Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor most hogy kell bétázni? nem kulcsot kapunk,hanem linkt.jah. most mivan??!!

Facek
Nemtom, amikor én dioztam volt olyan accom amin a karaktereknél csak cuccok voltak 😄
Bejöttem a betába, letöltöttem, acc kreálás, minden oké..
De elõjött a tûzfalas connection error.
Miután próbáltam reinstallt, driverek baszkurálását,
egy hirtelen ötlettõl vezérelve kicseréltem a hálókártyákat és hopp, megy is!😊

scorpeeon
Amúgy most megint nem csatlakozik.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Gyerekek, most 12 vagy 24? Ki nyit 12nél több karit? Ha mind1ik fajtából nyitsz 2t, az sem elég már? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

1. Valószínûleg.
2.Nem kulcsot kapsz, hanem egy linket amivel be tudsz reggelni egy account-ot(csak 1-et)aztán letöltöd az Nvidia oldalárol a béta fájlokat (2+2G😎installálod és már megy is a gém nem kell kulcs. A pre-order kódról mitsem tudok pedig én is elõrendeltem.

hogytudtátok megváltoztatni a topik logóját ?
AntiHero
24 lehet sztem is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zee21
nem csak 12 karakter lehet
jah és igen hc-re csak elit pvp-re is csak elit meg roleplayingre is csak elit bár nem tom mit takar ez a roleplaying...
meg jobban kinézõ fegyok rávésve hogy ELIT de a vilogástol még nem lesz erõsebb 😄 és kb az lesz hogy meglátnak szerveren elit csákot akkor megy a kis buzi anyu kedvence 😄D😄
szoval lehet kapni fogják a flamet ha csak nem lesznek többen amire van esély mivel havi 2000 nem olyan durva pl wowhoz képest

www.818clan.eu

PiszkosFred
- dupla meretu raktarhely
-24 karaktered is lehet az alap 3 helyett
- hardcore mod, valamint a normal/nightmare mellett az elofizetoknek lesz egy meg erosebb lehetoseg, ha nagyon unjak magukat, es nincs mit csinalniuk.
-rakas pet, szep szines ruhak, stb - amolyan neszesemmifogdmegjol cuccok
- guildet is csak elofizetokent tudsz csinalni, szervezni, iranyitani, tobbiek csak belepni tudnak, semmi officeri melo
- apro kis extra kvesztek, apro kis bonuszokert/cimekert/rangokert

...meg meg a fene tudja micsoda. Hivatalos oldalon van egy peccsnotsz, amiben ezek nagy resze le van irva. Bar, mivel a jatek mar aranyon van, de a betateszt meg csak most zajlik, tuti hogy a peccs az utolso utani pillanatban is valtozni fog. Vagy egybol koveti egy ujabb 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Looooser
és havi dijj nem lessz csak a plussz cuccokért de ezek mit is takarnak mármint a plusz cuccok?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

jó játékot😉

tényleg nincs senkinek sem felesleges bétakulcsa?😞
vagy csak mindenki játszik?😮

scorpeeon
Végre mûködik! Már kis is nyírtam 1-2 kisebb boss-t 😊

1; Hellgate London Collector's Edition-t meglehet majd venni Magyarországon?
2; Hogy lehet Beta kulcsot kérni? Mert nem'tom hogy ide mit írjak az oldalon: Enter the code that came in your pre-order box:
XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
* Pre-order Code
zee21
12körül cd galaxisban azt hiszem pont 11990 vagy valami ilyesmi

www.818clan.eu

Looooser
mennyi befog fájni a teljes eredeti játék?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

zee21
megnyomod az entert és utána kitörlöd a /town -t és beirod /chat
ha partiban vagy akkor alapbol egy /p lesz ami csak a partiarcnak megy😄

www.818clan.eu

Magh
Hogyan tudok chatekre írni?

nagyon megköszönném,ha nekem adnád😊
sõt,még annál is jobban!

