Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Elbactad a linket. 😊

Nekem is van 1,akit érdekel... 1.0-ás patch infók...

Itten

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zee21
pengemester
így kell kinéznie szvsz egy blademaster skilltree-nek vagyis érdemes így csinálni inkább így mondom 😊 szoval a gyógyulás áradata hülyeség de egy harag áradata forgószél kombó igencsak hatásos tud lenni 😉 de mindenki ugy csinálja ahogy akarja én így fogom a kékekre csak azért kell rakni hogy távolra is tudjál valamennyit sebezni pl lebegõ ellenfelek meg hasonlók

www.818clan.eu

berlinboy6329
Ohh,lehet én Mesterlövész párti vagyok.Vég is toltam már vele.Jöhet a folytatás!

Most nézegetrem amgamnak a Guardiant,de vmi kurvakemény.314 elméjéig egyetlen egyszer haltam emg mer hülye voltam és berohantam a tömegbe... :S

314-et halál nélkül nyomtam végig..Az életerõ aura rohadt jó,azon van asszem 2 pont,pjzspörgetésen van szintén 2...Onnan hova érdemes fejleszteni?

aszondja,hogy ááááámmmm....Van még 1 horgony,asse rossz,3-as lesújtó csapás,ütés pajzzsal 4esen..Ennyi...Hiánylolom a tömegpusztítást. 😞

Marksmannel bedobtam 1 nadet,azt kihaét mindenki..Itt emg amgam kell beugrani,pajzspörgetéssel szétcsapni mindenkit,a maradékot meg ledarálni...Csak az a baj,h alig jön Fellbroe tömeg,nem tom kiszórakozni magam... 😞

Kiegrõl,folytatásról semmi hír még?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nyugis
miért nem szurtok be egy egy képesség fát..? sokkalta látványosabb, és oktato jellegübb! és nincs félreértés, no és értetlenkedés..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Fantusz
Matchgn bladet Ennek a skillnek nem csupán annyi a szerepe, hogy a pengemeseter két karddal harcolhat, hanem ad akaraterõ tartalékot is.

20-as szint fölött már akár 30-40 akaraterõ pont is kell egy jobb kard használatához, örzõnek, pengemesternek az erõ és a kitartás a két fõ attribute, nem lesz 80-90 akaraterõ pontjuk, de nem is kell - a Matchgn bladet (összeillõ pengék) skillre kell tenni még pontot, azzal növekszik az akaraterõ tartalék.
Kevés lesz az 1 pontocska.<#wink>

Fantusz
Én is próbálgatom a karaktereket, s az a meglátásom, hogy kb. 15-ös szintig még egy rosszul összerakott karakterrel is simán el lehet jutni, 20-as szint után lehet érezni, hogy mennyire sikerült addig jól, vagy rosszul elosztani a pontokat.

Az Örzõm most 26-os szintû, azt is újra kezdtem, mert rájöttem, hogy felesleges pajzsra pontokat rakni, úgyis leverik róla.

Volt már 12-es szintû pengemesterem, alapból van egy erõs skillje 1 pontot rárakva a kérdéses Gyógyulás áradatára + 2 Energia aura, 10-es szintig vittem el úgy hogy a szintlépésekkor a többi skillekre nem is tettem pontot, akkor aztán sikerült elrontani (szerintem).

berlinboy6329
Hát nem tom..Sztem nem nagyon érdemes rá pontot pakolni.SZERINTEM!
Azért mondom,mert ha jól tolod,akkor alig fogsz használni medkitet,és annyi lesz majd,mint a szar.Inkább a lesújtó csapásra gyúrj meg arra ami mellette van.Nem tom a nevét,de szép zöld és 3 gyorstámadást csinál.Azon a volnalon érdemes haladni sztem,mert tömegre pusztít rendesen.Én próbálgatom a karatkereimet,már van vagy 6,kiváncsi vagyok mit tudnak...13-as pengemesterem is van,ezt tudom róla mondani..Matchgn bladet mindenféleképpen fejlesz,1 pont bõven elég sztem.A többit nem tom,milyen skilljei vannak....

