Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kabalista infók + 3 kép

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Kb. ugyanaz ITT

minimál infók + néhány kép

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Seth

PSN ID.: Beegabor

Az interjú alapján nem vagyok elájulva a játékótl, noha korábban nagoyn vártam. Valahogy egyre kevésbé tûnik csábítónak az egész.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ez már lényegében magyar <#wave>

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hellgate: London interjú

Dixie Flatline, 13:03 - PC - Játék: Akció

A Hellgate Guru összeszedte a közösség által feltett érdemleges kérdéseket és egy szép csokorban átnyújtotta a Flagship Studios közösségi menedzserének, Ivan Sulic-nak. A kérdéshalom...

És milyen nehéz lesz lenyomni a fõhenteseket? Mennyit számít a felszereltség, a tapasztalat, illetve a taktika?
Kalandozásaink során az igazán nagy bosszok mellett találkozhatunk egyéb fõmonszta státuszú pokol ivadékokkal és karakterekkel. Nagy általánosságban véve keményebben küzdenek az életükért, nagy pofonokat osztogatnak és jó terebélyesek lesznek. Stratégia szempontjából érdemes lesz tanulmányozni õket, mivel mindegyiknek más és más erõsségei és gyengéi vannak. A lényeg, hogy legyünk felkészülve: egy lávafaló démont ne riogassunk tûzlabdákkal és lángoló pengéjû fejszével.
Legutóbb Lee az elsõ alkalommal elnáspángolta Shulgoth-ot, de csak azért, mert tudta milyen képességekkel és fegyverekkel lehet az õrületbe kergetni. Vele szemben nekem huszadjára is alig sikerült, mivel egyetlen taktikám a nagy böszme kardomba rejtettem.

Hardkór mód? Lesz!

Windows Vista támogatás? Lesz! DX9 és DX10 egyaránt.

Mennyire moddolhatók a fegyverek, például harc közben?
Van rá mód. Jelenleg minden nyúzható tárgyat lehet turbózni.

És a végtagok lelõhetõk, szállnak az égen?
A végtagokra célozva nem lehet csonkolni, viszont a nagy kaszabolásban elõfordulhat, hogy a szörnyek elveszítik a kezüket-lábukat, fülüket, fejüket. Ekkor természetesen nem fognak fej nélkül harapdálni vagy kéz nélkül hadonászni.

info: Hardwired

Májusban, de melyik évben? <#nyes>

STREEX
Májusban

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

EZ kELL nenem Most azonnal.Tudja vki mikor jön ki?

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

télleg, valakinek nem lenne kedve segíteni kialakítani egy Hellgate aloldalt az RPGvault-on?
asszem elõbb-utóbb elkerülhetetlen lesz :-)

ThugEdge
szívembõl beszélsz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Dekúrvára várom már 😄 ááá jöjjenek már a böller gamek.

a második fele ennek is érdekes
meg van néhány újabb kép a Gamespy-on (én csak néhányat vettem át)

grebber
Ilyen barámsogát 😄 Bebaszna ha nem érdekelne egy ilyen game<#eljen>

<#eljen>

hátha valakit érdekel, infómorzsák a templar osztályról...

még egy hosszú (de szerintem érdekes) interjuhé

fitutufi
fasza

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

hosszabb interjuhé, locsi-fecsi

CalebJoe
Nemtom én valahonnan leszettem vagy 5 gameplay moviet igaz kamerás de nézhetõ keress rá a google-al ez valami isten lesz a videók alapján.
grebber
Jók valami fasza ingame ovie is jöhetne raklappal! 😄

