Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, a Battlefield 2 mióta törekszik a szimulációra? Annál árkádabb játék nemigen van.

pubiloál
Már megoldottam, kezdtem új game-t, mert az a kapu akkorse volt ott, és a mapon amúgy is jelöli, de nem jelölte, szóval nem kõ a lófax 😊 Ráadásul nem hiszem, hogy akkora láma lettem volna hogy egy baxott nagy vörös valamit nem veszek észre egy épületben... majd ha kiderül hogy én néztem be, szólok... Bár szerintem ez még nagyon az eleje, most az volt a küldi hogy szerezzem vissza az Orákulum fejét.. itt már semmi gond nem volt, tehát akkor lehet valóban bug volt, ennyi.. csak azt nem értettem, hogy mi lehet a gond. És valóban nem sokat rpg-ztem, inkább csak mmo... az meg csak távolról hasonlít ezekre 😊

Köszi ! 1.2-es patch mindent megoldott vagy mésem ?? Ugyan is most sehogy sem tudok démonszervekbõl aksit csinálni . Valami ötlet ?
Fantusz
Diabloban, ha bejártál egy pályát, az állandó maradt egészen addig, amíg nem váltottál nehézségi szintet, itt meg minden egyes újratöltéskor módosulhat.
Engem is zavart ez a játék utolsó harmadában, amikor elkezdenek visszaküldözgetni a régen bejárt pályákra különbözõ mellékküldetésekkel.
A lények szintje állandó, pályákhoz kötött, szinte semmi tapasztalati pontot nem lehet gyûjteni az öldöklésükkel, de a küldetést meg kell csinálni (azért jár a szintednek megfelelõ TP+jutalom), így sokszor újra be kell bolyongani egy-egy pályát csak azért, hogy egy kaput, átjárót megtalálj - no ez a rész már nekem idegesítõen unalmas volt.

zee21
ha okosan veszed fel a küldiket (mellék) akkor nem lesz uncsi mert amugyis arra fele kell menned és közbe meg összeszedegetsz cuccokat meg ölöd a zombikat és mellesleg számolja is....
szóval ha okosan veszed fel (többszöri végig tolás után jött a rutinom nekem is) akkor észre sem veszed kb
mellék küldiket skillpontok meg lvlup miatt KELL tolni

www.818clan.eu

Ez anno a diablo egyik "védjegye" volt, minden alkalommal véletlenszerûen generált pályák. Most nem arról van szó, hogy hogyan néz ki London õk nem akarták lemodellezni Londont, ez egy hack&slash játék ez nem a szimulációra törekszik, mint pl a BF2. Ez egy akció rpg játék.
Ott lesz a kapu valahol a British múzeumba, csak átrakta egy másik pontra a pályán (úgy mellesleg miért ne nyílhatna egy pokolkapu másik helyen? mert az még rendben van, hogy nehezményezed London "átalakulását", de amúgy a British múzeum mindig ugyan az a pálya (mint a valóságban is, ugyanis arról modellezték)).
Ha nem játszottál RPG-vel ez elõtt elhiszem, hogy furcsa, lesz még sok más furcsaság is majd ...

csuszi
lófaszt. ugyanott keresi a hasadékot mint amikor fagyott.
MÁSHOVÁ RAKJA A GAME.
az új patchekkel kb 95%-osra teszem a játékot, szinte tökéletes.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fantusz
Nem tudom pontosan követni a problémádat...
Kifagytál (megesik)
Újraindítod a játékot, ismét az állomásról indulsz.
Átvágod magad az átalakult mezõkön, megkeresed a pokolkaput (ami lehet máshol lesz), belépsz, szemben egy fedett emelvényszerû valamit kell látnod, ott lehet aktiválni a készüléket.

Mások lehetõség, hogy a millió bug mellé találtál egy újabbat.

pubiloál
De hát mit tegyek én szegény szerencsétlen felhasználó <#idiota>, ha kifagyott az a ... és nem tudok visszamenni? Nem találom a hasadékot... magyarul new game?

Fantusz
A pokolhasadékban lesz egy pont, amit, ha megközelítel automatikusan figyelmeztet, hogy ITT használhatod a készüléket...

Küldetések során adnak még jónéhány eszement használati tárgyat (uborkás üveg, altató pisztoly, stb.), többnyire akkor kell használni, amikor ellenség özönlik a nyakadba - érdemes kirakni ezeket egy gyorsgombra, csata közben az investoryban keresgélés gyors halált hozhat (közvetlenül investoryból jobb klikkel lehet aktiválni a tárgyakat, de csak, ha elõtte kaptál figyelmeztetést, hogy ITT, MOST használd)

pubiloál
Hát azt vettem észre, hogy megváltozik a pálya, biztos a valós Londonban is minden nap cserélgetik az utcaneveket <#idiota> De ha az a &@#* küldetés aszondja hogy menjek a british museumba, akkor legalább elvárnám hogy valóban ott legyen az a hasadék vagy mi... Ja, és még mindig nem jöttem rá hogy mivel lehet használni azt a fawkes gépezetet, pedig voltam olyan állat hogy a kiskönyvet is elolvassam<#buck>

Fantusz
Ez a "csodás játék" elég sok bosszúságot is hordoz.

