Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talan csak a 2 fegyver jo. mondjuk 10-15k -ert lehet ellehetne adni, de amugy altalanossagban ertettem a dolgot. mas mmo-kban egy jo legendary vagy unique cucc kb a megfizethetetlen kategoria. itt meg par ora penzgyujtes utan azt vesz meg az ember amit akar. tul sok jo targy dobodik, es nincs koztuk igazan nagy kulonbseg. szinte az osszes kasztnal csak a fegyver a lenyeges, a panceloknal olyan elhanyagolhato a bonuszok kozotti kulonbseg, hogy szinte nem is erdemes vele foglalkozni(minden kasztnak van 1-2 jo bonusz, amit nem art ha ad a targy, a tobbi meg szinte mindegy hogy mi).
amugy shul az shulgoth, a picca meg piccadilly. shulnal sok a cucc, piccan meg jo xp es cucc is van eleg
Most akkor, olcsón adom vagy mi a szösz?

mi az a shul mi az a picca, a runt azt értem 😄

--------------------------

amennyi idot belefektettel a screenshotokba meg az uzletelesbe, forumba irkalasba, azalatt csinalhattal volna 2 shul vagy picca runt, es mar megis van az a kb 10k, amit igy a targyakert kapni fogsz
talan ezert van az hogy ki van halva a jatekban az aukcio. egyszeruen annyira olcson adjak egyesek a targyakat, hogy nem eri meg foglalkozni vele. aki pedig normalis arban adja attol meg nem veszik meg mert draga. pl volt hogy talaltam nagyon jo pajzsot, aztan raktam bele 2 legendary bonuszt kb 200k arany ertekben, de eladni meg 50k-ert se sikerult. a legtobb targy irant meg csak erdeklodes sincs, hiaba jo cucc. es sajnos mindez a jatek indulasa utan 1 honappal. tehat mar most olyan allapotban van a jatek, hogy nem eri meg targyakkal kereskedni, ami eleg nagy gond lehet a kesobbieket nezve.
Írtam, hogy alkuképes! 😄

A boltos a gaméban 7*es haszonnal dolgozik, én max 4*essel 😊

focus item, háát, tudjuk jól, hogy mindenbõl az hullik, a kabalista mindenit :S 😞

A legelsõ képen lévõ satyira vevõ lennék, ha megtudnánk egyezni valami normális árban.

Nem akarlak elkeseríteni, de a négyszeres ár kicsit sok azokért a cuccokért. Nekem jóval tápabb focus itemet akartak eladni 3000 palladiumért, ami unique volt.

A www.hellgatelondon.hu-n van egy kereskedõ topic
Gyertek kereskedni, cserélni:

CSAK AJÁTÉKON BELÜLI KERESKEDÉS ENGEDÉLYEZETT

Fórum - Beszéljük meg - Hellgate😛iac (itt lehet kereskedni)

139,99 euro és az az életre szóló elõfizetés lenne
de ehhez rendelkezned kell a speciális elõrendelõi csomaggal, ami idehaza nem került forgalomba
ahhoz hogy meg tudd nézni milyen elõfizetési lehetõségeid vannak, be kell lépned a hivatalos oldalra:
www.hellgatelondon.com
itt felsorolja milyen elõfizetési lehetõségeid vannak

Másik kérdés:
Alapból megnyíló chat channeleket hogy lehet bezárni a játékban?

Valaki írta, hogy dec. 31-ig 150 dollárért lehet elõfizetést venni.
Hol tudok ennek utánanézni mit-hogyan?

wedge31
Ez a legbugosabb része a játéknak nekem van egy lv25-ös energiamágusom akivel kinyirtam a démonfönököt megjelent a teleport de ekkor jött a szokásos elfogyot a memoria / 2GB memoria mellett /
Mikor visszatöltötem az állást a feladat megint az volt hogy öljem meg a démont mondom jó ,odamegyek erre a vonatalkatrészek nélküli állás fogad de ugy hogy egy npc-vel se tudok beszélni ha leadom a küldit akkor is az " öld meg a démont " kapom vissza ugyhogy a karinak annyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Énis csináltam ilyet a bm-emmel, visszamentem health packokat vásárolni, és én úgy csináltam, hogy a bázisról végigfightoltam magam újra a vonatig, majd egy pillanatra meglepõdtem, mert zárva volt minden, aztán odamentem az ürgéhez, akinél le kellett adni, és az út újra kinyílt a vonat elõtt.

