6461
-
#6381 Nekem ez a játék tetszik. Nem sok reményt fűztem hozzá, de tegnap egyszerűen nem tudtam abbahagyni... Jó lesz ez.:) -
#6380 Annak ellenére hogy amerikában van a server és 120-as ping van, kb jobban érezni a játékot mint a régi single playert. Jól összerakták, már az elején érződik hogy jobban passzolnak a dolgok mint régen. -
Since #6379 Igen közben én is kiderítettem. Köszönöm! -
#6378 akkor be fog engedni cb-re. -
Since #6377 Érdekes applyoltam a hivatalos oldalon, és nem kaptam semmilyen keyt, hanem kaptam egy üzenetet hogy "see you" etc.
Nemtudom hogy sikerült-e, mert nem jött semmilyen e-mail illetve nincsen semmilyen kulcsom. -
#6376 Én nyertem a kulcsot szóval passz. -
#6375 Van arrol info, hogy aki anno megvette eredetiben, annak jar e valami "extra", vagy mit tudom en? Oke, hogy ingyenes lesz majd, de hatha. (bar boven megerte a penzet az az egy ev amig lehetett vele jatszani normalisan servereken, de hatha van utolag is elonye egy origi keynek) -
#6374 Jöhetnek a linkek, ahonnan lehet kulcsokat szerezni :) -
#6373 Nekem sikerült kulcsot szereznem hozzá. -
stevyxix #6372 Elvileg várható EU szerver is pontosan nem tudni, Hanbit utitervbe is Japán majd US EU szerepelt egy lapon említve és azért is Hellgateglobal feltételezhetően, de ne bízza el senki magát az a biztos mikor a szerveren nyomod már (biztató hogy több német oldal is kapott kulcsot).
Kulcsokat meg viszik mint a cukrot, felléptem az egyiknél egy ilyenre volt számláló a kulcsokra utolsó 10-20-at kb fél percen belül elvitték, mondjuk előtte nem követtem nyomon de 900 kulcsot írtak. Fórumon is szoktak adni aki kér vagyis FB-n mutattak képeket kulcs aktiválásról ahol fórumon kértek kulcsot. -
#6371 -
#6370 na úgy működik a beta jelentkezés, hogy az oldalon a gates of hell képre nyomva bejön egy popup (chrome blokkolta engedélyezni kellett), és ott key nélkül is az apply-ra lehet nyomni, és 50% eséllyel beenged a betara. de lesz key rengeteg külföldi MMO híroldalon is a hetekben, a fórumában fel van sorolva. aztán lehet hogy belépni se tudunk ha IP korlátozás lesz amerikára, de ilyen egyszerűen megér egy próbát :) -
Bhalage #6369 :o ez nekem uj oO -
#6368 hát itt mythos van egyelőre :)
http://www.mythos-europe.com/en/index.html -
#6367 jujjjj
es euban ebbol mit erzunk? mert usa szerevren elvezhetetlen lesz szerintem a game
nemetorszagban nagyon nagy siker volt, hatha lesz eu szerver? -
#6366 Júniusban indulnak újra amerikában a szerverek, ingyenes lesz a játék.
Új hivatalos oldal: http://hellgate.t3fun.com/
-
Noodlee #6365 Én nem egészen úgy emlékszem, hogy a vége felé nem lettek volna bugok...
Emlékszem, hogy rengeteg item bug volt a játékban, még a vége felé is.
R.I.P. -
#6364 ccc
ha eredetivel nyomja, akkor a jatek tenyleg kegyetlen szar volt nullas allapotban, de az utolso patch-el tokeletes volt a jatek, bug nulla kozeli, tokeletes volt, imadtam, kar hogy az a patch kurvara keson jott, addigra a jatek meghalt. -
Noodlee #6363 Ez egy elég gyakorinak mondható bug volt a játékban régen is.
Kár, hogy hamar meghalt a multi része a játéknak.
