Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez az amikor egy alagutban vagy es a csomopontok egymas utan vannak? ott van oldalt egy keskeny kis folyoso, azon kell szaladgalni, aztan ha odaertek megint be a folyosora, futva egy masik csomoponthoz es irtani...
wesker24
Tudom hogy a monsterek sosem fogynak ki de nem tudom egyszerre megtisztitani a vonalat és megölni az összes Imp nagyurat !!
Mert amikor összejön 5-6 és egyszerre tüzelnek akkor nem tudok mit tenni !! Mert mire kinyirnám õket újabbak jönnek és még idõm se volt a vonalat megtisztitani hiába van 324-es legendás fegyóm szart sem ér ellenük !! Próbáltam mindennel fizikai mérgezõ elektromos egyik se hatásos de egyik se vált be !!
wesker24
Na kész vége én most hagytam abba ezt a rohat kibaxott játékot !! Most kurvára felhuztam magam rajta !! mert ez már nem állapot ami a játékban volt egyszerûen szánalmas az egészet úgy elcseszték ahogy van !!
<#falbav><#falbav><#violent><#violent><#gun><#gun>

Épp a szépség próbájánál vagyok de ennél nagyobb baromságot még életemben nem láttam !! Elvileg uralni kéne 5 csomópontot ja mint ha az olyan egyszerû lenne mert nem tudom a csomópontot is védeni meg a monstereket lönni !! A 3-dik csomópontig még sikerül de onnatól kezdve már nem tudok tovább jutni !! Mert elöbb halok meg mint hogy tovább jussak !! Hiába van 750 életem hiábavan rajt pajzs hiába van a drone-omnak 2300 élete ugy kinyirnak mint a szart még arra sincs idõm hogy a medkitem beadjam mert azok a köcsögök elkábitanak és semmit se tudok csinálni egyszerre jön kb 7-8 IMP nagy úr és mire kinyirom öket jön még újabb 5-6 IMP nagy úr és még a csomópontot se tudom védeni !! Mikor már a 30-dik medkitet használtam el hogy ne haljak meg kiléptem a picsába az egész játékból !!
us meg test szerverre csak akkor tudsz felmenni ha hellgate.com-on is regisztralsz
csuszi
tudod az az érdekes, hogy
1. az accommal spanom felment.
2. neki is invaild pw/felhazsnáló üzi jön ki az usanal és testservernél, de eura felmegy és játszik kapná be😄
3. leállítottam még az avastomat is, tûzfal sose volt
4. gépem bõven pass
5. winem friss (két hetes)
6. minden más game tökéletesen fut (pl cod)
7. netem 2megás feltöltés 180 szrt,m ez elég
8. patcheltem
9. mingyá felkötöm magam

MJ rulz Pink Team The Only One

http://hg.mmodb.com/items/search/

--------------------------

Kori
már megtaláltam az infot

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
SP-ben lehet csinálni Stonehenge-t

ha lehet akkor honnan kell oda menni?

valami beállítás gond lehet ha nem tud kapcsolódni ...
ha nincs tûzfal se akkor már nem tudom mi okozhatja a fennakadást
milyen vírus írtód van? annak nincs tûzfala esetleg?

amivel a hivatalos oldalra regeltél (account) az jó az usa szerverre és a test szerverre is

AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

csuszi
ja, de csak akkor enged belépni, ha rányomok a magyar zászlóra. ez normális így?

PiszkosFred
http://www.eu.hellgatelondon.com/ << itt (is) regeltel?

Az US tabornak van foruma, nekunk EUban egyelore nincs. Ezert van az, hogy elvileg ugyanazon seriallal mindket oldalra (US es EU) lehet regelni (duplan: egyszer ide, egyszer oda), es igy lehet forumozni. De belepni (es jatszani) elvileg csak az EU-s serverekre tudsz, vagyis mindenkeppen kell regelned egy EUs accot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
No igen, ezt a fajta petcontrolt hianyolom en is. Mernoknel a drone skilleket fejlesztve, megfelelo armort rarakva, 70-80% damred nevetve osszejon, igy aztan eleg jol birja a strapat. Persze, a drone csak golyofogo, nagy pusztitast nem fog veghez vinni (bar azert tud szeletelni eleg jol), igy egyertelmu, hogy az enginek kell puffogtatnia a hatterbol. Bar 10/10es bomber botokkal, akar filmet is nezhet kozben az ember... 😊 (node viccet felre, vigyazni kell a dronera, es segiteni neki, ugy easymod az egesz enginer let)

uv
azért a mérnöknél oda kell segíteni rendesen a botnak, mert különben fél perc alatt agyonverik. szerintem inkább csak arra jó, hogy lekösse a csürhét amíg a mérnök szarrá lövöldözi õket - így viszont mûködik a dolog szépen. ha jó fegyvert tudunk rárakni és pár majmot még ki is csinál az már csak hab a tortán.
mellesleg néha elég idegesítõ, hogy pikkpakk ráront mindenkire akit meglát aztán rámhúz egy rakat monsztát, vágják, mint a répát, aztán vagy kinyírom õket mielõtt behal a bot, vagy sûrû szaladgálásba csap ár a dolog.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

