Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Szörnyek itt már 47-esek.
--------------------------
1: szarfos bugos a játék de ezt nem nagyon hiszem el
2: cheater avagy nem tom hogy hívjam magam helyett megnyomta a "rendben" gombot és elvesztettem egy tök jo legendary cuccott amit 1200p akartam eladni neki
www.818clan.eu
Gyógyítás Fohásza, ill, az alatta lévõ skill, amelyik fázistámadást ad, plusz az aurák.
Gyógyulás auráját nem nagyon használtam, az Erõaurát (willpower) sokat, bár azzal együtt is elõfordult, hogy kifogytam a manából, Lövedék eltérítés-visszaverés is hasznos aura, de 30-as szint alatt nálam arra nem jutott pont.
A játék elején érdemes a Lelkierõre legalább 3 pontot rátenni, mert késõbb úgyis szükség lesz rá.
berlinboy: a homing shot jelenlegi hatása ismeretlen, olvasgasd a hivatalos fórumot! néha azt csinálja, ami ki van írva, néha meg egyáltalán nem változtat a helyzeten. Ricochet+Reflected Shot. Kész😊
Hogyan lehet fegyvert adni a robotnak?
http://youtube.com/watch?v=kJtfeArzfv8&feature=related
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Földön álló ellenféllel szemben (legyen az közelharcos, vagy lövész) nem igazán volt gondom, de a repülõkkel olykor megizzadtam rendesen.
Talán kellett volna a Mennybolt ívére is pontot tennem, de sajnáltam.
Pajzspörgetés, megtorló csapás, olykor egy kis fázisváltás (20-as szint után elérhetõ)kombóval játszottam végig, az Epenagyurak, Halálhéj, és más repülõ szerzetek azért megizzasztottak, nem beszélve a végén a két repülõ hazugságról.
HammeRed:Ebbõl nincs instrumental(szöveg nélküli)változat?Nem tetszik a szöveg,de nagyon.. 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ricochet + Reflected shot.
Ricochet: minden egyes lövés amit leadsz (mondjuk rakétavetõvel nem próbáltam, sztem csak ilyen instant-hit cuccnál mûködik), "gellert kap" a szörnyrõl, és még 2-3 példányban elszáll valamerre.
Reflected shot: minden egyes golyó amit kilõsz becsapódás után 2-3 részre oszlik, amelyek automatikusan befognak egy másik célpontot.
No el lehet képzelni, amikor a kettõ együtt aktiválódik. Ricochettõl minden egyes golyód szétoszlik, reflectedtõl szintén, csak ezek még célra is tartanak! Ricochet miatt ez a cél lehet az is, akit éppen lõsz.
Ja, és persze a Multishot a Rapid fire ág végén. További KÉT lõszer hagyja el a fegyvered minden lövésnél (szóval 3 összesen😛).
Ez a három kombója olyan 25-30x-os sebzést produkál.
Jó választás <#eljen>#eljen>
http://silkiehun.atw.hu/
Hû ez vmi nagyon brutál, visszahozta a Diablo feelinget, pillanatok alatt szétkap bármit, max a távolról lõdözõ orvlövészek tudják megszorongatni, ha sokan vannak a pattogó golyóikkal
Amelyik pályán a mérnõkkel, idézõvel, 10 perceken át szöszmötöltem, most egyszerüen átsétálok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mérnök 28-as szint. Géppityus robottal nyomom. Elindítom a játékot, robot elkészít, jön a szokásos szöveg: "Követelmények nem teljesültek, felszerelés eltávolítva". Anyád. Nézem a robotot, lézerrel lõdöz...Hmmm, mifaszom? Megnyitom a robot "inventoriját", elektronyos géppityu piros pöttyel. 7-el kevesebb az akaraterõ, mint kellene. Tegnap még bõven volt annyi, használta is vígan a fegyvert.. Ekkor volt 57. Leszarom, fegyvert cserélek a droiddal. Beleakadok valami falba - szokás szerint - játékból kilép-belép, robot újra elkészít, és már az elõzõ fegyót se tudja használni. Akaraterõ 47.
Néztem mint a vettmalac.
Még kétszer kiléptem-visszaléptem, a droid akaraterejét minden alkalommal csökkentette tízzel.
megcsináltam még kétszer: droid akaratereje NULLA.
Hát most kinek a kurvaanyját?
