6461
-
stevyxix #5861 Nem tudom és döntsd el, ha demo alapján tetszik vagy nyomtad virágbolti verzióval és tetszett akkor érdemes lehet, ha más nem offline biztos tovább tudsz játszani. A játék egyébként nem kerül kukába, mert Comerica nevű bank biztos nem hagyja úszni a befektetett pénzét ... -
#5860 A szerverek meddig mennek még?Megéri megvenni a játékot? -
stevyxix #5859 Np, szívesen, remélem sikerül majd ... -
maxy71 #5858 stevyxix bocsika a név elírásért.De attól függően köszi. -
maxy71 #5857 Kösz a segedelmet: setyxix.Cső tészta -
stevyxix #5856 Hát elmult pár hsz-be pont nem volt semmilyen fikázás szerintem, de lehet csak nekem egyediek a nézeteim.
Jó kérdés, nekem nem volt ilyen gondom. Általában véletlen szerűen dobált ki ill. régebben memória túlcsordulás miatt bizonyos időközönként, de adott pályán többször nem dobált ki.
Tanácsom annyi csupán ne mozogj nagy tömegbe ha nem muszáj, lassan haladj előre és úgy öljed őket. Más ötletem nincs sry. -
maxy71 #5855 Szevasztok.
Érdeklődnék tudtok-e segíteni vagy csak egymást fikázzátok.Mert gondolom nem erről szól ez a fórum.Na szóval:A Millenium csatánál tartok de a gépem mindíg kilép ennél a résznél:Mit tegyek?Éppen most húzott fel de kurvára pedig maradt 3 gépezet amit be kellett volna kapcsolni.Szóval mit tegyek??? -
#5854 hack'n'slash: Ami a Hellgate állandóan csak gyilkolod a népet nincs más lényeg benne! -
attila117 #5853 Mi az a hack'n'slash??
és a demó csak anyiból ál hogy a kis kölyöknek az öregnek meg a katonának meg csinálsz egy küldit amiért ruhát kapsz emg tapasztalatot és anyi? -
#5852 Az égadta világon semmi köze nincs a Witcherhez, ez egy poszt-apokaliptikus, fejlesztgetős hack'n'slash 3D nézetben. -
stevyxix #5851 Ha tetszik a demo, az elég jó jel, mivel elég gyengére sikeredett, nem teljesen tükrözi a teljes játék hangulatát és a benne rejlő lehetőségeket (sőt).
Attól függ mennyire rohansz, elsőre kb 40-50 óra (persze diohoz hasonlóan van emelt szintű játék is, nightmare vagyis rémálom fogokzat, de ez lényegében ugyan olyan mint mikor először játszod végig csak magasabb szinten), ha belejössz ez az idő lehet jóval kevesebb is, de 25-30 óra kell azért szerintem.
Demoból ezeknek (skillek, cuccok stb) csak nagyon kicsi részét ismered meg.
Ha tetszik a demo, akkor szerintem nyugodtan tehetsz vele egy próbát, 4k nem is olyan nagy dilemma, mint anno a 12k volt, mert ennyi pénzt az ember 100x is meggondol mire költ. -
tomcsa4 #5850 Attila117: a demó jó kedvcsináló. Ha akkor nem tetszik meg, akkor sose. Ennél a játéknál ez a helyzet tapasztalatom szerint. Maximum az önismétlő játékmenet miatt hagyod abba előbb.
A karakterfejlesztések jók, nekem például a talentezés az eddigi legjobb. A demóból mindent megtudsz (fejlődés, talentezés, öltözködés). Egyedül azt nem,, hogy a pénznek mekkora értéke van a játékban (értsd nagy, tehát kuporgatni kell vagy semmi, ergo leeht bulizni). -
attila117 #5849 Köszi a választ.
A demó elégjó kedv csináló?
Menyi idő még végig viszem?
És sokat megtudok a fejlődés rendszeről az öltözködésről a skilekről ...? -
stevyxix #5848 Nem játszottam a Witcherrel szóval erre nem tudok válaszolni.
Igen az EU és US régiókban kiadott korongokon megtalálható a magyar nyelv (kivétel nélkül), de csak felirat magyar, vagyis utolsó kérdésre a válasz nem, a hang az nem magyar. -
attila117 #5847 *Van -
attila117 #5846 *Van -
attila117 #5845 Can olyan jó mint a The Witcher? És minden verzió magyar? És a hang is magyar? -
attila117 #5844 Köszi a válaszokat. -
#5843 Millio ruha, millio fegyver, mindet lehet cserelgetni, ujakat szerezni, neadj'sten tuningolni. -
#5842 kivalo -
attila117 #5841 És csak egy ruha van benne meg egy fegyver vagy Bizonyos szintenkéntujfegyvert lehjet szerezni plusz ruhát? És lehet ugy + olni a fegyvert mint a silkroadban? -
attila117 #5840 Csa all
Jó game? -
stevyxix #5839 Szerverek mennek, a játék fejlesztése viszont szünetel, hisz nincsen fejlesztő csapat. Jövő pedig homályba vész, T3 vagy Namco fogja majd tovább vinni valószínűleg, de semmilyen hivatalos info/közlemény nincsen ... -
#5838 Nem mert mindig ha elkezdem tolni 20 perc után megunom.
