6461
  • aati91
    Ha végigviszem a hellgate london-t azt mondják újrakezdődik az egész ez igaz?
    És ha igaz akkor uttána kapok új cucokkat?
  • ZÓÓÓcsi
    Jah, hogy multiban? Az más!
    Single-ben nem lehet tudtommal..
  • zee21
    314farm: min 2 ember. de lehet többi is az a lényeg h van egy runner aki kibe loggol a gyilkolások között úgy h a csapattársai kicsit hátrébb húzódnak a csatatérről..... (10-12m sprint hatra )
    mivel a runner nem beszélt a bölcssel? vagy atya nem tudom :D szoval akkor újra megjelenik a kérdőjel lucius fölött és újra ki lehet nyirni 314-et..... de ehez az kell h kicsit hátrébbról jöjjetek vissza "kvázi" újrafelfedezni a helyet (játék így érzékeli) tehát:

Runner:
    -megölitek 314-et
    -NEM beszélsz bölcssel (ha véletlen bementél a portalon akkor sincs baj PP-vel ki tudsz jönni)lényeg h ne beszélj vele
    -log out
    -log in
    -join party (vissza a régibe nem úgy mint Sholgouthnal h új party...)
    -aztan beszelni Luciussal és ha minden jo akkor újra lehet gyilkolni....

Bent lévők:
    -gyilok 314
    -inkabb ne beszelgessetek a bölcssel
    -partiban maradni kell
    -miutan log outolt a runner menjetek vissza egy két kanyarnyit h a runner újra "fel tudja fedezni" a helyet
    -azért kell visszamennetek mert rátok PP-zik a runner

Pár hasznos tanacs:
    -az első gyilkolásnál az utolso lélek töredékét a 314-nek csaloggasátok ki és valahol a pálya másik részén öljétek le h a portalja ne zavarjon csata közben a továbbiakban.....
    -bent lévők ne nagyon vegyenek fel mindenfele cuccot mert nincs idő arra h kimenjenek boltolni
    -runner: jó net,jó gep,gyors töltés :D
  • ZÓÓÓcsi
    314-et hogy a rákba lehet kifarmolni? Megölöd az elméket utána nem lehet újra??!
    Vagy idő előtt kilépsz a játékból?
  • zee21
    nem lesz semmiféle patch meg semmiféle javítás jo ideig!!!!
    ha figyeltek picit arra amit stewy mond akkor látjátok h az FSS feloszlott.... nincsenek fejlesztők és nem lehet tudni h mi van.....
    amugy ha minden mellék küldit megcsinaltal akkor lvl32-n mész át nightmarebe ami pont jó... és pár +tipp: sholgouthot farmoljatok le joparszor legalabb 1-2 szintet lepjetek rajta aztan 314-et vagy 5000x mert dobhat hikidat,nikolat,.... sok mindent amik nagyon értékes cuccok.... kb olyan lvl40-ig érdemes farmolni mert utana egyből lvl41 körüli szörnyek jönnek waterloo-nal
  • PanzerWolf
    Igen szerintem sem.Én még mikor próbáltam régebben a régi gépemmel kb harmadszorra,negyedszerre sikerült.Csak abba kellett hagynom a játékot mert akadt nagyon.Most már az új gépen full felbontásba megy.Meg szombaton meg is vettem eredetiben a játékot.Állat nagyon csak,sajnos egyedül boklászom.Most van egy 9-es szintű mesterlövészem.
  • rotator
    Azt 1 menetben nem fogod tudni megcsinálni, párszor újra kell kezdeni, de nem vészes.
  • Gery Sniper
    Én most annál a résznél tartok mikor a 4 templomost kell irányítani felül nézetből, de a szintkülönbség miatt egyből lenyomják őket, ezzel nekem lehetetlen a folytatás! LOL !!! Sajnálom ezt a játékot, mert nagyon jó lehetett volna, remélem kijavítják a hibákat, akkor lehet ujra elkezdem! Jah, ha kell valakinek egy Sydonai mellvért (kabbalista) irjon!
  • Fantusz
    Ekkora szintkülönbség oka főleg az lehet, ha hanyagoltad a mellékküldetéseket.
    Sajnos az unalmas mellékküldiket is muszáj megcsinálni, mert szükség lesz az értük kapott XP-re.
    Kapott már hideget-meleget a játék, de ez is egy olyan hibalehetőség, amit később szinte lehetetlen korrigálni, később hiába mész vissza a mellékküldikért, ha közben léptél néhány szintet alig kapsz tapasztalati pontokat az alacsonyabb szintű lények öldökléséért.

