Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
legalábbis addig amig ki nem nyilt a pokolkapus átjáró.

http://www.akciofigura.hu

cikasz
majdnem minden q-t megcsináltam.

SLICK
Amúgy vki nem tudja, h a Moloch nevezetû szörnyet hol találom?
Most én voltam vak és nem láttam egyetlen boss-t sem akit így hívnak, vagy csak elõfizetõsöknél van :|

rotator
Az a legkeményebb ellenfél. 😊 Lvl 25 elég kevésnek tûnik, végigrohantál a játékon?

cikasz
hát igen 😞 de a többi boss ment simán, vele szenvedek 😞 Asszem most ujrakezdem egy vadász-al meglátom milyen lesz 😄

SLICK
hát mondjuk nem ártana ha fejlõdnél még pár szintet, én mindig 30+ körül megyek oda. Addigra úgy is lesznek jó képességeid amivel könnyedén kinyírhatod. Amúgy a legjobb taktika ha távolról kezded darálni. Sajnos közelharc egyáltalán nem kedvezõ vele.

cikasz
Sziasztok. A pokolban a nagy agyszerü köcsögre ( asszem a téboly az) van valami taktik? állandóan jönnek belöle azok a rohadék kisebbek és egyszerüen nem birok velük 😞 Kabalista vagyok. lvl25.

rakd be a képfájlt deamon-ba és úgy próbálgasd ...

cikasz
hogy installáltad fel? <#nemtudom>

Hi, ha le akarom törölni kéri a cd-t, nah ilyenkor mivan ? 😄
(nincs meg a cd)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ok thx
Szerintem nem kell hozzá az elõzõ (sp esetében, gondolom ezt kérdezted), ha meg kell sem lesz katasztrófa, meg kell próbálni.

oks lehet bonyolultan fogalmaztam tehát:
ez az újj javítás tartalmazza az elõzõt is vagy azt is fel kell rakni?
Szerintem csatlakozz egy magyar klánhoz, itt találsz néhányat:
hellgatelondon.hu

Hi!

Ha valaki szeretne játszani ebben a pár napban szóljon mert szívesen kipróbálnám a muiltis részt van 1 pár karakterem multiban is igaz mindíg egyedül nyomtam mert nem tolonganak a magyarok a gaméban ,vagy csak én nem tudom róla hogy magyar az is lehet.
Rendben van, csak nem mindenki tudja kapásból, hogy is kell csinálni ezt. Ezért írtam le pontosan.(te válaszodból úgy tûnt még nem világosodott meg, ezért is írtam le mindent)

Mike at home
ezt írtam én is, igaz nem ilyen gyp-s stílusban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

???
Kori
thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Nem gond a következõt kell tenned csak:
Ha alapértelmezetten telepítetted fel, akkor a következõ mappában:
C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
kell találnod egy language nevû fájlt.
Ezt megnyitod jegyzettömbe, majd az ott található szövegben (vélhetõleg így néz ki: Language=German) átírod a German szót Hungarian-ra, vagyis így fog kinézni a végén:
Language=Hungarian
ezek után már csak menteni kell a jegyzettömben, a módosításokat (ctrl+s).
(megjegyzés: szigorúan nagy betûvel írd: Hungarian és pont így, különben hibát jelezhet és gondok adódhatnak)

Ha sp-be játszol akkir nem csodálom, mivel az 1.2 elõtt csak a 0.6-os sp patch volt még decemberben ...
És igen 1.2 sokat javít rajta (a kettõ közt volt vagy fél halom javítás már).

Kori
telepítésnél csak germant lehet választani

Nekem az elõzõ patch-el (1.2 elõtti) is kilépett úgy 2 óránként a lenti konfiggal, engem kicsit idegesített ez a jelenség! A Crysis meg egyszer nem lépett még ki, pedig zabálja a memóriát dögivel! Nem tudom 1.2-ben már talán ki van javítva. (még nem raktam föl)

BattleTag: zydar#2910

Mike at home
van egy language nevü file, a nyelvet abban átírod Hungarian-ra

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Az hogy lehet? Nálam telepítéskor lehet választani 5 v. 6 nyelv közül.

üdv
ehhez a javításhoz kell az elõzõ is vagy elég csak ezt feltenni?
Kori
na megkaptam a hellgatet eredetibe de sajna csak german nyelv van benne

lehet valahogy belevarázsolni magyar nyelvet valahogy?

nekem is csak eleinte voltak ilyen gondjaim, aránylag hamar javították a hibát

rotator
Nekem csak az elsõ hetekben fagyott ki több óra után, azóta semmi ilyesmi.

Dual core-al mi a baj?
2 giga esetén a játék elején se volt túl zavaró a memória szivárgás (nálam szinte percre pontosan 2 óránként állt le a játék ez miatt, szóval lehetett számolni rá)
Amúgy rég javították már kb a játék megjelenése utáni elsõ hónapban, bár elõfordulhat még a hiba (néha lehet ilyet olvasni hivatalos fórumon), de nem számottevõ ...

A játék megjelenésétõl van ilyen. Jobb klikk a tárgyon (nyomva tartva közbe) és a csavar jelet kell kiválasztani, majd igen ...

