Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a közös a HGL-ben és a Windowsban?? ... mind a kettõ bugos mint állat, mikor kiadtták<#falbav> <#beka2>

--------------------------

egyelore csak a csatlos eletet novelo bonusz mukodik. a pancelt novelo bonusz nem mukodik, de a sebzes novelorol is azt olvastam hogy az se.
BlackArt
Ja, köszi, már rájöttem, most kezdtem olvasgatni erre-arra.
Valaki emlegetett itt egy 250 oldalas könyvet/leírást, ahhoz link esetleg?

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nem mindegyik karakternek jár "csatlós".Van a mérnöknek drone-ja, az idézõnek meg szörnyecskéi.Ezekhez ad vagy hp-t vagy sebzést.A csatlós erre vonatkozik.Ezeket nem venni tudod hanem idézni skillbõl.

BlackArt
No, ettõl se lettem okosabb 😊

AntiHero
sztem nem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

© AntiHero ha úgy van ahogy írtad,

Akkor lehet érdemesebb lenne, Sydoniat csak utánna kinyiffantanom?

wesker24
Sõt ha ki is jön hozzá az a fix cucc és ha lehet folytatni akkor tovább játszok vele ha meg nem lehet már vele játszani akkor meg törlöm a francba én még egyszer neki nem állok az biztos !!
AntiHero
Mi jó már. Tegnap kaptuk a single player patchet, a 0.7et (multi patch) meg már asszem ma kapjuk.

wesker24
Jah persze most hogy jön a karácsony nem fogok 1 játék miatt annyi pénzt elkölteni rá !! Inkább nem játszom veled addig amig valami használható fix cucc ki nem jön hozzá !! Meg aztán a gépre gyüjtök most mert 1-2 két dolgot kiakarok cserélni benne !!
AntiHero
Meg kell venni eredetibe a játékot^^

Hát akkor te egy rendkívül szerencsés ember vagy! Én eddig egyet sem tudtam használni...

BattleTag: zydar#2910

wesker24
Jah megjelent az új single patch és amint elinditom a játékot egybõl elkezd frissiteni és lecseréli a betöltö képernyõt is de miután végzett a frissitéssel a játék baxik elindulni !! <#violent><#falbav>

Gondolom azért nem indul mert kell hozzá a megfelelõ fix crack hozzá hogy ezzel a patchel menjen !! Néztem már a GCW-n de még nincs fent !!

Ugy látszik most szüneltetnem kell a játékot egy darabig !! Remélem tovább tudom folytatni a játékot a jelenlegi karakteremmel most hogy már új patch van rajt !! Mert ha nem lehet folytatni esküszöm kidobom a gépet az ablakon !! Mert jelenleg 30-as szintû mérnök voltam és épp az 5 fejezet-nél tartottam a Necropolis szinteknél !!
BlackArt
Aha, szóval nem mindenkinek jár 😊 Köszi!
(épp most jön le a manual, abból majd többet tudok)

uv
én a Pokolkapu elõtt vagyok (mesterlövész), nekem már összejött junik páncél, gatyó, kesztyû, válltömés, a fegyóm csak sima tuningolt cucc, de így is úgy megyek át rajtuk, mint fos a libán.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

uv
csatlóson az olyasmiket értik, mint pl. a mérnök robotja stb

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Oké már megoldottam nem arra kellet menni.
Szevasztok!

Van 1 kis gondom amikor Brandon Lan-t kell megmentenem! Meggyógyítom aztán utánnam kéne jönnie de nem jön illetve jön de csak a hellrift-bõl jön ki. Visszamegyek Tudor streetre oda már nem követ beszélni sem lehet senkivel ilyenkor mi van már kétszer felvettem a küldit de nem jó ha teleportálok a bázisra nincs a bázison sem kérlek segítsetek. Amúgy eredeti a game.
BlackArt
Halihó!
Tudja valaki, hogy itt is lehet-e NPC segítõt "kapni" mint dióban?
(Pár cucc statja utal olyasmire, hogy csatlós vagy mi, de lehet csak félrefordítás?)

