6461
-
ApPa123 #5621 És nincs valami patch vagy valami megoldás hogy tudjunk lan-on játszani???? -
Cat 02 #5620 Épp az h azzal akarom de kéri a cd-t :D
Valszeg letörlöm simán és utána ccleaner el kikapom a registry key-t v mit -
stevyxix #5619 Csak online, LAN nincs benne. -
ApPa123 #5618 Helló a játékot lehet játszani hálóban??? vagy csak online-on???? -
ZÓÓÓcsi #5617 Hú akkor adok neki még egy esélyt! Mesterlövészt indítok majd..
De nem is lenne ez olyan uncsi játék, csak LAN kéne bele.. Nekünk legalábbis. -
Gabesz026 #5616 Hi!
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/elkepeszto_pc_guru_akcio -
stevyxix #5615 Hát akkor warezold izé varázsold vissza a gépedre, rakd be a képfájlt és szedd le,amúgy esetleg próbáltad csak simán a windows telepítő és törlőprogramjával? talán az is leszedi. -
stevyxix #5614 Igen optimalizáltak a nightmare-en. -
Cat 02 #5613 Az biza már nincs meg :D -
ZÓÓÓcsi #5612 Igen, csak single-be nyomtam! De ha ennyit segít az új patch, akkor fölteszem mindenképpen.
Egyébként nightmare fokozat végét javították csak? Mert nekem a 2. fejezettől szenvedés lett a játék! -
#5611 legalábbis addig amig ki nem nyilt a pokolkapus átjáró. -
#5610 majdnem minden q-t megcsináltam. -
#5609 Amúgy vki nem tudja, h a Moloch nevezetű szörnyet hol találom?
Most én voltam vak és nem láttam egyetlen boss-t sem akit így hívnak, vagy csak előfizetősöknél van :| -
#5608 Az a legkeményebb ellenfél. :) Lvl 25 elég kevésnek tűnik, végigrohantál a játékon? -
#5607 hát igen :( de a többi boss ment simán, vele szenvedek :( Asszem most ujrakezdem egy vadász-al meglátom milyen lesz :D -
#5606 hát mondjuk nem ártana ha fejlődnél még pár szintet, én mindig 30+ körül megyek oda. Addigra úgy is lesznek jó képességeid amivel könnyedén kinyírhatod. Amúgy a legjobb taktika ha távolról kezded darálni. Sajnos közelharc egyáltalán nem kedvező vele. -
#5605 Sziasztok. A pokolban a nagy agyszerü köcsögre ( asszem a téboly az) van valami taktik? állandóan jönnek belöle azok a rohadék kisebbek és egyszerüen nem birok velük :( Kabalista vagyok. lvl25. -
stevyxix #5604 rakd be a képfájlt deamon-ba és úgy próbálgasd ... -
#5603 hogy installáltad fel? -
Cat 02 #5602 Hi, ha le akarom törölni kéri a cd-t, nah ilyenkor mivan ? :D
(nincs meg a cd) -
ricsa008 #5601 ok thx -
stevyxix #5600 Szerintem nem kell hozzá az előző (sp esetében, gondolom ezt kérdezted), ha meg kell sem lesz katasztrófa, meg kell próbálni. -
ricsa008 #5599 oks lehet bonyolultan fogalmaztam tehát:
ez az újj javítás tartalmazza az előzőt is vagy azt is fel kell rakni? -
stevyxix #5598 Szerintem csatlakozz egy magyar klánhoz, itt találsz néhányat:
hellgatelondon.hu -
Gabesz026 #5597 Hi!
Ha valaki szeretne játszani ebben a pár napban szóljon mert szívesen kipróbálnám a muiltis részt van 1 pár karakterem multiban is igaz mindíg egyedül nyomtam mert nem tolonganak a magyarok a gaméban ,vagy csak én nem tudom róla hogy magyar az is lehet. -
stevyxix #5596 Rendben van, csak nem mindenki tudja kapásból, hogy is kell csinálni ezt. Ezért írtam le pontosan.(te válaszodból úgy tűnt még nem világosodott meg, ezért is írtam le mindent) -
#5595 ezt írtam én is, igaz nem ilyen gyp-s stílusban -
ricsa008 #5594 ??? -
#5593 thx -
stevyxix #5592 Nem gond a következőt kell tenned csak:
Ha alapértelmezetten telepítetted fel, akkor a következő mappában:
C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
kell találnod egy language nevű fájlt.
Ezt megnyitod jegyzettömbe, majd az ott található szövegben (vélhetőleg így néz ki: Language=German) átírod a German szót Hungarian-ra, vagyis így fog kinézni a végén:
Language=Hungarian
ezek után már csak menteni kell a jegyzettömben, a módosításokat (ctrl+s).
(megjegyzés: szigorúan nagy betűvel írd: Hungarian és pont így, különben hibát jelezhet és gondok adódhatnak) -
stevyxix #5591 Ha sp-be játszol akkir nem csodálom, mivel az 1.2 előtt csak a 0.6-os sp patch volt még decemberben ...
És igen 1.2 sokat javít rajta (a kettő közt volt vagy fél halom javítás már). -
#5590 telepítésnél csak germant lehet választani -
ZÓÓÓcsi #5589 Nekem az előző patch-el (1.2 előtti) is kilépett úgy 2 óránként a lenti konfiggal, engem kicsit idegesített ez a jelenség! A Crysis meg egyszer nem lépett még ki, pedig zabálja a memóriát dögivel! Nem tudom 1.2-ben már talán ki van javítva. (még nem raktam föl) -
#5588 van egy language nevü file, a nyelvet abban átírod Hungarian-ra -
#5587 Az hogy lehet? Nálam telepítéskor lehet választani 5 v. 6 nyelv közül. -
ricsa008 #5586 üdv
ehhez a javításhoz kell az előző is vagy elég csak ezt feltenni? -
#5585 na megkaptam a hellgatet eredetibe de sajna csak german nyelv van benne
lehet valahogy belevarázsolni magyar nyelvet valahogy? -
stevyxix #5584 nekem is csak eleinte voltak ilyen gondjaim, aránylag hamar javították a hibát -
#5583 Nekem csak az első hetekben fagyott ki több óra után, azóta semmi ilyesmi. -
stevyxix #5582 Dual core-al mi a baj?
2 giga esetén a játék elején se volt túl zavaró a memória szivárgás (nálam szinte percre pontosan 2 óránként állt le a játék ez miatt, szóval lehetett számolni rá)
Amúgy rég javították már kb a játék megjelenése utáni első hónapban, bár előfordulhat még a hiba (néha lehet ilyet olvasni hivatalos fórumon), de nem számottevő ...