6461
  • Noodlee
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_hellgate_london.shtml
  • lecsolecsi07
    sziasztok,legyetek szívesek segiteni.leszedtem Hellgate London-t,felraktam a koddal,telepítés után nyitnám meg a játékot,és azt irja ki hogy "ROSSZ LEMEZ VAN A MEGHAJZOBAN. KÉRJÜK HELYEZZE BE AZ EREDETI HELLGATE LONDON CD/DVD-t!!! crack néven nem találok hozzá crack-et,mi a teendő?
  • stevyxix
    Ez így igaz, épp ezért kár matekozni ezen, az biztos szerintem, hogy ha a játékot pénzért árulják újra meg kell venni, de fizetési rendszertől is sok minden függ.
  • Nyugis
    pontosan. nagy az összevisszaság. sokan tudni vélnek sokfélét, de egyetlen konkrétum sincs EURÓPA esetében. az hogy Koreában mi van, számunkra lényegtelen.
    OTT VAN mai napig is hellgate, itt nincs. és ezzel össze is foglaltam a legfontosabb tényeket. ;)
  • mascarun

"A játék fizetési rendszere még nem ismert, legalább is nálunk nem, mert Koreában megy a játék és ott már van nyilván fizetési rendszer. Nagyon nagy pozitívum, hogy teljesen ingyenes a játék, az elejétől a végéig, nincs egyetlen hely amit bárki el ne érni, egyetlen boss se akit bárki le ne ölhetne, sőt tárgyak sincsenek korlátozva, vagyis nem lehet jobb páncélt, jobb fegyvert venni. A játékban vannak tárgy boltok, ahol különböző bónuszt biztosító italok és hasonló dolgok vehetők, pl ital amivel több tapasztalati pontot kapsz egy bizonyos ideig, gyorsabban futsz, vagy kapsz egy plusz "táskát" amivel bővítheted a rendelkezésre álló helyet tárgyaknak vagy bármi másnak (inventory bővítés). Semmi olyan bónuszt nem biztosítanak ami a játék egyensúlyát egyoldalúan feldöntené, nyilván előnnyel járnak, de ezek nélkülözhetőek."
  • stevyxix
    Nem tudni milyen fizetési rendszer lesz a Hellgate-be majd, lehet dobozos formában nem is fog megjelenni, Koreába sincs, hírben írtam Koreába milyen rendszer van, talán az kicsit mérvadó lehet. A játék némileg változott, de nem kiegészítőről van szó a Hellgate:Resurrection esetében, lesz kieg is, vagyis Koreába lehet van is már, de most nem erről van szó. Nem számít, hogy régen megvetted, újra meg kell venni, ha fizetős lesz (persze mondom kérdés még milyen fizetési rendszere lesz a játéknak).
  • Fehercsoki
    Szerintem az lenne a legjobb,ha kiadnák ezt külön lemezként(akár 1-2 ezer ftal olcsóbban),illetve egyben az alapjátékot és ezt az új "kiegészítőt"(nem tudom mi ez pontosan),így akinek már megvan,az spórolhatna kicsit.Egyébként ez teljesen új játék lesz,és szinte csak a motort tartják meg,vagy inkább csak egy nagyon nagy content patch?
  • Bhalage
    mivel üzletről van szó, sztem 99,9% hogy újra meg kell venni, legalább valami upgrade-t.. de inkább egy új lemezt (játékot).
    én kizártnak tartom, hogy ingyen adják, a rajongók úgy is meg fogják venni : )
    de ez csak tipp
  • Nyugis
    árnyaltan fogalmazva, úgy, hogy a vélemény tartalma megmaradjon.
    igen ártányok. ;)))
    majd meglátjuk, hogy hogy lesz. Én speciel nagyon várom már.
    szerintem hihetetlenül jó volt anno a multis része.
    EGy az az egy dolgot hiányoltam, hogy nem volt lehetőség olyan epikus küzdelmekre mint a wow-ban vagy a lineage2-ben.
    az nagyban javította volna a közösségi élményt.

• Fehercsoki
    Ártány=herélt disznó?Egyébként ha a régi játék megvétele elég ahhoz hogy az újjal játszhassunk,akkor tök jó hogy árulják.
  • Nyugis
    hogy ezek mekkora ártányok!!
    árulják, miközben "nemsokára" jön ki az 1.2verziója a játéknak.

köszi a linket!!
  • Fehercsoki
    Itt árulják,7 font,és jelenleg van raktáron!
  • Nyugis
    fehercsoki:

beszurhatnál egy linket, hogy hol láttad ahol árulják. engem érdekel!
  • mascarun
    Szerintem csak valami kiegészítő féle lesz! De ha jól emlékszem olvastam valahol hogy ez önállóan fog futni!
    Ha meg nem remélem elkezdik majd újra árusítani az alapjátékot!
  • Fehercsoki
    Igen,egyébként láttam egy webshopban(külföldi),hogy újra árulják,és van készleten,illetve nagyon olcsó,csak pár font.
  • Nyugis
    ez az amit én sem tudok. hisz ez nem egy új játék.
    ez a hellgate-nek a licensze, amit egyszer már megvásároltunk.
  • Fehercsoki
    Teljesen új játékként adják majd ki?
  • PiszkosFred
    Kizart, hogy becserelheto lesz.
  • Nyugis
    ez érdekes hír volt, köszi. már csak az a kérdés, hogy mikor lesz ebből itthon akármi is. és ami számomra ettől is sokkalta fontosabb az az ,hogy vajon magyarul is elérhető lesz?
    És az anno megvett hellgate (persze eredeti), becserélhető lesz-e az újra?
  • mascarun
    Pár link a Hellgate:Resurrection-hoz!