Nightmare fokozatot általában 28-30-as szinten érik el a karik, ha jól emlékszem 32-es lények ellen kezdenek, de rögtön jönnek a 35-ös szintűek is (ekkor kb. 31-32. szinten van a karakter).
    ZÓÓÓcsihoz hasonlóan én is hamar feladtam Neghtmaren, unalmas, ráadásul játszhatatlan is lett a játék, eltünt a Diablo feeling.
    Meglehet a legújabb patch javítja a szintezési hibákat, (ide tartozik az is, hogy 25ös szint után képtelenség volt szintednek megfelelő cuccokat felvenni), de részemről unalomba fulladt a game.
  • ZÓÓÓcsi
    Én is mérnökkel mentem! Fullra fejlesztett drone: élet, armor stb. mind kimaxolva, meg persze nekem is a molotov. 50-55-ös lények meg se kottyannak, de a Sydonai röhelyes ugy ahogy mondod!
    A játék nehézsége amúgy is a szintkülönbségtől függ és 10-12 szint már játszhatatlan.
    Ezzel az egy karival tudtam idáig is elvinni, de csak a drone miatt.
  • stevyxix
    *Stonehenge
  • stevyxix
    Nem lehet előfizetni jelenleg,
    Sydo meg tényleg b*szott nehéz, pedig mi ketten mentünk ellene de nevetséges volt. Mérnökkel voltam ami azért elég erős a molotovval, de semmire nem mentem. Ránk eresztett néha ilyen kis kamikaze polipokat amik közeledbe mennek és pukkanak (ezzel sebezve), namost ezek a kis dögök is 62. szintűek, így gyorsabban mozogtak nálam (sprint ide vagy oda), közelembe ért 1-2 akkor instant megöltek, lelőni meg nem tudtam őket, mert eleve gyorsan jöttek, meg amúgy is alig sebeztem őket a szintkülönbség miatt. Sydo persze majd minden támadásával kapásból megölt még. A végén (kb 2 óra szenvedés) csak röhögtem kínomban.
    Stonhenge végén Moloch 60-as szintű azt meg simán le lehet szólózni (jó lehet megöl párszor, de nem olyan képtelen történet, mint Sydo) és dobhat néhány jobb cuccot.
    De amúgy jó játék.
  • ZÓÓÓcsi
    Alapból be van pipálva a nightmare fokozat, de ha kedved tartja és ki veszed a pipát, akkor normálon is csavaroghatsz még.
  • Gery Sniper
    Hát ez nem tul jó hír... Ha másodjára játszod végig alapból Nightmare a fokozat, vagy be kell állítani?
  • ZÓÓÓcsi
    Ja meg nightmare-en nem árt kifarmolni egy-két területet, különben szenvedés lesz a vége!
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Ez mindenkinél így van. Én is jártam már így..
    Megoldás: 1.2-es patch-et tedd fel, ha még nincs! Így egy kicsit alacsonyabb szintű lények jönnek, de még így is rohadt nehéz nightmare-en.
    A végén 60-as lények jöttek, én meg 50-esen voltam. Szinte játszhatatlanul nehéz még a patch-el is a vége. Nagy nehezen elvergődtem Sydonai-ig, vagy másfél órát löttem, le is ment az életéből úgy egy milliméter, majd elszált a progi.. Azóta nem játszottam a játékkal.
  • Gery Sniper
    Sziasztok! Van egy 29-es szintű karim, és mostanában 38-39 es szintű dögök jönnek rám, el is akadtam rendesen! Ez mindenkinek igy van vagy csak engem kényeztet a game? Igy azért elég brutál végigküzdeni egy pályát...
  • Gery Sniper
    A Stonehenge-ben mit újítottak? Uj pályák, fegyverek, küldetések? Előfizetni mikor tudnék, vagy most nem lehetséges?
  • PanzerWolf
    Eddig semmi gond a játékkal.Tetszik a játék csak még egyedül rohangászom benne.
  • stevyxix
    Toltam, már egy ideje nem játszom vele. 2 évig viszont igen, majd lehet visszanézek, úgy is szeretnék még további title-et kimaxolni, meg pvp is élvezetes tudott lenni (jó csapatban), szóval sok jó élményem volt GW-be.

