6461
  • Kori
    na igen így jó
  • csuszi
    katt
  • csuszi
    rosszul van linkelve.
  • PiszkosFred
    Pedig ott van az.
  • Kori
    itt

NEM

Not Found
    The requested URL /www.hellgatelondon.hu was not found on this server.
  • stevyxix
    Ebben a játékban nincs se necromancer se warlock(ez nem wow-ból van).
    Átváltozni majd a summoner tud, a 2.0-ás patchel.
    Itttalálsz magyarul leírásokat.
  • Fehercsoki
    Valaki tudna linkelni egy oldalt ahol a kasztokról van leírás?A necromancer/warlock vagy minek akkor van démon forma vagy valami?Mert valami ilyesmit olvastam.
  • stevyxix
    Hát láttam sok kacat volt az inventorydba ..
    talán azokon adj túl, de amúgy a játék ott még nem is nehéz, monument állomáson kezdenek jönni majd az első nehézségek.
  • grebber
    13-as szintű vagyok csak. Az az öv meg egy fos + pár pajzs érték szal eladni jó másra nem.
    Az amit szerettem volna fejleszteni alap szintű nem volt még fejlesztve.
    Csak azért akarom mert ott a sok fos az invertorymba az foglalják a helyet az jővőben aladandó tárgyakét.

Valamit meg feleszteni egy vagyon azt pénzt is alig lehet gyűjteni.
  • stevyxix
    Igen, kb addig fejleszthetsz egy tárgyat, amíg a tárgy szintje (nem a karakter megkövetelt szintje) el nem éri a te szintedet. Ez után ha fejleszteni szeretnéd neked is szintet kell lépned.
    Hányas szinten vagy?
    Mert látom rakás fehér cucc van még rajtad, közben a kelléktáradban ott egy enhanched öv ..
    Alacsony szinten nem nagyon kell tárgyat fejleszteni, elvileg fognak esni folyamatosan.
    Szinten kívül azt is mondd meg légyszives hol tartasz, látom a képen épp charing cross állomáson vagy, itt legalább 6 vagy 8-as szinten kellene lenned ha minden küldetést megcsinéltál, amit ajánlok is neked több okbol is:
    gyorsabban fejlődsz, mivel ha sorban csinálod a küldetéseket általában a te szinteden lévő szörnyekkel találkozol és ezektől fejlődsz legjobban ill a küldetés is ad xp-t
    sok küldetés ad felszerelést néha olyanokat amik magas szinten is jók még (legendary tárgyakat is adnak néha)
    néhány küldetés ad némi plusz attribute (képesség) pontot, és ha ezeket nem csinálod, később nagyon fognak hiányozni azok a pontok (normál és nightmaren vagyis rémálom nehézségen összesen 92 attribute pontot fogsz tudni összeszedni ami nem kevés tekintve, hogy 50 szint alatt 49*5=245 attribute pontot fogsz összeszedni így az a 92 elég nagy jelentőséggel bír (kb a harmada mint amit szintlépésből összegyűjtesz.
  • grebber
    Fos tárgyak vannak nincs jobb.Igen singleben tolom.De kardossal már elég kinszenvedés.
  • zee21
    van tárgy amit nem lehet tovább fejleszteni de akkor nem ezt írja ki :)
    de nincs jobb tárgyad nem tudsz kereskedni vagy singleben tolod?
  • grebber

Ott berkarikázottam írja hogy több tapasztalatra van szükségem.Demégis mennyire ??Már az act 3-ban vagyok és nem szeretnék továbbra is feles sebzéső kardal görcsölni.
  • grebber
    Kardosnak nagy hátránya közel kell menni és ugye a levegőben lévő pl lélekszívók ellen főleg amikor sokan vannak pik pak megölnek.
  • Kori
    én dualossal mentem végig, idönként tényleg elég könnyü volt, de szenvedtem is vele,
    elkezdtem örzővel is az meg szinte legyőzhetetlen
  • stevyxix
    Néhol igen nehezebb neki, de van ahol simán átgázol más karikkal meg vért izzadsz, minden karakternek van előnye és hátránya is szóval szerintem azt érdemes választani ami tetszik :) (amúgy is egy játékról beszélünk épp, amit élvezni kellene :))
  • grebber
    Bármit csak ne kardozossal legyél én azzal vagyok néhol kinszenvedés :(
  • Klima Alex
    Melyik karakterel a legérdemesebb karakter
  • stevyxix
    Hát igen nagyjábol ahogy érzi, de sok mindent figyelembe vesz:
    -előre haladás közben sprintet ajánl fel
    -ha sérülsz és van beállítva gyógyító skill akkor azt is fel szokta ajánlani
    -ha helyben állsz akkor szokta felajánlani a stance jellegű skilleket (vagyis olyan skillek amelyek közben nem lehet mozogni, mert megszűnik a hatás).

