Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
így kell kinéznie szvsz egy blademaster skilltree-nek vagyis érdemes így csinálni inkább így mondom 😊 szoval a gyógyulás áradata hülyeség de egy harag áradata forgószél kombó igencsak hatásos tud lenni 😉 de mindenki ugy csinálja ahogy akarja én így fogom a kékekre csak azért kell rakni hogy távolra is tudjál valamennyit sebezni pl lebegõ ellenfelek meg hasonlók
www.818clan.eu
Most nézegetrem amgamnak a Guardiant,de vmi kurvakemény.314 elméjéig egyetlen egyszer haltam emg mer hülye voltam és berohantam a tömegbe... :S
314-et halál nélkül nyomtam végig..Az életerõ aura rohadt jó,azon van asszem 2 pont,pjzspörgetésen van szintén 2...Onnan hova érdemes fejleszteni?
aszondja,hogy ááááámmmm....Van még 1 horgony,asse rossz,3-as lesújtó csapás,ütés pajzzsal 4esen..Ennyi...Hiánylolom a tömegpusztítást. 😞
Marksmannel bedobtam 1 nadet,azt kihaét mindenki..Itt emg amgam kell beugrani,pajzspörgetéssel szétcsapni mindenkit,a maradékot meg ledarálni...Csak az a baj,h alig jön Fellbroe tömeg,nem tom kiszórakozni magam... 😞
Kiegrõl,folytatásról semmi hír még?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
20-as szint fölött már akár 30-40 akaraterõ pont is kell egy jobb kard használatához, örzõnek, pengemesternek az erõ és a kitartás a két fõ attribute, nem lesz 80-90 akaraterõ pontjuk, de nem is kell - a Matchgn bladet (összeillõ pengék) skillre kell tenni még pontot, azzal növekszik az akaraterõ tartalék.
Kevés lesz az 1 pontocska.<#wink>#wink>
Az Örzõm most 26-os szintû, azt is újra kezdtem, mert rájöttem, hogy felesleges pajzsra pontokat rakni, úgyis leverik róla.
Volt már 12-es szintû pengemesterem, alapból van egy erõs skillje 1 pontot rárakva a kérdéses Gyógyulás áradatára + 2 Energia aura, 10-es szintig vittem el úgy hogy a szintlépésekkor a többi skillekre nem is tettem pontot, akkor aztán sikerült elrontani (szerintem).
Azért mondom,mert ha jól tolod,akkor alig fogsz használni medkitet,és annyi lesz majd,mint a szar.Inkább a lesújtó csapásra gyúrj meg arra ami mellette van.Nem tom a nevét,de szép zöld és 3 gyorstámadást csinál.Azon a volnalon érdemes haladni sztem,mert tömegre pusztít rendesen.Én próbálgatom a karatkereimet,már van vagy 6,kiváncsi vagyok mit tudnak...13-as pengemesterem is van,ezt tudom róla mondani..Matchgn bladet mindenféleképpen fejlesz,1 pont bõven elég sztem.A többit nem tom,milyen skilljei vannak....
A pengemesternek nincsen direkt gyógyító skillje, csak a gyógyulás áradatával tudja visszaszerezni az életerõt (+ gyógycsomag).
Mennyire fontos rágyúrni erre a skilre?
Érdemes kimaxolni?
Érdemes az elején a támadó skillek rovására fejleszteni az áradatot, vagy elég rá egy pont, és inkább a támadó skilleket kellene erõsíteni?
Nah..elõfizetõ lettem.Elég csábító volt a sok plusz, de csak alig vettem észre valamit. A karácsonyi eseményt hol lehet megtalálni?
Meg érdekelnének a dye kitek is, de még soha nem találtam.😞
Viszont jópofa ez a transmogrifying cube. Kipróbáltam, mûx, de nem találok recepteket hozzá. Valaki talált már ilyet? Meg kéne osztanunk ezeket valahogy.😊
- uncsi történet, uncsi egysikú küldetések
- uncsi, egyforma pályák
valahogy mégis játszatja magát 😊
ja tényleg miért nem olyan a grafika mint az introban?
ma már elvárható lenne ez a szint, nem?
mondjuk durván félelmetes lenne
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Utoljára a Warcraft 3-at vittem el aö összes kieggel együtt de valahogy a Wow nem tudott lekötni !!
Viszont a Hellgate az nagyon is még ha csak Single-ben is játszom vele !!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Már megszoktam hogy mindig kettöt teszek.
De akkor légyszives mondd már el hogy az idézõnél mire érdemes gyúrni mit érdemes kifejleszteni !! Esetleg belinkelhetnéd azt az oldalt ahol minden egyes kasztra szét lehet osztani a pontokat !! Neked milyen volt a skilltree-d nagyjából ??
összepakoltam a gépem, átmentem barátomhoz, õ netén 1 perc alatt fenn voltam. netszolgáltatóm: externet. no comment, mindneki érti akkor, nem win,nem avast, nem driver stb stb...
MJ rulz Pink Team The Only One
A Taktikus viselkedés a lezúzás és a napalmcsapás és a menekülés azok a fegyóra rakott augmentektól van növelve !!
Esetleg mire érdemes pontokat rakni ?? Ha mondjuk elkezdeném Nightmare fokozaton !! Gondolom az automataépitést és a Mestermérnököt érdemes lenne kimaxolni !!
persze viszont nem jo dolog összevissza mindenre rápakolni pontokat hanem elindulni egy esetleg kettõ szálon.....
jah és nem feltétlenül a lvl30-as skill-ekre kell gyurni!!!
pl pengemester: wirhlind(forgoszél) marha jo de csak 20mp-enként használhatod kb 20mp alatt kinyirnak nagyon csunyán ugyh érdemes a legelsõre is rakni jopárat meg a középsõ skillre is 5-t meg egy távolságit kifejleszteni mert ugyebár a pengemester nem valami nagy hatótávu képzõdmény 😊 meg persze ha valaki gondolkodik akkor lehet jo kombokat tolni pl: harag áradata+forgószél= 12mp-ig nagy esélyü critelés ebbõl 4 másodperc forgó összevissza vagdalkozás de utána még a túlélõket 8mp-ig sima sebzéssel illetve a forgoszél "ágnak" a legelsõ skilljével érdemes még használni (bocs de eddig csak pengemesterrel toltam mert a többi nem nagyon jött be max még probálok egy guardiant de inkább a közelharc 😄)
www.818clan.eu
bár mondjjuk elgé a dx9 is mert nincs vistam
már a logo animációkat sem tölti be
a 0.6 4,06 daemonnal és yasuval ment, csak reboot után behalt a windows, szal nem kisérletezek a 4.06-tal többet, ha lehet
a 4.06 nem jön szóba, mert - talán attól, talán nem - totál lehalt a winfosom
ja és vessetek meg, de nem fogom megvenni ezt a programot, mert ez 12k-t nem ér, így is annyi pénzt elszórtam már eredeti játékokra, amikkkel aztán alig játszottam 😞((
(mesterlövésznek, mérnöknek az erõ másodlagos, akár tárgyak is tehetnek rá annyi pontot, hogy használni tudd a fegyvert)
mert találtam vmi iszonyat jó kis fegyvert, ami igaz csak 2 méterre, de 160-200-akat (ha jól emlékszem) sebez, de kell hozzá erõ, ami nekem nincs elég sajnos (15-öös szintü mérnök vagyok), de ha beszorítanak jó eséllyel a túlélést jelenheti
nem azt mondtam, hanem irj egy ismertetõt, mik a tapasztalataid, melyik skillre érdemes pontot tenni, milyen fegyvereket használtál, stb