Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blademasternél melyik aurát érdemes használni aura of power,aura of the elements,aura of zeal?Jelenleg elements aurát használok de azt is item adja.Manam nagyon kevés van ezért gondoltam a power aurára de nem igazán tudok dönteni hogy egyáltalán mennyi kellene bele hogy hatásos legyen...
24-es szinten így osztottam el a pontokat eddig van még 9 pontom tartalékban abból raknék valamelyik aurára.
Blademaster

http://silkiehun.atw.hu/

berlinboy6329
Én azt mondom,hogy a lesújtó csapásra kellettv olna legalább 5-6 pont,meg a rohamra is legalább 1,hogy mire odaérsz egy távolsági monsztához ne lõjjön szitává.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

az ellenfel pajzsa annyi szazalekkal jobban sebzodik
zee21
pengemester
nah mostmár remélem jó lesz 😊

www.818clan.eu

Úgy látom ti tudjátok mi az a pajzsterhelés! Én meg csak sejtem, így igazán megoszthatná valaki velem, mint tényt.

RPG? Csak annyira mint a Diabló is volt, talán "jobban" mert itt vannak mellékküldetések, amiket nem kötelezõ megcsinálni.<#buck>

--------------------------

Mike at home
végül is a mérnõk is tud mesterlövész puskát használni, megfelelõ puskával igen jó hatásfokkal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Az idézõnek lesz valaha olyan fegyvere ami 40 méterre is elvisz?

Mérnökkel és idézõvel játszom, az idézõ strapásabb, fõleg mivel mindenkihez oda kell menjek, nem használhat puskát és rakétavetõt, mérnök fegyverei sokkal durvábbak, egy pvp-ben az idézõnek nem sok esélye lenne egy mérnökkel szemben (legalábbis lvl 15 környékén)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uv
ez asszem nem nekem jött...mindegy én amúgy is pajzs-túlterhelés párti vagyok

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

100% pajzsatutessel a pajzsa nem fog csokkenni egyaltalan
berlinboy6329
Sõt,ha annak nevezik el,hogy Megyek Oszt Gyakok Irdatlanul,akkor RPG helyett lehetne MOGYI.<#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

uv
ha olyasmikre gondolsz, hogy a cselekedeteid befolyásolják a játékmenetet, akkor azt itt tényleg hiába keresed.
nem RPG ez, inkább "megyek oszt gyakok" játék. csak az hülyén hangzik úgyhogy elnevezték RPG-nek<#idiota>

Ha belegondolsz, 10% pajzsátütés mit is csinál?
Szvsz nem 10% sebzés az életbe, 90% a pajzsba alapon mûködik, hanem 100% pajzsba, 10% életbe.
Namost ha elkezded sorozni, akkor a pajzs lelövése után maradt hp már jóval kevesebb, mint az eredeti esetben - így könnyebben leverhetõ😊

berlinboy6329
Na ezaz,hiába van rajta 38% úgy csinálja ki az ellent,h kb fele 3/4 rajtamarad.

pajzsatutes csak akkor er valamit ha magas. szoval ha sikerul ugy megolni az ellenfeleket, hogy a halalkor meg van pajzsuk, akkor van ertelme annak a bonusznak, maskulonben olyan mintha nem is lenne.
berlinboy6329
Na teszteltem a lwgwndás Triton sniperem nightmaren..Elmentem Covent Gardenig...Húdefos... :S

120-147 a sebzése,viszonyításképp a 31-es Dagadékzombi 2 lövés...Egy 32-es szilánkszóró szintén,nem orvlövész módban.Elég fos szerintem.Egy snipertõl többet várnék. :/

Van 1 legendás nanodyne Sokkviharom..Na az fegyver!Olyat sebez,mint a Sniperem,csak hamrabb tölt újra..Sõt,ha az összes sörét talál még jobb is.Ad 3 robbanógránátot meg 4 taktikus viselkedést.Jól feltápoltam,van rajta 38% pjazsátütés,ami szerintem bõven több,mint 38%,lrglább 70-nek érzem.Telpakoltam aksival,elektromos sebzésnövelõ,meg sebzésnövel is van rajta és még van 1 hely üresen.Asszem 7 slotos modlehetõség van rá...

