Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodszor egyszerre több sugárban jön belõle a sebzés, és mivel célkeres, ezért a romló pontosság se számít közelrõl.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Metafizikus sebzés eredménye fázisváltás lehet, s a fázisváltott lények csak feleannyi sebzést képesek bevinni, de minden találattól duplán sebesülnek - azt még mai napig nem értem, hogy milyen elem okoz metafizikai sebzést, biztos valami nukleáris kard <#eplus2>#eplus2>
Metafizikus csapás lol.Kis sima mérgezett kardommal csapkodom a népet.
Fázistámadás --> Mintha más univerzumba lennék 😞
No mindegy majd csak találkozok én is ilyenekkel.
Next PC upgrade: 2022
Jóideje már lecseréltem a Cornagorom Térgörbítõre, most értem el a 25-ös szintet, picit zavarba ejtett a rusnyaság két (lehetséges) speciális képessége.
Varázsvihar - 10 másodpercre 100%-al nõ a fázistámadás ereje, hogy minél több ellenséget elsöpörjön
Metafizikus csapás - Egyetlen ellenség ellen, 10 másodpercre 15%-al nõ a sebzés sugara, és 15%-al nõ a sebzés mértéke is.
Nem fordítva lenne a logikus? - egyetlen ellenség ellen 100% támadásnövelés, sok ellenség ellen kellene a sebzés sugarát, és a támadás erejét is növelni.
A metafizikai fröccsenõs pengék a legjobbak, annak ellenére, hogy lassúk.
A pajzspörgetés is több ellenfelet sebez, a kard is - hatásos volt az örzõnél.
Pengemesternek a Lelkierõ ad erõtartalékot, Pengemesternek az Összeillõ pengék akaraterõ tartalékot adnak.
Amikor elképzelik sokan a leendõ skillfát azt hagyják figyelmen kívül, hogy ezek mennyire fontos skillek lehetnek.
Erõ, Kitartás, Akarterõ közül nem jut elegendõ pont minden attributra.
Némelyik páncéldarab, fegyver 30-45 akaraterõ pontot is megeszik 30-as szint körül, a páncélok pedig alapból rengeteg erõt kivánnak.
(idegen skillekkel turbózott cuccot lehetõleg nem kell hordani, ne zabálja fölöslegesen a willpowert - minek egy örzõnek +2 a gyógyulás áradatához, vagy a pengemesternek +3 pajzspörgetés?)
Kizárt olyan kardot találni, amelyik gyors, fröccsenõs, hatásos, és kevés a willpower igénye. (mérgezett kardoknak lehet bármilyen csábos tulajdonsága nálam megyen a zuzdába a metafizikai 22-es szinten ütõsebb volt, mint egy 30-as méregpenge)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
BUÉK mindekinek
mag jó hellgétezést jõvõre is <#vigyor3>#vigyor3>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- nagyon gyors,
- egyszerre sebzi a körülötted állókat,
- 3-4 mod hely is vannak benne
- nem csak akarat kell hozzá
most van egy kardom, 11 szintü, és 29! akarat kell hozzá, lassú, ellenben megüt egyszerre 4-5 ellent is, vagy aki hátulról támad,
és ugyan van egy legendás kardom is, de az egyszerre csak ellenfélt üt meg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akkor rágyúrok egy ilyen fegyóra aztán meglátjuk
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
jelzõfényt nyomsz még elõtte rá akkor kicsit jobbak az esélyek
az a baj velük, hogy a speciális hatásuk az a skill szintjétõl függ, úgyhogy ahhoz hogy késõbb is használható legyen folyamatosan fejleszteni kell
a phase gránát az tetszett, azt használtam, meg bétán a fire gránátot is
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
most éppen kezdtem egy új mesterlövészt, gyorstüzelésre gyúrok, de olyan nagyon nem vagyok elájulva tõle...éppen csak a háta mögé nem lõ ez a szerencsétlen. jó persze késõbb pontosabbak lesznek a lövések meg minden, lehet hogy bejön. legfeljebb telepakolom "X% esély mindenféle robbanásra találatonként" cuccokkal, mert akkor valszeg elég csúf világot tud csinálni.
ami nagyon nem tetszik, hogy addig a 3 másodpercig nem tudok mozogni, így néha vannak kínos helyzetek.
azt hiszem legalábbis, hogy így mûködik, de nem kizárt, hogy tévedek ...
Lemész körbejárod, majd teleport a városba, és vissza, ha szerencséd van ott lesz<#taps>#taps> Attól a csávótól még ki fogsz készülni, mivel ad még vagy 5 küldetést, én már tökre untam<#guluszem1>#guluszem1>
Csapatban toltuk a fenevados küldit, lementünk sehol, egyikõnk felment a felszínre, majd vissza, és egybõl elõkerült.
--------------------------
http://silkiehun.atw.hu/
A másik a káromkodós csávó küldetése meg,hogy öljek meg vmi Gyilkos Fenevadat Cheapsideon.Bejártam az egész területet 2X!!!!!! de lófact se találtam.5let?
