Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Most már mindegy, csõdbe ment a Flagship, kirúgtak mindenkit, mindkét fejlesztés alatt álló játék jogait már régen átruházták másokra hitelért, vége a nótának.

R.I.P. Hellgate:London

Fehercsoki
Sziasztok akkor eza havidíj hogy van?Van ingyenes meg fizetõs változat?2.0 patch mikor jön ki amibe lesz démon forma?

sziasztok,

én is beszereztem a játékot és amin meglepõdtem hogy a kezdésnél más szörnyek vannak mint a demoban. A Holborn Station-nél kezdõdõ questekre gonolok. Jobb oldalon az alagutakba nem azok az "ork"-szerû humanoidok vannak áramot lõttek hanem mindenféle pókszerû izé. Ráadásul rengetek cuccot dobnak és fél perc alatt meg lehet szerezni a 9 capacitor-t. Fent a felszínen meg sokkal kisebb a pálya és az a hatalmas Boss sincs fent mint a demóban. Ellenben ott is iszonatos mennyiségû cuccot dobnak az ellenfelek, szinte dupláját mint a demóban.

Kérdésem annyi lenne hogy ezek a változások a random map-nek köszönhetõek vagy tényleg ennyire más a full játék a demóhoz képest?
radeer
Elindult. Leszedtem minden kiegészítést és javítást amit találtam hozzá.
Elkezdtem multiban, de mindenki össze-vissza rohangászik.

Na most már fexem, majd holnap remélem összefutok egy-két hazánkfiával 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Az installnál sem írt ki hibát, megcsináltam a fiókot meg ilyenek.
Aztán elindul az indítóképernyõ.
Frissítések, Egyszemélyes,Többszemélyes,stb.
Aztán mikor indítom bejön egy kép kicsit tölt, elkezd villogni az egér és kiírja hogy kijavíthatatlan hiba...

Jó estét mindenkinek.Az a gondom hogy a játék angol.Az lenne a kérdésem hogy nem tud valaki olyan fájlokat vagy mappákat küldeni nekem,(esetleg),amit ha bemásolok a játék magyar nyelvû lesz?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

rotator
Az inditópanel se jön be?

Zickler
Nekem van egy problémám.
Felraktam az 1.2-s patch-t és azután nem indítja el a játékot.
Amikor el akarom indítani ezt adja ki:

Battletag: Muhee#2716

radeer
Hi.
Ma megvettem a játékot ebben a classic kiadásban.
Betettem telepítettem.
Sem a multi, sem a single nem indul.
Kijavíthatatlan hiba!
Az alkalmázás nem indul el talán, hibás adatfile-ok miatt. Telepítse újra az alkalmazást és próbálja újra.
3x próbáltam.

Örvendek. Ilyenkor ki kell cserélniük a boltban vagy el kell küldeni számlával postán meg ilyenek ???
Jah pécsen vettem Media Markt-ban.

csuszi
semmi. van ilyen néha.

MJ rulz Pink Team The Only One

grebber
Pcdome oldalán:

Hellgate London (Classic) Ár: 3 990 Ft
Hellgate London Ár: 11 990 Ft helyett 11 490 Ft (500 Ft kedvezmény)

Mi a kettõ között a különbség a drasztikus áron kivül?

Next PC upgrade: 2022

Hogyha sok a cucc az állomásokon ami nem kell el tudod rakni a boltnál egy ládaszerû részbe ami a raktárad ott lehet ami nem kell <#vigyor>
Kössz<#worship>
Lateof
Ok, bocs közben megtaláltam😄 Ikon a nevem mellett a karilapon.

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Kori
elméltileg a karaktrválaszto képernyönél alul lehet választani

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Lateof
Lenne egy talán hülye kérdésem. Indítottam egy karit elite modeban. Hol írja, hogy elite, vagy nem? Mármint nem kéne ott lennie mondjuk a kariválasztón jelölve, hogy elite mode?

