6461
  • ZÓÓÓcsi
    Hol van az a sok hely? Én még sehol sem hallottam, hogy valaki LAN-ozna.
  • Dwight
    hy all, sok helyen írják h vhogy lehet LAN ozni a Hellgate Londonnal, vkinek sikerült már vhogy ???
  • zee21
    köszi szépen!!
    utána nekem is leesett csak balfasz voltam ....
    de mostmár neten hentelem mindenkinek az arcát a lvl34-es BM-el
    (elég mérges lettem volna ha ez a kari elveszik)
  • stevyxix
    Nem voltam netközelben mostanáig ...
  • stevyxix
    Lépj be a hivatalos oldalra, ugyan ez a belépőd az eu oldalra is.
    Ha nem tudnál belépni, a belépő mellett van a lost password? felirat katt rá és itt add meg az acount és/vagy a mailcímed, erre a mailcímre kapod az emlékeztetőd, vagy új jelszód.
  • zee21
    áá mind1 megoldottam de ha valakinek szándékában állt segíteni annak köszönöm :)
  • zee21
    srácok kéne segítség!!! az van hogy má féléve nem játszottam a karimmal meg le is töröltem a gámát...
    most gondoltam újra felrakom (felraktam minden fasza)
    csak éppen a multiban az általam emlékezett akkuntot nem fogadja el.....
    újat persze nem lehet létrehozni (nagyon elmés...)
    olyat meg nem látok hogy e-mail címemre elküldené a pass-t vagy valami ilyesmi....
  • Kori
    menj le a peronra ott tudsz belépni az elméjébe
  • ATX1
    Szia és köszi a segitséget,de már teljes magyart használok.

Van 1 kis gond,ha valaki tud segitsen a 314 elméjébe be kel menni,de nemtudom,hogy ott mit kel tenni,vagy csinálni. Elöre is köszi
  • stevyxix
    Nem xml fájl az biztos, pontosan nem tudom milyen, mivel a nero (hibásan) video cd fájlnak ismeri (hiába társítottam jegyzettömbbel)tessék az adatai:
    Hely: C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
    Méret: 16 bájt (16 bájt)
    Lemezterület: 4,00 KB (4 096 bájt)
    Ezt kell módosítani a leírt módon ....
  • stevyxix
    Mert jót szedtél le nyílvám, mondom hogy így kell ennek mennie, akármilyen is a játék. Elképzelhető, hogy valamit módosítottak rajta, azért nem jó ATX1-nek és nem működik az általam leírt nyelv váltási módszer (aminek egyébként így kellene mennie ..).
  • cikasz
    nekem virágbolti van és szó nélkül magyarul ment fel :D
  • stevyxix
    DE nincs ilyen, hogy magyar amerikai bármilyen vagy akármilyen verzió! egy verzió van az egész USA/EU régióban, mindenhol egy és ugyan azt adták ki!
    Én USA-ból rendeltem a CE-et és alapba a magyar nyelvet ajánlotta fel telepítésre.
    Gondolom neked a virágbolti verzió van meg, javaslom keress egy teljes verziót, amiből nem vágtak ki semmit a realese készítői, vagy vedd meg és úgy biztos nem lesz ilyen gondod ...
  • ATX1
    Szia ! köszi,de ezt a variáciot kiprobáltam,de semiképen nemjöt be,ugyanis van ebbe is xml language fáj,de maga a játék nemál át erre a verzióra,igy ujbol lekelet tölteni az egészet,amelyben Magyar verziót támogat,igy már magyar az egész,anélkül,hogy hozzáadnám a fájt.

De elöre is köszi.
  • stevyxix
    Ebben a mappában (alapértelmezett telepítési mappa):
    C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
    találsz egy language nevű fájlt, ezt megnyitod jegyzettömbe és a következőre írod át az ott található szöveget:
    Language=Hungarian
    fontos, hogy nagy betűvel írd, mert hibát jelezhet és pontosan így írd át.
  • ATX1
    Hali mindenkinek

Hol és hogyan tudom magyarra tenni a játékot,hiszen magyar nyelvü könyvtára is van,amibe xml fájt bujik meg,de nemtudom magyarra tenni a játékot.Vagy holehet magyarositást letölteni?

Ha tud valaki segiteni az eligazitásba,elöre megköszöném
  • Daffit
    Nem tud valaki trainert az 1.18-as patchez? Valamelyik honlapon van, csak 20 dolcsi a regisztráció, amit nem akarok egy trainerért kifizetni.
  • stevyxix
    A cuccok maradnak a stash-be, és addig nem férsz hozzájuk, még újra elő nem fizetsz. Igen shared stash se lesz elérhető, de az annyira nem nagy baj, mivel a belső mail rendszer segítségével tudsz cuccokat átadni másik karakternek.
  • Noodlee
    Lassan lejár az előfizetésem, és van pár kérdésem. Az előfizetéssel jár ugye nagyobb stash. Ha lejár az előfizetés, akkor logikusan újra kissebb lesz. Mi történik az ott lévő cuccokkal, illetve a cube-ban lévő cuccokkal?
    A shared stash megszűnik, ha lejár az előfizetés?

Nem szeretnék semmi cuccot elbukni.
  • ZÓÓÓcsi
    Oksa! Multi shot-ot maxolom, meg a két gránátot! Néztem 10 ponton a 30-as gránát 100%-on átüti a pajzsot, na ez hasznos lenne, mert a legtöbb lénynek buzi sok pajzsa van... Főleg a repülő boszikra gondolok, na nekik rohadt kevés életük van és ha a gránát 100%-ra áttöri, akkor egytől megdöglik.