Minden egyes betöltésnél új térképet generál a pályáknak, ez akkor is megtörténik, ha már jártál az adott pályán, úgyhogy valószinûleg nem ott van a pokolkapu, ahol a kifagyáskor volt, sõt az is elõfordulhat, hogy az egész pálya megváltozott.
A bossokat meg le kell verni - esetleg többször is - egyrészt a tapasztalati pontok miatt, de fõleg, hogy magadra tudj szedni használható felszerelést.
Mellékküldetéseket is meg kell csinálni, különben nagyon lemaradsz a késõbbi pályákon gyenge lesz a karakter - és itt van egy hatalmas hiba: unalmassá válik a menj oda - hozd ide, menj oda - öld meg tipusú küldetések sorozata.

pubiloál
Ezt a csodás játékot (is) nyertük a múltkori BF2 lanon, gondoltam felrakom.. namármost, még a legelején tartok, az a feladat hogy "fawkes készülékét" kell használni... na szóval átmentem a pokolkapun vagy min, kinyírtam mindenkit kivéve azt a nagy böhöm valamit, erre kifagy a gamma, visszatöltök, értelemszerûen visszarak az állomásra, visszamegyek a múzeumba, és nincs ott a kapu... és azt az izét se tudom használni, de már kezdem unni, lassan shift+del <#idiota> Hogyan tudnék visszamenni a pokolba, vagy csak valamit csinálni a küldivel kapcsolatban? Elõre is köszi!

szucsy89
szar jelzõt nem használtam😊

hát fórumokat nézegetem most ott elég sok minden le van ott írva minden témában...az h rossz oldal meg visszavonom:d
zee21
jolvan sértsed meg stewit 😄
meghogy hellgatelondonhu szar lenne 😊 télleg van ott minden csak meg kell keresni

www.818clan.eu

szucsy89
thx majd akkor még kérdezek itt is ha lesz vmi
Hát akkor kezdjük:
3 frakció van, ezekben pedig 2-2 kaszt:
Frakciók-kasztok:
Templar: guardian és blademaster
Hunter: marksman és engineer
Cabalist: evoker és summoner
Amúgy ha kérdésed van ott a fórum, rengeteg ember kapott már segítséget az oldalon, de itt is szoktam válaszolni a kérdésekre ...

szucsy89
egy linkkel megdobnál?😄
csuszi
abból meg fenn van mind a hat.

szucsy89
hát én classra értem😄 vagyenmtom hogy hívják pengemester, mérnök, védõ, mesterlövész stb
csuszi
mivel 3 kaszt van😊)))

szucsy89
az nem jó oldal, kasztokból is csak 3 van pl...semmi leírás meg ilyenek...de ezek szerint nincs más..nah mind1 azért thx😄

akkor majd itt kérdezgetek ha nem világos valami
szucsy89
hali tudtok mondani vmi oldalt ahol nagyjából elmagyarázzák a dolgokat hogy mit hogy mi a lényege stb...mert diabloztam is tqztam is de a hg:l-t nemrég raktam föl és egy-két dolog nem világos, jó lenne megérteni😊
Nem, jobb gombot kell nyomni és a kéz jelet kiválasztani, de ezeket sokszor valamilyen szörny, akármi közelében lehet használni. Az általad említett oltópisztolyt pl egy szörny mellett kellene használni (addig tényleg nem is lehet), mindig nézd az adott küldetést, miért kaptad az adott tárgyat, hol kellene használni stb.

Elvileg nem sok, pár effektel van több dx10-ben, azt nem tudom mennyivel gépigényesebb, de viszont volt akinek csak dx9 alatt indult, dx10 alatt pedig hibákat írt ki (persze neki lehet, hogy nem volt eredeti, ami állítólag nagy különbség (kevesebb hiba, kevesebb leállás stb)).

Sziasztok ! Valaki találkozott már olyan hibával hogy nem tudja használi a különleges küldetés tárgyakat. PL: altatópisztoly, tárolóedény.
KILLER2
Na, megvan a játék, kezdek is játszani, de megkérdezném, hogy itt mennyire van különbség DX9 és DX10 között teljesítményben?

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Akkor jó. én is csak ennyit tudtam róla. De nagyon kemény, hogy kint hagyják a régit, beszarás látni boltban, 2 játékot egymás mellett úgy, hogy az egyik fele annyiba nem kerül 😊

Vannak Magyarok a játékban, több Magyar klán is van.
EA Classic Games játékoknak az az értelme, hogy olcsóbban kapod meg az adott játékot,valószínûnek tartom, hogy bizonyos idõ elteltével kerülhetnek Classic Games kategóriába a játékok, de nem tudom milyen feltételekkel.
Nem tudom ki veszi meg a régit, talán az aki nincs tisztában azzal, hogy mi a kettõ közt a különbség (lényegében a doboz csak a különbség, meg persze a lényeg, az ár).