Én a sima hellgate londonnal játszom, és én sosem láttam olyat, hogy szétszedés vagy ehez hasonlók. Vagy ez csak 1.2-nél van? Ez a szétszedés mire jó?
rotator
Mikor engineer voltam, nekem se volt, de evokerrel nincs mire költeni. Csak fókusztárgyakat fejlesztek, mert a többivel nem mûködnek a fükusz képességek, ami nélkül kampec. Ezekbe viszont csak relic megy be, a többi bõvítményt lehet szétszedni, meg minden fegyvert is, ami nem fókusztárgy. 😊

Aki kipróbálta az 1.2-es patch-et, beírná hogy érezhetõ valamiféle javulás teljesítmény terén? Memória hibák vannak-e még dual core-al stb..

BattleTag: zydar#2910

Mike
naja, én sem nagyon adok el, nincs is pénzem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rotator
Én még sosem adtam el egy tárgyat se, csak a powerupokat, mindent, amit szét lehet szedni, szét is szedek. 😊 Így nincs gond az upgrade-ekkel.

Mike
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem sosincs elég pénzem
meg sosem ad olyan tulajdonságot a tárgynak amit szeretnék, a guta megüt

grebber
No sedem is az új 1.2-öt mert nekem a béta volt meg úgye.Azt ezt is el kellene kezdenem vége ugy istenigazából.

Next PC upgrade: 2022

Mike
milyen jó, hogy épp tegnap adtam el két legendás tárgyat ahelyett hogy szétszedtem volna

Szedj szét tárgyakat. (ritkán adja és minél ritkább tárgyat szedsz szét, annál nagyobb az esélye, hogy kapsz)

TBTPumpa
íme:
A patch méretébõl adódóan a buglista is oldalakra rúg, így itt most csak egy rövid részletet olvashattok belõle:

Általános javítások:

* mivel a javítás számos változást okoz a skillekben, így egyes karakterek kapnak egy ún. "respec token"-t, melynek segítségével újra eloszthatják skill pontjaikat. Ez a token automatikusan bekerül az inventoryba,
* a minijátékok már nem idõre mennek, és már nem ígénylik egy küldetés elõzetes teljesítését,
* a karakterkészítõ menübõl kilépve már nem fagy a játék,
* Nightmare fokozaton a játék vége könnyebb lett,
* a játékosoknak mostantól várniuk kell 5 másodpercet, mielõtt újra belépnek egy Hellrift-be,
* egy bug miatt ha egy képesség (skill) használata közben fegyvert váltottunk, eltûnhettek a fegyverek - javítva,
* a "/played" parancs már rendesen kiírja, hogy mennyit játszottunk,

Memórai használat javításai:

* a játék már optimálisabban kezeli a memóriát, így javult a teljesítmény és a stabilitás,
* a kezelõfelülettel kapcsolatos memóriakezelési hiba javítása,
* a ruházat és a páncél textúrájával kapcsolatos memóriaprobléma javítása,

Kezelõfelület/irányítás:

* átrendeztek néhány ikont a könnyebb kezelhetõség érdekében,
* a chat ablaknál már be lehet állítani , hogy átlátszó legyen,
* a kistérkép már a jobb felsõ sarokban jelenik meg, alatta a karakter állapotát jelzõ ikonokkal,
* a chat ablak már átméretezhetõ,
* már beállíthatunk parancsokat a Shift, Ctrl és Alt gombokra.

A fent említett dolgokon kívül a következõ területeken történt javulás: szörnyek, a karakter mozgása, küldetések, grafika, kasztok kiegyensúlyozása, képzettségek, tárgykészítés.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mike at home
hogy tehetek szert nanoshard-ra?

grebber
Van valami leirás miket javít az 1.2-es patch?

Next PC upgrade: 2022

eredeti a játék? mert ha nem akkor crackelni kéne. én most próbálom ki
Sziasztok! Segitség kellene: Nem megy a Hellgate: London. Van egy ikon az asztalon, hogy Játssz a Hellgate Londonnal, rákattintok, kihoz egy ablakot, abban ez van: Uploading Error Report To Server; Ureshely: Username; egy nagy üres hely; meg "OK" "Cancel" billentyû. Ennyi, ha beirok valamit akko se jön be a game, ha a cancel-re kattintok akkor meg a Windows hibát észlelt stb. Tudtok segíteni?

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Hellgate.London.Update.1.2-ViTALiTY

üdv! lehet h nagyon llama lesz a kérdés, de: mesterlövész a karakter.. a ->"Geller"<- képesség aktiválódik(kritikus találat) és megjelenik a karim körül egy ilyen vibráló kör, ami nem tûnik el.. egy idõ után nagyon idegesítõ tud lenni<#wilting> légyszi meg tudnátok írni h hogy tûnne el? vagy ez vmi bug h nem tûnik el több idõ múlva sem? elõre is köszi!!
Az lehet, de a futó processek között a hellgate 1,2akárhány gigát foglalt. Plus a vista x64 processek...szóval 2 giga kevés. Mondjuk a 8 gigát kicsit erõsnek tartom, de ha 3-4 virtual servert is futtatsz rajta, akkor indokolt. (egy játéknál mindenesetre nonszensznek tartom, de ez az én problémám)

Szééép vagy, mint a új traktor!

rotator
1 szálas játékok 32 bites Windowson, mivel 1 process max. 2 gigát tud kezelni.

Mr Hyde
ez mikori emlék? 😊