Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mikor elakarom indítani azt írja: lancher could not find language.dat
at ........(ahová telepítettem). Elõre is köszi!
at ........(ahová telepítettem). Elõre is köszi!
Helló, most, szereztem meg a hellgate londont, de nem tudom elindítani, mert elégsok crack fálj van, valami vitalita, meg sp_86, meg mp_86...... meg egy csomó ehez hasonló. Valaki tudja mi a megoldás?
aati, 5383-ban, tehát kb 15 kérdéssel elõtted kérdeztem ugyanezt én. Sztem azóta nem változott sokata játék 😊
Skacok, a petek-et (robotok, megidézett elementálok és lények) lehet valahogy irányitani ? Mondjuk, hogy melyik mobot támadják, esetleg húozódjanak hátra vagy éppen menjenek elõre.
Gyanitom hogy nem (túlságosan hack n slash ez ahhoz), de hátha mégis... néha annyira unintelligensek mint egy darab kõ.
Gyanitom hogy nem (túlságosan hack n slash ez ahhoz), de hátha mégis... néha annyira unintelligensek mint egy darab kõ.
Ja nem, csak nagyon fiatal 😛
Te tényleg ilyen hülye vagy?
Tehát ugyan olyan mint rendesen a singel, vagy valamben külömbözik, (azt leszámítva, hogy többen vagyunk) ezen belül gondolok az ellenségre, a pályára.
Egyépként multiban jobb? (és ugyanazok a karakterek vannak?)
Hello!
Valaki tudna adni multyplayer-es fiók regisztrálásához ilyen kódot?
Elõre is kösz!
Valaki tudna adni multyplayer-es fiók regisztrálásához ilyen kódot?
Elõre is kösz!
Csak boltban vásárolt játékkal tudsz neten játszani, és új karaktert kell csinálni. Single karakterrel nem megy a netes játék.
fõnix 1973:
Nem kell semmilyen csalás, egyszerûbb, ha benyomod a térképet azt most fejbõl nem tudom megmondni, hogy melyik gomb. Aztán megnyomod vagy az altot vagy az alt gr-t, sajna most ezt sem tudom megmondani, hogy melyik, az alt vagy alt gr lenyomásával a térképet tudod forgatni.
Egyépként csak eredeti dvd-vel lehet hálózatban játszani, és ha igen akkor az hogy megy, hogy egy új karakterem lessz, vagy a játékban használtal játszahotok? -> Akkor ez olyan mint a world of warcraf?
Nem kell semmilyen csalás, egyszerûbb, ha benyomod a térképet azt most fejbõl nem tudom megmondni, hogy melyik gomb. Aztán megnyomod vagy az altot vagy az alt gr-t, sajna most ezt sem tudom megmondani, hogy melyik, az alt vagy alt gr lenyomásával a térképet tudod forgatni.
Egyépként csak eredeti dvd-vel lehet hálózatban játszani, és ha igen akkor az hogy megy, hogy egy új karakterem lessz, vagy a játékban használtal játszahotok? -> Akkor ez olyan mint a world of warcraf?
2DB Hellgate:London Játék eladó! (használt, de minden megvan hozzá, karcmentes) 6.000ft + pk.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sziasztok én most nyomom ezt a Hellgate London játékot és keresnék hozzá olyan csalást amivel pályákon lehet egyikbõl a másikba átmenni egybõl ne kelljen órákig kutatgatnom hol is van ez meg az a pálya tehát aki tud ilyen pályakódokat az irja meg nekem legyenszives köszike [email protected]
Mivel törted meg?! kár érte...de ha gondolod némi ellenszolgáltatás fejében küldök postán egy másolatot az eredetirõl 😄 Apropó újreg a fórumon, a 250 ik. hsz re vess egy pillantást... 😊
Azt hiszem te vagy az új ezen a fórumon.😊 De örülök, hogy egyet értetek. (Ha a TQ-t nem tudtam volna megtörni már az elején, lehet én is azt tolnám máig)
--------------------------
Privát ment, majd nézd meg, köszi...
tq-ba egy csitmentes multi kellett volna, pl mint battlenet. meg random palyagenerator. ha ezt a kettot belerakjak meg ma is azzal jatszanek. amugy meg nagyon konyu a jatek, foleg a vege fele. jo buildok legerosebb bossbol 3-at kifektetnek 10 mp alatt meg hasonlok.
