6461
  • ApPa123
    És nincs valami patch vagy valami megoldás hogy tudjunk lan-on játszani????
  • Cat 02 #5620
    Épp az h azzal akarom de kéri a cd-t :D
    Valszeg letörlöm simán és utána ccleaner el kikapom a registry key-t v mit
  • stevyxix
    Csak online, LAN nincs benne.
  • ApPa123
    Helló a játékot lehet játszani hálóban??? vagy csak online-on????
  • ZÓÓÓcsi
    Hú akkor adok neki még egy esélyt! Mesterlövészt indítok majd..
    De nem is lenne ez olyan uncsi játék, csak LAN kéne bele.. Nekünk legalábbis.
  • Gabesz026
    Hi!

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/elkepeszto_pc_guru_akcio
  • stevyxix
    Hát akkor warezold izé varázsold vissza a gépedre, rakd be a képfájlt és szedd le,amúgy esetleg próbáltad csak simán a windows telepítő és törlőprogramjával? talán az is leszedi.
  • stevyxix
    Igen optimalizáltak a nightmare-en.
  • Cat 02 #5613
    Az biza már nincs meg :D
  • ZÓÓÓcsi
    Igen, csak single-be nyomtam! De ha ennyit segít az új patch, akkor fölteszem mindenképpen.
    Egyébként nightmare fokozat végét javították csak? Mert nekem a 2. fejezettől szenvedés lett a játék!
  • cikasz
    legalábbis addig amig ki nem nyilt a pokolkapus átjáró.
  • cikasz
    majdnem minden q-t megcsináltam.
  • SLICK
    Amúgy vki nem tudja, h a Moloch nevezetű szörnyet hol találom?
    Most én voltam vak és nem láttam egyetlen boss-t sem akit így hívnak, vagy csak előfizetősöknél van :|
  • rotator
    Az a legkeményebb ellenfél. :) Lvl 25 elég kevésnek tűnik, végigrohantál a játékon?
  • cikasz
    hát igen :( de a többi boss ment simán, vele szenvedek :( Asszem most ujrakezdem egy vadász-al meglátom milyen lesz :D
  • SLICK
    hát mondjuk nem ártana ha fejlődnél még pár szintet, én mindig 30+ körül megyek oda. Addigra úgy is lesznek jó képességeid amivel könnyedén kinyírhatod. Amúgy a legjobb taktika ha távolról kezded darálni. Sajnos közelharc egyáltalán nem kedvező vele.
  • cikasz
    Sziasztok. A pokolban a nagy agyszerü köcsögre ( asszem a téboly az) van valami taktik? állandóan jönnek belöle azok a rohadék kisebbek és egyszerüen nem birok velük :( Kabalista vagyok. lvl25.
  • stevyxix
    rakd be a képfájlt deamon-ba és úgy próbálgasd ...
  • cikasz
    hogy installáltad fel?
  • Cat 02 #5602
    Hi, ha le akarom törölni kéri a cd-t, nah ilyenkor mivan ? :D
    (nincs meg a cd)
  • ricsa008
    ok thx
  • stevyxix
    Szerintem nem kell hozzá az előző (sp esetében, gondolom ezt kérdezted), ha meg kell sem lesz katasztrófa, meg kell próbálni.
  • ricsa008
    oks lehet bonyolultan fogalmaztam tehát:
    ez az újj javítás tartalmazza az előzőt is vagy azt is fel kell rakni?
  • stevyxix
    Szerintem csatlakozz egy magyar klánhoz, itt találsz néhányat:
    hellgatelondon.hu
  • Gabesz026
    Hi!

Ha valaki szeretne játszani ebben a pár napban szóljon mert szívesen kipróbálnám a muiltis részt van 1 pár karakterem multiban is igaz mindíg egyedül nyomtam mert nem tolonganak a magyarok a gaméban ,vagy csak én nem tudom róla hogy magyar az is lehet.
  • stevyxix
    Rendben van, csak nem mindenki tudja kapásból, hogy is kell csinálni ezt. Ezért írtam le pontosan.(te válaszodból úgy tűnt még nem világosodott meg, ezért is írtam le mindent)
  • Mike at home
    ezt írtam én is, igaz nem ilyen gyp-s stílusban
  • ricsa008
    ???
  • Kori
    thx
  • stevyxix
    Nem gond a következőt kell tenned csak:
    Ha alapértelmezetten telepítetted fel, akkor a következő mappában:
    C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
    kell találnod egy language nevű fájlt.
    Ezt megnyitod jegyzettömbe, majd az ott található szövegben (vélhetőleg így néz ki: Language=German) átírod a German szót Hungarian-ra, vagyis így fog kinézni a végén:
    Language=Hungarian
    ezek után már csak menteni kell a jegyzettömben, a módosításokat (ctrl+s).
    (megjegyzés: szigorúan nagy betűvel írd: Hungarian és pont így, különben hibát jelezhet és gondok adódhatnak)
  • stevyxix
    Ha sp-be játszol akkir nem csodálom, mivel az 1.2 előtt csak a 0.6-os sp patch volt még decemberben ...
    És igen 1.2 sokat javít rajta (a kettő közt volt vagy fél halom javítás már).
  • Kori
    telepítésnél csak germant lehet választani
  • ZÓÓÓcsi
    Nekem az előző patch-el (1.2 előtti) is kilépett úgy 2 óránként a lenti konfiggal, engem kicsit idegesített ez a jelenség! A Crysis meg egyszer nem lépett még ki, pedig zabálja a memóriát dögivel! Nem tudom 1.2-ben már talán ki van javítva. (még nem raktam föl)
  • Mike at home
    van egy language nevü file, a nyelvet abban átírod Hungarian-ra
  • rotator
    Az hogy lehet? Nálam telepítéskor lehet választani 5 v. 6 nyelv közül.
  • ricsa008
    üdv
    ehhez a javításhoz kell az előző is vagy elég csak ezt feltenni?
  • Kori
    na megkaptam a hellgatet eredetibe de sajna csak german nyelv van benne

lehet valahogy belevarázsolni magyar nyelvet valahogy?
  • stevyxix
    nekem is csak eleinte voltak ilyen gondjaim, aránylag hamar javították a hibát
  • rotator
    Nekem csak az első hetekben fagyott ki több óra után, azóta semmi ilyesmi.
  • stevyxix
    Dual core-al mi a baj?
    2 giga esetén a játék elején se volt túl zavaró a memória szivárgás (nálam szinte percre pontosan 2 óránként állt le a játék ez miatt, szóval lehetett számolni rá)
    Amúgy rég javították már kb a játék megjelenése utáni első hónapban, bár előfordulhat még a hiba (néha lehet ilyet olvasni hivatalos fórumon), de nem számottevő ...