Szerintem nem érdemes sok skillt shiftre jelölni, mérnökkel és mm-el pl tactical stance-et szoktam shiftre tenni csak, így nem kell külön gombra kiosztanom és adott esetben bármikor tudom használni (ha állok és nem mozgok mindig be szokta adni).
  • csuszi
    amelyikre szükséged van te lüke:)
  • grebber
    Most lehet én vagyok retardált de valamit nemtudok.
    A képességeknél amiket lehet fejleszteni ott van egy nyíl ha arra ráviszem a kurzort kiirja hozzárendeli a SHIFT-hez.Ez oké.De nekem kivan így jelölve az összes akkor melyiket csinálja a SHIFT megnyomására? Mindig ahogy érzi vagy hogy?
  • zee21
    annyira nem vészesek az ugyanolyan pályarészek (gyorsan végig lehet menni mindegyiken)
  • rotator
    Nekem nem célom a világ összes játékát végigvinni, időm nem is lenne rá. Repetitív a Hellgata, ettől függetlenül nekem bejön, szóval párszor örömmel végigszaladtam már rajta, amíg te olyanokkal játszottál, amik nem is tetszettek neked. :D
  • grebber
    LOL én nem a többség vagyok ahogy nézem te is ezt szoktad valami nem tetszik uninstall.Én ha már megszereztem végigviszem.
    Maga a game jó lenne csak baszott unalmas mindig ugyanazakon a szakaszokon végigmenni.Tehettek volna bele más pályarészeket is.
    Assassins Creed is első 1 óráig jó aztán utánna további 1x óráig vagy amig játszol vele csak ugyanazok a küldetések vannak.
  • Lazarus
    Az nem gond, viszont lehetne egy kicsit változatosabb is. Nagyon monotonra sikerült
  • rotator
    Akkor szerintem uninstall, mert itt nem a sztori a lényeg, hanem a tápolás + hentelés. Ez lesz végig...
  • 5c0rp330n
    nagyon -.-
  • mama2
    Mennyire bugos a játék?
  • kozik
    uff

+2g memória. 64-es vistának jól fog esni, és mostanság amúgy is bután olcsó a mem.

ha meg még mindig nem elégséges az általad áhított grafikához, akkor viszont bad news, my buddy: alaplap- és procicsere jön.

a particionálás és virtuális memória jól használásán gondolom, már túljutottál. nem beszélve a háttérben futó erőforrás-zabáló disznóságok gyomlálásáról.
  • PiszkosFred
    Oke. Szamomra a Witcher es az HG:L teljesen mas mufajba tartozik, mely mufajoknak teljesen mas a jellemzoje, akar jatekmechanizmus akar egyeb jellemzo szintjen. Az egyik egy meselos tortenet-kozpontu klasszikus rpg, a masik egy akcio-orientalt 3Ds hack'n'slash, rpg elemekkel. Eszembe sem jutna a kettot egy kategoriaba sorolni, de ez csak az en velemenyem, ezek szerint hibas a meglatasom. Sry.
  • Ace McCloud
    Maximális egyetértésem!
    Ez a játék tényleg nem jött be. Nem veszem meg, az már tuti, nem úgy mint az x3 reuniont. Igaz az teljesen más műfaj...
  • grebber
    RPG-knek igen is sok köze van egymáshoz.
    Witcher az valahogy megfogott ás végigfogom vinni majd még1x.Hellgate-nek meg műr most az Act 2 elején várom már hogy vége legyen mert unom már hogy ugyanazok a sikátorok stb-ken keresztül kell baktatnom.
  • PiszkosFred
    Mielott ebben komolyabban belemennel, keretik szem elott tartani, hogy a kettonek kb annyi koze van egymashoz, mint a trabantnak az urrepulohoz. Gep, gep, utasokat szallit mindketto, aztan ennyi.
  • grebber
    Hát ez sajnos gyengébb eresztés mint a Witcher ugyanazok a helyszínek mindenütt.
  • rotator
    Nem lehet mindent kimaxolni, ne viccelj, ez nem Witcher. :)
  • rotator
    Ha szellemként térsz vissza, akkor nem vonódik le palládium, szóval nem nagyon.
  • grebber
    Ha 50 a max szint akkor nem is lehet kimaxolni mindent??
    Mert eddig 9-es vagyok és mindent szintlépésnél 1 pontot kaptam és ugye 1/10-es dolgokat lehet fejleszteni 10/10-es maxra.De ebből csomo van szal ezekhez az 50-es szint kevés.
    Vagy a későbbiekben 4-ösével adja majd a pontokat vagy a kimaxolás csak álom?

Pengemester vagyok milyen kardokkal érdemes foglalkozni modolás ügyileg?
  • grebber
    Az befolyásol valamit hogy hányszor halok meg és támasztom fel magamat??
  • Nenrandil
    Hali! én is őrzővel vagyok. Lamberth a neve...
  • Thono44
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék. Csináltam egy mesterlövészt, de nem tudom, hogy mi lenne neki a jó skillezés! :/ Nem tudnátok leírni, hogy mire érdemes tenni és mennyit? Előre is köszönöm. :) Jah és még vmi. Játszik vki neten a Sidonay szerón, akinek van egy 30 körüli vagy egy 15 körüli karija? Az pls írj le a nevét, hagy vegyel fel havernak! Az őrzőm neve: TankAranka mesterlövész neve: F3kA Köszi előre is! Csáó!