Fantusz
Bugyuta kérdés:

A pengemesternek nincsen direkt gyógyító skillje, csak a gyógyulás áradatával tudja visszaszerezni az életerõt (+ gyógycsomag).
Mennyire fontos rágyúrni erre a skilre?
Érdemes kimaxolni?
Érdemes az elején a támadó skillek rovására fejleszteni az áradatot, vagy elég rá egy pont, és inkább a támadó skilleket kellene erõsíteni?

aki eddig nem tudta felpatchelni mert lassu volt vagy hibat irt ki kozben az most probalja. nem tudom hogy naluk volt e hiba vagy a szolgaltatonal, de most tolti rendesen a patchet es nem is akad ki kozben
Nyugis
ha kell összarakok egy forumot, külön webcimmel a hellgate-nak, vagy akár egy teljes portál rendcert is, ha van rá igény, és érdekli a csapatot!! <#action>

Szaiasztok.
Nah..elõfizetõ lettem.Elég csábító volt a sok plusz, de csak alig vettem észre valamit. A karácsonyi eseményt hol lehet megtalálni?
Meg érdekelnének a dye kitek is, de még soha nem találtam.😞
Viszont jópofa ez a transmogrifying cube. Kipróbáltam, mûx, de nem találok recepteket hozzá. Valaki talált már ilyet? Meg kéne osztanunk ezeket valahogy.😊
rotator
DX9-ben is jól néz ki. Jól tele vannak pakolva a pályák mindenféle apró-cseprõ szeméttel, nagyon hangulatos. Mi kell ennél több?

AntiHero
A grafika igen szép dx10be sm4.0 ba....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
és durván szaggatna😄

Mike at home
- nem egy nagy etvasz grafika
- uncsi történet, uncsi egysikú küldetések
- uncsi, egyforma pályák

valahogy mégis játszatja magát 😊

ja tényleg miért nem olyan a grafika mint az introban?
ma már elvárható lenne ez a szint, nem?
mondjuk durván félelmetes lenne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uv
mindenben különbözik. legfeljebb annyi hasonlóság van, hogy itt is pixelfószereket kommandírozol.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

wesker24
Én soha életben nem játszottam a Wow-al és nem is érdekel !!

Utoljára a Warcraft 3-at vittem el aö összes kieggel együtt de valahogy a Wow nem tudott lekötni !!

Viszont a Hellgate az nagyon is még ha csak Single-ben is játszom vele !!
Fehercsoki
WoW után milyen játék?Mibe különbözik?(le akarok szokni és kell valami helyette)

wesker24
Rossz szokás ez van <#vigyor> NO felkiáltójel
Fehercsoki
Nembaj csak kicsit furcsa😊Fõleg az ha nemis felkiáltójel kéne a mondat végére és te meg 2t is teszel.

Mike at home
ha azt vesszük, ez is cheat 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem azt mondtam, hogy a karidra használd, csak tesztelésre

rotator
Idézõ karim még nem volt. 😊 Node, nem az a jó, ha te találod ki magadtól, melyik skillek a legjobbak?

wesker24
Akkor egy felkiáltójel se lesz legközelebb Nem értem mi baj van abban hogy mindig 2 felkiáltójelet teszek mindig a mondat végére. <#zavart2>

Már megszoktam hogy mindig kettöt teszek.
Fehercsoki
!!

wesker24
Pontosan én is erre gondoltam hogy mi a legjobb az idézõnél !!
Nyugis
esdetleg egy konkrét skill tree lenne a legjobb hogy lássuk mi a legjobb az idézõnél!

wesker24
Ok akkor lehet hogy inditok egy idézõ karit !!

De akkor légyszives mondd már el hogy az idézõnél mire érdemes gyúrni mit érdemes kifejleszteni !! Esetleg belinkelhetnéd azt az oldalt ahol minden egyes kasztra szét lehet osztani a pontokat !! Neked milyen volt a skilltree-d nagyjából ??
csuszi
na mindenkinek aki eddig próbált segíteni:
összepakoltam a gépem, átmentem barátomhoz, õ netén 1 perc alatt fenn voltam. netszolgáltatóm: externet. no comment, mindneki érti akkor, nem win,nem avast, nem driver stb stb...

MJ rulz Pink Team The Only One

zee21
jo olyan nem kell😄 de asszem zsir lesz ez a karim 😊 bealáz mindenkit! 😄

www.818clan.eu

Mike at home
egy kis program, amivel csalhatsz, adhatsz magadnak pénzt, exp-t, stb

zee21
trainert mi az????

www.818clan.eu

Mike at home
jaja, ha elegem van ezekbõl, inkább megveszem, bár ha megvan vmi eredetiben akkor is jobban szeretem a mini image-t, mert akkor a lemez bent pihen a tokban, és addig sem használódik

Mike at home
vagy leszedsz egy trainert és lehet kisérletezni egy pótkarin

rotator
De nem értem, miért akarod ismét mérnökkel tolni? Mikor van 6 kaszt, 3 különbözõ játékstílussal. Ugyanazokat a fegyókat fogod kapni, ugyanazt a skillfát, stb. Ha mindenképpen társakkal szeretsz menni (mint én is), akkor szerintem kezdd el idézõvel, az kb. olyasmi, mint a mérnök.

