Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lessz 2 ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

PiszkosFred
Pletykaltak arrol, hogy lesz egy Stonehenge kiegeszito/patch, amelyben meglatogathajuk e osi epitmenyt. Na most ha csak nem hordtak el a koveket a demonok/nem epitette kore egy romos varost😊, akkor az ott egy szep nyilt fuves terep lehet(ne), de a sztorit es a demonok altal vegbevitt pusztitast elnezve, ketlem, hogy barhol is maradt volna fu vagy erdo a vilagon. Kovetkezo resz talan Hellgate: Newyork/Parizs lesz, ott sincs erre sok esely. Szal nem kell aggodnod 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CarajoEsp
Nem is ez a baj, csak az, hogy nincs ott a telefonfülke, meg a kocsi😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

én a magától halósokra értettem
repkedõket ébn is megvártam, bár vna olyan skillt amikor levegõbe ugrik

haja necces de más nincs

CarajoEsp
Hiba
Noh, szóval ezt produkálja, nemtom látott-e már valaki ilyet, mindezt 3 driver után😊

Kori
én néhe ugy csináltam hogy felugráltam egy kocsi tetejére onna már elértem a repkedöket
de ugyis csináltam hogy megvártam míg ök jönnek le hozzám
igaz elötte a földieket ki kell iktatni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

wtf, akkor kardossal h jkell ?

Meg azt az egy szerencsétlen parkos pályát is betehették volna még párszor.. Mondjuk még lehet hogy lesz, a monument station utolsó pár questjénél járok, csak remélni tudom.

Kori
térkp szerint a felénél vagyok
metro alagut tök egyforma mindenhol
raktárszerü szintén tök egyforma
büdös csatorna szintén tök egyforma
londoni utca szintén egyformák

végül is nem akarom leszolni mert tetszik a game csak a helyszíneket vátozatossabbá tehették volna

mondjuk a waterlo bridge annak hidnak kellene lenni nem raktárnak stb.....

Kori
most kimondottan nem emlékszem miket állítottam
1024-en megy az tuti
shadow off
bilinear
látotáv az max
textura medium
modell high
ezekre emlékszem

Kori
egyetértek Veled

ronhaven 😄D mennyire igazad van

egy ido utan imadkozni fogsz barcsak lennenek
A játék egésze a romos londonban játszódik? remélem nincsenek benne erdõs/füves terek meg legelõk, mert az agyonvágná a hangulatot.
gabriel2007
<#kerdes>Üdv! ugyan ez a tünet, a driver ua, szeintem valahol a játék beállításoknál kell keresni valmi jót!?
Mit próbáltál már?

Üdv Mindenkinek!

pluhi
Annál a küldinél az a probléma, hogy olyan mobokat kell ölni, ami ha megüt utána automatice meghal magától. Ilyenkor nem kapod meg a killt. Vagyis nem engedheted közel magadhoz, még a charge-os 1 shotolás sem mûködik. Le kell lõni messzirõl = szopás templarral. És a kilépés nem megoldás, mert nullázza a küldit. Én elmentem más küldiket csinálni, míg respawnoltak. A másik pályán már sima volt, mert az utcai és vannak ágyúk/hordók.
Repkedõket csörlõvel kell húzni, illetve tauntolni is lehet õket. Lövöldözni nem érdemes rájuk.
Piszkosfred: az open beta nem kéne más legyen, mint stress test. Egy 95%-os játék utolsó simitásait kéne elvégezni alatta, a szerverek terhelését felmérni, stb. Itt úgy tûnik minden tesztelést helyettesitett, ez meg is látszik az ACT3 utáni részen, és a késõbbi fokozatokon.
Nálam amúgy uninstall volt, próbáltam inditani egy evokert, de abszolut nem kötött már le az egész. Szal elpárolgok innen, további jó játékot.
Kori
nekem 6600GT 93.71-es driverrel megy

igaz ha sok a robbanás meg az ellen akkor szaggat rendesen

CarajoEsp
Oké. Épp azt szedem, ez már a harmadik, ha ezzel mûködik, akkor eljárom az esõtáncot, szóval vigyetek esernyõt.
Köszi.

http://www.nvidia.com/object/winxp_163.75.html Ez van nekem, vagy valami hasonló (azt hiszem a crysishoz volt beta driver, azt raktam fel utoljára).