Remélem segítettem.
skinnyman
Tedd fel a legújabb patchet.

Regards,

wedge31
Sajnos valszeg buktad a karit.

köszi a választ megprobálom
add vissza a fõküldetést az talán segit.

Igaz egy kilép/belépéssel jár.

Hi!! segitsetek!!

Ott akadtam le hogy le kell adni a 3 vonat darabot és azután egybõl menni kell letakarítani a síneket!!
Én ott viszsamentem a bázisra health pack-et venni és azóta nem tudok tovább jutni, nem tudok oda visszajutni!!!
Már a küldit is vissazadtam hogy elõrõl megcsináljam de semmi!

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Mindenki 10 szavazatott adhat le, szóval hajrá!!

Szavazás
van hellgate london is, azért linkeltem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

AntiHero
Nem tudjuk. Tuti patch formájába jön.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

skinnyman
Nálam minionokkal sem ért túl sokat, kb 3 csapás volt és már egy sem élt közülük 😊

Regards,

berlinboy6329
Basszá be oda gránátot.Nem tom mivel mész,mérnök v meterlövész,ha mesterlövésstzel van vmi ami naggyon jól irtja a kis köcsögöket:a Nanodyne Méreglándzsa.Szerezz 1et.Ha nincs,mondom kúrj be vmi nadet(napalm csapást,v lezúzást)Azzal is sebzed mindet+közben lövöd is õket,igy nagyobb az esély,hogy kinyirod a spawnolt szörnyeket és még a bosst is sebzed.Gyenge amugy az egész enemy.Ha nem lennének Minionjai semmit sem érne.Szal nade be,amit csak lehet,aztán irtás,vmi sorozatlövõvel.Jah és menj le orvlövész módba,mer jobban sebez.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sziasztok tudnátoksegíteni abban hogy lehet kinyírní abadonszörnyét hiába kicsinyitem mire lõném addigra annyi más szörny jön hogy a keresõ nemtalálja és nem tudom célozni
berlinboy6329
Ahhha.Értem már..És ezek,hogy fognak a játékba kerülni?És mikor?Letölthetõ patch formájában,vagy vmi kieg lesz hozzá és abban?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fantusz
Néhány Diablo-s set item <#wink>

http://www.battle.net/diablo2exp/items/sets/sets7.shtml

Legkönyebben azt hiszem így lehet megérteni, elég jól szemlélteti a gyûjteményeket.

set item majdnem olyan mint az unique
teljesen fix itemek, ha kiraksz egy családot ezekbõl akkor további bonuszokat kapsz a a tárgyak bónuszaihoz, és ezek a bonuszok addig révényesek, még a tárgyak rajtad vannak
1 tárgy család teljesen fix, a nevüktõl kezdve a tulajdonságiakig, a bonuszig amit adnak minden
csak akkor kapsz bonuszt ha ugyan abból a tárgy családból találsz még több tárgyat (persze nem azt ami már megvan)
de félni nem kell fel fogja sorolni, mik vannak az adott tárgy családba, de csak névre, szóval találsz egy kardot, utána nem fogod tudni, hogy mondjuk tartozik hozzá egy sisak vért meg mondjuk csizma, de ezeknek a neveit fogod látni egy felsorolásba, ha találsz egy tárgyat a családból, akkor az a név ki fog villanni, legalábbis ha magadra veszed azt is
ebbõl kifolyólag egyáltalán nem mindegy milyen set itemet találsz mert nem biztos hogy a már meglévõ tárgy családjába tartozik a tárgy
remélem érthetõ nagyjából

