Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert amikor összejön 5-6 és egyszerre tüzelnek akkor nem tudok mit tenni !! Mert mire kinyirnám õket újabbak jönnek és még idõm se volt a vonalat megtisztitani hiába van 324-es legendás fegyóm szart sem ér ellenük !! Próbáltam mindennel fizikai mérgezõ elektromos egyik se hatásos de egyik se vált be !!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun>
Épp a szépség próbájánál vagyok de ennél nagyobb baromságot még életemben nem láttam !! Elvileg uralni kéne 5 csomópontot ja mint ha az olyan egyszerû lenne mert nem tudom a csomópontot is védeni meg a monstereket lönni !! A 3-dik csomópontig még sikerül de onnatól kezdve már nem tudok tovább jutni !! Mert elöbb halok meg mint hogy tovább jussak !! Hiába van 750 életem hiábavan rajt pajzs hiába van a drone-omnak 2300 élete ugy kinyirnak mint a szart még arra sincs idõm hogy a medkitem beadjam mert azok a köcsögök elkábitanak és semmit se tudok csinálni egyszerre jön kb 7-8 IMP nagy úr és mire kinyirom öket jön még újabb 5-6 IMP nagy úr és még a csomópontot se tudom védeni !! Mikor már a 30-dik medkitet használtam el hogy ne haljak meg kiléptem a picsába az egész játékból !!
1. az accommal spanom felment.
2. neki is invaild pw/felhazsnáló üzi jön ki az usanal és testservernél, de eura felmegy és játszik kapná be😄
3. leállítottam még az avastomat is, tûzfal sose volt
4. gépem bõven pass
5. winem friss (két hetes)
6. minden más game tökéletesen fut (pl cod)
7. netem 2megás feltöltés 180 szrt,m ez elég
8. patcheltem
9. mingyá felkötöm magam
MJ rulz Pink Team The Only One
--------------------------
ha lehet akkor honnan kell oda menni?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ha nincs tûzfal se akkor már nem tudom mi okozhatja a fennakadást
milyen vírus írtód van? annak nincs tûzfala esetleg?
Az US tabornak van foruma, nekunk EUban egyelore nincs. Ezert van az, hogy elvileg ugyanazon seriallal mindket oldalra (US es EU) lehet regelni (duplan: egyszer ide, egyszer oda), es igy lehet forumozni. De belepni (es jatszani) elvileg csak az EU-s serverekre tudsz, vagyis mindenkeppen kell regelned egy EUs accot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mellesleg néha elég idegesítõ, hogy pikkpakk ráront mindenkire akit meglát aztán rámhúz egy rakat monsztát, vágják, mint a répát, aztán vagy kinyírom õket mielõtt behal a bot, vagy sûrû szaladgálásba csap ár a dolog.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
szerintem nézz körül a hivatalos oldalon a bug topikokba
és/vagy írj a supportnak
Summonernel pedig a helyzet ugyanaz mint a Enginernel, a petek vegzik a piszkos munkat, te csak a hatterbol segitesz nekik. Vigyazni kell a petekre, mert nelkuluk szinten gondok lehetnek. De amig elnek, es birjak az uteseket, gyerekjatek a haladas.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
csak megnyugtatás képpen😊)))
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Elõre leszögezem, teljesen új vagyok. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mist szóltok a Summoner kari indításához? Illetve olvastam, hogy a kabalistákhoz esik a legtöbb unique cucc, ez akkor is megmarad, ha ilyen karaktert kezdek? 😄 Elõre is köszi a válaszokat.
U.i.: Valami kézikönyv linkkel is meg tudnátok dobni? Kíváncsi vagyok miket ír, mert amit idáig a neten találtam az kevés volt.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
kapcsold ki és próbáld meg úgy is
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Ha megpróbálok errõl a hibáról üzenetet küldeni a supportnak, akkor szerver hibára hivatkozva elküld az anyámba.
Szép új világ...
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
--------------------------
miért érdkes, mikor van karácsony?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amúgy nekem inkább 30perc, és aztán se kapcsolódik, hanem hibával kilép.:S
patch ok, grafika low, gép rendben, win rendben.:S
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És ami a lényeg nem kell újból kezdenem ott folytathatom ahol abbahagytam !!
Higy mit akarok cserélni ?? 2 dolgot !! Most karácsonyra proci csere mert az E2140 harmatgyenge proci részemrõl ugyis jön a karácsony venni kéne valami komolyabb procit !! Jövöre meg talán majd egy új Vga karit addig elleszek én ezzel a 8800 GTS vga karival !! Nem tudom talán a hideg téli napoknak köszönhetõ de a 8800 GTS Vga karim hõmérséklete sosem volt ilyen alacsony maga a GPU Dióda hömérséklete 52 fok pedig a ventisazbályozás sincs beállitva !! A táp pedig nem szünetmentes hanem csak egy moduláris Enermax 400 Wattos táp !!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a felhúzott proci is 80-90-et fogyaszthat ...
nade mindegy ha megy akkor megy
azon meg nem kell szerintem csodálkozni a mai világba, hogy egy krackelt játék nem fut megfelelõen
javaslom rakd fel újra és tiltsd le a kapcsolatát az internetrõl, így nem patcheli fel magát és futni fog
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lvl 21-tõl 25-ig csak Felsõ Temze- Alsó Temze járatokat nyomtam. a nagy része ott potyogott, legtöbbjüket akkor még nem is tudtam használni. darabjához kellett 25-28 állóképesség,meg ilyesmik, úgyhogy elraktam késõbbre. fegyver viszont tényleg nem esett semmi használható. a junik implantok is csupa vacak volt, pedig hullott bõségesen. egy igazán használható volt: +18% sebzés, +51% pajzstúlterhelés - igazából ez utóbb ami sokat számít, max 2-3 lövés és volt pajzs, nincs pajzs a kis genyákon.
nah igen ha jól olvasom az 400 wattos amit a vga-d egyedül megzabál ...
ráérsz majd 1 év múlva is, közel csúcs géped van
szerintem ezt se rég állítottad össze ...