Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz a játék, bár kicsit akad (pl Millenium Battle), meg néha eltünedeznek textúrák. Egy alkalolla pl csak az épp a kezemben lévõ fegyver volt látható részlegesen, a másik két fegyverslotban lévõ puskák nem. ott voltak, csak nem látszottak. Kilép, újraindul, helyrejött...
Ellenben nagyon észnél kell lenni a pontok elosztásánál és a tárgyak tunningolásánál. Most kissé morc vagyok, mert az este sikeresen túltunningoltam a mérnököm lézerpuskáját és rakétavetõjét a nanogépben. Mindkettõhöz több Pontosság pont kell, mint amennyi épp van, így egy nyivászta golyószóróval kell tovább menni, míg szintet nem lép...
Kérdésem is van: a fegyvereket lehet mindenféle lõszerekkel, technikai fejlesztésekkel ellátni. Ha moondjuk van egy aksim, ami 14-et ad a fázisváltó támadáshoz, de az adott fegyver nem fázisváltó, hanem lángözönt fúj, akkor ez azt jekenti, hogy ehhez felesleges hozzárakni, vagy azt, hogy attól kezdve lesz neki ilyenje is? Gondolom, ha az Augmenterben véletlenszerûen hozzáadható tulajdonságokkal bejön a fázisváltás is az adott puskához, akkor már hasznos lesz egy ilyen akku, addig nem.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha gondolkodom, akkor hamarabb is eszembe juthatott volna, hogy mindenhol ott van, tiszta Diablo 😛
Nincs itt olyan, aki szívesen játszana partyban?
Pont a multi miatt vettem meg a játékot, de senki nem jön partyba. Ennyi erõvel maradhattam volna a tört verziónál single playernél 😞
Lvl 15-ös karim van.
ne töröld a gamet
menj vissza az állomásra és lent van a lépcsö mellett
ne aggodj lesz még máshol is
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Milyen másik állomáson?
anti hero
Utána vissza küld az állomásra. A következõ része a küldetésnek, hogy beszéljek megint Lucioussal, de nem hajlandó velem szóba állni, sem a parkban, sem az állomáson.
Épp most szállt el a szerver és vele együtt ey 7-es blademaster tök jó nem.
nekem is volt gond de megoldodott
írd le hátha tudok segíteni
(eredeti a játék)
Azt hiszem most hagytam abba a játékot.
<#rinya>#rinya>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(így már érthetõ a 24 karislot 😊) ezt meg viccnek szántam, mintegy magyarázatképp a 24 karakterhelyre (persze nyílván más lehet-e mögött, szerintem rájöttek, hogy jobb ha több karislotja van a játékosnak, hiszen annyival is tovább nyomja, még az újabb és újabb karakterekkel játszik)
singlebe nincs korlátja a karaktereidnek tudtommal
multi kariknak is van mentése a gépen az igaz, de valószínû ezek nem olyan adatok amivel valaki vissza tudna élni a játékban (módosítva ezeket a fájlokat), 1-3 kb-os fájlok sorakoznak, valamilyen map mentések, ha megnézed a single player mentéseket ott ennél eggyel több fájl van
Írja viszont a fire elemental skillnél, hogy a power poolból lényenként 16-ot von le, felteszem telítõdött, és ezért nem engedi.
Csak azt nem tudom, mekkora a pool kapacitása. Ez egyenlõ lenne a max. manámmal/powerrel?
Vagyis hiába van elegendõ manám a spell ellövéséhez, ha a háttérben az elementálok az adott értéket már betöltötték, nem? Igazán jelezhették volna egy új baron, hogy ne kelljen számolgatni.
24 karislot mire vonatkozik? Bar gondolom single, de ott meg minek 24? 😊 A karaktereket tartalmazo fileokat barmikor ki-be pakolhatja az ember a HGL konyvtarbol, nomeg trade hianyaban singleben bankos karakter sincs. Vagy van, aki 24 karaktert vinne egyszerre? Na az szep...