Amúgy nem rossz ez a nightmare...28as vagyok,ezek a görények,meg olyan gyorsan fejlõdenk,már most 5 szinttel nagyobbak nálam.. :S

BlackShadow
Szasztok! Elõszöris boldog karácsonyt mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy kipróbáltam a játékot single-ben, de eddig egy az egyben egy egyszemélyes mmo játék az egész. Csak az eleje ilyen, vagy végig ez várható? Mert ebben sok rpg elem így nincsen :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gabriel2007

<#gun><#gun>Üdvi: hasonlóan Én is néhány napja nyírtam ki Sydonai-t.
Igaz 32 Pengemester volt már. Nem volt nehéz szerintem, az út ide volt körülményes.
Javaslat szerintem, a fegyvereket próbálni, s ha jó lehet tuning, ezt a szétszerelésekbõl. Szeintem költséges Legendre nyomni, lesz még jó talált tárgy is, illetve a páncélokban is, volt olyan páncél amire még fejlõdni volt szükség, majd a színt után felvéve , tuti jó volt mindig.
Ja hogy ki lett nyírva Sydonai, magasabb színtre lépve a játékot újra kezdi az elején, minden feladat ua. Kérdés, érdemes újra játszani ua karakterrel, vagy próba új karakterrel szerinted?
UI: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Üdv Mindenkinek!

Én nightmare-en vagyok és még használom, azért azt a hatótávot, nem hidalja át semmi, amit képvisel, örvénydög meg 1-2 lövés.
Fegyver sebzése 140-170 (sniper miatt) *2 (jelölés miatt)*1,6 szóval 400 körül!

Ron Ragm
Én eddig az Escapet hanyagoltam "hogyha futni kell már rég rossz" alapon, de lehet nem ártana akkor ezekszerint rakni rá.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

A Temzénél, a taktika: adrenalin be, álca fel, futás egy jó pontra ahol kevés az ellen, onnan sniper móddal egy sarkot kipucolni, és utána onnan tovább... egyszer haltam, meg, utána ezt a módszert használtam mindig, többet nem haltam meg. Mindig magaslatról kell tüzelni! Hídlábra, és még pár speciális helyre nem tudnak felmászni a szörnyek, ezt ki kell használni!

berlinboy6329
Én a vége felé,úgy a 3/4edénél a játéknak nem is használtam a sniper puskát..Volt nekem olyan,hogy mágnespisztoly....Kettõ is.Kis jelzõfény,orvlövész mód azt adjad neki.Azé nem haszunáltam,mer a végefele,ott Primrosenál monsjuk,egy örvénydög ellen szart sem ért...Pedig megjelöltem,orvlövész módban voltam,meg a fegyó is legendás vlt és a pajzs negyedét vette csak le. :S

álcázó pajzs = escape, igen ez nagyon hasznos, használni kell ha bajban vagy! pár másodper láthatatlanság + adrenalin csodákra képes a legszorultabb helyzetekben is

Ron Ragm
Hunterként fõleg a Temze medrében lévõ pályarészeken szívtam sokat, ugye oda úgy rak be hogy miután lejárt az idõd nekedrontanak a szélrózsa minden irányából.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ez a kaszt szerintem nem az a megyek és gyilkolok típus, inkább az araszolok, és mindenkit legyakok típus.
Ha hirtelen rám rontanak akkor "szégyen a futás de hasznos", de volt már rá példa, hogy nem tudtam elmenekülni, de megnéztem volna, abban a szituban mit csinálnak más hunter karakterek!
Általában hátrálni szoktam, ha nagyon közel jön az ellen. Kellõ távolból megjelölés majd sniperrel (nem a puska) gyakás, ha meg közel bírt jönni akkor megyek megint távolabb.
Figyelek arra hogy túl nagy csoportot ne húzzak magamra mert akkor nagyon pórul lehet járni.

