Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.

Ha pengemesterrel megyek akkor ugyanazokat a fegyvereket, és páncélokat kapom meg, mintha örzõvel mennék?
Valaki nem adná el a játékot? Vevõ lennék rá.

--------------------------

Nem a térképet kérdezi, hanem a szervert.

Fantusz
A történet biztos nem változik, azt nem tudom mi lehetett a cél a három térképvariációval, ugyanis térképnek nehezen nevezhetõ amit adnak.

Van egyrészt egy sematikus rajz, amin követni lehet, hogy a különbözõ bázisok, csatornák hogy kapcsolódnak egymáshoz.
A terület térképek sem túl részletesek, inkább csak a poziciód követésére való, a célt (átjárót) csak akkor jelöli, ha közvetlen közelébe értél.
Ami engem nagyon bosszantott, hogy minden ki-be lépés után teljesen más terep fogadott, úgyhogy kezdhettem elõrõl a felfedezést.
A térkép csak arra jó, hogy megnézd hol is vagy, térkép segítségével célzottan keresni nem nagyon lehet...

Én azt szeretném kérdezni, hogy mikor telepítem a játékot megkérdezi,hogy amerikai, ázsiai, vagy londoni térképen akarok-e menni, én a londonival játszottam eddíg, de ha mondjuk felteszem az amerikaival akkor más lessz a történet? Vagy csak a térkép változna meg?
en az 1.2 patchre varok. ha kijon majd folytatom a mesterloveszem, aztan ha 50-es szintu lesz varom majd a kovetkezo javitast.
Fantusz
Az élet megy tovább ... csak ez a játék halt meg <#szomoru1>

Kori
90%-ba

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

lesz 1-2 kivetel, de nagyreszt igen
Lazarus
lvl10nél járok, az lenne a kérdésem hogy a terep végig ilyen csatornás/szétrombolt külteres lesz? Mikor megláttam hogy "act1 completed" megörültem hogy talán jön egykis designváltás, de maradt ugyan az a monoton szürke design... unalmas -_-
Hali!

Mi van meghalt az élet itt?<#conf>

Egyénileg én a 314 elméjéig jutottam el, mehettem volna tovább is, de minek? 10 óra mire fejlõdök nagy nehezen egy szintet, persze ugyanazon a pályán (velem egyszintû lények miatt) és 7-8 szint különbség esetén meg nem sebzem a szörnyeket! Szóval esélytelen, ahogy mondod!
Inkább nyúzom a Witchert!

BattleTag: zydar#2910

Fantusz
Az "élménybeszámolókat" olvasva Nightmare fokozaton, csapatban játszva csekély 6-8 óra Sydonai levadászása (egyénileg meg esélytelen)

Bõven! Nightmare-en semmi értelme... Fõleg egyedül!

Köszi!
Akkor azthiszem elég egyszer végigtolnom.
Teljesen ugyanaz a vége...
Csak ha más nehézségi szinten harcolsz,
akkor sokkal nehezebb minden.
Az csak egy nagyobb erõpróba.
Sziasztok!
Már csak azt szeretném megtudni, hogy a különbözõ nehézségi fokozatok végei másképp alakulnak?
Azaz érdemes könnyû, nehéz, és a többi fokozaton is végigmenni??
Kicsit rosszul fogalmaztam a 2ütés 1800hp nem a guardianra hanem markman-re vonatkozik.
Sikerült is köszönöm!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Kori
amúgy
http://www.tnt-home.de/hgl/hellgatelondonmap.html#spot

Kori
covenant garden állomáson keresd a leicester square felé vezetõ utat és menj arra

Csaó!

