Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most én voltam vak és nem láttam egyetlen boss-t sem akit így hívnak, vagy csak elõfizetõsöknél van :|
http://www.akciofigura.hu
http://www.akciofigura.hu
(nincs meg a cd)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez az újj javítás tartalmazza az elõzõt is vagy azt is fel kell rakni?
hellgatelondon.hu
Ha valaki szeretne játszani ebben a pár napban szóljon mert szívesen kipróbálnám a muiltis részt van 1 pár karakterem multiban is igaz mindíg egyedül nyomtam mert nem tolonganak a magyarok a gaméban ,vagy csak én nem tudom róla hogy magyar az is lehet.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha alapértelmezetten telepítetted fel, akkor a következõ mappában:
C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
kell találnod egy language nevû fájlt.
Ezt megnyitod jegyzettömbe, majd az ott található szövegben (vélhetõleg így néz ki: Language=German) átírod a German szót Hungarian-ra, vagyis így fog kinézni a végén:
Language=Hungarian
ezek után már csak menteni kell a jegyzettömben, a módosításokat (ctrl+s).
(megjegyzés: szigorúan nagy betûvel írd: Hungarian és pont így, különben hibát jelezhet és gondok adódhatnak)
És igen 1.2 sokat javít rajta (a kettõ közt volt vagy fél halom javítás már).
BattleTag: zydar#2910
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ehhez a javításhoz kell az elõzõ is vagy elég csak ezt feltenni?
lehet valahogy belevarázsolni magyar nyelvet valahogy?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
2 giga esetén a játék elején se volt túl zavaró a memória szivárgás (nálam szinte percre pontosan 2 óránként állt le a játék ez miatt, szóval lehetett számolni rá)
Amúgy rég javították már kb a játék megjelenése utáni elsõ hónapban, bár elõfordulhat még a hiba (néha lehet ilyet olvasni hivatalos fórumon), de nem számottevõ ...
BattleTag: zydar#2910
meg sosem ad olyan tulajdonságot a tárgynak amit szeretnék, a guta megüt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Next PC upgrade: 2022
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A patch méretébõl adódóan a buglista is oldalakra rúg, így itt most csak egy rövid részletet olvashattok belõle:
Általános javítások:
* mivel a javítás számos változást okoz a skillekben, így egyes karakterek kapnak egy ún. "respec token"-t, melynek segítségével újra eloszthatják skill pontjaikat. Ez a token automatikusan bekerül az inventoryba,
* a minijátékok már nem idõre mennek, és már nem ígénylik egy küldetés elõzetes teljesítését,
* a karakterkészítõ menübõl kilépve már nem fagy a játék,
* Nightmare fokozaton a játék vége könnyebb lett,
* a játékosoknak mostantól várniuk kell 5 másodpercet, mielõtt újra belépnek egy Hellrift-be,
* egy bug miatt ha egy képesség (skill) használata közben fegyvert váltottunk, eltûnhettek a fegyverek - javítva,
* a "/played" parancs már rendesen kiírja, hogy mennyit játszottunk,
Memórai használat javításai:
* a játék már optimálisabban kezeli a memóriát, így javult a teljesítmény és a stabilitás,
* a kezelõfelülettel kapcsolatos memóriakezelési hiba javítása,
* a ruházat és a páncél textúrájával kapcsolatos memóriaprobléma javítása,
Kezelõfelület/irányítás:
* átrendeztek néhány ikont a könnyebb kezelhetõség érdekében,
* a chat ablaknál már be lehet állítani , hogy átlátszó legyen,
* a kistérkép már a jobb felsõ sarokban jelenik meg, alatta a karakter állapotát jelzõ ikonokkal,
* a chat ablak már átméretezhetõ,
* már beállíthatunk parancsokat a Shift, Ctrl és Alt gombokra.
A fent említett dolgokon kívül a következõ területeken történt javulás: szörnyek, a karakter mozgása, küldetések, grafika, kasztok kiegyensúlyozása, képzettségek, tárgykészítés.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Szééép vagy, mint a új traktor!