Fantusz
Ezek szerint nem játszottál a Diablo 2-vel, tessék pótolni <#nevetes1>

Set Item: (a Diabloban zöld szinük volt) mágikus tárgyak, melyeknek egyenként nincsen nagy erejük, de minék többet találsz annál több mágikus tulajdonságuk aktiválódik, amikor pedig együtt van a szett plusz tulajdonságokat kap a viselõ (ameddig rajta van a cucc persze)

A Diablo 2-ben rengeteg ilyen volt magasabb szinten nem volt egyszerû összehozni egy teljes szettet (Tal Rasha vitte a pálmát a varázslõnõnek), de amivel az a játék verhetetlen volt az a runakövekkel variálás - no azok verték a set itemes cuccokat is.

berlinboy6329
Havenak is pont ott volt.Beszállt a robotba,volt pár orbile lekzdte õket apritani,de nem találtak a lövédek,ezé kiszállt és puff Isten lett

skinnyman
Az a kardos téma nálam is elõfordult. Asszem a robotos résznél volt, egy helyen beragadt a robot ezért kiszálltam egy olyan helyen, ahol nem kellett volna. Innentõl kezdve 2 halhatatlan aprító forgó kard voltam a pálya végéig 😊 Kár, hogy akkor még nem volt whirlwind-em, azzal nézett volna kia legjobban.

Regards,

wesker24
Ja erre az AP-s dologra én is kiváncsi leszek hogy mi lesz belöle !!
Mert szinte már a nagy részét megcsináltam és van kb 500 AP-m !!

Márcsak ezek maradtak hátra ami aktuális !! Vérhold keresése, 10e ill 20e zombi kinyirása, jelenleg (5830 zombi kill) 35e palladium elérése,

Két dolog nem sikerült !! A 10 szint illetve a 20-as szint elérése idöre !!

A többi mind megcsinálva és kipipálva !!

Amugy most sikerült befejeznem a 4 fejezetet !! Hát az a metrós rész amikor alkatrészeket kellett szerezni igencsak nehéz volt !!

Jelenleg a Monument állomásnál vagyok és a Liverpot Street állomásra kell menni !

Addig is itt egy kép a jelenlegi karimról !!

berlinboy6329
Nem bejárat az pokolhasadékon,hanem vmelyik portálon kell bemenni.Az egy mapon van,vmit kell csinálni nem tudom,vagy véletlenszerûen adja be,nem tom.Haver Moorgatenél találta meg,de láttam 1 leirást,ahol Craven Streetnél volt...De ezt a set itemet még mindig nem értem.Szal lesznek 4 csillagos cuccok,és ha mindenbõl lesz ratjam 4 csillagos akkor jön a bonusz?

És mikor lesznek a gémben?Fizetõseknek jön csak?

Választ még mindig várnék a patchos kérdésemre is.

Kori
hátha emlékem nem csal akkor az egy bejárat az egyik kis pokolkapun belül
amúgy ha megtalálod kapsz AP pontot, igaz nem tudom mire jo az AP pont, a 31 as pengemesteremnek van egy csomo mégse adott semmit se hozzá

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

zee21
és mire jo a vérhold? és hogy lehet megtalálni: ugyértem szét kell verni dobozokat vagy egy monszta dobja vagy valami más?

www.818clan.eu

AntiHero
Set item = Egymáshoz tartozó tárgyak, olyan mitn anno a D2be ha kigyûjtöd mindet akkor bónusz stb...

berlinboy6329
Nya,nemrég jöttem haza havertól,megnéztem milye van.Hát van nekije sokmindenje.Nekem bezzueg lófasz sincs!Tele van legendás cuccokkal,SÕT még egyedi cucca is van.Pedig 0 NULLA szerencséje van és mégis jobb cuccai vannak.Faszkivan....

És ez nem minden.Mikor odaértem megtalálta a Vérholdat is....NC

Meg volt 1 bug.Eltûnt.....Csak a kardja látszot,az se mozgott,viszont attól tudott ütni + örökélete volt.Nem sebzõdött. 😊

Más:Ugye van 1,2,3,5 csillgos cucc.A 4 csillagos hogy fog a játékba kerülni?És mik lesznek azok?olvastam,hogy a set itemek lesznek.Mit takar ez a név?