Hogyan tudok a Charing Cross állomásra eljutni? NEm találom az oda vezetõ utat valaki segítsen!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

A guardianok bírták az ütéseit, de a polipokat és a kis lila bogyókat már õk sem. Mérnök marksman halt egy ütéstõl.
csuszi
és akkor a guardianek mit csináltak vele? egyet rácsap aztán futás?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

3.15 és fél 8-kor keltem 😊
Szóval 2:30-3:00 kor végeztetek?Így még fel bírtam kelni😊

Guardianon kivül mindenkit egybõl lecsap, (1800hp +700 pajzs néha kibirt 2-t) élettöltõ felesleges 😊
Pety nem voltál elég kitartó.😊 Még 1,5 óra kellett miután elmentél.
Csapat: 2 Guardian,2 Marksman, 1 mérnök
3 óra St. Paultól Sydig
3 óra kellett még syd leöléséhez. De sikerült! Dobott egy modot amihez 57es fegyver kell, meg ugyanazt az idézõ páncélt (mantle of sydonai) amit normálon is szokott 😞 A syd elõtti bossok csak zöldeket dobtak.
Sajnos meggyújtani szinte esélytelen, 1530 gyújtással egyszer sem gyúladt ki 3 óra alatt.
szerintem meg syd-hez a legjobb: 1 mernok, 1 idezo, es a masik 3 barmi lehet, csak ne orzo es ne pengemester. pengemestert a bossok leutik 1 utesbol, az orzot meg 2-bol. viszont az elementalokat folyamatosan lehet idezni es a drone is jol birja. amugy jobb ha nem fog bele senki, mert halal unalmas mar az elso boss is(lenyegeben egy helyben allva kell loni fel oran keresztul), masreszrol meg rosszak a dropjaik.
Nightmare Sydi irtós tapasztalatok:
-Csak mesterlövész csapatnak nincs sok esélye😞
-Legyen pár õrzõ a csapatba, õk még valahogy bírják a strapát.
-Szánj rá 5-7 órát, különben bele se kezd.
-Készülj fel, hogy számolhatatlanul sokszor meghalsz!
-Unalmas és szenvedés az egész!

-Csalogassátok a szörnyeket a pokolkapuhoz, mert ha feltámadsz legalább nem kell sokat sétálni 😊
-Legyen 100% pajzsátütésed (nem kötelezõ de hasznos)
-A legjobb ha sikerül felgyújtani, mérgezni, fázistváltani...
-Nem fogod meglátni az élet csikon, ha sebzed

Jaj mit hallottam, a 1.2-es patchnél a mesterlövész nem fogja tudni a használni egyszerre a multishot-ot és a rapidfire-t! Könyörgöm cáfoljon meg valaki!

A 200 az nem a sebzése, hanem egy viszonyszám a fegyver erõsségérõl! Sebzését akkor látod ha megnyitod a fegyver adatlapját.
Szerintem se érdemes ilyenre pocsékolni a pénzedet, majd késõbb (lvl 50)

Szerintem ne pazarold a pénzedet fegyver tunningolásra, mert ilyen szinten nem nehéz beszerezni jobb csúzlit. Az állomásokon begyüjtött elismeréseknek még nem sok szerepe van a játékban. Nightmare fokozaton úgyis tovább nõnek a pontok.

A másik kérdésem a küldetésekre irányulna.
Az elsõ, és második, valamint az Oxford Circus állomáson nem tudtam maxra felhúzni az elismertségemet, holott a többin elértem a csúcsot, és ígyis kapom a küldiket meg az elismertség pontokat. Lehet valamit rosszul csináltam, vagy ennyire el van baxva a játéknak ezen része??
Sziasztok!
Bocsi hogy lehetséges, olyan kérdéseket teszek majd fel amikre a válaszok már elhangzottak, de nincs idõm 5000 hszt végigolvasni.
Lövésszel játszom a játékot, és jelenleg a karakterem egy Zeus fegyvert szorongat. A kérdés, hogy a hamarosan összegyûlõ palladiumból rakjak rá legendás tulajdonságot, vagy várhatóan lesz jobb fegyver a játékban.
Ami tetszik benne hogy a lövés folyamatos, és 100% pontos, ellenben a sebzését 17. szinten csak 200 körülire tudtam fölhúzni.
rosszul irtam. szoval normal nightmare es elit nightmare guildhall-ig lehet eljutni.
singleben nem jatszom.
Ja nightmare-en meghal a dolog rendesen!
Nem tudom hogy a 0.6-os single patch javít-e ezen valamit?

