Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
repkedõket ébn is megvártam, bár vna olyan skillt amikor levegõbe ugrik
Noh, szóval ezt produkálja, nemtom látott-e már valaki ilyet, mindezt 3 driver után😊
de ugyis csináltam hogy megvártam míg ök jönnek le hozzám
igaz elötte a földieket ki kell iktatni
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
metro alagut tök egyforma mindenhol
raktárszerü szintén tök egyforma
büdös csatorna szintén tök egyforma
londoni utca szintén egyformák
végül is nem akarom leszolni mert tetszik a game csak a helyszíneket vátozatossabbá tehették volna
mondjuk a waterlo bridge annak hidnak kellene lenni nem raktárnak stb.....
1024-en megy az tuti
shadow off
bilinear
látotáv az max
textura medium
modell high
ezekre emlékszem
Mit próbáltál már?
Üdv Mindenkinek!
Repkedõket csörlõvel kell húzni, illetve tauntolni is lehet õket. Lövöldözni nem érdemes rájuk.
Piszkosfred: az open beta nem kéne más legyen, mint stress test. Egy 95%-os játék utolsó simitásait kéne elvégezni alatta, a szerverek terhelését felmérni, stb. Itt úgy tûnik minden tesztelést helyettesitett, ez meg is látszik az ACT3 utáni részen, és a késõbbi fokozatokon.
Nálam amúgy uninstall volt, próbáltam inditani egy evokert, de abszolut nem kötött már le az egész. Szal elpárolgok innen, további jó játékot.
igaz ha sok a robbanás meg az ellen akkor szaggat rendesen
Köszi.
És küzben a Skilltreenek megint örülhetek: Az elsõ szinten még stimmel amit ír az Aura of Zeal-rõl, viszont a 2. szint csak annyiban különbözik, hogy nõ 1 darab százalékkal az egyik érték, a skilltree szerint mind2 értéknek kellene nõnie, ráadásul az egyiknek 2%-al is, és késõbb egyre többekkel. Viszont ha a valóságban minden egyes pont rá 1 darab százalékot jelent, akkor nem akarok 10 skillpontot elb@szni azért, hogy +10% esélyem legyen, mert az egy nulla.
Regards,
Van ez, hogy így lesz végig, hogy jól feltuningolt fegyverekkel, és aurával, kicsit unalmas, mert mindent le lehet gyõzni, a küldetések ugyan jók, de de... lehetne kicsit gondolkodtatób, ugyan van sok titkos alagút, barlag, házakba benézni, stb, ez érdekes de lehetne jobb is itt ott szerintem. Illetve azért harc közben, ha sokan vannak, akkor azt sem látom mi történik, mer a kép néha beragad, s hang után lehet harcolni.... Jav.?
Üdv Mindenkinek!
pengemesterrel annyi h odamegyek és nyomogatom az ütést :S vmi bukfenc (ld Fable) lehetne benne (jó tom 80 kilós páncéllal bukfen mit képzel ez de sztem jó 5let lenne)
Diablo val meg kiskoromba toltam csak 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Regards,
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Regards,
Bugokra es egyeb technikai/grafikai hibakra nincs mentseg. De manapsag mar az a csoda, ha egy jatek bugmentes. Open, beta, gamma, delta meg a fene tudja tesztek mar regen nem azt a celt szolgaljak, mint amit kellene. Nem varok ra valaszt, de kivancsi lennek, hogy azok kozul a jatekosok kozul (innen az SG forumrol), akik jatszottak a betaval, azok hany reportot/mailt kuldtek a Flagshipnek, mert talaltak egy hibat? 😊 De ez nem lehet ok a temerdek bugra, termeszetesen. Ez a fejlesztok hibaja. Is.
