Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
utána nekem is leesett csak balfasz voltam ....
de mostmár neten hentelem mindenkinek az arcát a lvl34-es BM-el
(elég mérges lettem volna ha ez a kari elveszik)
www.818clan.eu
Ha nem tudnál belépni, a belépõ mellett van a lost password? felirat katt rá és itt add meg az acount és/vagy a mailcímed, erre a mailcímre kapod az emlékeztetõd, vagy új jelszód.
most gondoltam újra felrakom (felraktam minden fasza)
csak éppen a multiban az általam emlékezett akkuntot nem fogadja el.....
újat persze nem lehet létrehozni (nagyon elmés...)
olyat meg nem látok hogy e-mail címemre elküldené a pass-t vagy valami ilyesmi....
www.818clan.eu
Van 1 kis gond,ha valaki tud segitsen a 314 elméjébe be kel menni,de nemtudom,hogy ott mit kel tenni,vagy csinálni. Elöre is köszi
Hely: C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
Méret: 16 bájt (16 bájt)
Lemezterület: 4,00 KB (4 096 bájt)
Ezt kell módosítani a leírt módon ....
Én USA-ból rendeltem a CE-et és alapba a magyar nyelvet ajánlotta fel telepítésre.
Gondolom neked a virágbolti verzió van meg, javaslom keress egy teljes verziót, amibõl nem vágtak ki semmit a realese készítõi, vagy vedd meg és úgy biztos nem lesz ilyen gondod ...
De elöre is köszi.
C:\Program Files\Flagship Studios\Hellgate London\Data
találsz egy language nevû fájlt, ezt megnyitod jegyzettömbe és a következõre írod át az ott található szöveget:
Language=Hungarian
fontos, hogy nagy betûvel írd, mert hibát jelezhet és pontosan így írd át.
Hol és hogyan tudom magyarra tenni a játékot,hiszen magyar nyelvü könyvtára is van,amibe xml fájt bujik meg,de nemtudom magyarra tenni a játékot.Vagy holehet magyarositást letölteni?
Ha tud valaki segiteni az eligazitásba,elöre megköszöném
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
A shared stash megszûnik, ha lejár az elõfizetés?
Nem szeretnék semmi cuccot elbukni.
Kösz a segítséget!
Igen shield penetration pajzsáttörés, vagyis a sebzés annyi %-a jut át a pajzson és sebez mindjárt az életerõbõl.
Multi shotra érdemes rakni, mivel minél magasabb a skill annál tovább tart. (vagyis lasts for x second, azt jelenti hogy addig fog tartani és hidd el multi shot a legjobb skillje a mesterlövésznek)
Amúgy az én skillfám egy kis módosítással a tiéd.
A sniper-re meg a rapid fire-re már tettem 1-1 pontot, de nem kellett volna (15.szinten vagyok).
Hanem nézem hogy az mindegyik gránát erõsíti a többit különbözõ tulajdonságokban, ezért azokra én sokat tennék -> gránátoznék izomból...<#eplus2>#eplus2>
Shield penetration - pajzs áttörés?
Elemental attack strength (phase) növelés jobb, mint a sima damage (explosive) növelés?
Bocs a sok láma kérdésért, de legalább témánál vagyunk!
Szerintem nincs jól lemagyarosítva, ill nem kijavítva, de 1.2-es patchnek teljesen megfelelõek a linkelt oldal adatai. (multiban is csak 1.3a patchel lettek kijavítva ezen fordítási hiányosságok)
Ez az oldal már elég régi lehet, mert látom, hogy a phase gránátot maxoltad ki, mert az összes gránát erejét növeli. Na most a játékban ezt nem látom kiirva 1.2-vel! Lehet hibás az oldal? Mert ha nem mûködik, akkor nem tennék rá max 1 pontot.
A ~260-as sebzés jónak mondható 26-ik szinten? Ugyanazt a fegyvert hordom kb. a 10. szinttõl és azt fejlesztem, de nanoshard hiányában már egyre nehezebb.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Hát én inkább multi shotra szavazok, 1.2 patchel már nem lehet egyszerre nyomni a rapid fire-t és a multi shotot, így én hanyagolom a rapid fire-t (kontroll nélkül kezd lövöldözni, nem tudsz mozogni kb 5 másodpercre, adott esetben mesterlövésznél ez könnyen halállal végzõdhet, de ez csak vélemény persze).
Tessék a tervezett skilltree-m, bár mostanában nem nyomtam mesterlövésszel ...
Na föltettem az 1.2-es patch-et és láss csodát: egyszer sem lépett ki úgy 4 óra játék alatt, valamint sokkal jobban is megy! Legalább így kellett volna kiadni a játékot.
Kezdetem egy snipert. Kérdésem: a bal oldalon lévõ 3 skillbõl (lövés szétszóródás stb.) melyikre érdemes több pontot tenni?
Másik: gyors lövés + passiv skilljei, vagy több lövést érdemes kifejleszteni?
Ritkább tárgyakból nagyobb eséllyel szedsz ki nanoshardot, vagyis elsõsorban rare vagyis ritka (kék) és legendary vagyis legendás (barna) tárgyakat szedj szét. (unique vagyis egyedi tárgyak azért kicsit ritkák ahhoz, hogy az ember csak úgy szétszedegesse, de kinek hogy megy persze ...)
Hivatalos oldalon van természetesen patch:
www.hellgatelondon.com/patches
Cracket meg nem tudok hozzá, azt máshol keresd ...
Viszont ezt a nanoshard dolgot nem értem. Eddig nem adtam el semmi cuccot, csak szétszedtem, hogy a rajtam lévõ felszerelést tudjam fejleszteni (nemtom' ti hogyan vagytok vele, de nekem nagyon sz*rokat dob). Viszont most már 60millió szemetem van, míg 5 nanoshard-ot össze tudtam szedni. Nincs valami trükkötök, mert ez így gáz!
Ki van rakva amúgy az Orákulum? mert elõször össze kell szedni a darabjait
Valszeg letörlöm simán és utána ccleaner el kikapom a registry key-t v mit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De nem is lenne ez olyan uncsi játék, csak LAN kéne bele.. Nekünk legalábbis.
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/elkepeszto_pc_guru_akcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként nightmare fokozat végét javították csak? Mert nekem a 2. fejezettõl szenvedés lett a játék!