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

PiszkosFred
A mernok 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nenrandil
az itt a kérdés! akkor nemesbb e a henter ha távolból hentel, vagy ha kiszáll tenger démon ellen és fegyvert ragadva véget vet nekik...

\"A book is a book\" Clive Barker

Kori
közelharcot akarsz vagy távolrol gyilkolni?

Srácok kérdés õrzõ vagy idézõ a jobb<#dumcsi>
Kori
na igen így jó

csuszi

csuszi
rosszul van linkelve.

PiszkosFred
Pedig ott van az.

Kori
itt

NEM

Not Found
The requested URL /www.hellgatelondon.hu was not found on this server.

Ebben a játékban nincs se necromancer se warlock(ez nem wow-ból van).
Átváltozni majd a summoner tud, a 2.0-ás patchel.
Itttalálsz magyarul leírásokat.

Fehercsoki
Valaki tudna linkelni egy oldalt ahol a kasztokról van leírás?A necromancer/warlock vagy minek akkor van démon forma vagy valami?Mert valami ilyesmit olvastam.

Hát láttam sok kacat volt az inventorydba ..
talán azokon adj túl, de amúgy a játék ott még nem is nehéz, monument állomáson kezdenek jönni majd az elsõ nehézségek.

grebber
13-as szintû vagyok csak. Az az öv meg egy fos + pár pajzs érték szal eladni jó másra nem.
Az amit szerettem volna fejleszteni alap szintû nem volt még fejlesztve.
Csak azért akarom mert ott a sok fos az invertorymba az foglalják a helyet az jõvõben aladandó tárgyakét.

Valamit meg feleszteni egy vagyon azt pénzt is alig lehet gyûjteni.

Igen, kb addig fejleszthetsz egy tárgyat, amíg a tárgy szintje (nem a karakter megkövetelt szintje) el nem éri a te szintedet. Ez után ha fejleszteni szeretnéd neked is szintet kell lépned.
Hányas szinten vagy?
Mert látom rakás fehér cucc van még rajtad, közben a kelléktáradban ott egy enhanched öv ..
Alacsony szinten nem nagyon kell tárgyat fejleszteni, elvileg fognak esni folyamatosan.
Szinten kívül azt is mondd meg légyszives hol tartasz, látom a képen épp charing cross állomáson vagy, itt legalább 6 vagy 8-as szinten kellene lenned ha minden küldetést megcsinéltál, amit ajánlok is neked több okbol is:
gyorsabban fejlõdsz, mivel ha sorban csinálod a küldetéseket általában a te szinteden lévõ szörnyekkel találkozol és ezektõl fejlõdsz legjobban ill a küldetés is ad xp-t
sok küldetés ad felszerelést néha olyanokat amik magas szinten is jók még (legendary tárgyakat is adnak néha)
néhány küldetés ad némi plusz attribute (képesség) pontot, és ha ezeket nem csinálod, késõbb nagyon fognak hiányozni azok a pontok (normál és nightmaren vagyis rémálom nehézségen összesen 92 attribute pontot fogsz tudni összeszedni ami nem kevés tekintve, hogy 50 szint alatt 49*5=245 attribute pontot fogsz összeszedni így az a 92 elég nagy jelentõséggel bír (kb a harmada mint amit szintlépésbõl összegyûjtesz.

grebber
Fos tárgyak vannak nincs jobb.Igen singleben tolom.De kardossal már elég kinszenvedés.

zee21
van tárgy amit nem lehet tovább fejleszteni de akkor nem ezt írja ki 😊
de nincs jobb tárgyad nem tudsz kereskedni vagy singleben tolod?

www.818clan.eu

grebber

Ott berkarikázottam írja hogy több tapasztalatra van szükségem.Demégis mennyire ??Már az act 3-ban vagyok és nem szeretnék továbbra is feles sebzésõ kardal görcsölni.

grebber
Kardosnak nagy hátránya közel kell menni és ugye a levegõben lévõ pl lélekszívók ellen fõleg amikor sokan vannak pik pak megölnek.