rotator
Igen, azt láttam, hogy te nyakra-fõre mindent megveszel. 😊 Én már annyi órát beleöltem, hogy nekem megérte megvenni, meg hát az ilyen autopatchelõs + multis cuccoknál a crackekkel, daemonokkal való szívás lassan több idõ lenne, mint amennyit az ember a játékkal eltölt.

berlinboy6329
A rémálom szintet hogy lehet aktiválni?Mikor aktiv?Ha sárga?És rémálom szinten lehet új karaktert inditani(és alapból 30as sinten indulni >😉 )?

wesker24
Nh itt van a mérnököm skilltree-je !!

A Taktikus viselkedés a lezúzás és a napalmcsapás és a menekülés azok a fegyóra rakott augmentektól van növelve !!

Esetleg mire érdemes pontokat rakni ?? Ha mondjuk elkezdeném Nightmare fokozaton !! Gondolom az automataépitést és a Mestermérnököt érdemes lenne kimaxolni !!

zee21
szvsz nem lehet elba***ni egy skill tree-t mindenki arra pakol amire tetszik azt onnantol már csak azonmulik hogy mennyire tudja használni....
persze viszont nem jo dolog összevissza mindenre rápakolni pontokat hanem elindulni egy esetleg kettõ szálon.....
jah és nem feltétlenül a lvl30-as skill-ekre kell gyurni!!!
pl pengemester: wirhlind(forgoszél) marha jo de csak 20mp-enként használhatod kb 20mp alatt kinyirnak nagyon csunyán ugyh érdemes a legelsõre is rakni jopárat meg a középsõ skillre is 5-t meg egy távolságit kifejleszteni mert ugyebár a pengemester nem valami nagy hatótávu képzõdmény 😊 meg persze ha valaki gondolkodik akkor lehet jo kombokat tolni pl: harag áradata+forgószél= 12mp-ig nagy esélyü critelés ebbõl 4 másodperc forgó összevissza vagdalkozás de utána még a túlélõket 8mp-ig sima sebzéssel illetve a forgoszél "ágnak" a legelsõ skilljével érdemes még használni (bocs de eddig csak pengemesterrel toltam mert a többi nem nagyon jött be max még probálok egy guardiant de inkább a közelharc 😄)

www.818clan.eu

wesker24
Igen ha partyban vagy akkor mindenkinek külön Droppol asszerint hogy ki gyilkolta le a monstereket !!
Nyugis
nem... arra gondoltam, hogy ha partyba vagytok, akkor MINDENKINEK külön dropool, vagy van EGY drop, és felszed mindenki amit csak tud..?

Mike at home
ehhez minke?

Mike at home
ja
bár mondjjuk elgé a dx9 is mert nincs vistam
már a logo animációkat sem tölti be

a 0.6 4,06 daemonnal és yasuval ment, csak reboot után behalt a windows, szal nem kisérletezek a 4.06-tal többet, ha lehet

végigjátszás van hozzá? akár angolul is

Fantusz
Bemásoltad mindkettõt? : hellgate_sp_dx9_x96 hellgate_sp_dx_10_x86

Mike at home
hát nálam a crack nem mûködik

Fantusz
Gondolom a Daemon Tools-ról beszélsz. - 4.08-ból telepítve, a játékhoz nem kell az ISO ha van megfelelõ crack.

Mike at home
na tezsek egy próbát a 4.10-zel
a 4.06 nem jön szóba, mert - talán attól, talán nem - totál lehalt a winfosom

ja és vessetek meg, de nem fogom megvenni ezt a programot, mert ez 12k-t nem ér, így is annyi pénzt elszórtam már eredeti játékokra, amikkkel aztán alig játszottam 😞((

Fantusz
Nagyon jó fegyvereket (de tényleg nagyon jó legyen) érdemes eltenni a raktárba, s késõbb tudod használni.

(mesterlövésznek, mérnöknek az erõ másodlagos, akár tárgyak is tehetnek rá annyi pontot, hogy használni tudd a fegyvert)

Mike at home
jahogy úgy
mert találtam vmi iszonyat jó kis fegyvert, ami igaz csak 2 méterre, de 160-200-akat (ha jól emlékszem) sebez, de kell hozzá erõ, ami nekem nincs elég sajnos (15-öös szintü mérnök vagyok), de ha beszorítanak jó eséllyel a túlélést jelenheti

nem azt mondtam, hanem irj egy ismertetõt, mik a tapasztalataid, melyik skillre érdemes pontot tenni, milyen fegyvereket használtál, stb