+:nics rar-ban v exeben letölthetõ patch?havernak nincs netje,azt kellene neki.

PiszkosFred
En is jartam mar igy, asszem linkeltem is a kepet. A random generator atka 😊 Relog segit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

AntiHero
kilép-visszalép

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Na és most? =)

két ágyút kell egyszerre müködtetni és úgy le fog kicsinyedni a beast of abadon, jönni fog egy csapat lény is mikor összemegy, azokat addig kell gyorsan lenyomni még kb egy helyen vannak, mivel így aoe sebzéssel ha van gyorsan elhullanak, vagy pedig nagy sérülést kell okozni skillel, persze azoktól függetlenül lehet abadon-t is ölni, csak hát kicsit zavaróak, fõleg hogy shockosak vagyis egy ha átütik az ellenállásod kék aura lesz körülötted és nem fogsz tudni skilleket használni

Fantusz
Minden fegyvernek, páncélnak van egy szint értéke, ha növeled, akkor növekszik a sebzés, pajzs, páncél értéke.
Ugyanakkor van egy minimális karakter igénye a tárgyaknak, ami néhány szintel kevesebb, tehát nem azonos a karakter szintjével egy 23-as szintû kari használhat mondjuk 26-os szintû fegyvert, de 30-ast már nem.

Logikus, nem lenne nagy kihívás egy 10-es szintû karakternek 30-as páncélzatban, fegyverrel nyomulni 10-es szintû moonstrok ellen<#wink>

(mondjuk össze kellene szedni néhány alkatrészt a fejlesztéshez)

Berakod a fegyvert a Nanoba, ha nem tudod fejleszteni írja hogy alacsony a szinted, vagy képzettséged.

PiszkosFred
Aktivald oket, ugy, hogy egyszerre legalabb ketto sebezze a dogot. Akkor "lekicsinyul", de spawnol is gyors par mob. Irtsd ki oket, sebezd a nagy demont amig tudod, aztan futas a kovetkezo agyuhoz...stb.

wedge31
Bekapcsolod az ágyukat azok lekicsinyitik és akkor sebzödik.

wesker24
Hello épp a Londoni Towernél vagyok nem tudja valaki hogy kell kinyirni azt a bazi nagy bestiát ?? Mert bekapcsolom az ágyukat semmi hiába lövöm meg sem tudom sebezni !! Hogy kell kinyirni ??
PiszkosFred
Jobb klikk a tars vagy a sajat portredon, es "open party portal" vagy valami ilyesmi.

Hello

Azt szeretném megkérdezni láttam neten lehet kirakni csapat teleportot azt hogy kell? A másik nekem most 15 percenként kiakad 8800gtvel kilép másnál is csinál ilyeneket, meg az elõzõ patch sem csinált ilyet

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

berlinboy6329
Ez az alacsonyabból amgasabb szintût azt jelenti,hogyha mondjuk 23-as szintû vagyok és van 1 26-os szintû akármim,addig nem is tudom fejleszteni(nanoban) mig 27-es szintû nem leszek?

Ron Ragm
A típus melletti szám úgy vettem észre a fegyver "használhatóságá"t próbálja meg számszerûsíteni - figyelembe véve a sebzést, a rajt alévõ tulajdonságok és a benne lévõ modok erõsségét, ám a hasznosságát nem (mivel nem is tudja), így lehet hogy egy erõsebbnek tûnõ fegyver haszotalanabb mint "gyengébb" társa.

Fantusz
A Nano masinák a fegyver sebzésértékét is növelik.

A Nano gépek alacsonyabb szintû tárgyakból magasabb szintût csinálnak, erõsebb sebzés, páncél, pajzs), de a másik amelyikkel tulajdonságokat lehet tárgyakra rakni borsos árért, az valahogy nem jön be igazán.
Egy dolog, hogy csillagászati összegért lehet legendás tulajdonságot a tárgyakra rárakni, de ráadásul sokszor haszontalanok is a kapott tulajdonságok.