Kösz a segítséget!
  • stevyxix
    Én azért csak a fázis gránátra raktam, mivel az növeli az elementális támadások erősségét, így 3140-es erősségű a gyújtó gránát és ha sikerül valakit felgyújtani vele az a teljes életerejének 5%-át veszíti másodpercenként.
    Igen shield penetration pajzsáttörés, vagyis a sebzés annyi %-a jut át a pajzson és sebez mindjárt az életerőből.
    Multi shotra érdemes rakni, mivel minél magasabb a skill annál tovább tart. (vagyis lasts for x second, azt jelenti hogy addig fog tartani és hidd el multi shot a legjobb skillje a mesterlövésznek)
  • ZÓÓÓcsi
    Ja még egy kérdés: multishot-nál mi az a "lasts"? Ugynis ez növekedik minden szinten, ha pontot teszek rá. Nem tudom hogy érdemes-e kimaxolni?
  • ZÓÓÓcsi
    ÚH! Akkor a magyarítás nem tökéletes...
    Amúgy az én skillfám egy kis módosítással a tiéd.
    A sniper-re meg a rapid fire-re már tettem 1-1 pontot, de nem kellett volna (15.szinten vagyok).
    Hanem nézem hogy az mindegyik gránát erősíti a többit különböző tulajdonságokban, ezért azokra én sokat tennék -> gránátoznék izomból...
    Shield penetration - pajzs áttörés?
    Elemental attack strength (phase) növelés jobb, mint a sima damage (explosive) növelés?
    Bocs a sok láma kérdésért, de legalább témánál vagyunk!
  • stevyxix
    De az oldalon teljesen jó, és a játékban is így van az 1.2-es patch feltelepítése után.
    Szerintem nincs jól lemagyarosítva, ill nem kijavítva, de 1.2-es patchnek teljesen megfelelőek a linkelt oldal adatai. (multiban is csak 1.3a patchel lettek kijavítva ezen fordítási hiányosságok)
  • ZÓÓÓcsi
    Akkor részemről is a multi shot lesz kifejlesztve, köszi.
    Ez az oldal már elég régi lehet, mert látom, hogy a phase gránátot maxoltad ki, mert az összes gránát erejét növeli. Na most a játékban ezt nem látom kiirva 1.2-vel! Lehet hibás az oldal? Mert ha nem működik, akkor nem tennék rá max 1 pontot.
  • Daffit
    Én mesterlövésszel nyomom, bár az 1.2-es patch kicsit megvariálta a dolgokat. Eddig volt vagy 12%-os kritikalom, most 8% :(
    A ~260-as sebzés jónak mondható 26-ik szinten? Ugyanazt a fegyvert hordom kb. a 10. szinttől és azt fejlesztem, de nanoshard hiányában már egyre nehezebb.
  • stevyxix
    Ebben egyet értünk, tényleg kb így kellett volna kiadniuk ...
    Hát én inkább multi shotra szavazok, 1.2 patchel már nem lehet egyszerre nyomni a rapid fire-t és a multi shotot, így én hanyagolom a rapid fire-t (kontroll nélkül kezd lövöldözni, nem tudsz mozogni kb 5 másodpercre, adott esetben mesterlövésznél ez könnyen halállal végződhet, de ez csak vélemény persze).
    Tessék a tervezett skilltree-m, bár mostanában nem nyomtam mesterlövésszel ...
  • ricsa008
    a PCGuru féléves előfizetése mellé pl a hellgate -t is lehet választani 10770 ft
  • ZÓÓÓcsi
    Szerintem valami házilag gyártott LAN megoldásra gondolt, az jó lenne nekem is..
    Na föltettem az 1.2-es patch-et és láss csodát: egyszer sem lépett ki úgy 4 óra játék alatt, valamint sokkal jobban is megy! Legalább így kellett volna kiadni a játékot.
    Kezdetem egy snipert. Kérdésem: a bal oldalon lévő 3 skillből (lövés szétszóródás stb.) melyikre érdemes több pontot tenni?
    Másik: gyors lövés + passiv skilljei, vagy több lövést érdemes kifejleszteni?
  • stevyxix
    Hát nálam nem áll meg, néha vannak kisebb akadások de nem számottevő, ha gyengébb a konfigod javaslom vedd vissza az élsimítást, úgy vettem észre az ami legjobban csökkenti az fps-t (főleg a játék vége felé).
    Ritkább tárgyakból nagyobb eséllyel szedsz ki nanoshardot, vagyis elsősorban rare vagyis ritka (kék) és legendary vagyis legendás (barna) tárgyakat szedj szét. (unique vagyis egyedi tárgyak azért kicsit ritkák ahhoz, hogy az ember csak úgy szétszedegesse, de kinek hogy megy persze ...)
  • stevyxix
    Ezt konkrétan mire írtad most?
    Hivatalos oldalon van természetesen patch:
    www.hellgatelondon.com/patches
    Cracket meg nem tudok hozzá, azt máshol keresd ...
  • Daffit
    Most raktam fel az 1.2-es SP patchet és látom, hogy sokat dolgoztak a fiúk a kezdetek óta, hogy javuljon a játék. Már sokkal szebb, igaz, hogy a pályák elején még van, hogy hosszú másodpercre megáll, hogy töltsön.
    Viszont ezt a nanoshard dolgot nem értem. Eddig nem adtam el semmi cuccot, csak szétszedtem, hogy a rajtam lévő felszerelést tudjam fejleszteni (nemtom' ti hogyan vagytok vele, de nekem nagyon sz*rokat dob). Viszont most már 60millió szemetem van, míg 5 nanoshard-ot össze tudtam szedni. Nincs valami trükkötök, mert ez így gáz!
  • RambowskijHUN
    De én találtam külföldi oldalakon de azok warezesek neg nem nagyon tudok angolul hátha itt közületek zud valaki valami okosságot ennyit kell beírni a Google-ba Hellgate London lan patch és kidobál egy rakás oldalt de amint mondtam nem nagyon tudok angolul sok szerencsét
  • ApPa123
    Kösz a segítséget tényleg sikerült csak amikor néztem a green parki állomás csövét vagy mit nem volt sárga ezért azt hittem nem ott van a küldetés de sikerül szal kösz!!!
  • ApPa123
    Meg van összerakva de mindig azt mondja hogy nem látom nálad a nem tom minek a fülét kemény dög mi?? ezt mondja és nem engedi!
  • stevyxix
    Orákulumot Green park állomáson kell "aktiválni" ha jól emlékszem.
    Ki van rakva amúgy az Orákulum? mert először össze kell szedni a darabjait
  • ApPa123
    Nekem mindig az írja hogy nem látja nálam a nem tom milyen fület mikor rákattintok lucius ra és ha használom az orákulumot lucius közelében vagy a gödör közelében se csinál semmit??? mit kell csinálni???
  • stevyxix
    Fantom? Orákulum? az két külön küldetés ...
  • ApPa123
    Helló nem tom hol van a fantom azt írja hogy valami Embrigd-ben vagy hol de azt se találom és így nem engedi használnio az orákuliumot! Help!!!
  • PiszkosFred
    Nincs