"3 icon-os mini játék 15 percenként resetelve lesz" - Elõre látom hogy az utolsó 1-2 teljesíthetõ feladat elõtt resetel majd.. 😄 Persze mindig jobb az, mint ami most van, hogy kb egész nap nem képes kiesni 3 közelharci fegyver, és áll miatta a játék.
a hellgatelondon exe mûködése leállt üzenetet olyan pillanatokban, hogy legszívesebben kivágnám ezt az egész hóbelevancot a gépemrõl...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
aha.miért is? 😊 egyáltalán mi az a karislot?
wedge:a hiba az ön készülékében... nekem 1giga mellett sem csinál ilyeneket
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Általános újítások:
*MINDEN játékosnak 24 KARISLOT!!!
*Inventory-val kapcsolatos bug, ami bezárta a klienst
*3 icon-os mini játék 15 percenként resetelve lesz
*Egy új /help parancs, amivel meg lehet nézni a játékban a /-el írt parancsokat (magyarul kilistázza ezeket)
*Néhány új posztert raktak ki az állomásokra (így már érthetõ a 24 karislot 😊)
A Játék szerverrel való kapcsolatának javításai:
*Ismert hiba melyben, a játékost szétkapcsolták és hibás hálózati hibaüzenetet kapott
*Javítás, amiben a router inaktív kapcsolat miatt szétkapcsol (játékost a szervertõl)
*Javítás, bizonyos többjátékos küldetéseknél kilépteti a játékost
*Javítás, melyben a NetLimiter 1.30 és néhány vírusírtó régebbi verziójával (Norton Antivirus és McAfee Antivirus) nem lehetett kapcsolódni az internetes játékra.
Chat:
*Chat ablak ezentúl alapértelmezetten nyílik meg multi player játékban
*Javítva lett, mikor új helyre utaztál, zárva maradt a chat ablak
*Javítva, a chat ablak számos szövegbe belelóg/beleért (pl párbeszéd ablakokba)
*Szöveg kontexus, világosan meghatározza szöveg belépési helyét (szín kód jelölés party, guild stb.)
*Chat ablak mostmár jóval nyíltabb
*/g parancs hozzáadása mellyel lehet írni guild chatbe
*A "suttogás"(whisper) mostmár a többi szövegbõl ki van emelve
*Fel le gomdobbak lehet visszanézni és elõre pörgetni a szövegeket
*Chat ablak autómatikusan felnyílik, ha szöveget ütsz be és entert ütsz
*Chat panel bezárul miután elküldted a szöveget
*Chat panel nem zárul be, ha szöveg nélkül ütsz entert chatbe
*Más kisebb hibajavítások
Tárgyak:
*Ismert hiba javítása melyben a játékos néha tágyakat veszített el
*Nano kovács hibájának javítása, melyben magasabb szintû tárgyak tulajdonságait rosszul módosította
*Ismert hiba, melyben Unique (egyedi) tárgyak néha speciális tulajdonságok nélkül estek
Mérnök:
*Mérnök Dron "helyes mentés"hibájának javítása
*Kijavítják a Mérnök Dronjának fegyver használat hibáját
PvP:
*Javítják PvP-ben a speciális effektek erõsségét (értem ez alatt a különbözõ elmeket: mérgezés, áram, fizikai, fázis ..), melyek sokkal erõsebbek voltak, mint kellene
Mozgás a világban:
*Ismert hiba javítása, melyben a karakterek nem tudtak instance-ba menne vagy azt váltani
*Beakadások fixálása
*St Paul's pálya javítása nightmare módba
*Party Portal autómatikusan bezárul, ha a játékos elhagyja a party-t
Forrás:hellgatelondon.hu
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Nagy kár, hogy a mind controlled lényeket nem lehet ütni😛
Van amúgy valami nagy item database, ahol nyílvántartják a ritkább, értékesebb darabokat?
Regards,
pálya név New Bridge ami sztem Új híd
erre a pálya sikátorok😞(((
r hasonló képet, de velem még nem volt 😊
szerencsére
Ha nézitek a plakátokat az állomásokon, lehet látni EuroTube reklámokat, amik szerint metróval át lehet menni Rómába és Párizsba. Gondolom ha lesz további rész akkor ezek jönnek majd, és így meg van oldva a "hogyan jutottunk ide" kérdés is. 😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nem is lehet átmenni?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Regards,