KILLER2
Tervezem, hogy megveszem a játékot fõként multiplayer céljából, de elõtte megkérdezném, hogy mennyire vannak vagyarok? Van-e olyan, hogy magyar klán?
Valamint, hogy mi értelme van ennek az EA Classics dolognak? Azt tudtam, hogy van, meg hogy occsóbb, de ma bementem a boltba megnézni, hogy van-e a játék és ott volt a polcon a híres Hellgate London 12990 Ft-ért és alatta egy sorral ott figyelt a híres Hellgate London, mint EA Classics kevésbé díszes tokban 4990 Ft-ért? Ez mi a fenének van, kinek jó ez? Ki veszi így meg a régit? Vagy ez csak a visszamaradt készlet darabjai miatt van és azok a drágák?

csuszi
szal lehet hogy a namco patchel is? addig nem j.tszunk a haverokkal amíg lehet feles az energia amit beleverünk a gémbe. ha lesz patxtch toljuk, ha nem akko end😞

rotator
Azért jó hír, hogy még nem húzták le teljesen a retyón.
Bill Roperrel azért nem cserélnék.

Patch sehogy, elvileg a Namco Bandai vette kézbe a HG:L-t, lesz hivatalos bejelentés, majd csak el vannak havazva állítólag (lehet újra szervezik az egész játék managementet? ...). A játék meg áll ill. megy, de jelenleg semmilyen fejlesztõ gárda nem dolgozik a HG:L-on, úgyhogy úgy ahogy van megy és mindenki várja a tuti infót, hogy mi lesz a jövõ vagyis mi fog történni a HG:L-al.

csuszi
stevy most akkor hogy áll a patch?

hány fõellenfél van ?
grebber
-haha azt nem én írtam oda 😄

haha

Van itt valaki aki esetleg már nem játszik multival és eladná a multi accját?
Nekem megvan csak ismerõsõmmel szeretnék játszani és kéne mégegy.
akit érdekel [email protected] msn-em és megbeszélünk mindent.

haha

Nem tudni mi lesz egyenlõre ...

csuszi
2.0 patch akkor tuti nem lesz?

A régi állás szerint nem, 2 okból:
1, sp 2.0-ról nem nagyon esett még szó ...
2, az új skillekhez skill tekercs kell (de ugyan úgy skill pontot kell rá költened, csak skill tekerccsel nyitod meg) és mivel ez elõfizetõi tartalom így nem kerül sp-be ...

Fehercsoki
A 2.0ás patch ha lesz akkor singlebe is lesz démon forma summonernek?

Ballagj el a boltba és vedd meg a játékot (akciósan 4000 Ft). Ha nem, akkor olvasd el a bannert és a warez kérdésed intézd annak, akitõl a játék van.
Most meg azt irja ki hogy ütközés az emulátor programmal.Ez mit jelent?nem jó hozzá a daemon tools?(a játék nem eredeti) ha számít ez valamit.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Még korai levonni a következtetéseket, úgy tûnik koreában (ahol nagy lóvé van a hellgatebe) harc van a Hanbitsoft és a Flagship közt a jogokért ...
vagyis valami ilyesmi lehet a dologban ...

nem tudom mi az a sorozatszám, de a serialkey-t megtalálod a játkékhoz adott dobozban vagy a leírásban vagy egy külön papíron ami szintén a tokban van (függõen attól milyen verziót vásároltál meg)..

Haligali!
Tudna valaki sorozatszámot adni a játékhoz hogy fel tudjam telepíteni?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

5c0rp330n
ez tényleg igaz?
egyébként ezt elõre meg lehetett jósolni, amikor kitalálták a multis hülyeségeiket, ez sajnos csúnyán elb@szták, pedig jó lehetett volna...

Szia!
1, Havi díj nem kötelezõ vagyis az alapjáték teljes tartalma elérhetõ elõfizetés nélkül, csak a további hozzáadott tartalmak (új helszín stb) elõfizetõsek. Ezenkívül néhány elõnyt élveznek az elõfizetõk még, de a játék egyensúlyára nincs romboló hatással, vagyis egy elõfizetõ karakter nem feltétlenül lesz erõsebb egy hasonló nem elõfizetõ karakternél.
2, Ilyen élesen nincs elkülönítve, mondjuk azt, hogy új helyszínek, szörnyek, tárgyak és némi elõnnyel rendelkeznek az elõfizetõk a nem elõfizetõkkel szemben. Igazából teljesen jól játszható ingyen is.
3, 2.0 patch sajnos nem tudni mikor jön, test centeren már a 3. build van fenn és még mindig van hiba bõven ...
4, a démon forma csak a summoner kasztnak lesz, mint új skill