Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ez biztos? Mert nekem egy 7 slotos, direkt erre a celra telepakolt sniperrel maskent remlik igy hirtelen... Marmint, egy metafizikai alapsebzesu, de rengeteg egyeb +% sebzessel biro fegyverrel pillanatok alatt megvoltak mindig is az e fajta minijatek kovetelmenyek, nem 10 lovesenkent egy, hanem 1:1 aranyban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Lehet elnezted a dolgot. Vagy az ikont a minijatek kapcsan, vagy a modifikacio amit hasznaltal a "mergezes erejehez" adott plusz sebzest, es nem +X% "mergezesi sebzes" volt. Elobbi nem jo a minijatekra, utobbi igen. Ha talalsz egy 6-7 slotos csuzlit, abba bele tudsz rakni szinte minden sebzesfajtat a minijatekok miatt. De csak, ha +% "mergezes/metafizikiai/fizikai/stb sebzes" tulajdonsaggal bir a modifikacio.

Ha mar van egy ilyen fegyvered es/vagy nem a minijatekok miatt akarsz osszerakni egy fegyvert, akkor erdemes megnezni, mit raksz bele. Minden modifikacio behelyezese alapbol megemeli a fegyver sebzeset. De hogy mennyivel, az mar mas kerdes. Fugg a fegyver eredeti sebzesenek tipusatol, fugg a behelyezett mod minosegetol, fugg a mod szintjetol, es persze a fugg a mod extraitol. A szerencse az, hogy raszanva 10-15 percet, es mondjuk par ezer palladiumot, ki lehet sakkozni az optimalis mod osszetetelt egy demodifikator mellett allva az allomason.

Egyvalamire azonban figyelni kell. Ha modolt fegyvert upgradelsz a nano...akarmi konzolon, akkor a modok szintje nem no, csak a fegyvere. Igy ha egy upgradelt fegyverbol kiszeded a modokat, nem biztos, hogy utana vissza tudod rakni oket, mert lehet, hogy idokozben a fegyver magasabb szintje miatt mar nem tudja "befogadni" az alacsonyabb szintu modot.

"Tehát a D2 se olyan volt eleinte ahogy te ismerted."

Én patch nélkül is sokat játszottam a Diablo 2-vel, és akármennyire is bugos és optimalizálatlan játékként híresült Blizzard szinten, ez szinte alig tûnt fel a P1-emen. Mindazonáltal ott elgalább le voltak szinkronizálva az NPC-k, itt csak vartyognak, meg szöveges tõmondatokat láthatunk. Nálam már itt -1 pont a nagy elõdhöz képest. Azt is lefogadom, hogy a Diablo 3-ban lesz szinkron 😉
a minijatek akkor szamol, ha az adott sebzessel olod meg az ellenfelet. ha van benne +10% meregsebzest ado mod, akkor 10 ellenfelbol 1-et fogsz majd mergezessel megolni. ha pedig nem meregsebzesu fegyverbe rakol olyan modot, ami mergezest okoz, akkor az nem fog mukodni, mivel ez a meregsebzes okozasakor aktivalodik.
pluhi
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy amior módosítok egy fegyveren, akkor csak azokat a módosításokat érdememes betenni amilyen a fegyver típusa?

Értem ezalatt azt, hogy méregsebzésû fegyverbe mérgezõ akkumlátort teszek, villámsebzésûbe sokkolót, illetve metafizikus sebzésübe fázisra hatót... Azért kérdem, mert igaz, hogy bármilyen fegyverbe engedi berakni a különbözõ módosítókat, de én pl. hiába raktam bele egy nem mérgezõ fegyverbe a mérgezõ akksit, egyszerûen nem történik ilyenfajta sebzés. Ezt amúgy onnan látom, hogy a minijátékomnál már csak a 15 mérgezõ sebzés kéne, de nem változik egy tapottat sem az érték.

Gondoltam ha beleteszem a fegyverembe ezt a plusszt, akkor megleszek vele. Nem akartam emiatt külön méregsebzésû fegyvert vásárolni, dobni meg nem dobtak az ellenfelek ilyet.

