Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------------
Van egyrészt egy sematikus rajz, amin követni lehet, hogy a különbözõ bázisok, csatornák hogy kapcsolódnak egymáshoz.
A terület térképek sem túl részletesek, inkább csak a poziciód követésére való, a célt (átjárót) csak akkor jelöli, ha közvetlen közelébe értél.
Ami engem nagyon bosszantott, hogy minden ki-be lépés után teljesen más terep fogadott, úgyhogy kezdhettem elõrõl a felfedezést.
A térkép csak arra jó, hogy megnézd hol is vagy, térkép segítségével célzottan keresni nem nagyon lehet...
Mi van meghalt az élet itt?<#conf>#conf>
Inkább nyúzom a Witchert!
BattleTag: zydar#2910
Akkor azthiszem elég egyszer végigtolnom.
Csak ha más nehézségi szinten harcolsz,
akkor sokkal nehezebb minden.
Az csak egy nagyobb erõpróba.
Már csak azt szeretném megtudni, hogy a különbözõ nehézségi fokozatok végei másképp alakulnak?
Azaz érdemes könnyû, nehéz, és a többi fokozaton is végigmenni??
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
http://www.tnt-home.de/hgl/hellgatelondonmap.html#spot
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Hogyan tudok a Charing Cross állomásra eljutni? NEm találom az oda vezetõ utat valaki segítsen!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
MJ rulz Pink Team The Only One
Csapat: 2 Guardian,2 Marksman, 1 mérnök
3 óra St. Paultól Sydig
3 óra kellett még syd leöléséhez. De sikerült! Dobott egy modot amihez 57es fegyver kell, meg ugyanazt az idézõ páncélt (mantle of sydonai) amit normálon is szokott 😞 A syd elõtti bossok csak zöldeket dobtak.
Sajnos meggyújtani szinte esélytelen, 1530 gyújtással egyszer sem gyúladt ki 3 óra alatt.
-Csak mesterlövész csapatnak nincs sok esélye😞
-Legyen pár õrzõ a csapatba, õk még valahogy bírják a strapát.
-Szánj rá 5-7 órát, különben bele se kezd.
-Készülj fel, hogy számolhatatlanul sokszor meghalsz!
-Unalmas és szenvedés az egész!
-Csalogassátok a szörnyeket a pokolkapuhoz, mert ha feltámadsz legalább nem kell sokat sétálni 😊
-Legyen 100% pajzsátütésed (nem kötelezõ de hasznos)
-A legjobb ha sikerül felgyújtani, mérgezni, fázistváltani...
-Nem fogod meglátni az élet csikon, ha sebzed
Szerintem se érdemes ilyenre pocsékolni a pénzedet, majd késõbb (lvl 50)
Az elsõ, és második, valamint az Oxford Circus állomáson nem tudtam maxra felhúzni az elismertségemet, holott a többin elértem a csúcsot, és ígyis kapom a küldiket meg az elismertség pontokat. Lehet valamit rosszul csináltam, vagy ennyire el van baxva a játéknak ezen része??
Bocsi hogy lehetséges, olyan kérdéseket teszek majd fel amikre a válaszok már elhangzottak, de nincs idõm 5000 hszt végigolvasni.
Lövésszel játszom a játékot, és jelenleg a karakterem egy Zeus fegyvert szorongat. A kérdés, hogy a hamarosan összegyûlõ palladiumból rakjak rá legendás tulajdonságot, vagy várhatóan lesz jobb fegyver a játékban.
Ami tetszik benne hogy a lövés folyamatos, és 100% pontos, ellenben a sebzését 17. szinten csak 200 körülire tudtam fölhúzni.
singleben nem jatszom.
