Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nálam gyógyítja vagy legalábbis úgy tûnik mintha azt csinálná 😊
eddig én is így csináltam ahogy írod, de az átállítgatásnál nem tudok a cornagor után rohangászni hogy segítsek neki legyilkolni az ellenfeleket
ha meg meghal, nehézkes visszahozni, míg az elementál ott terem azonnal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát nemtom, végülis raktam egy pontot a a földre is végül, ugyanis így ketten a metafizikussal már egész erõsek
most van egy tûz, meta meg egy föld elementálom, plusz a vajákos, no meg az átállítgató fegyverem 😊))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azért nem, csak amikor besötétedik cc du. 4-tõl reggel 6-ig 😊))

Fantusz
A szépség próbáján mi lenne a követendõ taktika?
Megtisztítok egy pontot, aztán mégegyet, a harmadiknál csatázok, mikor visszafoglalnak egyet... Megölniük nem sikerült, de 20 perc rohangálás után meguntam, így nem jutok elõre...

Talán a középsõ ponttól kellene jobbra-balra futkorászni, de azt sem tudom hányat kell elfoglalni a sikerhez, úgyhogy ezzel még nem kisérleteztem

haljátok van itt rajtam kivül engineer valaki más?

10 éve a gép elött!

Fantusz
Nem kell közvetlenül a Cornagorod mellett lenned, hogy meggyógyítsd (vérkötelék).

Persze lehet nálad teljesen mások a skillek, nekem van életelszívás, meggyógyítom a rusnyaságut aztán valamelyik ellentõl visszaszerzem az életerõm.

A Vajákos nem kifejezetten támadó lény, de mint írtam nálam az elementálokat nem gyógyította, Cornagorral nem tudtam megidézni - nálad dolgozik rendesen?

Fantusz
Elementálok: Minden megidézett elementál csökkenti a manakészletet, fölösleges pl. a tûzelementálokat kimaxolni, 3-5 a max.
A metafizikus elementállal más a helyzet, abból csak egy van, a metafizikus csapást erõsíti a plusz pont.
Földelementált egy felszerelés adott, kipróbáltam, az a véleményem, érdemesebb inkább a metafizikust erõsíteni, egyszerûen nincsen lehetõség minden elementálra pontokat pakolni, érdemesebb a Vérkötelék-Idézõkör, illetve az Elementálnova felé elindulni.

rotator
Banyeg, te 24 órában nyomod? 😊 Nagyon rákattantál! Igaz, mióta megvan (kb. másfél hónapja), nekem is 2 olyan napom volt asszem, amikor nem toltam legalább fél órát.

Mike at home
ez most nehezítés, vagy a játék heppje? újabban n-1 bigyót ad mint kéne
bejárhatom többször is a teljes helyszint, nem számít, ha meg akarom találni az utolsót, akkor mindig fõmenübe kilép/belép

Mike at home
jaja, de így már nem kell a tank, mert az megy elõre és meghal, helyette most a vajákost használom, meg az elementálokat, akik jobban szeretnek körülöttem lebzselni

berlinboy6329
Jah ráküldöd vmelyik buzi zombira,vagy vkire azt jól legyakja a többi xD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mike at home
találtam egy elmebefolyásoló fegyvert
egész más így a játékstílus

LoCk
Hi all!

Aki mar a pokolnal jar az plz. az jelezzen privben!

Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

berlinboy6329
Naj meg is lett.Lenoymtam a Vérpengét is,találtam egyedi Odachit,meg egy kincses járatot egy kincses járaton belül.Van pénz,van egyedi kard,most vagyok liverpool streeten.Csak nem kellett ujrakezdenem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kori
ha kiléptél akkor már máshová teszi kvázi meg kell keresned újra

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

berlinboy6329
Ha visszamegyek akkor ott lesz?Hát remléem is.Nem tom melyik monszta nyúlta le miga másikat vittem,de leölöm az biztos.<#gun>

Kori
ott lesz valahol egy másik ládában
ja és ha nem veszi át a harmadikat akkor dobd a küldit vedd fel még1x és újra az egészet elölrõl, és ha szerencséd lesz akkor átveszi,
ez egy hiba bent

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

berlinboy6329
Ojjj,a büdös k... a...t azt!Asszem most kúrtam el 1 21 es szintû örzõt.Ismerõs mindenkinek az a hely,hogy Cannon street rail(vasútállomás)?Na a k.... a....t annak a helynek.Ugye az a lényeg,hogy fel kell szedni 3 alkatrészt,böszme nehéz mindegyik.Megyek,felszedem az elsõt...oké...Megyek,jön a második,ami a legmesszebb van mert nem vettem észre,hogy elõbb i van egy.Nem baj,visszafele benézek,és tényleg ott a második.Itt a sok enemy,leirtom mind,de szétört a doboz is amiben az utolsó darab alkatrész volt.gondoltam majd visszaugrok érte.ELmentem a kovács báxsihzo,átpasszolrtam neki a cuccot és megindultam az utolsó alkatrész felé.Bemgyek körülnézek és NEM TALÁLOM SEHOL..Ott kéne lebegnie,kiírva,hogy Ult erõmû(az volt az uccsó db neve),de eltûnt..Gondoltam kilépek,netezek 1 kicsit majd megint visszamegyek...Kiléptem a vasútnál,de az állomáson kezdtem.Fasza..Meginmt végszenvedtem magm a 2 elõhelyszinen,de mire odaértem és elkedtem irtani mind a 8(számoltam) sokkoló monsztát megfagyott a gép...Ha visszamegyek ott lesz az alkatrész?Vagy végképp elbaszódott az egész?