Sniper rifle, van másodlagosan, nagyon távolról nagyon jó! A sebzése meg egyszerûen felülmúlhatatlan, sniper móddal kombinálva, és ha még meg is jelölöd az ellenfelet, kék és sárga szörnyek 1-2 lövés és van, hogy látótávon kívülrõl!

wedge31
Nekem nincs lassu körülményes szerintem a géppuskák a nyerök én azt használom.
A hunter kasztból a mérnök jobban bejön azzal van egy lv26-os karim volt már egy másik is csak azt bebuktam igy inditotam egy ujat.
A mesterlövészel egyszer végigtoltam de nem hiszem hogy még fogok vele játszani jobban tetszik a mérnök jók a robotjai frankon lehet öket tápolni.
Most kezdtem ujra egy energia mágust uj vonalon fejlesztve mert a régit elbaltáztam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nyugis
igen pár másodpercre használ, ez tény.. és mesterlõvész pitxyud is van vaghy csak "másdlagosan?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

wedge31
Erre van az álcázó pajzs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nyugis
megnéztem.. hatéározottan érdekes megközelításe a dolgoknak.. Hmm.. és mi van ha körbevesznek, vagy hirtelen rádronttanak..? akkro menekülés? érdekel a véleményed szívesen mennék bele részletekbe is!!

Na ez egy érdekes dolog, mert két út van, van a gyorstüzelõs és van a tipikus mesterlövész, én az utóbbit csinálom, itt többek is azt mondták, hogy nem jó, ezzel szemben én úgy érzem, hogy sokkal erõsebb mint a gyorstüzelõs (ha megfelelõen van használva).

Fegyvernek géppuskát használok, és másodlagosnak ott van egy mesterlövész puska is!
A képességnek köszönhetõen 2*es sebzés és kétszeres hatótávval a géppuska nagyon durva és a jelzõfénnyel kombinálva a nagyobb szörnyek is pillanatok alatt elfogynak. Nagy tömeg esetén meg gránátot nekik és hátrálva lõni folyamatosan miközben kijelölsz egy-egy ellenfelet.

http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=34&s=000351058012000300023000000

Nyugis
szia! nekem van kérdésem, illetve kérésem: szúrj be egy képesség fát, had tanuljunk!

Vennék, vagy cserélnék, akkumulátort,

33-szint felett legyen
és
kritikus esélyt adjon, min 2%
vagy
10% feletti eséllyel csináljon valamit ha eltalál egy ellenfelet
vagy
10% feletti elektromos sebzést adjon

Ha valakinek van ilyenje, kérem szóljon.

Nightmare:
Picadility circus-nál a következõt tapasztaltam, vannak új Imp-ek amik odaugranak hozzád, 50m rõl, hát mit mondjak igen meglepõdtem rajta.

Tapasztalati tanácsok😞mesterlövész)
fertõzött(az a nagy dagadt dög,ami a halálférgeket eregeti) mikor kinyírod dobj a hullájába egy fázisgránátot, mindent kiírt és nem kell veszõdni.

Mikor megjelenik a földön a pentagramma, és elõbukkannak a kis rohangászó szörnyikék azoknak is egy gránát és csókolom!
(1 pontos fázisgránát)

Ha valakinek kérdése van errõl a kasztról nyugodtan szóljon.

Amikor belépesz a Hellgate-be, akkor van egy viszonylag komolyabb CG átvezetõ.
rotator
Én is csalódtam egy kicsit, hogy a fejezetek között csak egy vacak könyvanimáció van. 😞

berlinboy6329
Hát elég kevert lehet,mert a Raptort csak hunter tudja használni...Sajnálom,h nem került több CG átvezetõ a game-be,megnéztem volna pár szörnyet,meg akciót...Az elején volt 1,a végén 2,az szevasz.Az orákulumoknál is volt vmi,de az lófac. 😞

2 templar az nem? Mindkettõ nyomja a közelharcot is rendesen.