Mintha már lett volna szó korábban errõl, de mivel nem mûködik rendesen a keresõ jó lenne, ha vki leírná, hogy akkor ez hogy is mûködik. Ha logikusan mûködik, tehát adott fegyverbe ugyanazt a típusú módosítót lehet berakni akkor nem kell válaszolni. Ha nem akkor igen 😊

Egyre jobban tetszik a mérnök amúgy. Most 13-as vagyok és ACT II vége fele kolbászolok. A robotokra tett pontjaimat nem bántam meg, mert hatásosak és õket nem lehet támadni. A kísérõ szerkezetem szintén jó, mivel ha harc van, elõbb õt szedik szét, így én a távolból osztom az áldást. Elég faszányos fegyverekeim vannak és tuningoltam az összeset. Így igen hamar hullanak a démonok és társaik. Idõközben rámentem a szerencse érték növelésére is, és valóban több a ritka, legendás ellenfél és a dobás is javult.

Az meg külön tetszett, hogy a szerkezetemet tudom fejleszteni. Pontjait én osztom el, és utána egy jó kis moddolt fegyvert rakhatok rá. Azokra a képességekre viszont nem fogok rakni ami a mesterlövésznek is megvannak. Egyedül a taktikai viselkedés vagy mi a szösz, ami elsõszintû és messzebre lehet lõni, plussz nõ a sebzés, na az az egy amit érdemesnek tartottam. A többit megnézhettem a fegyvereimre adott plussz képességeknek hála, de nem estem tõle hanyatt. És mivel kell a pont nagyon bõven elég lesz a két ág, azaz a robot és a szerkezet fejlesztés.

MerlinW: ha erre jársz akkor linklelj peccs elérési utat 😊 thx
AntiHero
Tehát a D2 se olyan volt eleinte ahogy te ismerted. Te gondolom az 1.7 vagy 1.8 D2 vel játszottál már +kieg. A Hellgate is van olyan jó mint a D2. Várni kell még sokat mire befoltozzák meg kiépûl rendesen. De ha egyszer kész lesz akkor lesz ám nemulass.

Nem tom mit vártok ettõl a játéktól. HA lesz Diablo 3 az se lesz sokkal de sokkal jobb ettõl. D3 is kb ugyan így nézne ki harc is ugyan ilyen lenne. Sõt mire lesz Diablo 3 meg merem kockáztatni hogy a Hellgate akkora már nagyon jó lesz!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lesz szint emelés kiegekkel ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Murmur volt, de annyira én se figyeltem, hogy mit mondott, valahogyan korlátlan hatalma lett ... jobban izgatott Sydonai dropja 😊

skinnyman
Amúgy aki végigvitte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén ki az az elváltozott f@szi és mit mond? Nem kapcsoltam be feliratot, és abból az elváltozott hangból nem oksat értettem meg.

Regards,

mondjuk d2-ben ez annyibol jo volt, hogy ott a cuccgyujtogetes mellett vegig fejlodott a karakter is. itt pedig eleri az ember a max szintet, es utana ugy ol a cuccokert, hogy a karaktere kozben mindig ugyanolyan eros marad. annyi hogy kozben lehet az ap-ket is gyujtogetni, ami egyelore nem jo semmire, masreszrol meg +1-2 het jatekkal mind megcsinalhato
ElfQT
Nyilván, sokkal jobb lenne a játék, ha tudnák, hogy szintbõl százat, ezeret...

Vigyázat, a leopárd harap!

PiszkosFred
veszul = veszed*

PiszkosFred
Azert ez meg mindig csak egy "hekken'szles", tul sok minden nem kell ahhoz hogy gyorsan fejlodj. Kitakaritasz 3-4 zonat, reset, majd ujra. Aki akar, az tud vele daralni.

Lvl99es d2 karakterhez meg hasonlitani barmit is - hulyeseg, sztem. Olyan merteku "tokoles" 90+ szinteken, (a halal miatti xp buntetesekkel karoltve) nincs meg egy a vilagon. HCrol meg ne is beszeljunk, az kisebbfajta csoda volt mindig. No ezekhez kepest a mostani mmok szintezese lo...sz, kozte a Hellgate is, ez ketsegtelen, de pont ezert nem feltetlen jo dolog, ha a d2es szintezest veszul default allapotnak 😊

szerintem egy atlag jatekos, aki delutanonkent nekiul jatszani, az 1-1,5 honap alatt eltudja erni a max szintet(minden nap 5-6 ora jatek).
egyebkent alig van meg 40+ jatekos. ennek egyik oka, hogy meg nem reg indult, a masik pedig hogy sokan miutan vegigvittek a jatekot normalon egybol el is kezdtek egy masik karaktert elit modban.
node azzal nem merul ki a dolog, hogy 50es szintig eljut valaki, mert ennyivel meg nem lehet vegigvinni a nightmare fokozatot. ezutan kezdodne az, hogy az ember elkezd jo cuccokat szerezni, ami szerintem szinten honapokig tart, es utana jonnek majd az ujitasok.
skinnyman
Ezt nem vágom. Most abból, hogy van itt 49-es kari hogy jutottál el oda, hogy ez egy szar átlag MMO környékén lehet?

