Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy shul az shulgoth, a picca meg piccadilly. shulnal sok a cucc, piccan meg jo xp es cucc is van eleg
mi az a shul mi az a picca, a runt azt értem 😄
--------------------------
A boltos a gaméban 7*es haszonnal dolgozik, én max 4*essel 😊
focus item, háát, tudjuk jól, hogy mindenbõl az hullik, a kabalista mindenit :S 😞
Gyertek kereskedni, cserélni:
CSAK AJÁTÉKON BELÜLI KERESKEDÉS ENGEDÉLYEZETT
Fórum - Beszéljük meg - Hellgate😛iac (itt lehet kereskedni)
de ehhez rendelkezned kell a speciális elõrendelõi csomaggal, ami idehaza nem került forgalomba
ahhoz hogy meg tudd nézni milyen elõfizetési lehetõségeid vannak, be kell lépned a hivatalos oldalra:
www.hellgatelondon.com
itt felsorolja milyen elõfizetési lehetõségeid vannak
Alapból megnyíló chat channeleket hogy lehet bezárni a játékban?
Hol tudok ennek utánanézni mit-hogyan?
Mikor visszatöltötem az állást a feladat megint az volt hogy öljem meg a démont mondom jó ,odamegyek erre a vonatalkatrészek nélküli állás fogad de ugy hogy egy npc-vel se tudok beszélni ha leadom a küldit akkor is az " öld meg a démont " kapom vissza ugyhogy a karinak annyi.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Énis csináltam ilyet a bm-emmel, visszamentem health packokat vásárolni, és én úgy csináltam, hogy a bázisról végigfightoltam magam újra a vonatig, majd egy pillanatra meglepõdtem, mert zárva volt minden, aztán odamentem az ürgéhez, akinél le kellett adni, és az út újra kinyílt a vonat elõtt.
Remélem segítettem.
Igaz egy kilép/belépéssel jár.
Ott akadtam le hogy le kell adni a 3 vonat darabot és azután egybõl menni kell letakarítani a síneket!!
Én ott viszsamentem a bázisra health pack-et venni és azóta nem tudok tovább jutni, nem tudok oda visszajutni!!!
Már a küldit is vissazadtam hogy elõrõl megcsináljam de semmi!
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
van hellgate london is, azért linkeltem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://www.battle.net/diablo2exp/items/sets/sets7.shtml
Legkönyebben azt hiszem így lehet megérteni, elég jól szemlélteti a gyûjteményeket.
teljesen fix itemek, ha kiraksz egy családot ezekbõl akkor további bonuszokat kapsz a a tárgyak bónuszaihoz, és ezek a bonuszok addig révényesek, még a tárgyak rajtad vannak
1 tárgy család teljesen fix, a nevüktõl kezdve a tulajdonságiakig, a bonuszig amit adnak minden
csak akkor kapsz bonuszt ha ugyan abból a tárgy családból találsz még több tárgyat (persze nem azt ami már megvan)
de félni nem kell fel fogja sorolni, mik vannak az adott tárgy családba, de csak névre, szóval találsz egy kardot, utána nem fogod tudni, hogy mondjuk tartozik hozzá egy sisak vért meg mondjuk csizma, de ezeknek a neveit fogod látni egy felsorolásba, ha találsz egy tárgyat a családból, akkor az a név ki fog villanni, legalábbis ha magadra veszed azt is
ebbõl kifolyólag egyáltalán nem mindegy milyen set itemet találsz mert nem biztos hogy a már meglévõ tárgy családjába tartozik a tárgy
remélem érthetõ nagyjából
Set Item: (a Diabloban zöld szinük volt) mágikus tárgyak, melyeknek egyenként nincsen nagy erejük, de minék többet találsz annál több mágikus tulajdonságuk aktiválódik, amikor pedig együtt van a szett plusz tulajdonságokat kap a viselõ (ameddig rajta van a cucc persze)
A Diablo 2-ben rengeteg ilyen volt magasabb szinten nem volt egyszerû összehozni egy teljes szettet (Tal Rasha vitte a pálmát a varázslõnõnek), de amivel az a játék verhetetlen volt az a runakövekkel variálás - no azok verték a set itemes cuccokat is.
Regards,
Mert szinte már a nagy részét megcsináltam és van kb 500 AP-m !!
Márcsak ezek maradtak hátra ami aktuális !! Vérhold keresése, 10e ill 20e zombi kinyirása, jelenleg (5830 zombi kill) 35e palladium elérése,
Két dolog nem sikerült !! A 10 szint illetve a 20-as szint elérése idöre !!
A többi mind megcsinálva és kipipálva !!
Amugy most sikerült befejeznem a 4 fejezetet !! Hát az a metrós rész amikor alkatrészeket kellett szerezni igencsak nehéz volt !!
Jelenleg a Monument állomásnál vagyok és a Liverpot Street állomásra kell menni !
Addig is itt egy kép a jelenlegi karimról !!
És mikor lesznek a gémben?Fizetõseknek jön csak?
Választ még mindig várnék a patchos kérdésemre is.
amúgy ha megtalálod kapsz AP pontot, igaz nem tudom mire jo az AP pont, a 31 as pengemesteremnek van egy csomo mégse adott semmit se hozzá
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
www.818clan.eu
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
És ez nem minden.Mikor odaértem megtalálta a Vérholdat is....NC
Meg volt 1 bug.Eltûnt.....Csak a kardja látszot,az se mozgott,viszont attól tudott ütni + örökélete volt.Nem sebzõdött. 😊
Más:Ugye van 1,2,3,5 csillgos cucc.A 4 csillagos hogy fog a játékba kerülni?És mik lesznek azok?olvastam,hogy a set itemek lesznek.Mit takar ez a név?
+:nics rar-ban v exeben letölthetõ patch?havernak nincs netje,azt kellene neki.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ugyanakkor van egy minimális karakter igénye a tárgyaknak, ami néhány szintel kevesebb, tehát nem azonos a karakter szintjével egy 23-as szintû kari használhat mondjuk 26-os szintû fegyvert, de 30-ast már nem.
Logikus, nem lenne nagy kihívás egy 10-es szintû karakternek 30-as páncélzatban, fegyverrel nyomulni 10-es szintû moonstrok ellen<#wink>#wink>
(mondjuk össze kellene szedni néhány alkatrészt a fejlesztéshez)
Berakod a fegyvert a Nanoba, ha nem tudod fejleszteni írja hogy alacsony a szinted, vagy képzettséged.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt szeretném megkérdezni láttam neten lehet kirakni csapat teleportot azt hogy kell? A másik nekem most 15 percenként kiakad 8800gtvel kilép másnál is csinál ilyeneket, meg az elõzõ patch sem csinált ilyet
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A Nano gépek alacsonyabb szintû tárgyakból magasabb szintût csinálnak, erõsebb sebzés, páncél, pajzs), de a másik amelyikkel tulajdonságokat lehet tárgyakra rakni borsos árért, az valahogy nem jön be igazán.
Egy dolog, hogy csillagászati összegért lehet legendás tulajdonságot a tárgyakra rárakni, de ráadásul sokszor haszontalanok is a kapott tulajdonságok.