Mike at home
nem hinném, hacsak nem vmilyen trainer-rel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kisérleti patkány - elmebefolyásoló fegyvert próbálta már valaki?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hali az a kérdésem késöbb lehet a talentfán változtatni? (resetelni mondjuk)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mike at home
naja és elõtte? melyik elementált érdemes? a föld erõsebb mint a metafizikus? Vagy érdemes bevárni a szelet, mérget?

Mike at home
a mod cuccokat miért nem lehet fejleszteni? 😞(((((((

Nyugis
igen ez igaz. viszont amig velem van addig ocsmány pusztítást végez a szutykok között!! öröm nézni, ahogy hullanak!! 😄 nekem bejött, ki mit szeret. ;-)

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

csuszi
level 1000000 is annyi lenne mert a level csak az idõt módosítja amíg veled van...

MJ rulz Pink Team The Only One

Nyugis
van egy 33idézõm (is).. az a tapasztalatom, hogy ami nagggyon durva és elõszeretettel használom az a "kaszás".. mocskosul tud írtani, alapbol 5000!! (nem tévedés ötezres) élete van. és mindenz lvl1en.. ;-)

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Mike at home
mondjuk én most 1 idézett lénnyel (a C betüs tank, nem jegyeztem meg a nev ét) 3 tûzelementállal és 1 lila izáve (ami a következõ) mászkálok. Mondjuk be kell nekem segíteni nekik, nem üldögélek hátul nézelõdve
és nem tudom merjek-e a földelementálra pontot tenni, vagy inkább a régieket erõsítsem
és van 5 elementál, gondolom mind egyre erõsebb
ha föld és a lila között akkora a különbség mint a lila és a tûz között, akkor érdemes lehet

wesker24
Ja egy Sumonner táblázat tényleg jól jönne már aki játszott már idézõ karival és már kitapasztalta mi jó az idézõnek !!
wesker24
Ja arra én is kiváncsi lennék hogy melyik lényt érdemes kimaxolni ??

Mert a tûz elementálok elég hamar felfordulnak !!
Mike at home
jó lenne vmi táblázat mert én sem tudom
ha az egyik elementált kimaxolom, nem jut a többinek
Milyen lehet a démonlord?
az sem kell elfelejteni, hogy az elementálok fenntartásához mana is kell, ellenben pikk-pakk lehet dobálni õket, ami pucolás közben nagy elõny

berlinboy6329
TEgnap este én is kipróbáltam az idézõt.Elmentem vele 8as szintig.Tûzelementált érdemes kimaxolni?Ahogy látom elég hamar felfordulnak.A többi lény milyen erõs?(metafizikus lény,földelementál...)

Mike at home
mégsem olyan rossz az idézõ, halál nélkül átjutottam a Templom állomásra 😊

Mike at home
aha, köszi, ezt nem is gondoltam volna

Mike at home
hát... jelenleg hogy úgy mondjam, besegítek a lényeimnek
egyedül még elég gyengék

most vagyiok 14-es szintü

én igazából nem is a vajákosra vagyok kiváncsi hanem 20-as szinttõl elérhetõ démonúrra 😊

chalezlopez
/off Eladó a Hellgate játékom, 4k-val olcsóbban mint a boltban. Jár hozzá természetesen a reggem is...
Akit érdekel privizzen..

/on

Vamos Argentina!

berlinboy6329
Ha ilyen fontos lenne a túlterhelés,akkor szerinted vadász meg kaballista kasztok minek vannak?Egyiknek sincs olyan fegyvere,ami alapból pajzstúlterheléssel bírna.Esetleg azért nem tudtad átütni a pjzsát,mer' az a köcsög ördögidézõ summonált rá olyan lkil pajzsot,ami védi.Azt viszont csak pajzsÁTÜTÉSSEL tudod megöli vagy megvárod mig elmulik a hatás.

Fantusz
A kasztokat nem nagyon érdemes összehasonlítani: a mérnöknél volt gépkarabély,az örzõnek pajzsa, az idézõnek meg tûzelemtálja volt kezdéskor...