úgy volt hogy üzleteltem egyszercsak eltünt a trade ablak a cuccommal együtt de egy relog után megint ott volt<#confused>#confused><#confused>#confused>de akkor majd elõre is biztos lesz pár ilyen nyomoronc ugyh mindenki vigyázzon!! 😄
www.818clan.eu
Nem kell aggódni megállja a helyét az idézõ 25-ös szin után is pont 1 26-os szintü van nekem még gyógyítani sem kell magamat csak elvétve.
Van 8 fire elementálom pedig csak 4 pontot raktam rá a két fegyverem adja a többit meg még plussz 2 meat shild-et. Az idézõvel csak a manna a gond olyan cuccokat kell vele felvenni ami a pover pontot emeli így most meg tudok idézni 8 fire elementált 1 elektromosat meg rájuknyomok 1 elementál novát és írtanak mint állat meg hát ugye a carnagor a maga 1500-as hp-jával.
http://silkiehun.atw.hu/
Bár a mesterlövészt nem adtam fel végleg, az Örzõvel sokkal inkább élveztem a játékot (most 33. szintû), az Idézõ sem rossz eddig (22szint), kíváncsi leszek az hogy boldogul 25-ös szint után.
Ahogy írtam, a mesterlövésszel többek között az a legnagyobb gondom, hogy sem egy valamirevaló fegyvert, de még egy páncéldarabot sem kaptam, pedig neki lenne a legfontosabb a technika.
igaz néhol vannak zúzda részek, de hát ez egy ilyen fószer. én spec. taktikus viselkedésre gyúrtam (+ a passzív lószarok), normálon legalább is semmi gáz nem volt vele, írtott, mint a barom. nájtméren még csak most kezdtem 33-as vagyok, idáig elég jól szedi a 35-ös monsztákat. csak fegyver nem akar összejönni egy tisztességes. én karabélymániákus vagyok, az elektromos meg tüzes csúzlik valahogy nem jönnek be. igaz olyat se sûrûn találtam, vagy ha igen akkor kiegészítõk nélkül szart se ért, és persze semmi jó belevaló nem akadt - minek tegyem bele a +20% fizikai sebzést a villanypityuba?
Használni kell néha az Escape-et. Akkor nem halsz meg annyiszor.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Shulgothnál minden karakterrel elidõztem a 9.-10. szintig, addigra már egy egész jó felszerelést össze lehetett hozni legendás cuccokból is, de a lövésznek még kéket is alig dobott( érdekes, a mérnököm kapott jó fegyvereket és páncélokat is).
Nálad még ott van ez a hatalmas szintkülönbség is, ez már szinte áthidalhatatlan, még ha nagyonjó fegyvert találnál az a 4-5 skill mindenképpen hiányozni fog.
Szörnyû dolog lehet, de azt a karakter jobb lenne dobni, és az eddigi tapasztalatokat felhasználva indítani egy újat.
1)Fény,orv mód megvan,alig job..Jobbnak term. jobb,de nem annyira,hogy elkezdek lõni 1et,addigra nem nyírja ki mire ideér(40m)+vannak mé rajta kivül 4-5en.
2)Fázisgránáton 1 kiba..pont sincs..Kiprónáltam párszor,mert 1ik fegyó adott,denem láttam haását igy hagytam a picsbe..
3)Hátrálás.De hova?Egy kiba..hosszú alagútban hova hátráljak?Fõleg ha az egyik végén a teleport van az állomásra,a másik járatban,meg fal,elõttem meg tömény ellenség fal.Itt aztán lehet hátrálni.(amugy minden ezzel telik,hogy menekülök,de amilyen IQ-juk ezeknek van,megtalálnak)
nyaaaaa...mivan még..
Asszem ennyi.Táplódni lehet valahol,valahogy?Ezekkel nem lehet mer hiába gyõzöm le õket,mind olya,mint 1 sydonai,lövöm de semmi.Ha meg sikerül leölnöm hiába örülök a mocskos 100-200XPmenk ha kéne még 100K...Rohadtul csal a gém...Akkor nekem is kéne...Ezek után a hellre(hardcore) nem vagyok kiváncsi.
Taktika: jelzõfény, orvlövészmód amilyen messzirõl csak lehet, meg persze a fázisgránát, ha már a nyakadon vannak, hátrálás, körbe-körbe a helyiségben.
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=40&s=010341069015000400023000000
a karakterlapom
Fegyverem:

32-es szinten jöttem át, rögtön 35-ös szintû ellenfelekkel találtam magam szembe, ami végülis (egyenlõre) nem lenne gond, de a rengeteg villám, és fázistámadás miatt sokszor semmit sem látok úgy vibrál a képernyõ.
Más: Örzõvel van valaki aki folyamatosan használja a Horgony-t?
Egyetlen pontot sem raktam rá, máshová kellettek a pontok, de sokszor nem is tudom elképzelni, hogy mozdulatlanul lehet állni ilyen rohamokat, bár a horgony jelentõsen növeli a sebzést, valahogy szimpatikusabbak azok a skillek, amik nem kötnek helyhez.