Nem tudom hogy a 0.6-os single patch javít-e ezen valamit?
normal es nightmare fokozatra is igaz: a guildhall-ig barmelyik kaszt barmilyen buildje eltud jutni akar egyedul is, viszont utana meg senki nem tud normalis tempoban haladni, se csapatban se egyedul. st paul allomason kozelharcosok eselytelenek, mert tul hamar lecsapjak oket. pokolkapunal oltuk 5-en es orzovel mindig meghaltam, mert bossoktol pl 1 utest birt ki, a masodikkal megoltek, de a sima monsterekkel se volt sokkal jobb a helyzet. jo cuccokat minimalis farmolassal belehet gyujteni, es utana mar nem erosodik tul sokat a karakter, hiaba szerzunk neki uberjo cuccokat. (pl orzomnek van 1500 hp-ja, hiaba tornazom fel 2500-ra, annyit erek el, hogy a lvl 60-as boss nem a masodik, hanem a harmadik utesevel ol majd meg)
új emberkék meg nem nagyon vannak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bár én szívesen játszanék vele többet, de nightmare-en egy szenvedés az egész így hanyagolom!
Multi meg nálam kizárva, de ha lenne LAN...<#eplus2>#eplus2>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
más helyen is írtak nekem, hogy náluk is bibi van, hasonló konfig, csak épp x2 3800+ athlonnal
csak tudnám meg végre mi az isten baja a játéknak :S
volt élet a városokban, az utakon
ezzel ellentétben pl. az Obilivonban nem volt
HL egy bukás, de mégis jó vele játszani 😊
Harc pedig gyakorlatilag mindegyik számítógépes RPG mûfajába sorolható játékban van. Itt persze az kérdés milyen mennyiségben és milyen hatással. Ahogy lentebb is fejtettétek. A Fable-ben ezt megfejelték egy remek aréna harccal, bár a Jade Empire-ban is van hasonló elem. A JE szintén egy remek mese. Az bár egy picit lecsupaszított RPG, talán jobban, mint egy Fable, de a története, párbeszédei és a jó-rossz cselekvés rendszere meg az erre épülõ harci képességek tanulása nagyszerû játékká teszi. A JE egy nagyon igényes akció-RPG.
Visszatérve a Fable-re, bár nincsenek annyira szabad lehetõségek, legalábbis a mászkálásban, mert fix utakon kell kalandozni, mégis tengernyi elem teszi "élõbbé" a játékot és azok az NPC-k, akikkel találkozunk lényegében jól visszaadják az emberi jellemeket. Ez is fontos része egy szerepjátéknak. Bár ebben a JE szerintem verhetelen. Régen nem láttam ennyire kidolgozott és érdekes történettel, vagy életúttal kidolgozott karaktereket, akikkel igazán jókat lehetet beszélgetni. Az már már hajazott kicsit a papíros szerepjátékra. Gondolok itt elsõsorban a halászfalú egyik orrgazda nõszemélyére, akinek férjet kellett keresni.
Na ennyi off után, legyen némi on is: HL egy bukás 😊
Nem felejtem el, amikor megmentettem egy várost a pusztulástól, szobrot emeltek az emberek a tiszteletemre...
És persze ha gyilkolászol össze vissza akkor nem fogadnak tárt karokkal.
Szerintem az ilyen elemek emelik közelebbé a játékot az RPG stílus felé, sajna ezt a Hellgate-ben teljesen kihagyták.
alapvetõen egyetértek, de az rpg is fejlõdhet, változhat, mint ahogy a minekt körülvevõ világ is változik
ma már pl. nem egy tanulmány ír arról, az emberek egyre kevesebb hányada választ magának egy életre hivatást, sokmindent kipróbál, nem árt ha enm egy lábon áll
ugyanez van a játékban is
szeretek varázsolni, nyillal lövöldözni, de jó ha ki tudom nyitni a ládákat is, ha meg unom a lövöldözést, akkor kardozgatok
igazi szerepjátékban én már szenvednék
Oblivionban meg nem mondom már mikkel harcoltam, a végére emlkészem (nem játszottam végig) láthatatlanság, éjjellátás, aztán odaosontam a delikvenshez és orvul leszúrtam 😊 ez ugye tipikus tolvaj
de korábban meg simán kardoztam
egyébként a Bérgyilkos céh volt a legélvezetesebb
csak mint írtad mindenki ugyan azt fogja csinálni felpáncélozza magát stb. és itt jön a fordulat õk nem szerepjátszanak, ha így tenne tolvajjal nem öltene magára nehéz vértet stb
a lehetõség megvan, csak van aki nem él vele, inkább a könnyebb utat választja és csinál egy átalány kasztot (nehézvértes stb)
nézõpont kérdése amúgy minden megvan hozzá (szinte) egy rpg-hez