Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem az zavar, hogy ebben a játékban (nem úgy mint a dio-ban) az egyes szintekhez igazított skillek (15,20,25 stb.) nem erõsebbek/jobbak az elõzõeknél! Példáúl nagy nehezen kifejlõdsz 30-ra és az t mondod: "Na végre most már tehetek a 30-as skillekre, lássuk!" és egy nagy csalódás, mert semmivel nem jobbak, csak más a hatásuk. Viszont minden szintlépésnél erõsödik az összes varázslat... Ez nekem nem jött be.
A dio-ban meg volt az a lehetõség (végülis itt is meg van), hogy tartogatod a pontokat, míg el nem érsz 30. szintre, majd 30-as skilleket tápolsz, mert azok a legjobbak! Na ez itt így nincs jelen szerintem! De cáfoljon meg valaki, ha nem így van.

BattleTag: zydar#2910

rotator
Tegnap lettem 20. szintû evoker, ez a tempest nagyon atom! Kár, hogy magasabb szinteken nem a felhõ kiterjedését lehet növelni, hanem "csak" a villámlás intenzitását.

A dio és a HG:L is messze van bármilyen MMO-tól, talán a HG:L van egy nagyon kevés köze hozzá, de a dio már semmi esetre sem hasonlítható MMORPG-hez, legalábbis szerintem.
Persze ha neked ezek MMO-k akkor legyen úgy, számomra nem azok.

Broafka
kár! 😞
akkor nem tartom meg a másik karimhoz tartozó cuccokat, multizni meg nincs kedvem, nem tudom milyen a multija de a Blizzardos battlenetnél nincs jobb, és szebb össszetételû ilyen nem mmorpg-s rendszer!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

egyenlõre sehogy

Ilyet szerintem hagyományos úton nem lehet! Pedig jó lenne... De ha már itt tartunk jó lenne a LAN is..

BattleTag: zydar#2910

Broafka
single playerben hogy tudom átadni a cuccomat a másik karakteremnek?

rotator
Így már érthetõ, errõl nem tudtam.

Nem, ha megölted az 5 hazugságot (tetszõleges sorrendbe) kell jönnie Sydonainak (õ lenne az end game boss).
Régen volt olyan bug, hogy nem jött, de ezt javították már, szóval patchelni kell csak.

kalama
1 bizonyos sorrendbe kell õket kinyírni vagy mi?

rotator
Nem mondod, hogy a vége elõtt 4 perccel akadtál el! 😊

kalama
én single playerbe nyomom most kezdtem nem régen és ott tartok hogy ki kell nyírni az 5 hazugságot. Kinyírtam mindet és utánna nem történt semmi mit kell csinálni???? mert ott voltam a pokolban és végig kinyírtam õket. de utánna semmi.

csuszi
ott is vagyunk😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Broafka
neeem, csak kíváncsiskodtam, mert én letöltöttem a játékot azzal a gondolattal hogy tuti FPS 😊
tévdtem, de nem volt rossz annyira, érdekes rálátás, diablo feeling nekem, azért is gondoltam hogy biztos neten van mindenki, az ilyen fajta játékot csak ott jó játszani

SLICK
hát itt sztem mindneki neten tolja. Esetleg Help kellene?

Broafka
hali, itt játszik valaki onlány? vagy mindenki ott tolja?

csuszi
#5482.

60+ külföldi rendelésbõl kettõt nem kaptam kézhez (mindjárt az elsõ szárnypróbálgatásaim voltak egyébként), az egyik esetében térített az eladó, a másik esetében viszont "eltûnt". Külföldrõl is létezik biztosít, sok esetben ez nem postai, hanem minimális többletért az eBayes eladó vállal felelõsséget, de a Royal Mail Airmail elvileg alapból térít 36 fontig, igaz csak a csomag árát, a postaköltséget nem.

Mint lejjebb írtam, ha értéknyilvánítást használsz és úgy kél lába, akkor még kereshettek is a postán, veszteség nem ér titeket. De értéknyilvánított csomag nem szokott eltûnni, talán még a leginkább fekete lyukként mûködõ postahivatalok környékén sem. Én elhiszem, hogy sokaknak van problémája a postával, én is szoktam õket kritizálni, de néha már ezt nem érzem jogosnak, lévén eddig nem nagyon votl okom a panaszra, márpedig én nagyüzemben élek a szolgáltatásaikkal.
Hát én úgy tudom a magyar posta megbízhatatlanságából nem szállít több külföldi eladó ide.
Nem tudom ez igaz-e és szerencsére nem is jártam még így postán, mondjuk nem is szoktam nagyon küldeni vagy kapni, inkább a futárszolgálat megy (az amúgy 1000ft-ért országon belül bárhova szállít másnapra (munkanapon) súly és mérethatár van, de a mérethatár az azt hiszem 1 köbméter, ami nem kicsi (súlyhatárt nem tudom) nyilván e fölött drágul, de a hellgate mindenképp be fér ebbe 😊(volt, hogy 8-10 film is belefért ...).
Ami a külföldi rendelést illeti van olyan eladó ami vagy semmi vagy bizonyos dolgokat szállít csak, ilyen pl a Gamestop/Ebgames ami hiába, hogy európába is megtalálható, nem szállított magyarországra, így a Barnes&Noble-tól kellett megrendelnem a HG:L CE-t mivel az szállított ide (az USA-ból persze, mivel Amerikai)így persze nem volt kevés a posta (futár) költség ...