Kori
én dualossal mentem végig, idönként tényleg elég könnyü volt, de szenvedtem is vele,
elkezdtem örzõvel is az meg szinte legyõzhetetlen

Néhol igen nehezebb neki, de van ahol simán átgázol más karikkal meg vért izzadsz, minden karakternek van elõnye és hátránya is szóval szerintem azt érdemes választani ami tetszik 😊 (amúgy is egy játékról beszélünk épp, amit élvezni kellene 😊)

grebber
Bármit csak ne kardozossal legyél én azzal vagyok néhol kinszenvedés 😞

Melyik karakterel a legérdemesebb karakter <#worship>
Hát igen nagyjábol ahogy érzi, de sok mindent figyelembe vesz:
-elõre haladás közben sprintet ajánl fel
-ha sérülsz és van beállítva gyógyító skill akkor azt is fel szokta ajánlani
-ha helyben állsz akkor szokta felajánlani a stance jellegû skilleket (vagyis olyan skillek amelyek közben nem lehet mozogni, mert megszûnik a hatás).

Szerintem nem érdemes sok skillt shiftre jelölni, mérnökkel és mm-el pl tactical stance-et szoktam shiftre tenni csak, így nem kell külön gombra kiosztanom és adott esetben bármikor tudom használni (ha állok és nem mozgok mindig be szokta adni).

csuszi
amelyikre szükséged van te lüke😊

grebber
Most lehet én vagyok retardált de valamit nemtudok.
A képességeknél amiket lehet fejleszteni ott van egy nyíl ha arra ráviszem a kurzort kiirja hozzárendeli a SHIFT-hez.Ez oké.De nekem kivan így jelölve az összes akkor melyiket csinálja a SHIFT megnyomására? Mindig ahogy érzi vagy hogy?

zee21
annyira nem vészesek az ugyanolyan pályarészek (gyorsan végig lehet menni mindegyiken)

www.818clan.eu

rotator
Nekem nem célom a világ összes játékát végigvinni, idõm nem is lenne rá. Repetitív a Hellgata, ettõl függetlenül nekem bejön, szóval párszor örömmel végigszaladtam már rajta, amíg te olyanokkal játszottál, amik nem is tetszettek neked. 😄

grebber
LOL én nem a többség vagyok ahogy nézem te is ezt szoktad valami nem tetszik uninstall.Én ha már megszereztem végigviszem.
Maga a game jó lenne csak baszott unalmas mindig ugyanazakon a szakaszokon végigmenni.Tehettek volna bele más pályarészeket is.
Assassins Creed is elsõ 1 óráig jó aztán utánna további 1x óráig vagy amig játszol vele csak ugyanazok a küldetések vannak.

Lazarus
Az nem gond, viszont lehetne egy kicsit változatosabb is. Nagyon monotonra sikerült
rotator
Akkor szerintem uninstall, mert itt nem a sztori a lényeg, hanem a tápolás + hentelés. Ez lesz végig...

5c0rp330n
nagyon -.-

mama2
Mennyire bugos a játék?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kozik
uff

+2g memória. 64-es vistának jól fog esni, és mostanság amúgy is bután olcsó a mem.

ha meg még mindig nem elégséges az általad áhított grafikához, akkor viszont bad news, my buddy: alaplap- és procicsere jön.

a particionálás és virtuális memória jól használásán gondolom, már túljutottál. nem beszélve a háttérben futó erõforrás-zabáló disznóságok gyomlálásáról.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

PiszkosFred
Oke. Szamomra a Witcher es az HG:L teljesen mas mufajba tartozik, mely mufajoknak teljesen mas a jellemzoje, akar jatekmechanizmus akar egyeb jellemzo szintjen. Az egyik egy meselos tortenet-kozpontu klasszikus rpg, a masik egy akcio-orientalt 3Ds hack'n'slash, rpg elemekkel. Eszembe sem jutna a kettot egy kategoriaba sorolni, de ez csak az en velemenyem, ezek szerint hibas a meglatasom. Sry.