Szerettem. -
fearfan #6362 Nos már 3.jára próbálom és ugyanaz történik.nemtom,hogy én csinálok rosszul vmit v a játék ilyen fos,v egyéb gond,de nem akar semmi se történni,pedig ki vannak nyírva azok a démonok,amiket ki kellett nyírni.Fel is vettem,hogy semmi sincsen és még1× nem fogom megpróbálni,ha ez vmilyen programhiba miatt van.
videó: http://www.youtube.com/watch?v=queB0zTbraI -
fearfan #6361 sirály :D
Akkor azt is kell v 20 percig lőni. -
#6360 Átmentél a Pokolkapon és ott kellett mindent lezúzni?
Ott nekem is bebugzott! De következő nekifurtásra sikerülni fog!
El is szállt tőle az agyam de megcsináltam!
Utánna már csak egy szörny van úgyhogy tankolj fel életfeltöltőkkel! -
fearfan #6359 Most tartok sztem a végénél vmi 5 hazugságot kell elpusztítani,mindenkit kiirtottam és semmi sem történik.Miért van ez?Már kezd elegem lenni belőle.Sztem rohadtul elcseszték a játékot :( -
fearfan #6358 a necropoliszos rész még nem is volt vészes,de most ott tartok éppen,hogy vmi tudáspróbákat kell teljesíteni és vmi zászlófoklalgatós hülyeség.Na ez
eléggé szopatós sztem -
#6357 Én úgy emlékszem hogy még 2 állomásod van hátra!
Egy amin iszonyat meg fogsz szenvedni a Necropolissal + találkozol egy régi ismerőssel! :) De lehet nekem volt csak szenvedés! Meg az utolsó! -
fearfan #6356 remek,mert már eléggé unom a játékot így v 30 óra után -
Noodlee #6355 http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20080325110204/hellgate/images/5/58/World_map.jpg -
Noodlee #6354 Az már majdnem a vége emlékeim szerint. -
fearfan #6353 liverpool street -
Noodlee #6352 Így nekem nem rémlik.
Mi az állomás neve, ahol most vagy? -
fearfan #6351 kösz és még azt szeretném megtudni,hogy még mennyi van a főküldetésekből?
most kellett 3 összetevőt szerezni egy metróhoz meg vmilyen bosst nyírtam ki itt tartok :D
-
#6350 Megnyomod a Ctrl-t vagy az Alt-ot és egérrel mozgatod! -
fearfan #6349 a világtérképet hogyan lehet mozgatni,ha lehet?
Üdv:D -
stevyxix #6348 Pont ezért néztem fel, mert írtad, de egyébként tényleg nagyon rég léptem fel ide :) -
Noodlee #6347 Méghogy régen jártál SG-n. :D
(rrtt69) -
stevyxix #6346 Van regény és képregény is tudtommal, itthon nem jelentek meg vagyis magyarul nincsenek. -
#6345 Hey!
Most láttam hogy van Hellgate London könyv! Erről tud valaki valami bővebb infót? Idehaza lehet e kapni vagy nothing! -
#6344 Ha a mesterlövésszel akarnám újrakezdeni a játékot akkor mit javasoltok melyik képességet éri meg fejleszteni és melyiket nem? -
#6343 Nagyon régen játszottam már a HL-al, nem tudom a patchek (márha vannak újabbak) mennyit javítottak a helyzeten, de annak idején rengeteg bug volt a játékban - többek között ennek is köszönhette a csúfos bukást.
Voltak nem működő, rosszul működő képességek, de arra is figyelni kellett, hogy idő előtt ne teleportáljunk ki a küldetésből, nehogy az beragadjon.
A hosszú hónapok után megjelenő patch némileg segített, de minden problémát nem oldott meg, az alapjáték sajnos csak egy bughalmaz volt, s mire kijöttek a javítással a HL csúfosan elbukott, távol-kelet kivételével a szervereket is bezárták. -
NiGhTM4R3 #6342 Tehát a 'Meg fog fertőződni' küldetésről van szó, kicsit pontosítok. Szóval szerintem az okozta az anomáliát, hogy a helyszínen kellett volna pofáznom Aldin-nal, én viszont nyitottam egy térkaput az állomásra, és a játék oda is betette 'szellemként'.
Most megpróbálom azt, hogy ismét eljutok arra a helyre ahol eredetileg folyt a rituálé. Érdekes.