CarajoEsp
igen, igen. Ami a gáz, hogy pl. Karakterválasztó képernyõnél, már a Telefonfülkének sincs textúrája. Legújabb driverrel és 91.47-el próbáltam. Te melyikkel használod?

Nekem is 7600gt van, és simán megy a max mindenbõl. Próbálj új drivert vagy valami. 😊 Azt nem tudom hogy a videókártya miatt, vagy a játék ilyen, de a patch óta van hogy percekig fehér, fekete vagy ilyen elmosott nagyon sok textúra. Van amikor viszont egybõl jó.

CarajoEsp
Jah és látott már valaki olyat, hogy egy 7600gt-vel nem tudom beállítani a Modelleket csak Mediumig? Ami nem is lenne baj, csak furcsálom, hogy netes oldalakon 6800-kal simán tolják High beállítással, én meg választani se tudom. Érdekes😊

CarajoEsp
Hello. valaki tudna benyomni egyet képet plz. az elsõ pálya legelejérõl Nagyon magas felbontású textúrákkal? Elõre is megköszönném.

skinnyman
Csáklya? Az az a kis fa szerkezet, amivel oda lehet húzni az ellent? Mert az nekem is bevált, de sokszor amikor odahúztam, csak 1et tudtam rásózni, mert szállt is vissza.

És küzben a Skilltreenek megint örülhetek: Az elsõ szinten még stimmel amit ír az Aura of Zeal-rõl, viszont a 2. szint csak annyiban különbözik, hogy nõ 1 darab százalékkal az egyik érték, a skilltree szerint mind2 értéknek kellene nõnie, ráadásul az egyiknek 2%-al is, és késõbb egyre többekkel. Viszont ha a valóságban minden egyes pont rá 1 darab százalékot jelent, akkor nem akarok 10 skillpontot elb@szni azért, hogy +10% esélyem legyen, mert az egy nulla.

Regards,

gabriel2007
megtörtént.
Van ez, hogy így lesz végig, hogy jól feltuningolt fegyverekkel, és aurával, kicsit unalmas, mert mindent le lehet gyõzni, a küldetések ugyan jók, de de... lehetne kicsit gondolkodtatób, ugyan van sok titkos alagút, barlag, házakba benézni, stb, ez érdekes de lehetne jobb is itt ott szerintem. Illetve azért harc közben, ha sokan vannak, akkor azt sem látom mi történik, mer a kép néha beragad, s hang után lehet harcolni.... Jav.?

Üdv Mindenkinek!

Ha egy focus cuccra az van rairva hogy Increases damage +29% az csak annak a fegyvernek sebzeset noveli, vagy a 2 focus weapon osszeadva+varazslat vegso damaget?
Én wepset váltást átraktam görgõre (1.-fel 2.-le), nem kell felemelni az ujjakat wasd+123456-ról.

jó a csáklya elején de én mindig belezavarodok a váltogatásba :S Pengésnek van olyan skille h "gyorsan" oda"fut" az ellenfélhez és üt az jó és nekem magától tanulta meG 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

boss okkal nekem már így tele van a ... 😊
pengemesterrel annyi h odamegyek és nyomogatom az ütést :S vmi bukfenc (ld Fable) lehetne benne (jó tom 80 kilós páncéllal bukfen mit képzel ez de sztem jó 5let lenne)

Diablo val meg kiskoromba toltam csak 😊

Magh
Ezzel én is szívtam, fõleg a hell egyik ilyen bossa miatt 😊 Megoldás: csáklya. Mindegy milyen, vendornál megveszed, berakod F3-ra, odahúzod a dögöt, váltasz vissza F1-re. Ez az egyetlen járható út, a karddobás és heavens arc egy vicc.