csuszi
növekszik csak iszonyat lassan. és a us és a test servernél azt adja ki hogy nem stimmel a jelszó vagy a név - számít hogy hova regeltem az accomat azért? a hivatalos oldalba be tudok lépni, szal nem a jelszóval van a gáz. ez normális? de az eunál elkezd betölteni, csak ezer évig, és a végén kiadja hogy nem tud kapcsolódni:S

hát igen ha a százalék növekedne
szerintem nézz körül a hivatalos oldalon a bug topikokba
és/vagy írj a supportnak

PiszkosFred
Pedig az Evoker, megfelelo cuccokban iszonyat nagy pusztitast tud vegezni, bossokat meg arcpiritoan rovid ido alatt kivegzi. Viszont papirkaszt, ha sarokbaszoritjak, vagy kifogy a mana, akkor hamar problemak adodhatnak az egeszseget illetoen 😊

Summonernel pedig a helyzet ugyanaz mint a Enginernel, a petek vegzik a piszkos munkat, te csak a hatterbol segitesz nekik. Vigyazni kell a petekre, mert nelkuluk szinten gondok lehetnek. De amig elnek, es birjak az uteseket, gyerekjatek a haladas.

EnZsolt
Yeah 😄 Mindenesetre, akkor is summonert kezdek, csak eddig eléggé megoszló véleményeket olvastam. Az evokert meg jól lehúzták 😞 ezért maradt az "Idézõ"

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kori
ha summonert kezdesz akkor pengemester cuccot fog dobni

csak megnyugtatás képpen😊)))

csuszi
nem használok tûzfalat. és amit belinkeltem a 4181ben az normális? olyannak kell lennie?

EnZsolt
Sziasztok!

Elõre leszögezem, teljesen új vagyok. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mist szóltok a Summoner kari indításához? Illetve olvastam, hogy a kabalistákhoz esik a legtöbb unique cucc, ez akkor is megmarad, ha ilyen karaktert kezdek? 😄 Elõre is köszi a válaszokat.

U.i.: Valami kézikönyv linkkel is meg tudnátok dobni? Kíváncsi vagyok miket ír, mert amit idáig a neten találtam az kevés volt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

nem blokkolja a tûzfalad a csatlakozást?
kapcsold ki és próbáld meg úgy is

rotator
Tegnap ledobott netes játék közben server errorral, kicsit berágtam. <#boxer>

Nyugis
az új verziószám frissítés után tört verzió, single: 1.35.44.4020.

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

BlackArt
Töltötte le valaki az EA oldalról? Tegnap megvettem, nagynehezen lejött az EA download managerével, aztán a decrypt során megakadt, hehe, aszonta ezt a játékot még nem adták ki, vagy ha gép órája jól jár, akkor próbáljam meg mégegyszer. Paff!
Ha megpróbálok errõl a hibáról üzenetet küldeni a supportnak, akkor szerver hibára hivatkozva elküld az anyámba.
Szép új világ...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

kint van a 0.7-es patch <#worship><#nevetes1><#worship>

--------------------------

Mike at home
25-30 között
miért érdkes, mikor van karácsony?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Nekem akkor volt ilyen, amikor a net szolgaltatom(nak nevezett losz*r) vacakolt (ingadozott es folyamatosan belassult az adatforgalmam). Akkor kb ket oramba telt mire a multi peccs felment, mindig megallt menet kozben, es kezdhettem elolrol. Aztan a csatlakozas leallt tuzfal hibaval, meg a portok sem voltak rendben, stb. Aztan osszeszedte magat a szolgatato, es azota nincs gond, a HGL servereire azonnal sikerul csatlakozni, 10-15 sec alatt. Kerdezz utana, hatha nalad is az isp szorakozik. Ha nem ok, akkor van egy FAQ a hivatalos oldalon, talan abban van kis help.

csuszi
és ezt látod?
amúgy nekem inkább 30perc, és aztán se kapcsolódik, hanem hibával kilép.:S
patch ok, grafika low, gép rendben, win rendben.:S

wedge31
Nagy nulla ez a sp patch sajnos teljesen a fizetös multira pakolják a fejlesztéseket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

AntiHero
NEkem semmi gond...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nekem amiota 0.6 patch van azota nagyon nehezen lep fel a szerverre. altalaban rakattintok a bejelentkezesre, leviszem kisablakba es 5-10 perc mulva visszanezek, addigra csatlakozik. remelem 0.7-el ez a gond is megszunik
wesker24
Amugy már megoldodott minden probléma !! Elég hamar kiadták az új single patch fix crackjét tehát azzal megint simán megy a játék !!
És ami a lényeg nem kell újból kezdenem ott folytathatom ahol abbahagytam !!

