6461
-
stevyxix #5941 Oks, megbocsátok :)
köszi szépen :)
(csak ha már pcgurut hirdeted akkor talán mi is megérdemeljük :)) -
Gabesz026 #5940 Hello!
Küldtem egy PÜ.-t Derinának és elnézést kértem tőle és kérlek te sem haragudj rám stevyxix nem akartam senkit megbántani főleg nem titeket.
-
stevyxix #5939 Patcheld, vagy ha nem tetted volna akkor vedd meg.
Fantusz:
Koreában óriási siker lett a játék első hónapban 900k előfizető top online játékok közt szerepelt. Ők most is vígan kalandoznak, szó sincs leállásról náluk sőt Halloween event van nekik. Japánban is mérsékelt siker vol, ill Németországban is van egy népes tábora a HG:L-nak.
USA-ba első héten toplistás volt (első) utána hamar visszaesett (gondolom nem kell magyarázni miért).
Nem az elmúlt egy esztendő alatt veszítette el a táborát a HG:L hanem az elmúlt fél évben kb (mióta tönkrement a FSS).
Gabesz026:
lehettél volna kicsit gerincesebb és megemlíthetted volna a forrást mikor cpoy+paste-al berakod ide, vagy az is elég lett volna hogy:
Fordítást készítette: Derina
csak a tisztesség kedvéért.
Amúgy a forrás:www.hellgatelondon.hu -
Gabesz026 #5938 Na talán reménykedhetünk!
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Megmenekult_a_Hellgate_London -
#5937 hali!
volna egy problémám. konkrétan az hogy nem menti el a játék a karakteremet - vagyis ha kilépek mindig csak új karit tudok csinálni, régit betölteni nem.
mi az anyja valaga lehet ez? régebben ilyen (bő fél éve) ilyen gondom nem volt. -
#5936 Homályos ez az egész...
"A HanbitSoft úgy számítja, hogy a játékok teljes jogú birtoklása nem csak több pénzt hoz nekik, de a tartalmak minőségét is úgy javítják fel, hogy azok megfeleljenek az online játékoknak."
A Hellgate London hatalmasat bukott világszerte, s meglehet annyi pénzt már nem ölnek bele, mint eddig, mennyi az esély rá, hogy a HanbitSoftnak nyereséges vállalkozás lesz felkarolni?
Talán a Mythos árnyékában eltengetik, de nem hiszem, hogy nagy erőket mozgósítanak a fejlesztésre, nehéz visszahúzni egy olyan játékot, amely a rajongóinak nagy százalékát már elvesztette az elmúlt egy esztendő alatt.
-
Gabesz026 #5935 Mostantól a HanbitSoft tulajdonában van mind a Hellgate: London, online akció RPG, mind a Mythos, MMORPG, melyeket korábban a Flagship Studios fejlesztett. A HanbitSoft most a szerzői jogokat szerzi meg, beleértve a motorokat és a forrás kódokat is.
Ez azt jelenti, hogy a HanbitSoft a tulajdonosa azoknak a címeknek, melyeken korábban a Flagship Studios dolgozott, és mindkét játékot a mostanában alapított amerikai studióban fejlesztik tovább. A HanbitSoft úgy számítja, hogy a játékok teljes jogú birtoklása nem csak több pénzt hoz nekik, de a tartalmak minőségét is úgy javítják fel, hogy azok megfeleljenek az online játékoknak.
A HanbitSoft folyamatosan próbálta megszerezni játékok szerzői jogait a Flaghsip Studios bezárása után (Khm, előtte is már, miattuk ment csődbe a FFS, ugyebár...) A cég nemrégiben bejelentette, hogy most már minden kérdés megoldódott, és egyetlen dolog maradt hátra: arra koncentrálni, hogy a játékokat a lehető legjobb módon fejlesszék.
"A Hellgate: London mostantól HanbitSoft játék, és már létre is hoztunk egy csapatot. Keményen dolgoznak a fejlesztéseken és a javításokon. Az ázsiai szolgáltatás, beleértve Koreát is, jó kezekben van. " mondta Gi-Young Kim, a HanbitSoft vezérigazgatója, majd hozzátette "Úgy hiszem, a Mythos nagyon vonzó MMORPG, rengeteg rajongója lett csak néhány béta tesztből. Nagyon sok lehetőség van benne, és ugyanabban a studióban fejlesztik San Franciscóban, ahol a Hellgate: Londont is. Mindkét játék hamarosan további új változatokkal jelen meg."
Hát, meghalt a király, éljen a király... De sajnos, konkrétum nem szerepel benne sem Amerikáról, sem, ami fontosabb nekünk, Európáról.
-
#5934 kérdés,hogy megérné-e.......nemhiszem ,hogy néhány száznál több aktív player van az országban....1-2 ezer max... -
Petyb #5933 Vagy adják ki a szerver oldali cuccot, megszerveznék egy magyar szervert.
Ki lehetne számolni menyi egy évre fenntartani, aztán össze lehet dobni rá a pénzt, meg szponzorokat is lehetne szerezni. -
#5932 legalább egy tcp-ip vagy tört szerverek lennének.. ha jól értem akkor innentől nem lehet majd multiban játszani? (egy multira kihegyezett játéknál ez nagy öröm.. legalább haverokkal lehetne végigjátszani co-opban vagy valami) -
Noodlee #5931 Semmi extra nincs benne. -
#5930 jaja -
#5929 Sajnos várható volt, de legalább most ki lehet próbálni az előfizus tartalmakat is -
#5928 Én is... -
Noodlee #5927 Állat!