De épp elég is volt nekem az a pár óra, ha nem tud megfogni annyi idõ alatt és 10-es szinten találok egy ilyen kábító 2 ütésbõl harcost ölõ boss-t hát jócskán elmegy tõle a kedvem, maga a játék külleme se jött be azokkal a római (vagy görög) páncélokkal.
Mivel nem vagyok fogyatékos így én is tudom mit beszélek.
Petyb: most látom eliten nem kell? pedig az elit karimnak van halomba az essencia 😊 normálba nem nagyon játszok már ...
Mivel nem vagyok fogyatékos így én is tudom mit beszélek.
Petyb: most látom eliten nem kell? pedig az elit karimnak van halomba az essencia 😊 normálba nem nagyon játszok már ...
Ez valami újreges adminos duma? 😊 Különben ennyi vita bõven belefér, mivel a topikokban az aktuális játékot a mûfaján belül néha összevetik az elõdökkel amint látod...
Akinak van piros kivételével bármilyen eszenciája, én vevõ lennék rá. Normál és nightmare-es egyaránt érdekel! (Elit nem)
A off hozzászólásokat mit a ti vitátok a másik két játékból, (amik a maga nemükben mind jók, kinek ez kinek az a jobb) kérem szépen privátban megvitatni.
Köszönöm szépen.
Köszönöm szépen.
Rossz válasz, mivel elmondásod szerint alig játszottál vele, az elsõ boss ig kb max fél óra alatt lehet eljutni és valamit nagyon elszúrhattál ha kifektetett, minimális játékidõt töltöttél vele, sehol egy komolyabb build stb. , tehát azt sem tudod milyen a game, én anno a sacred+underworld öt oda-vissza végignyomtam barbárral, dark elfel, törpével, kb 2 évig volt fenn a gépemen, inséges idõk jártak akkortájt... 😊 tudom mit beszélek, ellentétben veled 😊
Számodra, számomra meg nem, had ne soroljam miért ...
A sacred smafu a TQ hoz képest, hadd ne soroljam mennyivel gyengébb minden szinten, erre ott a topic juk...😊
Hát én inkább erre szavaznék:
"kooperativan nyomjuk instancban a single pályákat"
Semmi olyan érzés nincs, hogy fúúú ez aztán a nagy multis játék, mivel a pályákon baromira nem rohangál senki, csak ha te is akarod.
Nincs olyan, hogy most elindulunk leverni a nagy BOSS-t huszan.
A party 5 fõs lehet max.
Ha olyasmire gondolsz, mint a WOW, vagy a Lineage, akkor ez nem a te játékod.
"kooperativan nyomjuk instancban a single pályákat"
Semmi olyan érzés nincs, hogy fúúú ez aztán a nagy multis játék, mivel a pályákon baromira nem rohangál senki, csak ha te is akarod.
Nincs olyan, hogy most elindulunk leverni a nagy BOSS-t huszan.
A party 5 fõs lehet max.
Ha olyasmire gondolsz, mint a WOW, vagy a Lineage, akkor ez nem a te játékod.
Az állomásokon mindenféle emberek bóklásznak, akikkel össze lehet verõdni, hogy kooperativan nyomjátok instancban a single pályákat 😛
Srácok, tudna valaki mesélni milyen jellegû a játék multiban? Van egyfajta MMO utánérzése a dolognak (mindenfelé emberek bólásznak akikkel össze lehet verõdni, közösen gyepálni egy kicsit a mobokat) vagy inkább csak afféle "kooperativan nyomjuk instancban a single pályákat" jellegû a dolog? Lehet esetleg valamilyen módon trialban kipróbálni a multi élményt?
Láttam van egyszeri dijas meg havidijas verzió is, de van jelentõs különbség a kettõ között?
Láttam van egyszeri dijas meg havidijas verzió is, de van jelentõs különbség a kettõ között?
