Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------------
Valaki emlegetett itt egy 250 oldalas könyvet/leírást, ahhoz link esetleg?
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Akkor lehet érdemesebb lenne, Sydoniat csak utánna kinyiffantanom?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
BattleTag: zydar#2910
Gondolom azért nem indul mert kell hozzá a megfelelõ fix crack hozzá hogy ezzel a patchel menjen !! Néztem már a GCW-n de még nincs fent !!
Ugy látszik most szüneltetnem kell a játékot egy darabig !! Remélem tovább tudom folytatni a játékot a jelenlegi karakteremmel most hogy már új patch van rajt !! Mert ha nem lehet folytatni esküszöm kidobom a gépet az ablakon !! Mert jelenleg 30-as szintû mérnök voltam és épp az 5 fejezet-nél tartottam a Necropolis szinteknél !!
(épp most jön le a manual, abból majd többet tudok)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Van 1 kis gondom amikor Brandon Lan-t kell megmentenem! Meggyógyítom aztán utánnam kéne jönnie de nem jön illetve jön de csak a hellrift-bõl jön ki. Visszamegyek Tudor streetre oda már nem követ beszélni sem lehet senkivel ilyenkor mi van már kétszer felvettem a küldit de nem jó ha teleportálok a bázisra nincs a bázison sem kérlek segítsetek. Amúgy eredeti a game.
Tudja valaki, hogy itt is lehet-e NPC segítõt "kapni" mint dióban?
(Pár cucc statja utal olyasmire, hogy csatlós vagy mi, de lehet csak félrefordítás?)
Annyian írták már be ezt a dolgot és én is tapasztaltam, hogy már nem lehet véletlen!
A Hellgate-hez még egy kieg sem jelent meg, szóval még simán belerakhatnak egy tucat új dolgot.
Csak remélem a single játékosok is el tudják majd érni...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Persze lehet néha használható tulajdonságot is kapni, de az a legendás, ha sikerül <#nevetes1>#nevetes1>
Tegnap az egyik igazság dobott egy unique-tárgat, nem fogjátok kitalálni kinek jó... hát persze, hogy kabalistáknak,. evokernek +1skilt ad mindenre
én most egy normál lézerstukit upgradelgetek - igy nem kerül rare alkatrészbe a fejlesztés, aztán majd rágyógyitok vmi rare tulajdonságokat is a legvégén
lvl 15-ös vagyok csak egyébként 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ja kincskeresõ rucimban nyomtam ami -100 pajzs és páncélt jelent, és -10 tulajdonság pontot is.
elkaptak a szûk folyósón, szelemként mentem vissza, akkor is majdnem beszorítottak, úgy kellett elmenekülnöm 😞
idáig nem volt különösebb problémám, de ehhez már nem elég erõsek a fegyvereim, a droidom is fél percenként szétpukkan 😞
A runákkal az volt a lényeg, hogy bizonyos köveket megfelelõ sorrendben, megfelelõ tárgyakba rakva, azook erõs mágikus tulajdonságit kaptak (ha elrontottad a sorrendet, csak a kövek egyedi tulajdonságát kaptad)
Varázslónak egy 4 socetes botba rakva a Lum+Io+Sol+Eth runák:
+3 to Sorceress Skill Levels
33% Faster Cast Rate
Increase Maximum Mana 20%
+3 Energy Shield (Sorceress Only)
+2 Static Field (Sorceress Only)
+10 To Energy
+10 To Vitality
+9 To Minimum Damage
-25% Target Defense
Magic Damage Reduced By 7
+50% Enhanced Defense
Ezt a lehetõséget hiányolom most.

MJ rulz Pink Team The Only One
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A set itemek hiánya nem is annyira fájó, de az, hogy itt nem volt valami hasonló lehetõség, mint a Diabloban, hogy runakövekbõl nagyon erõs felszerelést lehetett összerakni, nekem hiányzik, de nagyon.
Diablo II + Lord of Destruction (kiegészítõ)
XP-n megyen, van hozzá magyarosítás, egy pici kiegészítõ progicska is létezik, amivel a runaszavakat meg lehet nézni (ebbõl most nem sokst érthetel), nem egy bonyolult történet, az elsõ rész nélkül is játszhtató.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és amjd a többi a hellgatelondon.hu-n lesz hamarosan...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/