PiszkosFred
Es tegyuk hozza, hogy HC modban csak az elofizetok tudnak jatszani, az alapjatekkal rendelkezok nem.

kérem én légyszi! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

wesker24
Ma reggel hivatalosan nekem is megjött az e-mail hogy hogy részt vehetek a Hellgate Betaban !! De mivel már havertól kaptam egy beta meghivót és már 1-2 napja játszok a Betaval !! Igy van egy szabad Beta meghivóm a Hellgate Betara !! <#vigyor>
TBTPumpa
amerikában: október 31.
európában: november 2.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zee21
nem lesznek együtt! HC szerver külön
másik amikor belépsz és kéri jelszot meg usert akkor lnet kipipálod hogy Show all aszervereknel és a sima HELLGATE BETA -ra kell menni és igen mindenkinek telepíti az elején a "patch-t" amit te ott láttál hogy hg_l_beta_dx10 stbstb

www.818clan.eu

Mivel Instance-alapú lesz a játék (gyakorlatilag olyannal, akivel nem akarsz partizni, csak station-ökön találkozhatsz), nem hiszem hogy egy szerveren ne lehetnénk együtt.
Más kérdés, hogy normal és HC karaktereket enged-e együtt bóklászni.
Elõny, hogy könnyebb csapatot találni HC-ként is; hátránya, hogy a normál karakterrel rendelkezõ jól berushol a tömegbe, meghal, a szörnyek meg a HC karit is kinyírják.

hali, vegignyomtam a demot, sztem az is istentelen hangulatos, mint hozza-nem-erto azt szeretnem kerdezni, hogy ebbol kb mikor lesz full jatek ?
bocs ha lentebb le van irva , nincs kedvem osszes hszt vegigolvasni
😄

anti hero

Olvastam hogy lesz hardocre mód a játékban úgy mint annó diabloban. A hardocre játékosoknak lesz külön szerver? Ugyanis elég érdekes lenne ha a hardocre illetve a normál játékos is egy szerveren barangolna...

felraktam belépek és azt írja hogy a serverekkel van valami 😞
Looooser
oks már sikerült bejutni de most beragadtam... hogy kell kiszabadulni? hogy lehet másik csatbe beszállni?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Erre menj

Hellgate beta

Looooser
mindenkinek csinál olyat hogy rá megy a béta szerora megjalenik a kör forognak az ábrák és pl HELLGATE_MP_DX9_X86.EXE és végig % olja aztán más fájlokat is?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
az oké nekem már este lejött sõt már telapítve van csak azt nem toom hogy a béta szeró mettõl meddig megy?

én most kaptam a BETA lehetõséget hogy játszak
Looooser
emberek akik már játszanak mettõl meddig mennek a szerverek? mert most perpill nem enged be és melyik szeróra menjek?

Looooser
öhm tényleg itt hogy megy az ustuck rendszer? nem vagyok ebben a játékban ismerõs nekem csak aztat mondták hogy gecc kemény lessz szvl most várom hogy lejöjjön a másik kliens is és mehessen a telepítés

zee21
gecc annyira merges vagyok
elkezdtem ugrandozni a roncsokon ráugrottam az egyik tankra és ott a tank mellett volt egy oszlop meg telefon fülek hát nem beelragadtam aba a kibaszott 4-5 pixelbe ami ott volt és most nem lehet vissza csatlakozni mert szarakszik a szerver ugyh flagship b+

www.818clan.eu

scorpeeon
Hivatalos fórumon 77 oldalnyi panasz van a belépési hibáról, szóval nem egyedi a probléma 😊

scorpeeon
Kb fél vagy 1 éve volt utoljára format, vga driver a legújabb, regisztrációs karbantartás az nem köll, SP2 van. De biztos, hogy nem ezekkel van a baj, mert 2 napja még jó volt. Többek szerint szerver oldali a probléma.

hogy mindenki kap kulcsot csak nekem nem küldtek!😞(

Looooser
én is kaptam kulcsot a bétára most húzom a játékot...

wesker24
Esetleg WIn XP reinstall ?? Mikor vetted fel utoljára az XP-t ??

Vga driver frissités ?? Regisztrációs karbantartás ??

SP1 verzió or SP2 verzió ?? Nekem Sp2 van és semmi gond nincs vele a sûrûn elöforduló server error hibákon kivül !!
scorpeeon
Legalábbis még senki nem tud rá megoldást. Én próbáltam már uninstallálni, kiírtani az összes maradék filet és újratenni de ugyanaz a hiba fogad amikor visszalépek.

wesker24
Lehetek a barátod ?? <#vigyor><#worship><#eljen>

Nagyon durván nézel ki !! <#eljen>
sajnálom <#szomoru1>

scorpeeon
Utánanéztem a hivatalos fórumon és nem én vagyok az egyedüli akinél ezt csinálja. És nincs rá megoldás.

zee21
hány ilyen állomás van már??? mert én már a greenparknal járok de látom ez már utána van
de ebbõl a mirmur srácibol elegem van folyton követ egyszer lekaszabolnám

www.818clan.eu

PiszkosFred
Meg az eso

AntiHero
dx10-ben csaka fények meg a füstök szebbek nagyából. Meg gyorsabb picivel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun