Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-2 mellérakott skillel érdemes tovább játszani, de, ha úgy érzed hogy 4-5 pont is rossz helyen van megfontolandó egy új karakter.
Itt most nem olyanra kell gondolni, hogy ide még nem kellett volna pontot adni (ezt a vonalat lehet tovább fejleszteni, ha hasznos), de lehetnek olyanok ahová már nem kellett az a pont - no azok hiányozhatnak máshonnan késõbb.
A kék csikok jelentik azt hogy mennyit használtál fel összesen !!
Minden egyes cuccnak fegyónak stb van követelménye és ezeket a követelményeket adja hozzá a kék csikhoz !!
Ha pl találsz egy olyan cuccot ami jó lenne neked csak nem tudod használni azért mert a követelménye meghaladja azt az értéket mint amennyi van most neked !! Csak akkor tudod használni azt a cuccot ha megfelelõ skill pontokat adsz rá !!
Pl mondjuk dropolt neked egy legendás mellvértet csak nem tudod használni mert az értéke mondjuk 30 Állóképesség és neked csak pl 25 állóképességed van szóval csak akkor tudod használni ha eladsz olyan cuccot magadról amivel csökkenthetnéd az értéket hogy viselni tud vagy csak egyszerûen félrerakod jobb idõkre és mikor szintet lépsz akkor már tudod viselni !!
Mert olvastam hogy valaki zökennömentesen eljutott a Picadilly Circus-ig de ott már igencsak nehéznek bizonyult már a játék !!
Akkor majd akkor lecsekkolom a mérnökömet Nightmaren !!
pl. hiába van 36 erõm, ha kék csík 15-öt lri el 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A cornagor alapból erõs, fejleszteni lehet a páncélzatát, a felbõszítéssel pedig az ereje is növelhetõ harc közben, nem utolsósorban pedig elég jó fegyvereket is használhat egy idézõ, a fegyer nem korlázozza a mágiahasználtaot, mint az energiamágusnak.
Vérkötelékkel tudja gyógyítani a cornagort, a veszteséget a hullákból pótolatja, plusz ott van még az életszívás skill is.
Most kezdjem el a mérnökömmel a Nightmare-t !! (Ugyse biztos hogy végigtudnám vinni) !!
Vagy kezdjek egy új játékot egy másik kaszttal ??
Valami ötlet hogy melyik legyen ?? Ha már a mérnöknek voltak dronejai akkor esetleg Idézõ ?? És ha mondjuk Idézõ lenne akkor valaki benyomhatna nekem egy Skilltree-t hogy mire érdemes gyúrni és mit érdemes kifejleszteni ??
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Hiába van a karinál egy nagyon jó villámsebzésû fegyver, ha villámra immunis az ellenfél valami mással kell legyõzni.
Nem elképzelhetelen, hogy egyes szörnyek akár 3-4 elemre is immunisak lesznek.
--------------------------
Azt elfelejtettem mondani, hogy elektromos géppuskával tolom, és a mesterlövészpuskát csak nagyon ritkán veszem elõ!
A géppuska sniper módban, valami ûber brutálisan aprít!
A szûk folyosók a kedvenceim <#vigyor3>#vigyor3>
végül is ugyanaz mint ha elölrõl kezdenéd
akkor 1-es voltás az ellenfelek is 1-esek
most 31-es vagyok az ellenfelek is 31-esek, fegy a megfelelö szintnek van
teheát egyenlöre ugyanaz mint alapból, de itt valaki írta már hogy a 3. állomástól nem tudott továbbjutni mert már nagyon kemény lett
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Érdemes belekezdeni ?? Vagy nem mert az már túl nehéz lenne ??
olyanokat talaltam eddig, hogy toroljem ki a tmp tartalmat meg multiplayeres menteseket...
MJ rulz Pink Team The Only One
Valami registry matatással?
Nekem van egy mesterlövészem, annak a gyorstüzelés ág ki sincs fejlesztve, inkább messzirõl operálok 😄
Escape és fázisgránátra az 1 pont az kötelezõ, talán több nem is érdemes.
Kb így néz ki a Skilltree-m
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=32&s=000241058012000200041000000
kicsit félek az alábbitól:
externetes van itt? nem lehet hogy a netem baszakodik? és ha megzöldülök se lesz jó mert a netemmel van gáz?
MJ rulz Pink Team The Only One
Yang: Skandi- senior shao wari
Pl. a mesterlövésznek, mérnöknek a geller és a lepattanó lövés skillje hogyan mûködik?
Néhányszor neki kell futni egy-egy karakternek, hogy kitalálja az ember (kinek)melyik a hasznos, és kevésbé hasznos skill.
Ahogy elnézem a mesterlövész olyan karakter, ahol már a játék elején sok helyre kell pontokat pakolni (taktikus viselkedés, jelzõfény, álca, gyorstüzelés, orvlövészet).
Általában úgy fejlesztem a karaktereimet, hogy legyen néhány erõs képessége, a többit majd késõbbre hagyom, egy mesterkövésznél ez úgy tünik nem így van <#wink>#wink>
Mig a másik képen még csak terveztem hogy bemegyek rajta !!
Ebbõl látszik hogy a játék végére nem sok mindenem maradt szinte alig maradt valami a cuccokból !!
Ja és ST Paul egyik álommásán asszem Cheapride vagy valami ilyesmi az egyik boss dobott egy unique cuccot !! És láss csodát pont jó a mérnöknek egy nagyon hrankó csizma !!
Mikor bementem a Pokolkapuba kinyirtam minden egyes monstert és mikor beléptem a Pokolba na ott aztán elszabadult tényleg a pokol !!
A Hazugságok nem voltak olyan nehezek 2-öt kivéve a Tébolyt(Repülö Orbile)na meg a Viszályt (bazi nagy monster) azok igencsak nehezek voltak volt egy pár halál de õket is sikerült kinyirni !! Na meg Sydonai se volt olyan hú de nehéz csak megfelelõ távolságba kellett lenni tõle vigyázni kellett a csápjaira meg amikor ugrál miközben a dronejaimat ütlegelte addig adtam rá a skullót rendesen közben folyamatosan javitottam a droneokat hogy ne nyiffanjanak ki !! Benyomtam a jelzõfényt (3) és löttem ezerrel és végül csak megmurdált !! Mikor Sydonai kipurcant nekem szintén nagyon jó dropjai voltak !! Csupa legendás és ritka cuccot dobott köztük szintén egy unique cuccot !! Egy nagyon király energiamágus/idézõ mellvértet dobott !! (Sydonai páncélja) vagy valami ilyesmi és (Sydonai ökle) egy legendás nagyon király kard !!
Most láttam elérhetõvé vált a rémálom fokozat is !!
Érdemes elkezdeni nightmare fokozaton vagy túl nehéz az már ??
Bõven elég volt nekem Normal fokozaton is !!
Itt van 2 kép a karimról !! A játék végére 31-es szintig jutottam el !!
(habar a modok meg nem tul jok benne, de altalaban mar ezt hasznalom)
amúgy halottam már olyan bugot ahol nem tudta felpatchelni a játékot, szóval az se kizárt
a haverod soha nem fog tudni játszani eu accounttal us vagy test szerveren szóval nem csoda hogy nem megy talán elõbb regelni kell a hivatalos oldalon is
Legalább mostmár tudom,h mi a helyzet.Hehh.Érdekes.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Meg azért se jó ha nagyon elõrehaladsz mert nem kapsz annyi xp-t az erõsebb szörnyekért se,ugyanúgy mint a gyengébbekért se.Itt az xp levonások:
If the mob's level is x levels higher than your character's level, the following penalties are applied to its base xp:
0-2 levels higher: 100% xp
3 levels higher: 95% xp
4 levels higher: 90% xp
5 levels higher: 80% xp
6 levels higher: 70% xp
7 levels higher: 60% xp
8 levels higher: 50% xp
9 levels higher: 40% xp
10 levels higher: 30% xp
11 levels higher: 20% xp
12 levels higher: 10% xp
13 levels higher or more: 5% xp
If the mob's level is x levels lower than your character's level, the following penalty is applied instead:
1 level lower: 90% xp
2 levels lower: 78% xp
3 levels lower: 65% xp
4 levels lower: 50% xp
5 levels lower: 35% xp
6 levels lower: 21% xp
7 levels lower: 10% xp
8 levels lower: 4% xp
9 levels lower: 1% xp
10 levels lower or more: 0% xp
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ott a game vége, mármint ha legyõzõd Syndonia-t
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mikor elértem a végsõ próbatételhez és kinyirtam minden monstert és végül eljutottam a pecséthez !! Murmur azt mondta aktiváljam a Pecsétet gyorsan de azt mondta már késõ és megláttam Sydonai-t !!
Erre be is mentem a portálon és ott volt az utolsó Igazság ! Mikor beszéltem a gyerekkel utána beszéltem Emmerával és kiirta hogy End of Act 5 ! Na mondom WTH ?? Ekkor Emmera azt mondta hogy menjek be a Pokolkapun !! Igen ám csak hogy mivel alig volt már nálam medkit meg energiafiola meg kellett volna venni egy pár dolgot !!
Erre visszateleportáltam Liverpool Street Állomásra !! És mit látok most már be lehet menni Guildhall-ba ami ST. Martin állomáshoz vezet !!
Na most mi legyen csináljam meg a maradék küldiket még Liverpool állomáson és menjek ST Martin állomásra ? Vagy menjek be a Pokolkapun??
Egyáltalán mi van a Pokolkapuban ??
a multi jo, habar meg gyerekcipoben jar. meg kisse bugos a jatek (a hivatalos forum is televan bugjelentesekkel). lag az nincs, de eleg jo gep kell. ha pl diablot szeretted, akkor jol megleszel ezzel is, foleg ha elo is fizetsz es kapod majd folyamatosan az uj dolgokat.
Nem emlékeztek véletlenül olyanra, hogy "parental control" avagy "szülõi korlátozás" miatt nem indult volna el a játék valakinek itt a fórumon?
Pár hete telepített Vista 32 bitessel járok így, és nem találok rá megoldást a neten sehol.
Ez az idióta parental control természetesen be sincs kapcsolva, hiszen rendszergazdaként egyedül használom a gépet.
Légyszi adjatok ötleteket, hogy hogyan tudnám elindítani!
Mind a crackes, mind a yasu-s indítást kipróbáltam, de nem változik a helyzet, pedig a most kijött frissítést is szépen leszedi, de indulásnál
kiakad ezzel a szar hibaüzivel. 😞