Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig én is így csináltam ahogy írod, de az átállítgatásnál nem tudok a cornagor után rohangászni hogy segítsek neki legyilkolni az ellenfeleket
ha meg meghal, nehézkes visszahozni, míg az elementál ott terem azonnal
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
most van egy tûz, meta meg egy föld elementálom, plusz a vajákos, no meg az átállítgató fegyverem 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Megtisztítok egy pontot, aztán mégegyet, a harmadiknál csatázok, mikor visszafoglalnak egyet... Megölniük nem sikerült, de 20 perc rohangálás után meguntam, így nem jutok elõre...
Talán a középsõ ponttól kellene jobbra-balra futkorászni, de azt sem tudom hányat kell elfoglalni a sikerhez, úgyhogy ezzel még nem kisérleteztem
10 éve a gép elött!
Persze lehet nálad teljesen mások a skillek, nekem van életelszívás, meggyógyítom a rusnyaságut aztán valamelyik ellentõl visszaszerzem az életerõm.
A Vajákos nem kifejezetten támadó lény, de mint írtam nálam az elementálokat nem gyógyította, Cornagorral nem tudtam megidézni - nálad dolgozik rendesen?
A metafizikus elementállal más a helyzet, abból csak egy van, a metafizikus csapást erõsíti a plusz pont.
Földelementált egy felszerelés adott, kipróbáltam, az a véleményem, érdemesebb inkább a metafizikust erõsíteni, egyszerûen nincsen lehetõség minden elementálra pontokat pakolni, érdemesebb a Vérkötelék-Idézõkör, illetve az Elementálnova felé elindulni.
bejárhatom többször is a teljes helyszint, nem számít, ha meg akarom találni az utolsót, akkor mindig fõmenübe kilép/belép
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egész más így a játékstílus
Aki mar a pokolnal jar az plz. az jelezzen privben!
Thx!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ja és ha nem veszi át a harmadikat akkor dobd a küldit vedd fel még1x és újra az egészet elölrõl, és ha szerencséd lesz akkor átveszi,
ez egy hiba bent
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
MJ rulz Pink Team The Only One
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
és nem tudom merjek-e a földelementálra pontot tenni, vagy inkább a régieket erõsítsem
és van 5 elementál, gondolom mind egyre erõsebb
ha föld és a lila között akkora a különbség mint a lila és a tûz között, akkor érdemes lehet
Mert a tûz elementálok elég hamar felfordulnak !!
ha az egyik elementált kimaxolom, nem jut a többinek
Milyen lehet a démonlord?
az sem kell elfelejteni, hogy az elementálok fenntartásához mana is kell, ellenben pikk-pakk lehet dobálni õket, ami pucolás közben nagy elõny
egyedül még elég gyengék
most vagyiok 14-es szintü
én igazából nem is a vajákosra vagyok kiváncsi hanem 20-as szinttõl elérhetõ démonúrra 😊
Akit érdekel privizzen..
/on
Vamos Argentina!
Az idézõ nem magányos harcos, ha egyedül marad valószinüleg meghal magasabb szinten.
Továbbra is állírom, hogy talán az idézõnek van a legjobb skill-kiosztása, az elsõ szintlépés után megidézhetõ cornagor egy igazi tank, fejleszhetõ páncéllal, az elementálok is fejleszthetõk.
A nagy talány (emiatt újra is indítottam a karaktert) a Vajákos szerepe: elméletileg gyógyítja az idézõt és az idézett lényeket...
Gyógyítja az idézõt, de az elementálokat nem, ráadásul nem is idézhetõ meg egyszerre cornagor és vajákos.
Az idézõ segíti a lényeit a harcban, gyógyítja õket, átkot szór az ellenségre (amitõl szintén gyógyulnak a summonok), az elvesztett lényeket újra idézi, viszont nyílt csatába keveredve könnyen bajba kerül.
Energiamágus, ha nem fókusztárgyat tart a kezében képtelen mágiát használni (kivétel a félelem szava, ami nem pusztító varázslat), idézõnél ilyen megkötés nincsen, a fegyverhasznéálat nem korlátozza a mágiahasználatot.
Egyik fontos fegyvere a Harp pisztoly, nem az ellenfél megölésére szolgál: 400%pajzsátütés, megállítja az ellenfelet + Brom átka (20-as szinttõl elérhetõ) + egy felbõszített cornagor és néhány elementál.
A mérnök gátlórobotja lassítják az ellent, a mérnök öl, az idézõnek a summonjai ölnek, más taktika, más fegyverhasználat, el kell dönteni kinek melyik szimpatikus.
Ui: Erre a Vajákos problemára tud esetleg valaki mondani valamit?
Elementálokat nem gyógyít, Cornagorral meg sem idézhetõ, így elég mihaszna a rusnyság.
idézõ tud gyógyítani ami jó 😄
www.818clan.eu
Ezt honnan veszed? Ez hülyeség! Nekem nincs pajzstúlterhelésem és az Impek pajzsa harmatgyenge! Még nightmare-en is!
--------------------------
--------------------------
Habár még csak 4 szinten vagyok Covent Garden állomásnál de eddig valahogy nekem nem jött be ez az idézõ kari !! Lehet hogy azért mert még túlságosan is alacsony szinten vagyok !! Meg aztán nem találtam még használható fegyót az idézõnek amit tudna használni !!
Amikor mérnökkel kezdtem akkor nála volt legalább alap gépkarabély !!
Lehet hogy csak az idézõ kari majd késöbb lesz jobb magasabb szinten ??
Majd meglátom !! Amugy ha elérem az 5-ös szintet akkor mire érdemes rakni ?? Carnagor védelme/sebzése vagy Tûz elementál sebzése vagy a félelem szava ??
csekély 3x haltam meg mert mit sem törödve rontottam elõre a robotokhoz, hogy be birjam kapcsolni, no meg ez az idézõ haratgyenge a mérnökömhöz képest
Elõre is köszi ha valaki tudja
berlinboy szvsz attol függ melyik ágon indulsz el de a távolsági enemikkel nincs tulzott bajom kivéve persze a imp lövészeket de azok sem ölnek meg mert általában vagy a szûk hellriftben vannak ahol gyorsan elérem õket vagy távol vannak de nem vesznek észre ugyh nempara 😊
www.818clan.eu