PiszkosFred
Van valami "heaven...akarmi" talent, az eleg jo ellenuk. Vagy esetleg a csaklyaval rangasd le oket a foldre 😊 Keves szamu szornynel meg ne varj a spawnra, siman lepj ki meg vissza, gyorsabb. Ha pedig nem allomas melletti zonarol van szo, hanem egy masodik-harmadik zonarol, akkor max vegigrohansz az elso zonan ujra, adrenalin pirula+health potionnal gyerekjatek, meg akkor is ha utkozben kell megkeresni az atjarot.

wedge31
Van egy ugrálos is a kettö együtt már ér valamit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

skinnyman
Ha a pengehajigálásra gondolsz, amivel kb 8 másodpercente eldobhatok egyet, ezidõ alatt meg pont visszatöltõdik a pajzsa: köszi, ez nem elég hatásos, más megoldásra gondoltam. 10-et meg nem fogok ráadni, hogy másodpercenként hajigálhassak, annyit nem ér meg az egész.

Regards,

wedge31
A blademasternek is vannak távolsági skilljei

skinnyman
Kicsikét felb@szta most az agyam a játék. Act 4 végefele, öljek meg egy pályán 14-et egy fajta szörnybõl. Az egyetlen bökkenõ az volt, hogy a pályán nem volt több belõle 10-nél. Ide oda járkáltam arra várva, hogy spawnoljanak már oda végre, elmentem a faluba, vissza, és bár az összes szörnnyel együtt, de azok is újraéledtek, így lett meg. Pár pályával késõbb ugyanez volt a feladat (14 szörny), csak egy másik fajta szörny volt a célpont. Az egész pályán 6 (igen: hat) darab szörny volt belõle, többször végigjártam minden zugot. Mászkáltam, faluba oda-vissza és ott volt még 4 (persze az egész pályát át kellett fésülnöm megint), aztán oda-vissza-oda-vissza még körülbelül 5ször (nem túlzás), amíg végre már csak 1 hiányzott. Jövök vissza sokadszorra, végre látok egyet, lecsapom, és nem számolta. Ezelõtt is elõfordult már, hogy 2t csaptam le és csak egyet számolt, de most 1 helyett számolt nullát. Még odavissza 3szor, és meg is lett a dolog, az egésszel persze közel 1 órát b@sztam el, közel 10szer jártam a faluban és közel 10szer fésültem át az egész pályát leölve a folyamatosan újratermelõdõ szörnyeket. Fájdalmas volt. De én még így is szeretm ezt a játékot alapvetõen, de ezek a dolgok b@szottul ideegsítenek, egyszerûen nem hiszem el, hogy nem szúrták ki ilyen hatalmas hibák egy tesztelõ szemét sem, ha meg igen, miért kellett így kiadni. Ráadásul ez patch utáni változat. És még1 kérdés: Blademaster mi a francot tud kezdeni egy 5m magasan lebegõ, magából folyamatosan új szörnyeket kisz@ró szörny ellen, ami áramoz folyamatosan a teremtményeivel együtt és pillanatok alatt kinyír amíg én hozzá sem tudok érni? Diablo-ban szinte sosem szenvedett hátrányt valaki azért, mert nem messzetámadó volt, ez itt meg kéremszépen alapos kib@szás velü(n)k.

