6461
-
stevyxix #5821 Ez az eredeti forrás, semmi sem biztos ebből amúgy, főleg, hogy hivatalos oldalon Namcosok az adminok, sőt bejelentést is emlegetnek. -
#5820 akkor készüljön a folytatás:) -
#5819 T3 Entertainment Continuing 'Hellgate: London' and 'Mythos' Development?
All but shut down, Flagship Studios has laid off most of its employees and ceased development on Hellgate: London and Mythos. Korean publisher T3 Entertainment has recently acquired a controlling stake in Asian distributor Hanbitsoft, which claims to have the rights to both aforementioned titles. T3 Entertainment is searching for creative minds to passionately continue development of Hellgate: London and Mythos in its newly opened studio in San Francisco, CA, the hometown of Flagship Studios.
info: Worthplaying -
stevyxix #5818 Hát sajnos azt nem tudod megnézni. Van fegyver sebzés, ami a képességeidnek és a fegyver tudásának mértékével növelt már, de skilles sebzéseket nem tudod megnézni sajnos. -
stevyxix #5817 De ő leglább csak 4 hely közt küldözget és ott van a sima állomáson. Broker pedig egy külön állomáson álldogál egymagában, amit tovább nehezíti a küldetések elvégzését. Persze erre is van jó megoldás, kell nyitni tőle egy PRD-t, amit ez után nem szabad bezárni és küldetés végén egyből vissza lehet hozzá térni. Mikor pedig adott küldetést teljesítetted recallt kell nyitni vissza az állomásra, hogy Broker felé vezető járatot nehogy bezárd. De még így is hosszadalmas és unalmas, főleg, hogy a küldetések mind low lvl pályákra szólnak, ahol már elég rég jártál, így még inkább az unalomba fullad hisz kihívás sincsen benne. -
#5816 és a jó öreg Spud? :D aki folyton káromkodik és ide-oda meg oda-ide küldözget 8 küldin keresztül ??? szerintem méltó ellenfele :D -
#5815 Ez nem is off, határozottan a játékhoz kapcsolódik. Az off, spam topikot meg a halál se nézi...
kérdésedre a választ nem tudom:D Annyira nem ismerem, csak meg vana gém, meg + fav topik -
Ymdar #5814 Sziasztok!
A játékot megvettem, feltettem, határozottan kellemesnet találom.
Egy dolgot "hiányolok"; az aktuális sebzést hol tudom megnézni? (olyasmire gondolok, mint a Dia2 -ben; aktív aura, valamilyen kard=xxxx dmg).
Ha a kérdés idiotikusnak tűnik, hát elnézést kérek, de nem szerettem volna az "off, spam, warez..." részlegben feltenni. -
stevyxix #5813 Itt is ugyan így van, ergo amíg nem reseteled vagy lépsz ki a játékból, az adott pálya megmarad és nem generálja újra.
Igen én is imádom Brokert, de nyugi azon túl vagy az már jó, nála rosszabb nincs a játékban :). -
stevyxix #5812 Nevezzük harci szimulátornak csak. HG:L-hoz képest inkább szimulátor, persze messze van még a OPF-től, de így is valóságtól nem túl messze álló harci helyzeteket mutat be, persze nézőpont kérdése az egész. -
bgabor #5811 Miért, a Battlefield 2 mióta törekszik a szimulációra? Annál árkádabb játék nemigen van. -
#5810 Már megoldottam, kezdtem új game-t, mert az a kapu akkorse volt ott, és a mapon amúgy is jelöli, de nem jelölte, szóval nem kő a lófax :) Ráadásul nem hiszem, hogy akkora láma lettem volna hogy egy baxott nagy vörös valamit nem veszek észre egy épületben... majd ha kiderül hogy én néztem be, szólok... Bár szerintem ez még nagyon az eleje, most az volt a küldi hogy szerezzem vissza az Orákulum fejét.. itt már semmi gond nem volt, tehát akkor lehet valóban bug volt, ennyi.. csak azt nem értettem, hogy mi lehet a gond. És valóban nem sokat rpg-ztem, inkább csak mmo... az meg csak távolról hasonlít ezekre :) -
kukecc #5809 Köszi ! 1.2-es patch mindent megoldott vagy mésem ?? Ugyan is most sehogy sem tudok démonszervekből aksit csinálni . Valami ötlet ? -
#5808 Diabloban, ha bejártál egy pályát, az állandó maradt egészen addig, amíg nem váltottál nehézségi szintet, itt meg minden egyes újratöltéskor módosulhat.
