Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De elõjött a tûzfalas connection error.
Miután próbáltam reinstallt, driverek baszkurálását,
egy hirtelen ötlettõl vezérelve kicseréltem a hálókártyákat és hopp, megy is!😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
2.Nem kulcsot kapsz, hanem egy linket amivel be tudsz reggelni egy account-ot(csak 1-et)aztán letöltöd az Nvidia oldalárol a béta fájlokat (2+2G😎installálod és már megy is a gém nem kell kulcs. A pre-order kódról mitsem tudok pedig én is elõrendeltem.
jah és igen hc-re csak elit pvp-re is csak elit meg roleplayingre is csak elit bár nem tom mit takar ez a roleplaying...
meg jobban kinézõ fegyok rávésve hogy ELIT de a vilogástol még nem lesz erõsebb 😄 és kb az lesz hogy meglátnak szerveren elit csákot akkor megy a kis buzi anyu kedvence 😄D😄
szoval lehet kapni fogják a flamet ha csak nem lesznek többen amire van esély mivel havi 2000 nem olyan durva pl wowhoz képest
www.818clan.eu
-24 karaktered is lehet az alap 3 helyett
- hardcore mod, valamint a normal/nightmare mellett az elofizetoknek lesz egy meg erosebb lehetoseg, ha nagyon unjak magukat, es nincs mit csinalniuk.
-rakas pet, szep szines ruhak, stb - amolyan neszesemmifogdmegjol cuccok
- guildet is csak elofizetokent tudsz csinalni, szervezni, iranyitani, tobbiek csak belepni tudnak, semmi officeri melo
- apro kis extra kvesztek, apro kis bonuszokert/cimekert/rangokert
...meg meg a fene tudja micsoda. Hivatalos oldalon van egy peccsnotsz, amiben ezek nagy resze le van irva. Bar, mivel a jatek mar aranyon van, de a betateszt meg csak most zajlik, tuti hogy a peccs az utolso utani pillanatban is valtozni fog. Vagy egybol koveti egy ujabb 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
vagy csak mindenki játszik?😮
2; Hogy lehet Beta kulcsot kérni? Mert nem'tom hogy ide mit írjak az oldalon: Enter the code that came in your pre-order box:
XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
* Pre-order Code
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ha partiban vagy akkor alapbol egy /p lesz ami csak a partiarcnak megy😄
www.818clan.eu
sõt,még annál is jobban!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
európában: november 2.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
másik amikor belépsz és kéri jelszot meg usert akkor lnet kipipálod hogy Show all aszervereknel és a sima HELLGATE BETA -ra kell menni és igen mindenkinek telepíti az elején a "patch-t" amit te ott láttál hogy hg_l_beta_dx10 stbstb
www.818clan.eu
Más kérdés, hogy normal és HC karaktereket enged-e együtt bóklászni.
Elõny, hogy könnyebb csapatot találni HC-ként is; hátránya, hogy a normál karakterrel rendelkezõ jól berushol a tömegbe, meghal, a szörnyek meg a HC karit is kinyírják.
bocs ha lentebb le van irva , nincs kedvem osszes hszt vegigolvasni
😄
anti hero
elkezdtem ugrandozni a roncsokon ráugrottam az egyik tankra és ott a tank mellett volt egy oszlop meg telefon fülek hát nem beelragadtam aba a kibaszott 4-5 pixelbe ami ott volt és most nem lehet vissza csatlakozni mert szarakszik a szerver ugyh flagship b+
www.818clan.eu
Vga driver frissités ?? Regisztrációs karbantartás ??
SP1 verzió or SP2 verzió ?? Nekem Sp2 van és semmi gond nincs vele a sûrûn elöforduló server error hibákon kivül !!
Nagyon durván nézel ki !! <#eljen>#eljen>
de ebbõl a mirmur srácibol elegem van folyton követ egyszer lekaszabolnám
www.818clan.eu