Regards,

Magh
Látom van itt 49-es kari, akkor gondolom sok HC arc már rég elérte az 50-et is. Tehát D2-vel összevetve a szintmaximum sincs sehol, átlag MMO környékén lehet. Remek...

Kori
electro world

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

melyik tescoba mer nemmindegyikbe van szerintem
chalezlopez
Tesco 119xx

Vamos Argentina!

vagy akkor honnan lehet megszerezni az eredetit és mennyiért<#confused>
mér nincs olyan<#confused>
Carlos
Köszi! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

kár volt

elõre is kösz
hi nem tudna nekem valaki olyan kódot küldeni amivel tok csinálni accontot az online-on is
PiszkosFred
Siman kiszedheted, visszakapod mind a fegyvert, mind a modositasokat.

skinnyman
Semmi köze a STALKER-hez sem stílusban, sem semmiben. Ez egy RPG játék, olyan, mint a Diablo.

Regards,

skinnyman
Megmarad minden.

Regards,

Carlos
Nekem is lenne egy kérdésem.
Beraktam fegyverekbe upgrade-et (2/2). Láttam, hogy ki lehet szedni.
Ha pénzért kiszedetem, akkor megmarad minden, vagy megsemmisülnek az upgrade-ek, vagy esetleg a pisztoly?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Üdv

Azt szeretném kérdezni, h ez a játék most olyan pont mint a STALKER? Tps-ben vagy fpsben lehet nyomulni benne? Bagy ilyen kattingtatós, egér által?

ezt most irtak egy chaten: lootvault
monstereknel talan 60as szint a maximum. legalabbis mar a liverpooli helyszinen 58-asokat is lattam. mas kerdes hogy ki fogja tudni azokat megolni, mert eszmeletlen erosek. mondjuk az is igaz hogy a cuccaim fele meg mindig 30as szint kornyeken van...
lesz magasabb szint is, csak nem mostanában (talán kiegészítõvel fogják növelni)

chalezlopez
Nah, hát pont az érdekel...

Vamos Argentina!

Ha valaki tolja Evokerral, és 40+ szinten van, és belinkelné a skilltree-jét, felettébb megköszönném.
Shongi
Nah ez így fölöttébb érdekes, vagy cask egy sima random tárgy generáló bug, vagy tervezik a szintkorlát felemelését...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Jó azt én is látom, de a max szintkorlát jelenleg tudtommal 50...

Nyugis
ott van aképen!!
majd ha 51 szintü lessz és az erõbõ le tud venni 30at...

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Hmm, ez elég érdekes. De vajon mikor húzhatod magadra?

nightmairen act 4 vegen mar lvl 51-es quest cuccot dobott:
Nyugis
pont két ellentétes karirol beszélünk. az egyik közelharci a másik távolsági..

DummyBoy
Nos ... én is próbálgatom a game-t, csak nehezen szánom rá magam...

A lövöldözõs srácok nem igazán jönnek be, van egy 9-es szintû pengemesterem meg egy 7-es idézõm, ezek tetszenek ... mit érdemes még próbálgatni? Melyiket ajánljátok? Néztem még a mérnököt és az õrzõt is ... csak nincs mostanában sok idõm ...

Szeretem az elején próbálgatni a kasztokat, melyik fekszik, mert lehet nem lesz kedvem/idõm még párszor végigtolni ... csak sajna mostanában állandóan meló van és nem érek rá szüttyögni az ilyesmivel 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nyugis
igen de csak a multihoz!!

chalezlopez
Van már patch? /melózik :S

Vamos Argentina!

Nekem is mérnök van, de lehet, hogy én nem jól választottam: a rakétás robotot fejlesztem fölfele, meg a robot építést. Én tudom gyógyítani a robotot, õ meg engem. A taktikus viselkedést felvettem, hogy távolabbra tudjak lõni. Az alatta lévõ akármire is adtam 1 pontot, de kár volt, eddig még nem használtam...

Carlos
Sziasztok!

Mérnökkel kezdtem el a játékot. Tudtok valami jó skilltree tippet adni, hogy ne nagyon rontsam el a karakteremet?
Mire érdemes gyórni, rakni a pontokatés az attribokat?

Köszi a választ!

Þór vígi þessi rúnar

"Az én véleményem szerint"