Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dio-ban meg volt az a lehetõség (végülis itt is meg van), hogy tartogatod a pontokat, míg el nem érsz 30. szintre, majd 30-as skilleket tápolsz, mert azok a legjobbak! Na ez itt így nincs jelen szerintem! De cáfoljon meg valaki, ha nem így van.
BattleTag: zydar#2910
Persze ha neked ezek MMO-k akkor legyen úgy, számomra nem azok.
akkor nem tartom meg a másik karimhoz tartozó cuccokat, multizni meg nincs kedvem, nem tudom milyen a multija de a Blizzardos battlenetnél nincs jobb, és szebb össszetételû ilyen nem mmorpg-s rendszer!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
BattleTag: zydar#2910
Régen volt olyan bug, hogy nem jött, de ezt javították már, szóval patchelni kell csak.
tévdtem, de nem volt rossz annyira, érdekes rálátás, diablo feeling nekem, azért is gondoltam hogy biztos neten van mindenki, az ilyen fajta játékot csak ott jó játszani
Mint lejjebb írtam, ha értéknyilvánítást használsz és úgy kél lába, akkor még kereshettek is a postán, veszteség nem ér titeket. De értéknyilvánított csomag nem szokott eltûnni, talán még a leginkább fekete lyukként mûködõ postahivatalok környékén sem. Én elhiszem, hogy sokaknak van problémája a postával, én is szoktam õket kritizálni, de néha már ezt nem érzem jogosnak, lévén eddig nem nagyon votl okom a panaszra, márpedig én nagyüzemben élek a szolgáltatásaikkal.
Nem tudom ez igaz-e és szerencsére nem is jártam még így postán, mondjuk nem is szoktam nagyon küldeni vagy kapni, inkább a futárszolgálat megy (az amúgy 1000ft-ért országon belül bárhova szállít másnapra (munkanapon) súly és mérethatár van, de a mérethatár az azt hiszem 1 köbméter, ami nem kicsi (súlyhatárt nem tudom) nyilván e fölött drágul, de a hellgate mindenképp be fér ebbe 😊(volt, hogy 8-10 film is belefért ...).
Ami a külföldi rendelést illeti van olyan eladó ami vagy semmi vagy bizonyos dolgokat szállít csak, ilyen pl a Gamestop/Ebgames ami hiába, hogy európába is megtalálható, nem szállított magyarországra, így a Barnes&Noble-tól kellett megrendelnem a HG:L CE-t mivel az szállított ide (az USA-ból persze, mivel Amerikai)így persze nem volt kevés a posta (futár) költség ...
és nem külföldön lopják el, hanem itthon
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
no igen, hogyne
ukrán posta megbízhatóbb mint a magyar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és eddig ennek hány százalékát lovasította meg a Magyar Posta?
1.43.25.4015-óta van újabb?
Next PC upgrade: 2022
MJ rulz Pink Team The Only One
bekaphatja a flagship, a skillretrainert mindig azokhoz a karaktereimhez teszi amiket nem akarok nullázni. beszarok. nem tudja valaki hogy lehet átadni/átraknim ásikhoz?
MJ rulz Pink Team The Only One
Hát jó nagy szívás ez a posta. Nekem se loptak még el semmit, de mindig biztosra is mentem.
Ez alapján legrosszabb esetben is is vissza kapnátok 5k+postaköltség+boríték helyett 10k-t. Nekem speciel még sima ajánlott levelemet sem lopták el soha (pedig gyakran küldök és fogadok), de ekkora értéknél én is a kifejtett metódussal élnék.
Ha még vársz egy kicsit, biztos lejjebb megy a bolti ára. Igazából csodálkozom, hogy már fél éve tartja az árát, Simsen kívül nem tudom, mi az, ami ennyire stabil PC-n.
megjelenéskor megvettem de játszhatatlan volt úgyhogy jegeltem.
1.3 peccs notesból a perk rendszer jól hangzik szal mire az kijön kell egy lvl50 kari😛
V9ykn8_TZL0
Op rendszert telepitettem újra a gépemen (vistáról visszatértem xp-re) A játék ezután max. 15 percnyi játék után kivágott Server Error hibával. Próbáltam beállitani a net kapcsolatot de nem segitett. Gondoltam ujratelepitem a hellgatet. Azóta rosszabb lett már be sem tudok lépni. Ezt irja:
connection with the server could not be established
Ha valakinek bármilyen öltlel van mi lehet segitsen.
elõre is köszönöm a segitséget