5 új kép

worthplaying elõzetes fordítás

grebber
Hellgate: London Laza Célzás

Sogun, 18:43 - PC - Játék: Akció-RPG

(GameSpy) Gamespy interjú összefoglaló:
Nem kell pontosan célozni tûzfegyverekkel, csak úgy nagyjából területre a Flagship Studios akciójátékában, melyet a Namco ad majd ki. Diablóból már ismerõs lesz a tömeghentelés menete. A Templar két kezében akármilyen fegyverkombinációt tarthat. Kézi rakéta sorozatlövõtõl kezdve a méregpuskáig, lesz itt minden. Az egyszerre kilõtt rakéták egyenként célpontot keresnek maguknak. Az Ívplazmavetõ energiagömbjei ellenségrõl ellenségre ugranak. A Firefly egy magmavetõ, amely folyékonyra túlhevült kõzetadagokat okád magából, a lövedékek szétolvasztják a szörnyeket. Lehetõség van kardot, fejszét ragadni egy kézbe a másikba pedig egy Grapplert, amivel közel tudjuk húzni magunkhoz a szörnyeket egy kis nyiszálásra, mint a Mortal Kombatban a Skorpion.

Karakterünk fejlõdésével izgalmas kombókat kapunk. Templar karakterünk változó hatósugarú aurákat ölthet magára, amelyek hasonlítanak a szerepjátékok védõ varázslataira és a szörnyek védelmét is leamortizálhatják. Koncentráció tulajdonságunk minél nagyobb, annál több aurát ölthetünk magunkra. Magasabb szintû aurák aktiválása jobban lefogyasztja erõforrásainkat, így az alacsony szintû havert nem lehet majd kényelmesen védõmágiával bebugyolálni. Blizzard renegátok fejlesztik a Hellgatet és dönthetnek úgy, hogy nem tetszik nekik a meglévõ verzió, emiatt valószínûleg sokat kell még várni a megjelenésre.
Thx, Inquisitor!

info: Hardwired

Gamebanshee interjuhé fordítás

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Na, nem valami bíztató hír:

"The game will be done...when it's done, though as Roper suggests, 'if you're just starting high school now, chances are you won't have to wait until graduation to play.'"

Forrás

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

három új kép a Hellgate Guru "szponzorálásával"

Megjegyezném, hogy ezen a német oldalon egy rakás (túlnyomórészt jó minõségû) kézikamerás video van fent, érdemes letölteni õket! Nagyon szép a játék mozgásban is, igaz, a prezentációs gépben egy GF 7800 duruzsolt...

Végülis ha az "(opcionálisan) FPS nézetben gyakom a gonoszt"-elgondolást vesszük alapul, akkor igazad is lehet. Ám ennyi erõvel azt is mondhajtuk, hogy a DOOM-ra hasonlít... 😉

Hát nemtom ahogy elnéztem a képeket engem a Painkillere emlékeztet csak lessznek benne skillek.... ugyan olyan érdekesen összetákolt fegvyerekkel kell gyakni az evilt 😊 és ezt nem fikázásnak mondom mert a painkiller az 1 régi kedvenc játékom 😊 csak hogy sztem ahoz fog ahsonlítani.
Új képek (4 db)

Szerencsére a játék egyre jobban néz ki. Kezdettõl fogva ez volt az egyedüli aggályom, de immár ez is elszállt. Most már "csak" a megjelenést kell kivárni valahogy.

Hardwireden újabb képek láttak napvilágot. Ha jól látom, ezeken már shaderek is vannak, király.

Methylisocloro
Methylisocloro
Állitólag a Diablo-t kell elképzelni FPS nézetben.

[Jakuza]
Talan a System Shock 2-hoz lesz hasonlatos a jatek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Persze, tutira lesz külön skilltab.

Amúgy ez nem igazi RPG lesz, hanem akció-RPG. Szóval ennyi stat akár elég is lehet, majd meglátjuk ;-)

Egyre szebb lesz ez a játék😄
De az inventory... Úgy látom látszik rajta "minden" ami a játékban van- resistek, védelem, satöbbi..
Nem lesz ez kevés egy rpg-hez?
Bár valamilyen skilltab még biztosan lesz😊

rajongói interjuhé

rajongó chat szemezgetés

edios
Szupa! Csak a környezet lehetne 1 picit változatosabb..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

fitutufi
kinges<#eljen>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
shaba23
shaba23
ops..sry a méretért

a többi ITT