Szerintem a tűzfal van fenn neked, szerintem használj egy vírus irtót is még, én avg 8-as ingyenes változatát használom és nem igen akad problémám.
  • PanzerWolf
    Haver ajánlotta mert ő ezt használja.Elötte Nod32 volt fent.Most új gépem van aztán ez lett felrakva.Eddig nem volt gondom vele.Nem bétás tudtommal.
    Látom tolod a GW-t.Én is mai napig.
  • stevyxix
    Comodo az tűzfaláról híres, megtaláltam a vírus irtót is de az bétás ...
    Csak nem használsz bétás vírusirtót?
    Szerintem jobban járnál valami ismert vírus irtóval, comodonak jó tűzfala van, de vírus irtója nem valami híres ...
  • PanzerWolf
    Köszi a tippet!Igen ez volt a baj.Már más is mondta,hogy tuti ez a gond.Tűzfal a windowsé és,comodo vírusírtót használok.Már megy is a játék!
  • stevyxix
    Multihoz először manuálisan le kell tölteni és fel kell telepíteni az 1.0-ás patcht, ha ez megvan a többit belépéskor fogja frissíteni magától a játék.

Nem tudom milyen a tűzfalad (vírusirtó elvileg nem lehet gond, de majd írd meg légyszíves), rakd be a kivételek közé, akkor elvileg nem lehet probléma. De szerintem a fenti probléma áll fenn, ha mégsem, írd meg a pontos hibaüzenetet és talán tudok segíteni.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Lenne kérdésem:
    Megvettem a játékot de,nem tudok felmenni játszani a netre.Hibát ír ki.Ellenőrízzem a tűzfalat,meg a vírusírtót.Kikapcsolom a vírusírtót meg a tűzfalat is de,ugyan az a hiba.Van ötletetek?
  • böröczk
    Nem kell ide színpompa, csak változatosság, a kettő pedig nem ugyanaz. Egyébként ha már itt tartunk, akár még néhol világosság is lehetne. (Bár Diablo 2-ben mindkettő feltűnik (színesség, világosság)), és nagyon is hozzáad a hangulathoz (Oblivionról, NW-kről, Dungeoon Siege-k, stb ne is beszéljünk, pedig ott sem lepkékre kell vadászni).
    Minden többi kommenttel egyetértek.
  • stevyxix
    Tény, hogy bugosan adták ki, de nem volt más választásuk, nem várhattak tovább.
    HG:L tárgyrendszere is legalább annyira széles, mint a diabloé, egyedül a set itemek hiányoznak belőle, de ha megjelenne a 2.0-ás patch ezen a téren is sokat javulna még a játék.
    Volt fejlesztés Stonehenge most a játék legjobb része, előfizusok 90% szerintem ott barangol.
    Az tény nem túl színes a játék, de miért is lenne egy a démonok által leigázott városban minden színpompában tündöklő. Az igaz lehetne több helyszín is, de így is 10-et biztos fel lehet sorolni.
    Küldetések tényleg unalmasak és fantáziátlanok (1-2 kivétellel, de azok jó részt story küldetések), nem kellett volna szerintem se 200+ küldetés, viszont úgy nehezebb lett volna megoldani a lineáris játékmenetet is (városból városba mászkálást). Küldetés rendszerre a Mythos rendszerre lett volna a jó alternatíva, csak ügye HG:L élvezte az elsődleges prioritást így Seattle csapatnak volt ideje a Mythosba befektetni az ötleteket és egy élvezetesebb multi orientált játékmenetet készíteni.
  • Fantusz
    Többek között ezért bukott meg a játék...
    Kétségtelen, hogy kezdetkor van egy Diablo feelingje a játéknak, de ez sokaknál gyorsan elillan, unalmas, egyhangú küldetésekkel nem sikerült azt a varázslatot beleülteni, ami megvolt a Diabloban, hogy hónapokon, esetleg éveken keresztül lekösse a játékost.

Sokkal több lehetett volna ebben a gameban, ha ülnek még rajta néhány hónapot, s kidolgozzák a játékrendszert, ehelyett kiadtak egy hibáktól hemzsegő cuccot, a javításra hónapokat kellett várni, de az unalmas játékmeneten a patchek nem segítettek.