Bug lehet, Sydonait nem kell keresned, az ötödik hazugság legyõzése után azonnal megjelenik (még arra sem ad idõt, hogy picit gyógyulj), rövid csevely után támad, a csápjaira figyelj, és, hogy ne ugorjon rád.
Mindeggyiket legyaktam...
Volt egy tüzes, egy sluggoth szerû, egy lebegõ izé, egy lebagõ gömb és egy kaszás démon. Szóval lehet hogy bug. Majdmegpróbálom megint...
Volt egy tüzes, egy sluggoth szerû, egy lebegõ izé, egy lebagõ gömb és egy kaszás démon. Szóval lehet hogy bug. Majdmegpróbálom megint...
Hát nekem nem jött be, harcosommal egy küklopszig jutottam ami hipnotizált (kábított) és 2 ütéssel ölt meg engem (elõtte valamennyivel volt egy táp élõhalott is de azt még megöltem).
Amúgy se igazán jött be maga a játék se, de ez felrakta az i-re a pontot.
(dio utáni legjobb hack&slash-nek meg nem nevezném, ha nem is hellgate (a kezdeti sok bugot meg egyebeket figyelembe véve), de akkor már sacred inkább ami a legjobb volt a dio után)
Amúgy se igazán jött be maga a játék se, de ez felrakta az i-re a pontot.
(dio utáni legjobb hack&slash-nek meg nem nevezném, ha nem is hellgate (a kezdeti sok bugot meg egyebeket figyelembe véve), de akkor már sacred inkább ami a legjobb volt a dio után)
Tudom, kár az Iron Lore ért, de a játékról volt szó aminek van kiegje is, simán a dió utáni idõk legjobb hekkendszlesse 😊
Sydonait nem kellene keresni, az ötödik hazugság legyõzése után azonnal megjelenik...
Lehet ez is "csak" egy bug a sok közül?
Másik lehetõség, hogy a harc hevében elszámolta a hazugságokat, s valamelyik még életben van.
Lehet ez is "csak" egy bug a sok közül?
Másik lehetõség, hogy a harc hevében elszámolta a hazugságokat, s valamelyik még életben van.
A pkolban megölöm az 5 démont de aztán nem trörténik semmi... A küldetés még mindiog él hogy öld meg õket de sehol senki és semmi sem történik...
Mi lehet a baj?
Mi lehet a baj?
Titan Quest-re gondoltok?
Mert a fejlesztõ cég bemondta az unalmast, ha lesz is kiege, már nem õk csinálják hanem a jogutód.
Iron Lore feloszlik
Mert a fejlesztõ cég bemondta az unalmast, ha lesz is kiege, már nem õk csinálják hanem a jogutód.
Iron Lore feloszlik
jaja az is jó, még várom a kieget
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hát igen, sajnos tényleg igaz, nagy reményeket fûztem hozzá, a családban 3-mat vettünk nyomtuk 3-man csapatban még szerencse, hogy 7-8 körül szereztük mindet, 12 ezrtet ezért a borzalomért ahogy mondod, szomorú vagyok, marad a diablo 😞((
Én is eladom: nekem elég 6k is. Csak szabaduljak ettõl a borzalomtól 😊
Most lehet hogy hülyeséget mondok de egy próbát megér:
Nekem is volt egy játékom ami ilyen lett, én úgy csináltam megy, hogy az indítófájl ná rálépsz a tulajdonságra (jobb gomb->tulajdonság) és nézd meg a felbontást mert lehet, hogy átálítottad!
Nekem is volt egy játékom ami ilyen lett, én úgy csináltam megy, hogy az indítófájl ná rálépsz a tulajdonságra (jobb gomb->tulajdonság) és nézd meg a felbontást mert lehet, hogy átálítottad!
Nem tudjátok hogy miért van az mikor belépek a játékba lesz 1 sötét képernyõ és ennyi,se videó se semmi, tegnap még jó volt.
Eladó, Eredeti (használt) Hellgate:London játék. 8.000ft
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Köszi már találtam.
Hello nekem lenne egy eladó, mennyire gondoltál, én olyan 7 körül eladnám