Mike at home
igen én is 14-15 körül haltam meg a mérnõkkel, mert beszorítottak a csatornákban a nagyon keskeny egyszemélyes folyósókban
játszom egy idézõvel is, most 10-es, õ még nem halt meg

Az a legelsõ E3 trailer volt még 2005-ben asszem. A játékba nem tették bele, nem lett volna hova betenni, nem igazán kapcsolható sehova a történetben, csak adott egy kis ízelítõt a hangulatból, nekem akkoriban nagyon tetszett az a trailer.
csuszi
1. végre megjavította a szolgáltatóm a problémám le a kalappal elõttük, félóránként hivogattak, hogy helyrehozzák...
2. kurvajó a gyógyulás áradata, kimaxoltam bazzeg... szarrá gyógyítom magam pillanatok alatt, pedig van hp rendesen, 1600.
3. dx10 szebb, de alig.

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Figyeljetek már....Láttam nemrég 1 videót a gémbõl.CG átvezetõ volt,amivel nem találkoztam a játék sornán..Mikor 1 templar csaj,meg 1 hunter faszi,megyen irtani....Elõször 1 alagútban irtják a kóborlókat(azokat a kutyaszerû izéket,amik tûzlabdákat dobálnak),aztán lemennek Necropoliszba zombit irtani,meg fertõzöttet(azt a nagy dagadt dögöt,ami a halálférgeket eregeti),aztán jön vmi baszott nagy tázmondzta is,a végén meg meglátják Londont.Ez az introban van a játék elején?

Az átalakítóval az összes túléléshez szükséges holmit, pl. gyógyító "szerkentyût", energiapótlót, stabilizátort stb... tudod fejleszeni.
Induláskor a medikit fejlesztést tartalmazza csak, de tegyél bele pl. két alap energiapótlót s eggyel magasabb szintûvé alakítja õket, s ráadásul a "receptet" is eltárolja. Ezeknek a cuccoknak a fejlsztését te tudod "beprogramozni".

Pillanatnyilag más fejlesztési lehetõséget még nem találtam. (Talán van más is, arróll a hivatalos fórum, vagy a rajongói oldalak tartalmaznak infót.)
AntiHero
nem jaó^^

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fantusz
Megnyitod a térképet (M) Alt lenyomva tart és egérrel tudod mozgatni.
Most még nem küldözgetnek össze-vissza, valahol ott van annak az állomásnak a környékén, ahol tartózkodol.

uv
Charing Cross - Admirality Arch - CsokiGYÁR <#taps><#taps><#idiota>

akkor park.
akkor pak😊
uv
a csokigyárba nem nagyon, legfeljebb a csokoládé PARKba.

a csokoládégyárba hogy tudok eljutni mert az orákulumot ott tudom csak aktíválni.valaki letudná írni?
rotator
Hát én is többet toltam eddig, mint a Witchert (pedig crpg mániás vagyok, a Diablokat és az fps-eket pedig általában nemigen komálom), de én azt a töltések miatt raktam félre, mikor végképp betelt a hócipõm. A Hellgate-ben most jönnek a Toweres pályák, éppen szintet lépett a mérnöknõm 22-re. Igazából valahol a 15-16. szint körül voltak kisebb nehézségeim valamelyik pályán, de azóta nagyon pikk-pakk megy, medkitet szinte sose használok, a drone gyógyít, ha ház van, ezek a templomos pályák pedig nagyon hangulatosak voltak, ahogy a templomosok csordában kaszálták az ellent, én meg távolról asszisztáltam a henthez. 😊

uv
szerintem is jól néz ki dx9-ben, nem tudom mennyivel jobb 10-ben, de amúgy sem vagyok grafika-mániás. és tényleg játszatja magát, õszintén szólva nem vártam tõle túl sokat, de kellemesen csalódtam. valahogy megvan benne az az apró szikra amitõl számomra élvezetes lesz egy játék (hogy pontosan mi az a szikra arról fogalmam sincs). és sajnos - vessetek meg, köpjetek le - pont ezt a szikrát nem találtam meg az agyonajnározott Witcher-ben...pedig azt nagyon vártam, a H:L-al kapcsolatban pedig elég szkeptikus voltam. mégis ezt tolom, a vicser meg ment a kukába- ettõl még biztos jó, csak nekem nem jött be.
megfordult a világ, tehén bassza a bikát.