtöbbet használok: Villámmezõ, lángszilánkok az aoe-ra.
Életszívás --> Nemigazán halok, kivéve ha 1shottolnak, azt meg eddig csak a fõfõboss tette. Brom átka. Néha félelem szava, túlvilág. A két fókusz természetesen megvan. Lehet énvagoyk a béna, de holvan az evokernek manaregen skillje? (vhol olvastam itt)

Single targetre pedig a metafizikus korbács.

Elsõ karakterem amit kezdtem, meg nemis nagyon követtem a játékot, csak mikor kijött gondoltam, hogy kipróbálom, és mivel régen elég sokat diabloztam, lekötött a játék, és végigvittem. Kicsit szerintem félre lett fejlesztve a kicsike, de azért nem lett gyenge. Pár pontot eltudnék rakni máshova most így utólag.

A Vége elég nehéz volt szerintem. Az 5 bossz közül a 2 melee-snek nagyon sok élete ven, és kicsit uncsi leverni. A Szem meg eszméletlet genyó, nagyon gáz leverni.

A végén Sydunai (asszem így hívták) hát elég érdekes szerintem. Elég sokszor 1 ütésre leütött, ami egy kicsit idegesítõ volt, de végülis meghalt.

Utánna gondoltam farmolok kicsit, letoltem az 5 boss-t újra (hát kb semmit nem dobtak 2xorra...) Másodikra a bossnál már nem haltam annyit - kb 3szor - de az legalább dobott pár dolgot.

Aki evokerrel van, és nagyobb szinten van (30+) az írhatna még véleményt, hogy milyen skilleket használ, és aki a csontos meg a mérgezõs ágakra rakta a pontokat, írhatna pár dolgot róla, hogy mennyire használható. A pokol tüzérõl, meg ívek seregérõl is jöhetne pár info 😊

Köszi
LeonSilver
Nem rossz a térizé csak kevés a hpja egy kicsit.
A maxolt Carnagornak ( max idézõkörrel) 5000+ a hp míg a maxolt görbének 1400+ ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A Carnagor nagyon táp valóban, bár én a húspajzs ágat nyomom. Összerántja a mobokat + még hp-t is regenerál, szinte megölhetetlen. Igaz az idézõm még csak lv 16, de eddig könnyebben haladok vele mint a guardianommal. 20-tól pedig kiváncsi vagyok a térgörbítõre, valószínûleg õt kimaxolom.

LeonSilver
Pedig idézõvel tényleg sétagalopp az egész.
A lényeg, hogy a Carnagort kel nyomni és hozzá a Felbõszítést valamint fontos az Idézõkör.Kell egy kevés a Vérkötelékre és van az a Tulvilág nevü izé amivel a hullákból tudja magát gyógyitani az ember.NA az is kell.
Nekem 22-es az idézõ és hát nekem szinte semmi dolgom sincs.
Van egy darab tûzelementálom és egy viharelementál ( tárgyból) ezeknek ugyan kicsi az életerejük és keveset is sebeznek viszont egy pillanat alatt idézhetõ és az ellent figyelmét elvonni kiváló!!

Pont azért kell elõször a pajs, hogy túléljem a viharfelhõ idézését. Az is csak egy helyben állva mûködik, de idézés közben nem nagyon lehet szaladgálni. 😊 Méreg ágat nem fejlesztettem, de a a pajzs megéri, lehet addig felnyomom.

A +25%-os skill az tényleg jó, csak az a gáz, hogy egyhelyben kell állni ahhoz, hogy aktív maradjon. A viharfelõ szintén klassz dolog, csak mire megidézem, addigra levernek 😊 Viszont ez az energiapajzs valahogy elkerülte a figyelmem. Ez mondjuk nem jönne rosszul.

A méregvarázslatok közti méregpáncél, na az magas szinten is igencsak használható. A körülötted forgó rajból, kivállnak ezek a méregszitakötõk (jobbat nem tudok erre) és aki besebzett vagy közel van, azt igencsak hamar leszívják. Csak ezek a bossok dugig vannak életerõvel. Metafizikus korbács meg korrekt képesség, fõleg az alatta lévõ lvl25-ön megtanulható sebzésbónusszal és több ellenfélre is kiterjesztett sebzéssel, csak vmi miatt a fõbossokból alig vesz le. Ezért gondolom, hogy még jobb fókusztárgyakat kéne találnom, amitõl a sebzésem is felmenne. De a játék közepe óta használom a két legendásomat, fel is túrboztam amíg engedte a nano padon, meg külön az augmentex 3000 (ha nem is így írják, szóval biztos tudjátok) készüléken, no meg relikviák is vannak.

Igazából csak ez a pokol pálya ami kiakaszt, és azon belül is a bossok. Többiek hellyel közzel hullanak, mint a legyek 😊
Én 15-ös evoker vagyok, most vagyok túl a kommandós/rts részen, eddig sok gondom nem volt.
10-es szintig szinte mindig a lila bogyókra adtam, csupán 1-2-t a manaregenerációra. 10-es szinttõl jöhet a lila ostor (bocs, munkahelyen nem tudom megnézni a pontos nevét), meg amikor nem tudsz pontot adni rá (van egy szint, talán a 13-as, ahol 14-esnek kell lenned, hogy a köv. pontot rárakhasd), akkor megint a manaregenerációra.
Szintlépésenként meg 4:1, vagy 3:1 arányban osztozom a mana:élet között.

Harcok elõtt messzirõl megküldöm a dögöket a lila bogyókkal, az kb. a felét leszedi a csoportnak, utána meg az ostorral rohadt messzirõl pár másodperc alatt elhullanak egyesével. A nagy mana regenerációnak köszönhetõen szinte sosem megyek le nullára.
Bár szinte mindig multiban játszom, így bossoknál sincs sok gond, messzirõl támogatom az éppen aktuális társat.
Én evokerrel vagyok, igaz még nem a végén, de van egy nekem tetzsõ taktika. Fejbõl írom, ezért nem biztos hogy a nevek stimmelni fognak. Felfejlesztettem az energiapajzsot (lvl15-ös skill), a viharfelhõt, és tervezem a pajzs alatt ami van +25% sebzéses skillt (ezt még nem tudtam kipróbálni, a patch miatt új karit kezdtem). Plusz azt az átkot, aminél gyógyulok, ha sebzek. Berohanok, pajzs, +25% sebzés, viharfelhõ, átok és kb meg is van a körülöttem levõ terület. Távolra dobálom zt az elektromos gömböt. Mire leverik a pajzsot, addogra mûködik az átok, és általában ez elég hogy ne haljak meg. Nem tudom mennyire mûködik a vége felé, de nekem eddig nagyon jól bejött ez a taktika.

Windago
Erre kiváncsi lennék én is. Párom tolja idézõvel, és izzad egy kicsit. Én meg energiamágussal megyek, de engem is megfognak a dögök. Nem is értem, hogy lehet sétagalopp.

Az Award Point is érdekelne, mit lehet kezdeni vele, mert teljesítettem már vagy hármat-négyet, de semmi hasznát nem vettem még.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"