6461
  • stevyxix
    A játék megjelenésétől van ilyen. Jobb klikk a tárgyon (nyomva tartva közbe) és a csavar jelet kell kiválasztani, majd igen ...
  • aati91
    Én a sima hellgate londonnal játszom, és én sosem láttam olyat, hogy szétszedés vagy ehez hasonlók. Vagy ez csak 1.2-nél van? Ez a szétszedés mire jó?
  • rotator
    Mikor engineer voltam, nekem se volt, de evokerrel nincs mire költeni. Csak fókusztárgyakat fejlesztek, mert a többivel nem működnek a fükusz képességek, ami nélkül kampec. Ezekbe viszont csak relic megy be, a többi bővítményt lehet szétszedni, meg minden fegyvert is, ami nem fókusztárgy. :)
  • ZÓÓÓcsi
    Aki kipróbálta az 1.2-es patch-et, beírná hogy érezhető valamiféle javulás teljesítmény terén? Memória hibák vannak-e még dual core-al stb..
  • Mike
    naja, én sem nagyon adok el, nincs is pénzem
  • rotator
    Én még sosem adtam el egy tárgyat se, csak a powerupokat, mindent, amit szét lehet szedni, szét is szedek. :) Így nincs gond az upgrade-ekkel.
  • Mike
    nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem sosincs elég pénzem
    meg sosem ad olyan tulajdonságot a tárgynak amit szeretnék, a guta megüt
  • grebber
    No sedem is az új 1.2-öt mert nekem a béta volt meg úgye.Azt ezt is el kellene kezdenem vége ugy istenigazából.
  • Mike
    milyen jó, hogy épp tegnap adtam el két legendás tárgyat ahelyett hogy szétszedtem volna
  • stevyxix
    Szedj szét tárgyakat. (ritkán adja és minél ritkább tárgyat szedsz szét, annál nagyobb az esélye, hogy kapsz)
  • TBTPumpa
    íme:
    A patch méretéből adódóan a buglista is oldalakra rúg, így itt most csak egy rövid részletet olvashattok belőle:

Általános javítások:

* mivel a javítás számos változást okoz a skillekben, így egyes karakterek kapnak egy ún. "respec token"-t, melynek segítségével újra eloszthatják skill pontjaikat. Ez a token automatikusan bekerül az inventoryba,
    * a minijátékok már nem időre mennek, és már nem ígénylik egy küldetés előzetes teljesítését,
    * a karakterkészítő menüből kilépve már nem fagy a játék,
    * Nightmare fokozaton a játék vége könnyebb lett,
    * a játékosoknak mostantól várniuk kell 5 másodpercet, mielőtt újra belépnek egy Hellrift-be,
    * egy bug miatt ha egy képesség (skill) használata közben fegyvert váltottunk, eltűnhettek a fegyverek - javítva,
    * a "/played" parancs már rendesen kiírja, hogy mennyit játszottunk,

Memórai használat javításai:

* a játék már optimálisabban kezeli a memóriát, így javult a teljesítmény és a stabilitás,
    * a kezelőfelülettel kapcsolatos memóriakezelési hiba javítása,
    * a ruházat és a páncél textúrájával kapcsolatos memóriaprobléma javítása,

Kezelőfelület/irányítás:

* átrendeztek néhány ikont a könnyebb kezelhetőség érdekében,
    * a chat ablaknál már be lehet állítani , hogy átlátszó legyen,
    * a kistérkép már a jobb felső sarokban jelenik meg, alatta a karakter állapotát jelző ikonokkal,
    * a chat ablak már átméretezhető,
    * már beállíthatunk parancsokat a Shift, Ctrl és Alt gombokra.