Engem is zavart ez a játék utolsó harmadában, amikor elkezdenek visszaküldözgetni a régen bejárt pályákra különböző mellékküldetésekkel.
A lények szintje állandó, pályákhoz kötött, szinte semmi tapasztalati pontot nem lehet gyűjteni az öldöklésükkel, de a küldetést meg kell csinálni (azért jár a szintednek megfelelő TP+jutalom), így sokszor újra be kell bolyongani egy-egy pályát csak azért, hogy egy kaput, átjárót megtalálj - no ez a rész már nekem idegesítően unalmas volt. -
#5807 ha okosan veszed fel a küldiket (mellék) akkor nem lesz uncsi mert amugyis arra fele kell menned és közbe meg összeszedegetsz cuccokat meg ölöd a zombikat és mellesleg számolja is....
szóval ha okosan veszed fel (többszöri végig tolás után jött a rutinom nekem is) akkor észre sem veszed kb
mellék küldiket skillpontok meg lvlup miatt KELL tolni -
stevyxix #5806 Ez anno a diablo egyik "védjegye" volt, minden alkalommal véletlenszerűen generált pályák. Most nem arról van szó, hogy hogyan néz ki London ők nem akarták lemodellezni Londont, ez egy hack&slash játék ez nem a szimulációra törekszik, mint pl a BF2. Ez egy akció rpg játék.
Ott lesz a kapu valahol a British múzeumba, csak átrakta egy másik pontra a pályán (úgy mellesleg miért ne nyílhatna egy pokolkapu másik helyen? mert az még rendben van, hogy nehezményezed London "átalakulását", de amúgy a British múzeum mindig ugyan az a pálya (mint a valóságban is, ugyanis arról modellezték)).
Ha nem játszottál RPG-vel ez előtt elhiszem, hogy furcsa, lesz még sok más furcsaság is majd ... -
#5805 lófaszt. ugyanott keresi a hasadékot mint amikor fagyott.
MÁSHOVÁ RAKJA A GAME.
az új patchekkel kb 95%-osra teszem a játékot, szinte tökéletes. -
#5804 Nem tudom pontosan követni a problémádat...
Kifagytál (megesik)
Újraindítod a játékot, ismét az állomásról indulsz.
Átvágod magad az átalakult mezőkön, megkeresed a pokolkaput (ami lehet máshol lesz), belépsz, szemben egy fedett emelvényszerű valamit kell látnod, ott lehet aktiválni a készüléket.
Mások lehetőség, hogy a millió bug mellé találtál egy újabbat.
-
#5803 De hát mit tegyek én szegény szerencsétlen felhasználó , ha kifagyott az a ... és nem tudok visszamenni? Nem találom a hasadékot... magyarul new game? -
#5802 A pokolhasadékban lesz egy pont, amit, ha megközelítel automatikusan figyelmeztet, hogy ITT használhatod a készüléket...
Küldetések során adnak még jónéhány eszement használati tárgyat (uborkás üveg, altató pisztoly, stb.), többnyire akkor kell használni, amikor ellenség özönlik a nyakadba - érdemes kirakni ezeket egy gyorsgombra, csata közben az investoryban keresgélés gyors halált hozhat (közvetlenül investoryból jobb klikkel lehet aktiválni a tárgyakat, de csak, ha előtte kaptál figyelmeztetést, hogy ITT, MOST használd) -
#5801 Hát azt vettem észre, hogy megváltozik a pálya, biztos a valós Londonban is minden nap cserélgetik az utcaneveket De ha az a &@#* küldetés aszondja hogy menjek a british museumba, akkor legalább elvárnám hogy valóban ott legyen az a hasadék vagy mi... Ja, és még mindig nem jöttem rá hogy mivel lehet használni azt a fawkes gépezetet, pedig voltam olyan állat hogy a kiskönyvet is elolvassam -
#5800 Ez a "csodás játék" elég sok bosszúságot is hordoz.
Minden egyes betöltésnél új térképet generál a pályáknak, ez akkor is megtörténik, ha már jártál az adott pályán, úgyhogy valószinűleg nem ott van a pokolkapu, ahol a kifagyáskor volt, sőt az is előfordulhat, hogy az egész pálya megváltozott.
A bossokat meg le kell verni - esetleg többször is - egyrészt a tapasztalati pontok miatt, de főleg, hogy magadra tudj szedni használható felszerelést.