nekem az elso 2 karakter viszonylag erdekes volt, de a harmadikkal mar alig jatszom.
normal es nightmare fokozatra is igaz: a guildhall-ig barmelyik kaszt barmilyen buildje eltud jutni akar egyedul is, viszont utana meg senki nem tud normalis tempoban haladni, se csapatban se egyedul. st paul allomason kozelharcosok eselytelenek, mert tul hamar lecsapjak oket. pokolkapunal oltuk 5-en es orzovel mindig meghaltam, mert bossoktol pl 1 utest birt ki, a masodikkal megoltek, de a sima monsterekkel se volt sokkal jobb a helyzet. jo cuccokat minimalis farmolassal belehet gyujteni, es utana mar nem erosodik tul sokat a karakter, hiaba szerzunk neki uberjo cuccokat. (pl orzomnek van 1500 hp-ja, hiaba tornazom fel 2500-ra, annyit erek el, hogy a lvl 60-as boss nem a masodik, hanem a harmadik utesevel ol majd meg)
Mike
jah, mit beszéljünk róla, átrágtuk már teljesen
új emberkék meg nem nagyon vannak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Úgy látszik a HL-rõl már nem lehet annyit dumálni...
Bár én szívesen játszanék vele többet, de nightmare-en egy szenvedés az egész így hanyagolom!
Multi meg nálam kizárva, de ha lenne LAN...<#eplus2>

wedge31
Tiszta flame lett ez a topic az utolsó 40-50 hsz-nek semmi köze a témához...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ez egyre furább, a konigunk pedig alig tér el, nálam még is atom ratyi, fõleg a végén
más helyen is írtak nekem, hogy náluk is bibi van, hasonló konfig, csak épp x2 3800+ athlonnal
csak tudnám meg végre mi az isten baja a játéknak :S
Mike
nekem nagyon tetszett, hogy volt élet
volt élet a városokban, az utakon
ezzel ellentétben pl. az Obilivonban nem volt

HL egy bukás, de mégis jó vele játszani 😊

A fablet eléggé lehúztam a topikjában amiért pár nagyarcú törölgetett is, annak is van egy olyan "hibája" ami rpg-nél szerintem hiba kell hogy legyen, hogy az ellenségek újratermelõdnek ész nélkül. Tehát átlépek egy területre, ha abban a pillanatban visszamegyek már tele van ellenséggel, mintha ott sem jártam volna. A beleélési lehetõségrõl ennyit...azaz szerepjáték=0. 😊
Fable szerintem ki van annyira dolgozva, hogy rá lehet húzni az RPG fogalmat. Ott eleve kijön a hatása annak, ha a cselekedeteidet a jó vagy a rossz erkölcs szolgálatába állítod. Sõt ott gyerekként (játék elsõ szakasza) még inkább hathatósabb ez a szerep. Ráadásúl itt látványbelileg is különbség van a játszott szerepek közt. A Fable sok lehetõséget kínál, rengeteg morális döntés van benne, mindez egy egészen jó sztorival nyakonöntve. Házasságot lehet kötni, saját lakásod lehet, az emberek csodálhatnak és köréd gyûlve meghallgathatják a tetteidet, vagy félhetnek tõled, gyakorlatilag hatással vagy a környezetedre. És ez "érzõdik" a képernyõn látottakkal. Kicsit egyedi is de hát Molyneaux ebben zseniális a maga módján.