Szerintem ez bug! Én is Hunterrel(mérnök) megyek és a vége fele már vagy 5 unique-ot kidobott a kabalistának és a legtöbb legendás cucc is az övé!
Annyian írták már be ezt a dolgot és én is tapasztaltam, hogy már nem lehet véletlen!

Azt azért ne felejtsük el, hogy a rúnák csak a kiegészítõ lemez(LoD) feltétele után érhettük el, ami az alapjáték után egy évvel jelent meg (2001)!
A Hellgate-hez még egy kieg sem jelent meg, szóval még simán belerakhatnak egy tucat új dolgot.
Csak remélem a single játékosok is el tudják majd érni...

Prince23
Húh az annyát, hasonlit az elite nazistormra😄D Kedvet kaptam hozzá
köcce

Én meg fizetném neki :S

"fõnököm fizetné"<#worship><#taps> Anyám, milyen király fõnököd van neked!! Ott akarok én is dolgozni <#vigyor3>

Mike at home
annyi pénzem sose lesz 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Valaki megtudná mondani azt, hogy miután lejárt az elõfizetés, utána a játékos visszakerül free státuszba, vagy autómatikus módon továbbra is vonják a pénzt a kártyáról? A WOW-ban nem kérdezték meg az embert, hogy most mit szeretne, hanem simán a cég meghosszabította az elõfizetést. Azért kérdezem, mert a fõnököm fizetne be, és aggódik, hogy mi lesz, ha netán már nem dolgozok náluk 😛 Melóból nincs idõm bogarászni az oldalakat, és a helyi rendszerben sem bízom annyira, hogy bárhová beirogassam a kódomat, hiába hivatalos oldal.

Fantusz
Jah, fölösleges tulajdonságokat rárakni a tárgyakra, nagyon ritka a használható: örzõnek ad pengemester skill-bónuszt, energiamágusnak cornagor idézést, mesterlövésznek gyógyíró droidot - kb. ez a logikája a tulajdonság tunningolásnak <#rinya>

Persze lehet néha használható tulajdonságot is kapni, de az a legendás, ha sikerül <#nevetes1>

Én nem javaslom a legendás tulajdonság hozzáadását, jól beszoptam vele, kaptam rá olyan képességet ami haszontalan <#szomoru1> mindezt 40K-ért

Tegnap az egyik igazság dobott egy unique-tárgat, nem fogjátok kitalálni kinek jó... hát persze, hogy kabalistáknak,. evokernek +1skilt ad mindenre

Mike at home
aha
én most egy normál lézerstukit upgradelgetek - igy nem kerül rare alkatrészbe a fejlesztés, aztán majd rágyógyitok vmi rare tulajdonságokat is a legvégén

lvl 15-ös vagyok csak egyébként 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Utolsó elõtti pálya: Az elsõ kanyar után szembenéztem vagy 50-100 olyan csontváz izével. És persze hogy 10-essével jöttek felém minimum. Egyszer kinyírtak de igazán elõször volt nehéznek mondható a normál mód. Élveztem 😄
Ja kincskeresõ rucimban nyomtam ami -100 pajzs és páncélt jelent, és -10 tulajdonság pontot is.

Mike at home
hû, milyen kemény volt eljutni a templom állomáshoz
elkaptak a szûk folyósón, szelemként mentem vissza, akkor is majdnem beszorítottak, úgy kellett elmenekülnöm 😞
idáig nem volt különösebb problémám, de ehhez már nem elég erõsek a fegyvereim, a droidom is fél percenként szétpukkan 😞

Fantusz
A szétszerelés egyértelmû pozitív dolog, a Diabloban, ha valamit rossz helyre tettél, az ott is maradt.