Volt valakinek hasonló gondja? mert sajnos így szart sem ér az egész...
#4484 Berlinboy: Nekem adott be pár erõsebb fegyvert, viszont kevés módosítás van hozzá. Még Normalon félre raktam egy Voltkarabályt 6 módosítással meg asszem adott még pluszba vagy 70% kritikus sebzést. Még megnézem, nem akarok hülyeséget mondani 😊 Amúgy szinteket lépve úgyis erõsebb fegyvereket kapsz. Volt olyan is amit most láttam elõször :|
Én is indítottam egy Rambo style mesterlövészt (Tactical Stance és Sniper vonal teljesen mellõzve) és meg kell, hogy mondjam, sokkal jobban tudtam haladni, mint egy "mesterlövésszel".
Beugrok a boss elé oszt had szóljon a Rapid (ld videjó).
N0 TXT TLK PLZ!4!
A fergetegkarabélyt nem szeretem, egy gyenge villámsebzésû puska, nagyon lassú, a summonokra kell elsõsorban figyelni nincsen idõ a pontos célzásra, ráadásul nem is nagy a hatótávja.
Az idézõ nem egy mesterlövész, egy területre ható fegyver (lángvetõ) hatásosabb lehet.
Életszívás: hasznos skill, sokat használom.
Kizárólag akkor tudod használni, ha nincsen maxon a HP-d!
Vérkötelékkkel meggyógyítod a Cornagort, Vajákost (ez azonnal visszagyógyxít bizonyos szintig, de nem egy harcos lény), illetve a Térgörbítõt (Cornagor szívósabb, de ez fázisváltó távolsági harcos)az életszívással élõ ellenfelektõl pillanatok alatt maxra visszatölti a HP-t (nyaláb), de ezzel hosszútávon életben maradni nem lehet, ha nincsenek lényeid!
Megment a szorult helyzetbõl, de lényeket kell idézned, ha körülvesznek, nem tudsz elmenekülni, az életszívásod semmit nem ér.
most 33-as mesterlövészem van, Nightameren tolom, épp a Charing Cross állomásra tartok..
Mike:Azé,mer nem azt kell nézni,hanem azt a kéket ott a sebzésnél.
Nekem sem csatlakozik!
Mondjuk épp a british museumban voltam, megöltem a Gulkar fejedelmeket meg is nyílt a teleport a Bölcshöz, csak visszamentem elõtte a bázisra, mivel az inventorym tele volt és még felakartam venni néhány cuccot. Mire visszamegyek se teleport, se cuccok. Gondoltam megszakítom a küldetést és felveszem újra, ekkor kiírta a game, hoyg a játék si befejezõdik. Jó annyi baj legyen, majd visszalépek, azóta is lépnék :S
Gondoltam megkérdezem hátha, volt vkinek vmi hasonló problémája..
mitõl sebez a gyengébbet ütõ fegyverem jobban mint a másik
vagy a modok miatt? (Harp 50-es a Fergeteg 166 - holott a Harp többet sebez alapból, mint a Fergeteg)
vs
a Harp elvileg nagyobbat ütne - de csak gondolom alapban, mindenféle mod nélkül
az életszszívás hogy mûködik? auraként? ha vmi közel jön, azonnal sebzi?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem égek valójában
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Néha még a mozgóakat sem.Hiába lövök a szeme közé,nem talál be.Nálad nincs ilyen?
ez elméletileg 10-es szinten megduplázza a hatótávot, ez másnál sem mûködik?
Fegyver hatótávja amivel néztem 63 méter, 63 méterrõl orvlövész módban le is tudom lõni a lényeket de már 64 méterre nem visz el<#rinya>#rinya>
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
most ezen rágódom, meg a rohadt lángolás is idegesít, levetettem vele minden ruhát, és egyszeál kigatyában is lángol
ha tps-ben mentem vele, akkor fps-be zoomolva lángol,, ha meg fps-ben megyek vele, akkor meg külsõ nézetben lángol
agyam eldobom
unom
temple állomásról elküldtek a felszinre, átverekedtem magamat a közbülsõ pályán, a felszinen meg már megint a dög madarak fogadtak, másról szól ez a játék, mint lövök, nyomkodom 2, 3, 4, 5 és szészedem a cuccokat
és utána nem tudok aludni mert ezzel álmodom