Az idézõ nem magányos harcos, ha egyedül marad valószinüleg meghal magasabb szinten.
Továbbra is állírom, hogy talán az idézõnek van a legjobb skill-kiosztása, az elsõ szintlépés után megidézhetõ cornagor egy igazi tank, fejleszhetõ páncéllal, az elementálok is fejleszthetõk.
A nagy talány (emiatt újra is indítottam a karaktert) a Vajákos szerepe: elméletileg gyógyítja az idézõt és az idézett lényeket...
Gyógyítja az idézõt, de az elementálokat nem, ráadásul nem is idézhetõ meg egyszerre cornagor és vajákos.

Az idézõ segíti a lényeit a harcban, gyógyítja õket, átkot szór az ellenségre (amitõl szintén gyógyulnak a summonok), az elvesztett lényeket újra idézi, viszont nyílt csatába keveredve könnyen bajba kerül.

Energiamágus, ha nem fókusztárgyat tart a kezében képtelen mágiát használni (kivétel a félelem szava, ami nem pusztító varázslat), idézõnél ilyen megkötés nincsen, a fegyverhasznéálat nem korlátozza a mágiahasználatot.

Egyik fontos fegyvere a Harp pisztoly, nem az ellenfél megölésére szolgál: 400%pajzsátütés, megállítja az ellenfelet + Brom átka (20-as szinttõl elérhetõ) + egy felbõszített cornagor és néhány elementál.

A mérnök gátlórobotja lassítják az ellent, a mérnök öl, az idézõnek a summonjai ölnek, más taktika, más fegyverhasználat, el kell dönteni kinek melyik szimpatikus.

Ui: Erre a Vajákos problemára tud esetleg valaki mondani valamit?
Elementálokat nem gyógyít, Cornagorral meg sem idézhetõ, így elég mihaszna a rusnyság.

Mike at home
hát nemtom, nekem anélkül meg sem sebezte 😞

Fantusz
Legfontosabb az energia aura, az erõs támadócsapások zabálják a manát, minél több ellenfél van a közeledben, minél több pont van az energia aurán annál gyorsabb a visszatöltés.

zee21
jo az idézõ de szvsz egy kaszt sincs amelyik lvl4-en beindulna 😊
idézõ tud gyógyítani ami jó 😄

www.818clan.eu

"pajzstúlterhelés nélkül mondjuk az imp gyalogos pajzsát le nem lövöd"

Ezt honnan veszed? Ez hülyeség! Nekem nincs pajzstúlterhelésem és az Impek pajzsa harmatgyenge! Még nightmare-en is!

--------------------------

Na azt a robotot hagyjuk, komolyan mondom, még egy olyan vacak vashalmazt mint az a robot, életemben nem láttam, irányíthatatlan és még célozni sem lehet vele, kiszálltam és gyorsan lenyomtam azt az utcát gyalogosan.

--------------------------

Mike at home
ha nincsen tûz elementálod, a szárnyas dögöket magadnak kell levadásznod

Mike at home
igazából nem tudom, a mérnök mellett nagyon hiányzik, hogy látom a célpontokat, de nem tudok rájuk lõni, mert a fegyvereim max 20 méterre visznek el

wesker24
Akkor ezek szerint nem igazán érdemes Idézõ karival játszani ??

Habár még csak 4 szinten vagyok Covent Garden állomásnál de eddig valahogy nekem nem jött be ez az idézõ kari !! Lehet hogy azért mert még túlságosan is alacsony szinten vagyok !! Meg aztán nem találtam még használható fegyót az idézõnek amit tudna használni !!

Amikor mérnökkel kezdtem akkor nála volt legalább alap gépkarabély !!

Lehet hogy csak az idézõ kari majd késöbb lesz jobb magasabb szinten ??
Majd meglátom !! Amugy ha elérem az 5-ös szintet akkor mire érdemes rakni ?? Carnagor védelme/sebzése vagy Tûz elementál sebzése vagy a félelem szava ??
zee21
St.Paul station (Szent Pál állomás)

www.818clan.eu

Mike at home
no megvolt a csata
csekély 3x haltam meg mert mit sem törödve rontottam elõre a robotokhoz, hogy be birjam kapcsolni, no meg ez az idézõ haratgyenge a mérnökömhöz képest

Valaki tudna segíteni a segítõ kezek küldiben?El kellett volna mennem a pokolhasadékhoz de én siettem a templomos bázisra hogy becsekkoljam legközelebb oda is tudjak teleportálni és másnap amikor folytattam a játékot nem találtam vissza a pokolhasadékhoz.Merre találom azt?
Elõre is köszi ha valaki tudja
zee21
nekem 26-oson így nézki: skilltree
berlinboy szvsz attol függ melyik ágon indulsz el de a távolsági enemikkel nincs tulzott bajom kivéve persze a imp lövészeket de azok sem ölnek meg mert általában vagy a szûk hellriftben vannak ahol gyorsan elérem õket vagy távol vannak de nem vesznek észre ugyh nempara 😊

www.818clan.eu

Mike at home
pajzstúlterhelés nélkül mondjuk az imp gyalogos pajzsát le nem lövöd