A runákkal az volt a lényeg, hogy bizonyos köveket megfelelõ sorrendben, megfelelõ tárgyakba rakva, azook erõs mágikus tulajdonságit kaptak (ha elrontottad a sorrendet, csak a kövek egyedi tulajdonságát kaptad)

Varázslónak egy 4 socetes botba rakva a Lum+Io+Sol+Eth runák:

+3 to Sorceress Skill Levels
33% Faster Cast Rate
Increase Maximum Mana 20%
+3 Energy Shield (Sorceress Only)
+2 Static Field (Sorceress Only)
+10 To Energy
+10 To Vitality
+9 To Minimum Damage
-25% Target Defense
Magic Damage Reduced By 7
+50% Enhanced Defense

Ezt a lehetõséget hiányolom most.

Itt a mesterlövészem ahogy igértem: (Mostmár jól)

Itt a mesterlövészem ahogy igértem:

Henteltem

Lecserélõdött a kezdõ képernyõ, és elérhetõ lett az single plyaerhez az új patch.

Basszák meg az updétjüket, már harmadjára kell kinyírnom a hazugságokat, de úgy látom majd csak ha fent lesz 0.7 akkor tudom befejezni a gamét 😞

ezt probáld talán: EA store

csuszi
valaki plz venném meg a gammat neten, direkt olyan kártyát vettem, és kurva usa store nem fogadja el (pedig visa), plz valaki aki tudja az ea eu shop oldalát. help😄!!!!!!!!! mintha létezne eu-s store...

MJ rulz Pink Team The Only One

PiszkosFred
Hat runakat nem biztos hogy erdemes osszehasonlitani a modokkal. Mert ketsegtelen, hogy mindketto socketes itemekbe rakhato, es bonuszokat ad, de azert a diablos runakkal sokkal tobb variaciod volt. Nomeg az egyes runaknak volt erteke, ritkasagatol es bonuszatol fuggoen. Itt van tonnanyi modod, amit ugy pakolsz ki-be ahogy akarod, es ahogy a cucc szintje engedi. Hasonlo a ketto, de kozel sem ugyanaz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

AntiHero
Set ietemek lesznek, Runák helyet itt vannaka modok (ugyan azok) + a szétszerelés.

Fantusz
Csúnyán szólva, a Hellgate London úgy készült, hogy a Diablo II vázára ráraktak egy modernebb grafikát, a másik oldalon viszont sok dolog kimaradt amiktõl a Diablo mái napig verhetetlen.
A set itemek hiánya nem is annyira fájó, de az, hogy itt nem volt valami hasonló lehetõség, mint a Diabloban, hogy runakövekbõl nagyon erõs felszerelést lehetett összerakni, nekem hiányzik, de nagyon.

Diablo II + Lord of Destruction (kiegészítõ)
XP-n megyen, van hozzá magyarosítás, egy pici kiegészítõ progicska is létezik, amivel a runaszavakat meg lehet nézni (ebbõl most nem sokst érthetel), nem egy bonyolult történet, az elsõ rész nélkül is játszhtató.

rotator
Most akartam felcsatlakozni és kiírta, hogy updates available! 😊

AntiHero
Az csak a hellgate London Koreaiúl😊

berlinboy6329
Á mondjuk éln is kiváncsi vagyok rá mijez....A koreai szöveg jobb fenn mit takar ugyan?Van hozzá köze?Vagy csak koreai oldalról vannak a képek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

AntiHero
*megtudod

AntiHero
Majd megtud<#ravasz1>

skinnyman
Hmm, ilyen helyeken nem is jártam. Ez miez?

Regards,

AntiHero

és amjd a többi a hellgatelondon.hu-n lesz hamarosan...

berlinboy6329
Ilyen jó lenne az aq Diablo?Életemben nem játszottam vele.Az 1 résdz nélkül érthetõ a sztori?Mivel kell baszsakodni,hogy menjen?Szal megy-e xp-n kell-e hozá sok bisz-basz patch ilyesmik..Most felkeltettétek az érdeklõdéemet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/