001002
  • Noodlee
    Hosszú hónapokig halott volt a fórum, mostanában meg minden láma idetalál :)
  • mascarun
    Olvass vissza légyszíves!
    Minek neked fiók ha úgysem használhatod?
    Jelenleg NINCS MULTIPLAYER!

Jó volna kirakni bannerba!
  • cipiko22
    figyeljetek a hll hez hogy lehet fiókot készíteni?
  • stevyxix
    Soha nem kér és sehogy se kell, mivel jelenleg nincsen multi.
  • angyom
    Skacok annyi segítség kellene, hogy a multit hogy kell elkezdeni, azaz hol/hogyan kell regisztrálni, hogy engedjen továbblépni, mikor kéri a jelszót és kódot.
  • Qbu
    Igen, erre én is rájöttem:(
    @ apofisz2:
    Feladatkezelőben is le kell állítani a Hellgatet, mivel ott nem szokta sajnos. Nekem legalább is ez a baja.
  • apofisz2
    csö
    segtség kéne
    az mitöl van ha kilépek a játékbol ki kel jelentkeznem hogy ujre be engebjen lépni a játékba (meg az ,hogynem tudok megnyitni semi progit amert tölt egyfojtában) help help
  • stevyxix
    1.2-be már nem működhet egy időben rapid és multi shot, szóval felejtsd el, játékkal meg játssz angolul mert magyarul hibás a mesterlövész skill leírása, geller és lepattanó lövések is teljesen megváltozott 1.2-vel.
  • Qbu
    Szóval a patch-el csak kivették az ikonokat, ami mutatja hogy még meddig hat pl a geller?
  • Nyugis
    okés igazad van.. a válasz: igen működnek. egy egy lövés után NÉHA hallani ahogy a gellert kapott golyó pattok és a háttérben egy egy rigónak lejjebb megy az életereje.
  • Qbu
    Rapid+Multi shot-os Mesterlövészt szeretnék, ahol ha proccolnak a Geller és Lepattanó lövések is akkor nagyon durva. Már van 4-4 pont rajta, de még nem láttam proccolni. De nem az a kérdés milyen karit akarok, hanem hogy ezek a skillek működnek-e? Mert ha nem, akkor tökmindegy milyet akarok.
  • Nyugis
    attól függ milyen mesterlövészt csinálsz. ez itt a fő kérdés.
    alapból ezekre a képességekre, MAX:1-1 pont megy. aztán majd később amikor már kimaxoltad a Főbb képességeidet akkor és csak is akkor szórhatod a pontokat ahogy tetszik.
  • Qbu
    Hali!
    1.2-es Single patchel tolom, most van egy 30-as Mesterlövészem. A skillek elosztását nagyjából értem, csak abban nem vagyok biztos, hogy a Geller és a Lepattanó lövések működnek-e, vagy bugos? Mert láttam videot, igaz nem patchel, de ott ha proccolt akkor mutatta mint a sprintet vagy a gyorstüzelést. Nekem viszont még egyszer sem mutatta. Mi lehet a gond?
  • stevyxix
    Van revival patch, érdemes használni nagyon sok mindent beletettek, multiból is.
    revival team fórum
    nyilván legújabbat kell feltenni, a patchek egyedülállóak nem egymásra épülnek, le van írva hogy kell feltenni.
  • stevyxix
    Azért mert területre hat, még sok kard csak direkt sebzéssel rendelkezik vagyis egyetlen lényt sebzel akit ütsz, addig a fröccsenő a célon felül az körül meghatározott területen sebez, szóval megütsz egy szörnyet "szétfreccsen" és 2-3 méteres (általában) körben sebez ugyan akkorát minden érintett ellenséges lényen. Ezért jó a freccsenő, általában kicsit kevesebbet sebez, mint egy hasonló de csak direkt sebzésű kard, de azt hiszem ez bőven kárpótol, tömegbe biztos jobb, ha egy bossot ölsz akár fegyvert is válthatsz, olyanra ami akár csak egy célra de nagyobbat sebez.
  • Gaben78
    jó ez a game, ideje volt rálelni :) most "patchelgetek" majd...
  • Qbu
    Csak az a baj, hogy amit találtam buildet, az nem 1.2-re van, hanem az alapra:) De valahogy majd csak összehozom.
  • csuszi
    balanszosabb, és ami legfontosabb hogy rengeteg bugot kiszedtek, nem eszi úgy a rendszert, sokkal optimalizáltabb a game.
  • Qbu
    Kár, nemigazán jön be az 1.2 :(
  • csuszi
    juj. szerintem az bukó.