6461
-
#1284 -
Kimi23 #1283 2038-ig talán elér addig a metroalagút. -
stevyxix #1282 hát én direkt visszahívtam őket, nekem postázzák elvileg ha nem akkor -
#1281 Hát ,Stonehenge kicsit messzevan londontól....kiváncsi vagyok hogy lessz megoldva.... -
#1280 és azt ingyen lehozzák? -
#1279 Hát onnét hogy a egyik 576ban dolgozo srác jo haverom és ö mondta hogy a a tzuti hogy holnap jön a gém és jövö hétena bögre és megint jön majd egy sms hogy megjött a bögréd..... -
csgj #1278 Tudom, hogy mi a Stonehenge... (elvégre imádom Nagy-Britanniát) csak meglepődtem a dolgon. Pont arra gondoltam, amit te leírtál. Hogy hogyan lehet majd oda eljutni. -
#1277 "és csak jövö 7en lesz bögre!"
ezt honnan veszed? -
#1276 Akkor holnap 576 roham!!!!!!!!!!!!!!
de engem nem értesytettek az 576bol lehet hogy azért mert nem házhozszállitással kértem... aztoszonták jön majd egy sms... várom
és csak jövö 7en lesz bögre! -
#1275 jah azok a kövek angliában.. de mi köze van Londonhoz? átmegyünk GTA-ba és vidékre is ellátogathatunk vagy mi??? megnézhetjük a Lochness-i szörnyet és Skóciát is tele démonokkal vagy mi? :-D egyébként a Stonehenge a Londoni csapás című filmben is benne van -
stevyxix #1274 mert hülyék ...
ha valaki képben van egy játékkal akkor tud szembesülni azokkal a hibákkal amiket az ilyen lapok tudnak véteni ...
pcgurut pont nem szoktam nézni, de nem egyszer írtam már magyar online hírportálnak, hogy valami nem pont úgy van ahogy le van írva
lehúzni is tudnak rendesen, nem mondom, hogy nem jogos (néha), de azért néha már hiszti szintre süllyed egy két cikk pl amit korábban valaki berakott cikk is ilyen, mert ők nem mondták, mondták csak valaki szart bele akkor és nem nézte mit írnak ... -
csgj #1273 Stonehenge?! -
#1272 érdekes :-D a PC Gurun más olvasni.. November 1-jén jön egy 30 MB-os javítás ami ingyenes, majd December környékén egy 300-400MB terjedelmű javítás és kiegészítés ami már csak azoknak jár akik havonta fizetnek a játékért... egyébként asszem akkor teszik bele a Stonehenge-t is a játékba, meg még pár fontosabb helyszínt a hibajavítások mellett :-D -
#1271 A javításokért NEM KELL FIZETNI! Az extra tartalmakért és egyéb funkciókért kell, de a bugtalanító/balanszoló patchekért NEM. -
#1270 akkor jó.. már kezdem bánni hogy nem vettem meg.. de akkor ez a kézikönyv megtévesztő vagy mi? :-D ott miért nincs róluk kép... A Diablóban is mindíg a Paladinnal voltam :-D de azért néha a Nekromantával is mentem :-P -
#1269 Templars van! csak annak alkasztjait látod pl Guardian meg Blademasters.
Ugyan így van a többi is. -
neonx #1268 Hát valamiből meg kell élnie Bill Ropinak. -
#1267 azt hittem van külön Templars kaszt, erre meg csak Guardian és Blademaster van... :-( nem értem minek reklámozták annyit őket... nem az én játékom ez már látom! :-D meg azt sem értem hogy a komolyabb javításokért fizetni kelljen... kösz azért rendesek.. megveszem 12 ezerért a játékot és még fizessek havonta hogy új cuccokat kapjak.. mi ez World of WarCraft vagy mi??? az ennél különb és sokkal jobb :-D nem szidom a játékot, mert anno nagyon bejött. a demóba nagyot csalódtam, a bétateszt már jobb volt, de ez a kézikönyv elvette a kedvem a játéktól, meg a hír is ami a PC Guru Online-on szerepel... mondjuk azért egy Hellgate: Budapest jó lenne :-P lerombolt Lánchíd, Parlament, Hősök tere... tele zombikkal :-P -
#1266 Anglia az USA kutyája...nemtudtad?:P:D
-
stevyxix #1265 de a Flagship Studios az amerikai -
#1264 tényleg van a Tuskóban! (Tesco :-D) én is voltam ma a Soproni tuskóba és ott volt a polcon a Hellgate London.. nem értettem hogy lehet ez, mivel még a megjelenés csak holnap lesz amerikában, nálunk meg csak november 2.-án jobb esetben.. de jobb így.. nem vettem meg, mivel csalódtam a játékban.. azthittem jobb lesz, de tévedtem... talán nem is baj, hogy Bill Roper és társai kiválltak a Blizzard-tól! :-D -
#1263 nemhiába Angol vállalat....:P -
Kimi23 #1262 Akkor én ezt nagyon benéztem...
-
#1261 Ezt most nem igazán értem. Én személy szerint elsütöttem a town portalt, eladtam a drága cuccokat (a többit mindig menet közben lebontottam), majd vissza a portálba és pont ott voltam megint ahhol eredetileg használtam azt a relocation device vagy mifene kütyüt. -
stevyxix #1260 a personal device-ra gondolsz vagy mi volt a neve, ami a városba vitt vissza, szerintem az ugyan oda dobott vissza (engem biztos) -
stevyxix #1259 madzsar, már az aktuális reklám újságban is szerepel (mai) -
#1258 ez angliai tecsó vagy madzsar? -
Kimi23 #1257 Miközben olvasgattam a manualt beugrott, hogy 1 dolog nem tetszett a beta alatt. Mégpedig a teleport működése. Inventory ürítés után visszatehetne arra a helyre, ahonnan elteleportáltam...Így viszont piszok sokat kell kutyagolni. -
csgj #1256 Miért nem vettél le egyet? :D -
#1255 Amugy nálunk már ott figyel a Hellgate London a Tescoban a polcokon !!
Ma délután voltam a Tescoban és igencsak meglepödtem amikor láttam hogy már kinnt van a polcokon !! -
Code92 #1254 arra irányult h. milyen válaszok érkeznek erre.... de ezt már mondtam látom nem fogtad fel. ennyi hagyjuk a témát sorry. -
#1253 15 nyelv van benne van magyar is:D -
#1252 gondolom nem magyar:) De azért meglessük:) köszi -
#1251 http://rapidshare.com/files/66296640/Manuals.zip.html
KÉZIKÖNYV!!!!!! -
#1250 "van már v.mi féle leszedhető verzsön? (banner nincs, semmi nincs kiírva vagyis jogos a kérdés) ^^"
Csak ez a kérdés 100% hogy nem a demóra irányúlt! -
Code92 #1249 Bocccs a demó mióta warez nálad? -
#1248 Én csak annyit akartam mondani hogy nem volt jogos (mert ő ezt hajtotta)! Nincs bajom a warezzal. Csak tudni kell mi a jogos mi nem, és nem írni baromságokat! -
csgj #1247 Ezt én se szeretem. De azt se, ha emiatt sorban offoljuk a topicot... -
#1246 halálom mikor valaki viszonylag normálisan kérdez valamit Warezzel kapcsolatban erre 1-2 ember akinek megvan éppen az a játék legálisan,de 3 tucat másik meg full warez neki is meg az op rendszer meg az összes zene a gépén stb.stb. és leugatják....pfff grrr -
csgj #1245 Fú, hát akkor már elméletileg az SG felhasználóinak a 3/4 részét rég ki lehetett volna innen bannolni... :D