Regards,

PiszkosFred
Egyre tobb embertol hallani ezt. Marmint, hogy csokken a varazs. Van benne valami. Jopar feature-t el tudnank kepzelni meg a jatekban, kezdve a tenyleges armor setektol a nehezen agyonverheto bossokon at, mondjuk a multiplayer jatek teljes reformjaig 😊 De tekintsunk a jatekra ugy, mint a nyers alapverzio. Elvileg jonnek a nagyobb contentpatchek minden negyedevben/harmadevben/felevben. Uj osztalyokkal esetleg, uj targyakkal, mindenkeppen uj helyszinekkel. Ezek a peccsek talan rendberakhatjak a jatekot ugy, hogy azok is visszaulnek ele, akik most felalltak. Szal adni kellene egy kis idot, ugy 1-2 peccsnyit 😊

Bugokra es egyeb technikai/grafikai hibakra nincs mentseg. De manapsag mar az a csoda, ha egy jatek bugmentes. Open, beta, gamma, delta meg a fene tudja tesztek mar regen nem azt a celt szolgaljak, mint amit kellene. Nem varok ra valaszt, de kivancsi lennek, hogy azok kozul a jatekosok kozul (innen az SG forumrol), akik jatszottak a betaval, azok hany reportot/mailt kuldtek a Flagshipnek, mert talaltak egy hibat? 😊 De ez nem lehet ok a temerdek bugra, termeszetesen. Ez a fejlesztok hibaja. Is.

Diablohoz hasonlitja sok ember, jomagam is. Talan a keszitok miatt, talan a stilus miatt, talan csak mert ezzel a parhuzammal eleve jo szajizzel ultunk le eloszor a jatek ele. Es akkor jonnek a velemenyek, hogy a vegere erve ismetlodik az egesz, grindelni kell, stb. No meg hogy random 5-6 tilesetbol all ossze a grafika. Utobbi okes, tenyleg nem tul valtozatos, bar lehetne rosszabb is. Elobbi viszont erdekes, hiszen a jatek mufajabol adodoan muszaj hogy ujrajatszhato legyen. Diablo is szep volt singleben, egy pontig. Aztan puff, mentel es ujra setaltal egyet a regi zonakban, es utotted a helyi bossokat a loot miatt. Singleben egy ido utan oda volt a varazs. De bneten? Ugy mentel 20db cowrunra fel ora alatt szinte ugyanazon partyval, mint a kisangyal. Es csak azert nem mentel mar a 21-re, mert lassu voltal, es az a game tele lett 😊 Ugyanez kesobb Baal apankkal, hellen. Egy portal a waypointhoz, egy portal a throne ele, es go. Ket perc mulva mar uj gameban volt a party. Heteken, honapokon keresztul, vagy loot miatt, vagy a lvl99 miatt. Es akkor nem is beszeltunk a "sokszaz" MFbe oltoztett sorcira, ami mindenkinek volt egy, es amivel altalaban egyedul nyustolted mefit, a loot miatt szinten. Mennyivel volt masabb tehat akkor a diablo mint ez most? Egyetlen egy dolog hianyzik, egy normalis multi lfg-trade-chat rendszer, es az, hogy a multiplayer mint lehetoseg, egy bizonyos szint utan megkovetelje a tenyleges partyzast. Nem azert, hogy a community tenyleges communitykent jatszon, hanem mert mondjuk az adott zona ugy lett kialakitva, pvp, pve, mind1.

Szoval a kovetkezo 1-2 peccs donti el - szerintem legalabbis - a jatek sorsat. Ha sikerul rendbetenni, az amugy biztato alapot, akkor nem lesz itt baj. Ha nem, akkor sem volt karbaveszett penz ez a 12k erte (speciel regen kotott le ennyire egy jatek, szal boven megerte nekem), de par honap, es mar csak mint szep emlek lesz a dvd a polcon...

PiszkosFred
Hasznald a kuldetesben emlitett szorny kozeleben, amig el(!). Tedd ki actionbarra, ugy gyorsabban tudod hasznalni.

wedge31
Küldetéstárgy.

gabriel2007
Üdv! Illetve tudja valaki hogy : A Visszahúzú heveder mire jó, mert sem eladni sem sehova rakni nem lehet?