Pont a netes része miatt vettem meg a játékot :( -
#5926 Februárig szól a dal!
Lehet, hogy még egyszer én is végigrohanok rajta búcsúzóul (bár elég sűrű a következő 3 hónap), kár érte. -
#5925 friendre is lehet :) -
stevyxix #5924 Azt hiszem frend list-ből is lehet portolni a másikra (vagy lehet hogy tévedek és csak guild társra lehet portolni).
Minden esetre a part port a leg biztosabb. -
#5923 azt nem írta, hogy csapatba kell lépni. azonos csapat, képre kattint, és portolsz. és mellédob 1 méterre. -
Norec79 #5922 köszönöm holnap ki is probáljuk.
-
#5921 Igen. Eloszor is, elkerulendo a tomeget, a jatek a varosokat "instanceolva" kezeli. Parhuzamosan leteznek a varosok, es ha egy betelik, akkor letrejon egy masik, es a kvoetkezo emberek mar ott lesznek. Egy varosban vagytok,de megsem. Hogy tenylegesen egy varosba keruljetek, siman csak a masik portrejara kell kattintani, es letrehozni egy portalt, amelyet atlepve abban a "dimenzioban" talalod magad, ahol a tarsad is van. -
#5920 nem tudom !
nem játszottam még neten!
De még olvasom a fórumot :) -
Norec79 #5919 sziasztok remélem még olvassa valaki a forumot.
Lenne egy kérdésem a haverral probáltunk játszani neten de sosem rakot minket ugyanarra a szerverre.Pedig mind a ketten sydonai - eu-n vagyunk és mégis hiába vagyunk ugyanazon az állomáson nem látjuk a másikat.
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni???? -
#5918 ohh thx -
#5917 Tudna adni, valaki valami "kódot" a gaméhez?
Van jó pár fejlesztési irány amit szívesen kipróbálnék lvl 50-en.
De sajna nincs annyi időm, hogy felhúzzak 4-5 karit 1 fajtából 50-re.
Azért arra gondoltam ha lenne valami "cheat"-em hozzá, hogy kipróbálhassam SP-be az jó lenne mert utána lehetne a "JÓ" talentel menni multizni és akkor már csak a cuccok kellenének...
Ha tudna valaki, írjon plz.
Thx. Holi. -
#5916 Nem kell a multihoz elofizetes, csak egy eredeti jatek (illetve key). Az elofizetes csak par extrat ad, amolyan kenyelmi bonusz dolgokat, de nem kotelezo a multihoz. -
#5915 hogy multiztok ha nemlehet előfizetni? -
m0na #5914 sziasztok,
eladnám a hellgate:londonomat. Kifogástalan állapotban 1 db 9-es szintü karival amit kb 4 alakalommal tápoltam. Ez természetesen nem az értékét növeli csak azért mondom hogy még csak nem is használtam sokat.
Természetesen regisztráltam de ha jól tudom lehet jelszót váltani szóval akinek kell az félelem nélkül magáénak tudhatja.
2500 forint. Kibontott és haszált de kifogástalan állapot. Szóval akinek megéri 1500 forinttal olcsóban kérem privátban jeletkezzen. Átvétel: személyesen, BP, moszkva és oktogon közt. -
#5913 Diablo 2 -
tomcsa4 #5912 RPG-kre, Hack & Slashekre gondolsz? Felsorolom a kedvenceimet: Icewind Dale 1-2 (+ elsőnek a kiegje), Baldur's Gate 1-2 (mindkettőhöz van egy-egy kieg), Loki, Titan Quest (ennek van kiegje is), Slverfall, Two Worlds, Gothic 3.
Említetted a WoW-ot, ezekből a Loki emlékeztet rá: nagyon szépen kidolgozott páncélok, fegyverek (van fist-weapon is!), jó karakterfejlődés, bossharcok. Túl sok ellenfél van, de ki is kerülheted őket természetesen, nem kell mindet lecsapni. -
aati91 #5911 Tudtok mondani ilyen hellgate london fílingű játékokat a wow-on meg az oblivianon kívül?
-
stevyxix #5910 Mondjuk az 5890-es hsz pont evvel kezdődik ... -
stevyxix #5909 Jelenleg szünetel az előfizetés, de kicsit vissza olvastál volna, mert korábban biztos volt róla szó ... -
#5908 korábban töröltem az előfizetést...most hogyan lehetne megint előfizetni? a fiókomhoz belépve nemtalálom az opciót?:S -
stevyxix #5907 Igen ez kicsit vicces, mert nincs ilyen skillje az Energiamágusnak. Elkeseredni nem kell, van pár brutális skillje (pl Tempest) amik kárpótolnak eme kellemetlenség miatt. -
aati91 #5906 demó=intró -
aati91 #5905 (csak felgyujtotta a padlót) -
aati91 #5904 És a kjépességek mert a demóban láttam egy tűzgömböt dobáló enrgiamágust de én egy 30-as szintű enregiamágussal nem tudtam megcsinálni!
-
Noodlee #5903 Olyan, mint a Diabloban.
Erősebb szörnyek, jobb cuccok.
A story, és a küldetések ugyan azok. -
aati91 #5902 Vagy ugyanazokat a cuccokat kapom mint eddíg csak nagyobb erővel?