A fent említett dolgokon kívül a következő területeken történt javulás: szörnyek, a karakter mozgása, küldetések, grafika, kasztok kiegyensúlyozása, képzettségek, tárgykészítés.
  • Mike at home
    hogy tehetek szert nanoshard-ra?
  • grebber
    Van valami leirás miket javít az 1.2-es patch?
  • soothsayer
    eredeti a játék? mert ha nem akkor crackelni kéne. én most próbálom ki
  • la1ce
    Sziasztok! Segitség kellene: Nem megy a Hellgate: London. Van egy ikon az asztalon, hogy Játssz a Hellgate Londonnal, rákattintok, kihoz egy ablakot, abban ez van: Uploading Error Report To Server; Ureshely: Username; egy nagy üres hely; meg "OK" "Cancel" billentyű. Ennyi, ha beirok valamit akko se jön be a game, ha a cancel-re kattintok akkor meg a Windows hibát észlelt stb. Tudtok segíteni?
  • valaminick
    Hellgate.London.Update.1.2-ViTALiTY
  • soothsayer
    üdv! lehet h nagyon llama lesz a kérdés, de: mesterlövész a karakter.. a ->"Geller"<- képesség aktiválódik(kritikus találat) és megjelenik a karim körül egy ilyen vibráló kör, ami nem tűnik el.. egy idő után nagyon idegesítő tud lenni légyszi meg tudnátok írni h hogy tűnne el? vagy ez vmi bug h nem tűnik el több idő múlva sem? előre is köszi!!
  • sipikacsa
    Az lehet, de a futó processek között a hellgate 1,2akárhány gigát foglalt. Plus a vista x64 processek...szóval 2 giga kevés. Mondjuk a 8 gigát kicsit erősnek tartom, de ha 3-4 virtual servert is futtatsz rajta, akkor indokolt. (egy játéknál mindenesetre nonszensznek tartom, de ez az én problémám)
  • rotator
    1 szálas játékok 32 bites Windowson, mivel 1 process max. 2 gigát tud kezelni.
  • Mr Hyde
    ez mikori emlék? :)
  • Prince23
    Felesleges... a legmenőbb játékok max 2 gigát használnak, ha jól emléxem
  • sipikacsa
    hümm. akkor bővítek 4 gigára. remélem elég lesz... köszi a segítséget!
  • stevyxix
    láttam hasonlót a saját gépemnél (7950GT) de nálam pár másodperc múlva betölti, csak azt tudom mondani, hogy patch, driver és minden hasonló frissítése ...
  • stevyxix
    Hát akit én ismerek annak 8 giga ramja van és úgy fut vista 64-en reccenés nélkül (HD3870 van neki is)...
  • Mr Hyde
    Nekem most egy olyan problémám akadt, hogy a falakon a textúrákat nem tölti be. próbáltam a beállításokat is high-ra, majd medium-ra tenni, de nem változtatott semmit. -ez mitől lehet?
  • sipikacsa
    köszönöm!
    Virtuális memória 3 GB és egy másik disk-re tettem, Catalyst 3.4, a hangkártya örülök, hogy szól mivel nem vista comp (sb live), de cserélek egy audigy2-re. délután tesztelek. Ezek szerint létezik olyan ember, akinél vista64 alatt 2 giga rammal tűrhetően fut. Mondjuk ha nincs más megoldás, veszek még 2 giga ramot, csak olyan fura hogy ilyen szarul megy.
  • stevyxix
    ill próbáld dx9-ben is ...
  • stevyxix
    dx9 módba indítsd, talán kicsit több virtuális memória, bár az nem biztos hogy változtat, ha tudod akkor a legújabb 1.2-es single patchet told fel, driver frissítések, hangkártya, chipset szintén ha még nem jó ...
    Most hirtelen ennyi ...
  • sipikacsa
    ja, konfig: X2 5000+, 2G RAM Radeon 3870. A többi nem mérvadó asszem.
  • sipikacsa
    Üdv, Vista64-es probléma. 2 giga ram-mal játszhatatlan.
    A resource overview-ban folyamatosan 100% a memóriakihasználtság, a proci részben több, mint a felén szintén. A vinyó végig úgy swappel, mint állat. A játékban 2 sec mozgás után 6 sec állás és tök máshol "térek magamhoz". Ellenfélhez ki sem merek menni igy 26 szint környékén. Emiatt vettem dx10-es videokártyát, úgyhogy minden max-szal kezdtem. De ha visszaveszem dx9 beállításra úgyis akad. Ötletek? Előre is kösz!
  • stevyxix
    Ha sp-be nyomod és még nincs fenn az 1.2-es patch addig lehet egyszerre nyomni a multi shotot és a rapid fire-t, viszont at 1.2-es patchtől már nem lehet (mivel ha a multi shot aktív és elnyomod a rapid fire-t akkor megszakad a multi shot).
    Baecon plusz sebzést ad, csak rányomod a célra az világítani fog (jelzőfény ügye a skill fordítása) és így többet sebzel rajta.
    Multi beacon pedig ehhez hasonló, csak itt ha a megjelölt célt lövöd, akkor mellette bizonyos sugarú körben minden ellenség sebződik.
    Gránátok se rosszak, csak nem tudsz annyi skillet berakni gombokra, hogy az összes gránátot dobálhasd, épp ezért nem sokat szoktak használni, meg amúgy is szerintem a fázis és a gyújtó gránát és valamit (egyéni vélemény, meg lehet nézni a többit is de szerintem hatás tekintetében ez a kettő a legjobb).
  • ZÓÓÓcsi
    Áh megtaláltam. Csak semmi pánik..
    Előbb kéne gondolkoznom, mint írkálnom...
  • ZÓÓÓcsi
    Be tudnád linkelni?
  • csuszi
    mind a 3 beacon alap. szrtm. a multi nagyon gyilkos, bossok ellen meg a sima.
  • Mike
    csak kérdés, hogy a yasu 173 és a daemon 406 párossal megy-e (tudom pfuj, de minden pénzem elköltöttem airsoftra, sry)
  • Sheol
    Kijött végre a Single Player 1.2-es Patch!
    Egy kisebb regény a javítások felsorolása, úgyhogy azt hiszem érdemes felrakni mindenképpen.
  • ZÓÓÓcsi
    Nem értem a multi beacon miért hatásos?
    Meg a toxic, flashcrasher gránátokra miért is nem tesz senki? Ennyire szarok?
    Rapid + Multishot nem egyszerre, akkor melyikre érdemes tenni? Mesterlövészt fogok indítani azért kérdezem...
  • stevyxix
    Igen sejtem: Multi shot+Rapid fire.
    Ami jó is csak 1.2-es patch után már ne, lehet együtt használni a kettőt :), ezért sincs nekem sem rapid fire-om, mert amúgy nem szeretem (multi shottal még jó volt, mert tényleg zúzott).
  • SLICK
    én ezzel a skill rendszerrel tolom és nincs panaszom rá: Marksman skills

ha kérdésed van mi miért hasznos akkor kérdezz nyugodtan.
    Igaz még nem vagyok 50-es szintű, de ezen az úton haladok pont elosztás terén.
    Amúgy ilyen szinten már kapsz olyan modokat és fegyvereket amik plusz pontokat ad egy általad is használt skillre. Nekem pl. a Rapid Fire-re ad 3 plusz pontot is a fegyverem.
  • Mike
    köszi