Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon elmélkedem, elõ kellene venni a jó öreg Diablot, abban még 5 év után is több érdekesség van, mint a Hellgate Londonban, s ezzel nem ezt a játékot akarom bántani (ugyanazon szülõk gyermeke), akkor valami olyat alkottak, amit azóta sem sikerült felülmúlni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
mert 97% kritikus találati esélye szerintem 1000%, hogy egy cuccnak sincs
+97% a kritikus sebzésre teljesen reálisnak tûnik
úgy mellesleg karakter statba (a képességek felsorolása alatt a jobb/bal kéz sebzésénél kiírja a teljes kritikus találati esélyt (minden bónusz és passzív képességgel együtt), ezt onnan lehet legegyszerûbben megnézni, ha van egy fegyvered ami ad a kritikus találati esélyre és van egy ami nem, váltásnál látni lehet a különbséget
Lesz ennek a gamenek folytatása is?
ennyi 😊
Összességében jó gém volt,csak rohadtul fel tudta baszni az agyam a sok örökéletû repülõ lény(lélekrabló,orbile...).Hiába lõttemb aszott hatni rá...Voltan örökéletû pici fellbornkák is..És mik voltak azok a kis szarjankók?A kicsinyitett blade slayer(pengés gyilkos)aminek pengedinamó volt a neve?Mi értelme volt nannak?Meg a kis fellbornoknak is?Fantáziahiány?A fõellenségek túl könnyûek voltak.Röhögve öltem le mind.Fõleg mikor jól begyulladt,akkor a fél életét levettem Sydonainak is.Harmatgyengék voltak.....
Ha már Sydonai.Lófaszt nem dobott ami hozzá tartozik.Semmi Sydonai féle drop.Hunternek való van egyáltalán?Illett volna legalább 1et dobnia,ha már annyit kinlódtam vele. :S
Remélem lesz folytatás,mert nem úgy néz ki mint ami be lett fejezve.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
+szoktam hallani vmi lánccsörgés szerû hangot,olyankor jól megcsapolódik az ellenfél élete.Az a kritikus sebzés?A golyó pattogás hangja meg amikor aktiválódik vmelyik skill?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
huh T314 elméje nem volt egyszerû 😊 fõleg amikor 3an estek nekem
nem is tudom hogy boldogultam volna a robotjaim nélkül 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kérlek szépen, van 7% körül alapból (critcal) van a fegyverben 6% és találtam 2 vagy 3%-os modot. Megy az aprítás <#eplus2>#eplus2>
modok
13-15% azt, hogy hoztad össze?
--------------------------
Tehát ha most van 5%-od, abból 9,85% lesz, de csak démonok ellen. Mindenki másnál marad az 5%.
Nekem most 13-15% körül van és olyan 37. szintû lehetek. Már vagy egy hónapja nem vettem elõ, mert a nightmare nagyon nincs kiegyensúlyozva és elég unalmas is.
A Piccadily Circusig mentem mint, kés a vajban, utána meg alig tudok haladni. Egy monszta 5-10 mp kinyírni és én nekik 3 ütés vagyok ...
A homing shot nálem mûködik de koránt sem olyan sûrûn, mint kellene. Mindekettõre 40% körül van de a homin shot jó ha 1/10-ben jön be ...
Van még mit javítani a programon, nem is nyúlok hozzá, amig ezt a nightmare-es unbalance-ot nem javítják ki ...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tapasztalatom, hogy nem 😞 Pedig nagyon durva lenne úgy a fegyverem.
Estére rakok fel neked egy képet a sajátomról.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Két kérdésem lenne:
1. hogy jutok be tech314 tudatába?
2. használnom kéne az óra szerü bizbaszt lord cheessis-en embankment approach-ban. csakhogy ha kinyirom, akkor egyszerüen eltûnik a hullája. ugyan kijelzi hogy ott van, de mégsincs ott. vagy még akkor kell a kütyüt használni, amikor életben van?
köszi a válaszokat!
De amugy se mentél volna vele semmire se mert én nem tudok multiban játszani vele csak single-ben tudom tolni !! És nekem single-ben dobta a uniqe-ot kellett a lové és mivel nem tudtam használni eladtam de nagyon durván nézett ki !!
0.7 patchben már javítva lesz!
Megkérhetném valakit, h tegyen be egy mesterlövész karaktert fullon, meg minden.
Páncélt viselhet a mesterlövész? vagy csak a közelharcosok?
Az elsõ egy ritka Hozzáértõ Fürtöskarabély (nehézpuska) 6 moddal jelenleg 308-on van !!
A második egy legendás Mesteri Nanodyne Méreglándzsa (lézerfegyver) 4 moddal 296-on van !!
Van sok legendary,de sajna alig van különbség,vagy ha van,akkor olyan,hogy az 1ikben is van vmi ami kellen meg a másikban is és nem tudok válsztani. :/
Mesterlövéészel van most pár legendary weaponom,de most 26. szinten nem nagyon használnak.
És ha már igy rátértem a karakteremre,lenn pár kérdésem:
1.25. szintet elhagytam.Mire lenne érdemes 30as szintre gyúrni?Most tettem 2-t a Homing shotra,de basztik aktiválódni.Állandóan csak a ricochet aktiv,mert annak 40%-os az aktiválódási esélye,mig a Homing Shotnak csak 30...ASszem elbasztam 2 pontot.Van még a multi shot felett lévõ skill(nem jut eszembe a neve,csak magyarul:Irányított sorozat asszem),h talán arra,és majd 30-ason a multi shotra,esetleg elkezdejem az elemi jelzõfényt és majd a több jelzõfényre menjek 30as szinten?
2.Mondjatok má pls tápos fegyvereket...Mindegyiknek megnézem az alap sebzését a tárgy eészletes leirásában,de mintha nem asszerint sebezne.Gyengébbnek érzem mint amilyen...
Egyenlõre ami hatásos az exoterm karabély,meg a Nanodyne Sokkvihar shotgun+használok mágnespisztoly sniperpisztolyt is...Még esetleg vm,ami tápos lenne?Kipróbáltam a mongouse(nem tom h kell irni,legyen mongúz)Launchert is de nem vmi jó.A grizzly karabélyt is kiprószáltam,az még rosszabb.Smmit nem ebez,mintha bugos lenne.
nekem még a fõboss sem dobott olyan cuccot amit tudtam volna használni
Mind control weapon volt mindkettõ 😛
A gép szivat engem sosem olyan unique cucott ad ami nekem kéne legendásat már olyan rég nem dobott hogy már azt se tudom hogy néz ki mindig csak fehér zöld kéket dob mindig !! 136 szerencse ide vagy oda semmit se ér !!
Egyebkent az elso komolyabb kieg/content fogja igazan megmutatni, mennyire lesz idotallo a jatek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
végigvittem most csinálhatnám nightmare fokozaton de valahogy nincs kedvem
ezzel együtt még egy ideig elleszek vele, de nem lesz olyan mint mondjuk a dio, hogy évekig játszom vele
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.