6461
-
#5781 Tervezem, hogy megveszem a játékot főként multiplayer céljából, de előtte megkérdezném, hogy mennyire vannak vagyarok? Van-e olyan, hogy magyar klán?
Valamint, hogy mi értelme van ennek az EA Classics dolognak? Azt tudtam, hogy van, meg hogy occsóbb, de ma bementem a boltba megnézni, hogy van-e a játék és ott volt a polcon a híres Hellgate London 12990 Ft-ért és alatta egy sorral ott figyelt a híres Hellgate London, mint EA Classics kevésbé díszes tokban 4990 Ft-ért? Ez mi a fenének van, kinek jó ez? Ki veszi így meg a régit? Vagy ez csak a visszamaradt készlet darabjai miatt van és azok a drágák? -
#5780 szal lehet hogy a namco patchel is? addig nem j.tszunk a haverokkal amíg lehet feles az energia amit beleverünk a gémbe. ha lesz patxtch toljuk, ha nem akko end:( -
#5779 Azért jó hír, hogy még nem húzták le teljesen a retyón.
Bill Roperrel azért nem cserélnék. -
stevyxix #5778 Patch sehogy, elvileg a Namco Bandai vette kézbe a HG:L-t, lesz hivatalos bejelentés, majd csak el vannak havazva állítólag (lehet újra szervezik az egész játék managementet? ...). A játék meg áll ill. megy, de jelenleg semmilyen fejlesztő gárda nem dolgozik a HG:L-on, úgyhogy úgy ahogy van megy és mindenki várja a tuti infót, hogy mi lesz a jövő vagyis mi fog történni a HG:L-al. -
#5777 stevy most akkor hogy áll a patch? -
Klima Alex #5776 hány főellenfél van ? -
#5775 Hellgate: London Backed By Namco Bandai? -
GGabika #5774 -haha azt nem én írtam oda :D -
GGabika #5773 Van itt valaki aki esetleg már nem játszik multival és eladná a multi accját?
Nekem megvan csak ismerősőmmel szeretnék játszani és kéne mégegy.
akit érdekel [email protected] msn-em és megbeszélünk mindent. -
stevyxix #5772 Nem tudni mi lesz egyenlőre ... -
#5771 2.0 patch akkor tuti nem lesz? -
stevyxix #5770 A régi állás szerint nem, 2 okból:
1, sp 2.0-ról nem nagyon esett még szó ...
2, az új skillekhez skill tekercs kell (de ugyan úgy skill pontot kell rá költened, csak skill tekerccsel nyitod meg) és mivel ez előfizetői tartalom így nem kerül sp-be ... -
#5769 A 2.0ás patch ha lesz akkor singlebe is lesz démon forma summonernek? -
Pitya #5768 Ballagj el a boltba és vedd meg a játékot (akciósan 4000 Ft). Ha nem, akkor olvasd el a bannert és a warez kérdésed intézd annak, akitől a játék van. -
Örült kutya #5767 Most meg azt irja ki hogy ütközés az emulátor programmal.Ez mit jelent?nem jó hozzá a daemon tools?(a játék nem eredeti) ha számít ez valamit. -
stevyxix #5766 Még korai levonni a következtetéseket, úgy tűnik koreában (ahol nagy lóvé van a hellgatebe) harc van a Hanbitsoft és a Flagship közt a jogokért ...
vagyis valami ilyesmi lehet a dologban ... -
modernslave #5765 nem tudom mi az a sorozatszám, de a serialkey-t megtalálod a játkékhoz adott dobozban vagy a leírásban vagy egy külön papíron ami szintén a tokban van (függően attól milyen verziót vásároltál meg)..
-
Örült kutya #5764 Haligali!
Tudna valaki sorozatszámot adni a játékhoz hogy fel tudjam telepíteni? -
#5763 ez tényleg igaz?
egyébként ezt előre meg lehetett jósolni, amikor kitalálták a multis hülyeségeiket, ez sajnos csúnyán elb@szták, pedig jó lehetett volna... -
stevyxix #5762 Szia!
1, Havi díj nem kötelező vagyis az alapjáték teljes tartalma elérhető előfizetés nélkül, csak a további hozzáadott tartalmak (új helszín stb) előfizetősek. Ezenkívül néhány előnyt élveznek az előfizetők még, de a játék egyensúlyára nincs romboló hatással, vagyis egy előfizető karakter nem feltétlenül lesz erősebb egy hasonló nem előfizető karakternél.
2, Ilyen élesen nincs elkülönítve, mondjuk azt, hogy új helyszínek, szörnyek, tárgyak és némi előnnyel rendelkeznek az előfizetők a nem előfizetőkkel szemben. Igazából teljesen jól játszható ingyen is.
3, 2.0 patch sajnos nem tudni mikor jön, test centeren már a 3. build van fenn és még mindig van hiba bőven ...
4, a démon forma csak a summoner kasztnak lesz, mint új skill -
#5761 Most már mindegy, csődbe ment a Flagship, kirúgtak mindenkit, mindkét fejlesztés alatt álló játék jogait már régen átruházták másokra hitelért, vége a nótának.
R.I.P. Hellgate:London -
#5760 Sziasztok akkor eza havidíj hogy van?Van ingyenes meg fizetős változat?2.0 patch mikor jön ki amibe lesz démon forma? -
modernslave #5759 sziasztok,
én is beszereztem a játékot és amin meglepődtem hogy a kezdésnél más szörnyek vannak mint a demoban. A Holborn Station-nél kezdődő questekre gonolok. Jobb oldalon az alagutakba nem azok az "ork"-szerű humanoidok vannak áramot lőttek hanem mindenféle pókszerű izé. Ráadásul rengetek cuccot dobnak és fél perc alatt meg lehet szerezni a 9 capacitor-t. Fent a felszínen meg sokkal kisebb a pálya és az a hatalmas Boss sincs fent mint a demóban. Ellenben ott is iszonatos mennyiségű cuccot dobnak az ellenfelek, szinte dupláját mint a demóban.
Kérdésem annyi lenne hogy ezek a változások a random map-nek köszönhetőek vagy tényleg ennyire más a full játék a demóhoz képest? -
#5758 Elindult. Leszedtem minden kiegészítést és javítást amit találtam hozzá.
Elkezdtem multiban, de mindenki össze-vissza rohangászik.
Na most már fexem, majd holnap remélem összefutok egy-két hazánkfiával :)
-
#5757 Az installnál sem írt ki hibát, megcsináltam a fiókot meg ilyenek.
Aztán elindul az indítóképernyő.
Frissítések, Egyszemélyes,Többszemélyes,stb.
Aztán mikor indítom bejön egy kép kicsit tölt, elkezd villogni az egér és kiírja hogy kijavíthatatlan hiba...
-
Örült kutya #5756 Jó estét mindenkinek.Az a gondom hogy a játék angol.Az lenne a kérdésem hogy nem tud valaki olyan fájlokat vagy mappákat küldeni nekem,(esetleg),amit ha bemásolok a játék magyar nyelvű lesz? -
#5755 Az inditópanel se jön be? -
#5754 Nekem van egy problémám.
Felraktam az 1.2-s patch-t és azután nem indítja el a játékot.
Amikor el akarom indítani ezt adja ki:
-
#5753 Hi.
Ma megvettem a játékot ebben a classic kiadásban.
Betettem telepítettem.
Sem a multi, sem a single nem indul.
Kijavíthatatlan hiba!
Az alkalmázás nem indul el talán, hibás adatfile-ok miatt. Telepítse újra az alkalmazást és próbálja újra.
3x próbáltam.
Örvendek. Ilyenkor ki kell cserélniük a boltban vagy el kell küldeni számlával postán meg ilyenek ???
Jah pécsen vettem Media Markt-ban.
-
#5752 semmi. van ilyen néha. -
#5751 Pcdome oldalán:
Hellgate London (Classic) Ár: 3 990 Ft
Hellgate London [Digitális Letöltés] Ár: 11 990 Ft helyett 11 490 Ft (500 Ft kedvezmény)
Mi a kettő között a különbség a drasztikus áron kivül? -
Klima Alex #5750 Hogyha sok a cucc az állomásokon ami nem kell el tudod rakni a boltnál egy ládaszerű részbe ami a raktárad ott lehet ami nem kell -
Klima Alex #5749 Kössz -
#5748 Ok, bocs közben megtaláltam:D Ikon a nevem mellett a karilapon. -
#5747 elméltileg a karaktrválaszto képernyönél alul lehet választani -
#5746 Lenne egy talán hülye kérdésem. Indítottam egy karit elite modeban. Hol írja, hogy elite, vagy nem? Mármint nem kéne ott lennie mondjuk a kariválasztón jelölve, hogy elite mode? -
#5745 A mernok :) -
#5744 az itt a kérdés! akkor nemesbb e a henter ha távolból hentel, vagy ha kiszáll tenger démon ellen és fegyvert ragadva véget vet nekik... -
#5743 közelharcot akarsz vagy távolrol gyilkolni? -
Klima Alex #5742 Srácok kérdés őrző vagy idéző a jobb