Mellékküldetéseket is meg kell csinálni, különben nagyon lemaradsz a későbbi pályákon gyenge lesz a karakter - és itt van egy hatalmas hiba: unalmassá válik a menj oda - hozd ide, menj oda - öld meg tipusú küldetések sorozata. -
#5799 Ezt a csodás játékot (is) nyertük a múltkori BF2 lanon, gondoltam felrakom.. namármost, még a legelején tartok, az a feladat hogy "fawkes készülékét" kell használni... na szóval átmentem a pokolkapun vagy min, kinyírtam mindenkit kivéve azt a nagy böhöm valamit, erre kifagy a gamma, visszatöltök, értelemszerűen visszarak az állomásra, visszamegyek a múzeumba, és nincs ott a kapu... és azt az izét se tudom használni, de már kezdem unni, lassan shift+del Hogyan tudnék visszamenni a pokolba, vagy csak valamit csinálni a küldivel kapcsolatban? Előre is köszi! -
#5798 szar jelzőt nem használtam:)
hát fórumokat nézegetem most ott elég sok minden le van ott írva minden témában...az h rossz oldal meg visszavonom:d -
#5797 jolvan sértsed meg stewit :D
meghogy hellgatelondonhu szar lenne :) télleg van ott minden csak meg kell keresni -
#5796 thx majd akkor még kérdezek itt is ha lesz vmi -
stevyxix #5795 Hát akkor kezdjük:
3 frakció van, ezekben pedig 2-2 kaszt:
Frakciók-kasztok:
Templar: guardian és blademaster
Hunter: marksman és engineer
Cabalist: evoker és summoner
Amúgy ha kérdésed van ott a fórum, rengeteg ember kapott már segítséget az oldalon, de itt is szoktam válaszolni a kérdésekre ... -
#5794 egy linkkel megdobnál?:D -
#5793 abból meg fenn van mind a hat. -
#5792 hát én classra értem:D vagyenmtom hogy hívják pengemester, mérnök, védő, mesterlövész stb -
#5791 mivel 3 kaszt van:)))) -
#5790 az nem jó oldal, kasztokból is csak 3 van pl...semmi leírás meg ilyenek...de ezek szerint nincs más..nah mind1 azért thx:D
akkor majd itt kérdezgetek ha nem világos valami -
stevyxix #5789 hellgatelondon.hu -
#5788 hali tudtok mondani vmi oldalt ahol nagyjából elmagyarázzák a dolgokat hogy mit hogy mi a lényege stb...mert diabloztam is tqztam is de a hg:l-t nemrég raktam föl és egy-két dolog nem világos, jó lenne megérteni:) -
stevyxix #5787 Nem, jobb gombot kell nyomni és a kéz jelet kiválasztani, de ezeket sokszor valamilyen szörny, akármi közelében lehet használni. Az általad említett oltópisztolyt pl egy szörny mellett kellene használni (addig tényleg nem is lehet), mindig nézd az adott küldetést, miért kaptad az adott tárgyat, hol kellene használni stb. -
stevyxix #5786 Elvileg nem sok, pár effektel van több dx10-ben, azt nem tudom mennyivel gépigényesebb, de viszont volt akinek csak dx9 alatt indult, dx10 alatt pedig hibákat írt ki (persze neki lehet, hogy nem volt eredeti, ami állítólag nagy különbség (kevesebb hiba, kevesebb leállás stb)). -
kukecc #5785 Sziasztok ! Valaki találkozott már olyan hibával hogy nem tudja használi a különleges küldetés tárgyakat. PL: altatópisztoly, tárolóedény. -
#5784 Na, megvan a játék, kezdek is játszani, de megkérdezném, hogy itt mennyire van különbség DX9 és DX10 között teljesítményben? -
#5783 Akkor jó. én is csak ennyit tudtam róla. De nagyon kemény, hogy kint hagyják a régit, beszarás látni boltban, 2 játékot egymás mellett úgy, hogy az egyik fele annyiba nem kerül :) -
stevyxix #5782 Vannak Magyarok a játékban, több Magyar klán is van.
EA Classic Games játékoknak az az értelme, hogy olcsóbban kapod meg az adott játékot,valószínűnek tartom, hogy bizonyos idő elteltével kerülhetnek Classic Games kategóriába a játékok, de nem tudom milyen feltételekkel.
Nem tudom ki veszi meg a régit, talán az aki nincs tisztában azzal, hogy mi a kettő közt a különbség (lényegében a doboz csak a különbség, meg persze a lényeg, az ár).