Harc pedig gyakorlatilag mindegyik számítógépes RPG mûfajába sorolható játékban van. Itt persze az kérdés milyen mennyiségben és milyen hatással. Ahogy lentebb is fejtettétek. A Fable-ben ezt megfejelték egy remek aréna harccal, bár a Jade Empire-ban is van hasonló elem. A JE szintén egy remek mese. Az bár egy picit lecsupaszított RPG, talán jobban, mint egy Fable, de a története, párbeszédei és a jó-rossz cselekvés rendszere meg az erre épülõ harci képességek tanulása nagyszerû játékká teszi. A JE egy nagyon igényes akció-RPG.

Visszatérve a Fable-re, bár nincsenek annyira szabad lehetõségek, legalábbis a mászkálásban, mert fix utakon kell kalandozni, mégis tengernyi elem teszi "élõbbé" a játékot és azok az NPC-k, akikkel találkozunk lényegében jól visszaadják az emberi jellemeket. Ez is fontos része egy szerepjátéknak. Bár ebben a JE szerintem verhetelen. Régen nem láttam ennyire kidolgozott és érdekes történettel, vagy életúttal kidolgozott karaktereket, akikkel igazán jókat lehetet beszélgetni. Az már már hajazott kicsit a papíros szerepjátékra. Gondolok itt elsõsorban a halászfalú egyik orrgazda nõszemélyére, akinek férjet kellett keresni.

Na ennyi off után, legyen némi on is: HL egy bukás 😊
Mike
még mindig off
ti a Fable-t hová sorolnátok?

Az Oblivion szerintem pont azért szerepjáték, mert a játékosra van bízva hogy mit csinál, milyen szerepet vállal magára, még ha az általa kiválasztott kaszt nem is ennek megfelelõ. Abban a játékban akkora a szabadság, hogy bármit megcsinálhatsz, amit akarsz. És nem utolsó sorban, de inkább az elsõk közt van a rengeted változatos küldetés. Soha nem volt unalmas, mindig volt valami csavar bennük és a tetteidnek következménye is volt ugye! Tudom, mert vagy 400 órát nyüstöltem...
Nem felejtem el, amikor megmentettem egy várost a pusztulástól, szobrot emeltek az emberek a tiszteletemre...
És persze ha gyilkolászol össze vissza akkor nem fogadnak tárt karokkal.
Szerintem az ilyen elemek emelik közelebbé a játékot az RPG stílus felé, sajna ezt a Hellgate-ben teljesen kihagyták.

Mike
hm... ez érdekes
alapvetõen egyetértek, de az rpg is fejlõdhet, változhat, mint ahogy a minekt körülvevõ világ is változik
ma már pl. nem egy tanulmány ír arról, az emberek egyre kevesebb hányada választ magának egy életre hivatást, sokmindent kipróbál, nem árt ha enm egy lábon áll
ugyanez van a játékban is
szeretek varázsolni, nyillal lövöldözni, de jó ha ki tudom nyitni a ládákat is, ha meg unom a lövöldözést, akkor kardozgatok
igazi szerepjátékban én már szenvednék
Oblivionban meg nem mondom már mikkel harcoltam, a végére emlkészem (nem játszottam végig) láthatatlanság, éjjellátás, aztán odaosontam a delikvenshez és orvul leszúrtam 😊 ez ugye tipikus tolvaj
de korábban meg simán kardoztam
egyébként a Bérgyilkos céh volt a legélvezetesebb

eredetileg van mivel, vannak kasztok és azok be vannak sorolva
csak mint írtad mindenki ugyan azt fogja csinálni felpáncélozza magát stb. és itt jön a fordulat õk nem szerepjátszanak, ha így tenne tolvajjal nem öltene magára nehéz vértet stb
a lehetõség megvan, csak van aki nem él vele, inkább a könnyebb utat választja és csinál egy átalány kasztot (nehézvértes stb)
nézõpont kérdése amúgy minden megvan hozzá (szinte) egy rpg-hez