Anno a Diablo II küldetései sem voltak túlbonyolítva, az egész játék varázsát a kincskereséssel dobták föl, ez lett volna a cél a HL-ban is, csakhogy hiányoznak a lehetőségek.
    A Diabloban egyedi páncoldarabokból, fegyverekből is lehetett nagyon jó felszerelésed, de ott volt még a Haradric kocka, amivel jól el lehetett bűvészkedni, a runákról nem is szólva - apróságokból egy olyan csodát csináltak, amit a HL-nak megközelíteni sem sikerült.
    A Hellgate London megjelenése óta a bukás ellen küzdött, pontosan azért, mert az első időszakban a hibák javításával sokat vártak, mire ez többé-kevésbé megtörtént a játék már mélyrepülésben volt, fejlesztésekre pedig szinte semmi kapacitás nem jutott.
  • böröczk
    Ez nem a játékélményt jelenti, illetve nem csupán ez jelenti az élményt. Egyhangú, sivár, SÖTÉT pályák és ellenfelek, az ezen való változtatás dobna a játékélményen.
  • stevyxix
    Van játékélmény nightmaren, sokkal nagyobb a kihívás ill nehezebb a játék, legjobb cuccok is magas szintre vannak szvsz közel sincs még vége. Viszont lényegében ugyan azt játszod újra.
  • Gery Sniper
    Hát ez érdekes megoldás, szerintem kicsit lehúzza a játékélményt, többet vártam ettől a játéktól! Azért még kipróbálok egy másik kasztot is! Köszi a segítséget!
  • stevyxix
    Nem tudsz jelenleg előfizetni.
  • ZÓÓÓcsi
    Hah, pedig voltak itt jóslások, hogy igy meg úgy be fog indulni a játék, mint a Diablo...
    Hát nem ez történt, pedig én (meg még sokan mások) nem erre számítottam.
    Mondjuk már az első pár óra játéknál meg lehetett érezni, hogy nem igazán egy Diablo minőségű a játék..
    Ez van! Akkor várunk.
    Kössz az infókat!
  • Kori
    kezdheted újra az egészet csak magasabb szinten
    ott írja hogy Nightmare fokozat
  • Gery Sniper
    Sziasztok! 2 hete kezdtem el játszani a Hellgate-tel, és lenne pár kérdésem! Megöltem a Sydonai nevű csókát, és utána visszarakott az első pályára ahol kezdik az uj karik, ez normális dolog vagy valamit elqrtam? A másik hogy milyen plusszok vannak ha előfizető valaki? Előre is köszi ha segít valaki!
  • stevyxix
    Hát egyenlőre kínos csend van, nem tudni mi lesz a két játék sorsa.
    Egyenlőre semmit nem lehet tudni, egyenlőre nincsen fejlesztő csapata a HG:L-nak szóval biztos nem várható patch sem.
    A Mythost is a FSS fejlesztette, eredetileg azon szándékoztak tesztelni a HG:L multi kódját.
  • ZÓÓÓcsi
    Na a game-nek ezek szerint leáldozott..
    Újabb patch (single) már nem várható, ugye?
    Ennek a Mythos-nak van valami köze a Hellgate-hez?
  • stevyxix
    Annyira vészesen nincs elmaradva, 1.2-es verzióba már nagyon sok minden ki van javítva és már élvezhető a játék, ez a patch egyébként is számos jó újdonságot hozott. Az online játék pedig 1.3d verziónál van, csak összehasonlítás képpen.
    Ígérgetni meg mindenki tud, meg nem azt ígérték, hogy még x ideig menni fognak a szerverek hanem azt, hogy egyenlőre tovább mennek (ergo még fizetik őket), de ha nem lesz belátható időn belül valami változás (pl eldől a HG:L sorsa), akkor nagy bajok lesznek, halott játékra senki nem fizet szervert és a játékosok száma inkább talán csökken sajnos ...
    Folyamatban lévő fejlesztések meg azért állnak, mert a FSS (Flagship Studios) megszünt lényegében, a volt alkalmazottak egy része (FSS Seatle részlege) pedig új céget is alapított azóta, Runic Games néven, bár hozzá kell tenni, ők a Mythos fejlesztésén ügyeskedtek.
    Mint mondtam ha demo alapján tetszik a játék (offline része is) akkor vedd meg a játékot, meg persze ha nem sokallod 4k pénzt érte,de fő szempont ne az online játékrész legyen, mert sajnos a HG:L sorsa elég kétséges (annyi biztos, hogy valahova el fog kerülni a HG:L, a bank (Comerica) ami a FSS-nak adott hitelt minden bizonnyal nem fogja hagyni elúszni a pénzét, de ha a koreai T3 (Hanbitsoft) venné meg a jogokat, elképzelhető, hogy a játék nyugaton vagy megszűnik, vagy valamilyen távolkeleti katasztrófába torkollik (lehet majd felszerelést venni, de jó), szóval nagyjából ennyi, a helyzet nem túl rózsás sajnos).
  • rotator
    ...folyamatban LEVŐ fejlesztések...
  • rotator
    Az ígéretek szerint menni fognak, csak a folyamatban fejlesztések kerültek egyelőre a kukába. Az offline verzió nagyon el van már maradva az online-tól, azzal szerintem csak végső esetben told.