Kardossal vagyok és ahol tartok eléggé brutál már ezzel a fossal.Meg a helyszínek mindig ugyanolyanok bárhová mész.
Majd egyszer valahogy csak a végére szenvedem magamat. -
#5837 Én mondjuk 17 szintig jutottam... csak nehéz volt már...
te végig vitted? -
#5836 Talán mert kibaszott unalmas ahhoz képest hogy milyen hosszú? -
#5835 Én azt nem értem, ha H:L miért bukott meg? -
#5834 Sziasztok!Akkor most mi van hellgate londonnal?Vannak szerverek vagy leálltak?Megéri most megvenni? -
#5833 Runic Games a Flagship Studios romjaiból.
A Flagship Studios csúfos anyagi helyzete miatt elbocsátott dolgozók egy része új céget alapított Runic Games néven.
Mint arról már korábban is volt szó, a Hellgate: Londonnal hatalmasat bukó Flagship Studios az utóbbi időkben a csőd közelébe került, és néhány központi figurán kívül minden dolgozót elbocsátottak a cégtől. A seattle-i ág egykori munkatársai bejelentették, hogy folytatják a közös munkát Runic Games név alatt, és első feladatuk a - korábban a Flagship kezei között készülő - Mythos befejezése. A stúdió két fejese Travis Baldree (aki többek között a FATE-et tudhatja maga mögött) és Max Schaefer (aki a Blizzard North egyik alapítója volt).
info: Gamestar -
#5832 hát lol :D erre ennyit tudok mondani.....
no way h valami balfasz engedne neked nyomni a sajat akjaval!
ugyh varsz 4k-t aztan megveszed a gamet vagy így jártál... -
#5831 Épp azért nincs rá 4k-m mert most vettem gépet :) -
#5830 beszarok rajtad ember:
"...És nem utolsó sorban ha ilyen gépre futja mint aláírásban is van" - ennyi.
te figy már. nem lehetne, hogy pótolsz az új kártyámba? ne legyél már irigy.
vagy amikor nem használod, használhatom a neted? te már úgyis megvetted, és akkor ha te úgyse használod, max irigységből nem engeded át nekem... -
stevyxix #5829 Hivatalos oldalra is ez a belépő, meg igen miért játsszon valaki az általam megvásárolt játékkal, vegye meg magának és mindkét szerveren nyomhatja.
Mi 4 rongy a mai világban? Elmész a mekibe a barátnővel és esztek 1-1 menüt az már 4 rongy, no most nem azt mondom, hogy ezért ne hívd el a barátnőd valahova, mert HG:L veszel, más kiadásaidból biztos ki tudod spórolni.
Jah és igen irigy is vagyok, ez tényleg igaz.
És nem utolsó sorban ha ilyen gépre futja mint aláírásban is van, akkor 4k már semmiség :). -
#5828 De ha te EU-n játszatsz,és beregelsz nekem USA-ra abból neked semmi bajod sincs,max irigy vagy és sajnálod tőlem a gamet,mer hogy te megvetted,akkor én is vegyem meg.(Csak van olyan aki nem így fogja fel,mellesleg ha lenne pénzem rá megvenném,de ezmár az én problémám:) -
stevyxix #5827 Hát rendes tőle, nem valószínű, hogy lesz még egy ilyen. -
#5826 Nekem valaki csak úgy megadta..mert nem használja US-t eu-n tolja.De ahogy látom még1 ilyen ember nem lessz :) -
stevyxix #5825 Jó, de nem hiszem, hogy valaki csak úgy megadja, amúgy külön szerveren tudjátok nyomni egy accounttal, de gondolom pont az lenne a cél, hogy US szerveren együtt nyomjátok. 4000 ft nem a világ vége és úgy nyomhatjátok EU-n közösen és még hozzáférést se kell kunyerálni, amit amúgy se hiszem, hogy bárki is megadna ... -
#5824 De ha valaki nemhasználja:P(nekem már van)havernak kéne -
stevyxix #5823 Nem hiszem, hogy van olyan hülye aki megadná neked, mondjuk nagy az isten állatkertje, szóval nem kizárt ... -
#5822 Üdv
Valakinek nincs használaton kívüli USA acc-ja?