Diablohoz hasonlitja sok ember, jomagam is. Talan a keszitok miatt, talan a stilus miatt, talan csak mert ezzel a parhuzammal eleve jo szajizzel ultunk le eloszor a jatek ele. Es akkor jonnek a velemenyek, hogy a vegere erve ismetlodik az egesz, grindelni kell, stb. No meg hogy random 5-6 tilesetbol all ossze a grafika. Utobbi okes, tenyleg nem tul valtozatos, bar lehetne rosszabb is. Elobbi viszont erdekes, hiszen a jatek mufajabol adodoan muszaj hogy ujrajatszhato legyen. Diablo is szep volt singleben, egy pontig. Aztan puff, mentel es ujra setaltal egyet a regi zonakban, es utotted a helyi bossokat a loot miatt. Singleben egy ido utan oda volt a varazs. De bneten? Ugy mentel 20db cowrunra fel ora alatt szinte ugyanazon partyval, mint a kisangyal. Es csak azert nem mentel mar a 21-re, mert lassu voltal, es az a game tele lett 😊 Ugyanez kesobb Baal apankkal, hellen. Egy portal a waypointhoz, egy portal a throne ele, es go. Ket perc mulva mar uj gameban volt a party. Heteken, honapokon keresztul, vagy loot miatt, vagy a lvl99 miatt. Es akkor nem is beszeltunk a "sokszaz" MFbe oltoztett sorcira, ami mindenkinek volt egy, es amivel altalaban egyedul nyustolted mefit, a loot miatt szinten. Mennyivel volt masabb tehat akkor a diablo mint ez most? Egyetlen egy dolog hianyzik, egy normalis multi lfg-trade-chat rendszer, es az, hogy a multiplayer mint lehetoseg, egy bizonyos szint utan megkovetelje a tenyleges partyzast. Nem azert, hogy a community tenyleges communitykent jatszon, hanem mert mondjuk az adott zona ugy lett kialakitva, pvp, pve, mind1.
Szoval a kovetkezo 1-2 peccs donti el - szerintem legalabbis - a jatek sorsat. Ha sikerul rendbetenni, az amugy biztato alapot, akkor nem lesz itt baj. Ha nem, akkor sem volt karbaveszett penz ez a 12k erte (speciel regen kotott le ennyire egy jatek, szal boven megerte nekem), de par honap, es mar csak mint szep emlek lesz a dvd a polcon...
Üdv Mindenkinek!
<#felkialtas>#felkialtas>a tulajdonságokat kell fejlesztenem: s az erõt szerinem, illetve stb??
Most ezek a formák jó mûködnek, amíg lehet....
Ötlet esetleg? Köszi!
Üdv Mindenkinek!
Most már 4x-re fagy ki egy órán belül,és már rohadt unalmas.
Nem tudnak egy patch-et kiadni ami ezt megoldja?
Érdekes módon a tört-el nem volt ilyen problémám😛
Komolyan, ezt most miért kellet?
Idáig nagyon tetszett a játék, még a nyilvánvaló hibái ellenére is, mert nagyon hangulatos és nagyon játszható.
Most viszont nagyon közel jutottam az uninstallhoz. Komolyan.
Nagyon felnyomta az agyamat.
Mindegy mostmár fáradt vagyok, holnap újra próbálom, hátha nem tûnik majd enniyre idegesítõnek ...
(Silkroad = grind,grind,grind :S)
és végülis itt van egy story aztán már csak ölni kell
1ébként inventoryt lehet bõvíteni?
Nekem tetszik a játék, peccs óta nincs vele semmi problémám, nem érzem unalmasnak, laposnak. El leszek vele egy ideig.
Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
<#wow3>#wow3>Illetve mit érdemes nõvelni: 35/1 Pontosság, 43/44 Erõ, 24/25 Állóképesség, 53/-31 Akaraterõ ( Ha 309 Egészségpont, 154 Energia )???
Illetve Van egy kincses lejáró, sok pénz, a Halál Alagutja végén !
Köszönettel: Gábriel Üdv!
Üdv Mindenkinek!