Ha ellopnák se vesztenél semmit, engem kártérítenének a pénzt meg visszautalnám.

Mike at home
mondjuk úgy, hogy ellopják a postán amit rendeltél, úgy jön ide
és nem külföldön lopják el, hanem itthon

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem rendeltem még külföldrõl , de ez hogy jön ide ?

Itt :"Hát jó nagy szívás ez a posta"

Mike at home
azért vagyunk feketelistán sok helyen a világban
no igen, hogyne
ukrán posta megbízhatóbb mint a magyar

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rendeltél már külföldrõl?
és eddig ennek hány százalékát lovasította meg a Magyar Posta?

grebber
Felraktam de kár volt most várnom kell no cd-re 😞

Next PC upgrade: 2022

rotator
Tegnap jött ki, de még béta, csak óvatosan...

grebber
Most nézem kintvan egy új már!
1,2 patch ( 1.70.70.4256)

grebber
Most jelenleg a single playerhez melyik a lehújabb patch?

1.43.25.4015-óta van újabb?

csuszi
okos. azt a szót hogy irónia ismered?😉

rotator
És ennek én hol állítottam az ellenkezõjét, Einstein barátom? 😊

Bocs az offért ,de te hogy lehetsz ilyen fogyaték? Most írtuk,írták hogy a posta megbízható.

csuszi
stonehenge-ben járkáltunk fel-alá spannal, hogy a faszba kell retrainert szerezni ott?

csuszi
jóhogynemá taxival mégy a hg-ért😊 vagy az se biztonságos használjunk inkább helikoptert😊
bekaphatja a flagship, a skillretrainert mindig azokhoz a karaktereimhez teszi amiket nem akarok nullázni. beszarok. nem tudja valaki hogy lehet átadni/átraknim ásikhoz?

rotator
250 fényév 6k-ból barátságos ár! Milyen üzemanyagot használsz? 😊
Hát jó nagy szívás ez a posta. Nekem se loptak még el semmit, de mindig biztosra is mentem.

*visszakapnátok
310 Ft az értéknyilvánítás 10k-s értékhatárig, erre még rájön a postaköltség, de így is bõven 1k alatt marad. (Elvileg nem kellene, de néhány postán külön felszámolják az ajánlott levél díját is, mondjuk vagyonokba ettõl sem fog kerülni.)

Ez alapján legrosszabb esetben is is vissza kapnátok 5k+postaköltség+boríték helyett 10k-t. Nekem speciel még sima ajánlott levelemet sem lopták el soha (pedig gyakran küldök és fogadok), de ekkora értéknél én is a kifejtett metódussal élnék.
500 ft kb. a postaköltség, de ne bízz a postába vedd meg 2x drágábban inkább:S

Mike at home
nem, hanem ha lepattannék autóval érte, az 6k, de csak oda

rotator
😊 1k-val így is olcsóbb. 😊
Ha még vársz egy kicsit, biztos lejjebb megy a bolti ára. Igazából csodálkozom, hogy már fél éve tartja az árát, Simsen kívül nem tudom, mi az, ami ennyire stabil PC-n.

Mike at home
238km, 6k

Mike at home
minimum 1k, no meg a posta elég enyveskezü, nem bízom bennük

rotator
Mennyi lenne a pk?

AntiHero
nem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mike at home
Bp-n nem jársz vmikor véletlenül?

Mike at home
afrancba

AntiHero
Hajdúdorog, Debrecentõl 40km.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Davidus
na azt hiszem eljött az idõ hogy nekiálljak a játéknak😄
megjelenéskor megvettem de játszhatatlan volt úgyhogy jegeltem.
1.3 peccs notesból a perk rendszer jól hangzik szal mire az kijön kell egy lvl50 kari😛

V9ykn8_TZL0

Sziasztok
Op rendszert telepitettem újra a gépemen (vistáról visszatértem xp-re) A játék ezután max. 15 percnyi játék után kivágott Server Error hibával. Próbáltam beállitani a net kapcsolatot de nem segitett. Gondoltam ujratelepitem a hellgatet. Azóta rosszabb lett már be sem tudok lépni. Ezt irja:
connection with the server could not be established
Ha valakinek bármilyen öltlel van mi lehet segitsen.
elõre is köszönöm a segitséget
Mike at home
engem érdekel
merre lax?