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Szia ! <#gun>A 3011 ben írtam részletesen, azóta lépkedek elõre, s mint Pengemester, fejleszgetem mindig pl.: f1: gyógy.3--igazság.3 és 111-Jákob Ostorát+3 mód, és 93-Ernyesztõ zúzókaszát +2 mód, f2: mennyb 1--energiaaura1 és 101-Shenk csákja +2mód, 99-H.Salakcövek + 1mód, f3: bal.k.fegyv.--igazság 3 és 79-Gy.Színtszablya +2mód, 44-Bestiaéget Tûzmezõ-vetõ+2mód, a f3-on próbálom az új fegyvereket. 309 egészség-154 energia.
<#felkialtas>a tulajdonságokat kell fejlesztenem: s az erõt szerinem, illetve stb??
Most ezek a formák jó mûködnek, amíg lehet....
Ötlet esetleg? Köszi!

Üdv Mindenkinek!

Nem hiszem el,hogy ilyen sz@rul van megirva ez a játék..
Most már 4x-re fagy ki egy órán belül,és már rohadt unalmas.
Nem tudnak egy patch-et kiadni ami ezt megoldja?
Érdekes módon a tört-el nem volt ilyen problémám😛
Na, most jutottam el a "test of leadership"-hez.
Komolyan, ezt most miért kellet?
Idáig nagyon tetszett a játék, még a nyilvánvaló hibái ellenére is, mert nagyon hangulatos és nagyon játszható.
Most viszont nagyon közel jutottam az uninstallhoz. Komolyan.
Nagyon felnyomta az agyamat.
Mindegy mostmár fáradt vagyok, holnap újra próbálom, hátha nem tûnik majd enniyre idegesítõnek ...

hát jah, de nekem vhogy kezd hasonlítani a game a Silkroadra :S
(Silkroad = grind,grind,grind :S)

és végülis itt van egy story aztán már csak ölni kell

1ébként inventoryt lehet bõvíteni?

PiszkosFred
Az adrenalin tabletakrol nem is beszelve 😊

Futás? lvl5ös sprinttel meg a personal teleporttal probléma megoldva😊

Nekem tetszik a játék, peccs óta nincs vele semmi problémám, nem érzem unalmasnak, laposnak. El leszek vele egy ideig.

gabriel2007
az értékeket írtam át, s nem érdekel most a többi, ( gémber kéz színdróma)

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Lesz változás, de kicsit sokszor hasonló, az átjutás a végponthoz, ami azért más. Tipp: néha érdemes vissza menni, egy régi pályára, és írtani mindent, s a ládákra is oda figyelni azt törni, illetve a néha be lehet a házakba menni s ot is gyûjtögetni. ( amit össze szedsz , s nem kell, azt a pályán érdemes szétszerelni, mert aztán késöbb a fegyvereketz lehet fejleszteni ! ) azért ami drága lehet ( kérdõjeles, vagy vizsgálsz, vagy eladsz, vagy szerelsz ).
Gábriel

Üdv Mindenkinek!

hen-tes
A fogalmazásod még így javítva is egyes. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gabriel2007
<#gun>Javítva: Csak egy kérdés, ha valaki 15. Pengemesterként játszik, akkor az olyan kézi gépfegyvert amin Mérnök, Mesterlövész, Mágus stb. lehetõsége van lehet e valahogy használatra tenni a Pengemesternek, vagy érdemes szétszerelni?
<#wow3>Illetve mit érdemes nõvelni: 35/1 Pontosság, 43/44 Erõ, 24/25 Állóképesség, 53/-31 Akaraterõ ( Ha 309 Egészségpont, 154 Energia )???
Illetve Van egy kincses lejáró, sok pénz, a Halál Alagutja végén !
Köszönettel: Gábriel Üdv!

Üdv Mindenkinek!