Higy mit akarok cserélni ?? 2 dolgot !! Most karácsonyra proci csere mert az E2140 harmatgyenge proci részemrõl ugyis jön a karácsony venni kéne valami komolyabb procit !! Jövöre meg talán majd egy új Vga karit addig elleszek én ezzel a 8800 GTS vga karival !! Nem tudom talán a hideg téli napoknak köszönhetõ de a 8800 GTS Vga karim hõmérséklete sosem volt ilyen alacsony maga a GPU Dióda hömérséklete 52 fok pedig a ventisazbályozás sincs beállitva !! A táp pedig nem szünetmentes hanem csak egy moduláris Enermax 400 Wattos táp !!
csuszi
patch telepítve😞 nem ott a bibi

amikor launchert elinditod bejon egy 'frissitesek elerhetok' menu, ott valaszd ki a multi telepiteset. megprobalhatod usa szervert is pl
hi! ki milyen klánban van? van valami aktiv klán?
csuszi
siker. félig:S😞 megvettem, de kurvára nem enged fel multizni a serverre. az a test server mire jó? teszteljem elsõnek inkább azt? na a lényeg hogy megcsináltam a fiókot, aztán mennék fel játszani, és 30!!!!!!!percig számol hogy hány százaléknál jár a hellgate_mp_dx9_x64.exe és kibaszott lassan számol... aztán a végén nem sikerül kapcsolódni a serverhez és kilép. ??????????????????????????????????????? mi a fasz????

szerintem sydonait annyira nem eri meg runolni, inkabb atmenni nightmare-re es ott shulgoth-ot olni
uv
egy junik tûzróka kilövõt találtam még az elsõ act-ben. sajnos csak egy kieget lehetett belerakni, úgyhogy kék meg zöld tûzrókákból jóval használhatóbb cuccot sikerült összekalapálni. meg egy M3 perforálóhoz is volt szerencsém, de az se kellett semmire.

berlinboy6329
Azon gondolkodtam...Hogy van-e egyáltalán Sydonai-jal kezdõdõ Mesterlövész unique cucc?Vagy egyáltalán használható Mesterlövész unique?Ami csak neki van?Szerintem a Hunter kasztot hanyagaloták a legjobban.Kevés drop, miegymás.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

uv
a sydonai egy köcsög... a Sydonai Ökle elnevezésû junik kardból mindjárt kettõt is dobott (egyszerre). mesterlövész cucc semmi. illetve ami volt az szarabbnál szarabb.

wedge31
Használj mini imagét ne ne vacakolj a törésekkel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

szünetmentes, de akkor kicsit kevés a konfigodra, a 8800Gts terhelés alatt több, mint 200 wattot fogyaszt, de lehet hogy majd 300-at
a felhúzott proci is 80-90-et fogyaszthat ...
nade mindegy ha megy akkor megy
azon meg nem kell szerintem csodálkozni a mai világba, hogy egy krackelt játék nem fut megfelelõen
javaslom rakd fel újra és tiltsd le a kapcsolatát az internetrõl, így nem patcheli fel magát és futni fog

berlinboy6329
Nekem ami nagyon tetszett az a 35%os pajzsátütõ relikvia volt.Találtam pá "ruhadarabot" is ami +10 +10% ot dobott rá,igy lett 58% 1 legendás Nanyne sokkviharon,ami adott 4 taktikus viselkedést emg 3 robbanó gránátot...Sydonai bezzeg semmi használhatót nem droppolt. :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

uv
droidoltam ám értük rendesen!
lvl 21-tõl 25-ig csak Felsõ Temze- Alsó Temze járatokat nyomtam. a nagy része ott potyogott, legtöbbjüket akkor még nem is tudtam használni. darabjához kellett 25-28 állóképesség,meg ilyesmik, úgyhogy elraktam késõbbre. fegyver viszont tényleg nem esett semmi használható. a junik implantok is csupa vacak volt, pedig hullott bõségesen. egy igazán használható volt: +18% sebzés, +51% pajzstúlterhelés - igazából ez utóbb ami sokat számít, max 2-3 lövés és volt pajzs, nincs pajzs a kis genyákon.

vagy az szünetmentes? ...

a tápot?
nah igen ha jól olvasom az 400 wattos amit a vga-d egyedül megzabál ...

mit akarsz azon cserélni?
ráérsz majd 1 év múlva is, közel csúcs géped van
szerintem ezt se rég állítottad össze ...

skinnyman
A különbség az, hogy a Hellgate-nél van még remény, hogy kijavítják patch-ekkel a bugokat (és már sok elõrelépés is történt az ügyben), a windowsnál nincs remény, bugos marad amíg létezik 😊

Regards,